İnsallah toşiyamNe diyeceğimi bilemedim. Sadece kararın ne olursa olsun çok mutlu ol zebra.
Bi üst mesajda söyledim en önemlisi biz birbirimize cok zıttık uymadık uyum sağlayamadık onun istekleri başka benim ki başkaydı basında bile cok yanlış bi evlilikti
Hiç pişman olma. Yaşamadan pişman olmaktansa yaşayıp pişman olmak daha iyidir bazen. Şimdi önüne bakacaksın. Bu bir tecrubeydi diye düşüneceksin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan hiçbir şey için geç değildir her yaşta. Yaşamayı bilirsen bundan sonraki hayatın, öncekinden çok daha güzel olur. Biraz cesaret, biraz da sabır.Cok üzgünüm gerçekten de... nişanlıyken annem atalım mı kızım nişanı demişti yok anne demiştim cok pişmanım...
İnsallah toşiyam
Neden bu duruma getirdi bizi anlamıyorum yA kendimi yedim bitirdim neşem kalmadı artık neşemi aldı benden .. onurumu gururumu kırdı... ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum babam gurbette oda dünyadan bi haber... onun içinde cok üzücü olacak eminim arkamı dönüp dönüp ağlıyorum annem kardeşlerim görmesin diyeCanim arkadaşım bizler manevi olarak dostlariniz her kararinda arkandayiz asla bırakma kendini güçlü ol demek böyle hayırlısı ailen en degerlin yaninda zaten emin ol uzuldugune bile uzulceksin degmez diceksin. Artik insan buraya kadar bitti son noktaya gelince tasiyor elbet kimse sabir taşı degil bir yerde kopukluk oluyor. Bunu gerektirdiyse inşallah rabbim bilir. Hayatinda daha güzel mutluluk kapını açar. Her zaman destek olarak yanindayiz arkadaşım rabbim seni kötü insanlardan korusun dogru karar vermeyi nasip etsin pismanlik ettirmesin mutsuzsan artik mutlu olmayi haket arkadaşım mutsuz insanlardan uzak olmak en iyisi heleki deger bilmeyen.
Offff offffffff samdanım bilmiyorum yA kafam zonkluyo cok kötüyüm yA iliklerime kadar acı hissediyorum ne yazacağımı bile bilmiyorumzepram çalı kuşum
kimseye katlanmak zorunda değilsin. en iyi sen bilirsin evlenmek kadar boşanmak da helal. yaşın çok genç. kaybettiğin hiç bisey olmaz bosanirsan. aksine yeni bi hayat kurarsin kendine. Allah herşeyin hayırlısını versindemekki siz birbirinize göre değilsiniz. ailen de yanındaymış daha ne olsun. öğrencileri de boşver şimdi. kendini düşün. hayattan beklentin neyse ona göre hareket et. ve unutma ne olursa olsun biz senin yanındayız kuzum
Ben istedim oda hayır demedi...hakkınızda hayırlısı olsun. boşanma talebi karşı taraftan mı geldi siz mi söylediniz?
hayatta başımıza ne geleceğini bilemeyiz. bundan sonrası iyi olur inşallah.
Hep bunu düşündüm biliyo musun acaba dedim Rabbim bana diyo ki bak aslında senin çocuğun oluyo ama ben sana saglıklı vermiyorum ki ilerde bunları yaşadığında keske çocuğum olmasaydı demeBiliyorsun ben de çok zor günler geçirdim. Beni ayakta tutan, sabır göstermeme tek sebebim kızım oldu. Çocuk hasretini biliyorum belki bana kızacaksın ama belki bunda da bir hayır vardır. Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet hele affedilemez hatalar. Çünkü affedildiğinde gerisi geliyor. Allah yardımcın olsun canım ne zaman ihtiyaç olursa ben buradayım.
Annemdeyim kuzum bi odada oturuyorumCanım, arkadaşların olarak hep senin yanında olduğumuzu bil ❤ keşke daha çok yanında olabilseydik ama bizler hep burdayız ❤
Şimdi napıyosun, nasılsın
Allah kurtarsın.Cok baskın olması sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışması psikolojik şiddet bazende fiziksel bunu asla yazmak istemezdim ama böyle
Diyorum bazen yeterince çabalamadım mı acaba ama yok kendimden cok fazla ödün verdim hemde...Boşanma kararınızdan dolayı tebrik ediyorum öyleyse sizi. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet diyorsunuz.. eşim dediğiniz çapsızdan kurtulup sağlıklı düşünmeye , içiniz soğumaya başladığında içinize öyle bir ferahlık gelecek üzerinizden öyle bir yük kalkacak ki .. bu acı böyle kalmayacak emin olun . Öğretmensiniz sanırım . Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsınız . Hakkınızda hayırlısı olsun
Offff offffffff samdanım bilmiyorum yA kafam zonkluyo cok kötüyüm yA iliklerime kadar acı hissediyorum ne yazacağımı bile bilmiyorum
Kutsalım hakkında enn güzeli hayırlısı ne olacaksa öyle olsunAnnemdeyim kuzum bi odada oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?