Boşanıyorum galiba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi üst mesajda söyledim en önemlisi biz birbirimize cok zıttık uymadık uyum sağlayamadık onun istekleri başka benim ki başkaydı basında bile cok yanlış bi evlilikti

zepram çalı kuşum

kimseye katlanmak zorunda değilsin. en iyi sen bilirsin evlenmek kadar boşanmak da helal. yaşın çok genç. kaybettiğin hiç bisey olmaz bosanirsan. aksine yeni bi hayat kurarsin kendine. Allah herşeyin hayırlısını versin demekki siz birbirinize göre değilsiniz. ailen de yanındaymış daha ne olsun. öğrencileri de boşver şimdi. kendini düşün. hayattan beklentin neyse ona göre hareket et. ve unutma ne olursa olsun biz senin yanındayız kuzum

Cok üzgünüm gerçekten de... nişanlıyken annem atalım mı kızım nişanı demişti yok anne demiştim cok pişmanım...
Hiç pişman olma. Yaşamadan pişman olmaktansa yaşayıp pişman olmak daha iyidir bazen. Şimdi önüne bakacaksın. Bu bir tecrubeydi diye düşüneceksin. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan hiçbir şey için geç değildir her yaşta. Yaşamayı bilirsen bundan sonraki hayatın, öncekinden çok daha güzel olur. Biraz cesaret, biraz da sabır.

İnsallah toşiyam

Biliyorsun ben de çok zor günler geçirdim. Beni ayakta tutan, sabır göstermeme tek sebebim kızım oldu. Çocuk hasretini biliyorum belki bana kızacaksın ama belki bunda da bir hayır vardır. Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet hele affedilemez hatalar. Çünkü affedildiğinde gerisi geliyor. Allah yardımcın olsun canım ne zaman ihtiyaç olursa ben buradayım.

Neden bu duruma getirdi bizi anlamıyorum yA kendimi yedim bitirdim neşem kalmadı artık neşemi aldı benden .. onurumu gururumu kırdı... ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum babam gurbette oda dünyadan bi haber... onun içinde cok üzücü olacak eminim arkamı dönüp dönüp ağlıyorum annem kardeşlerim görmesin diye

hakkınızda hayırlısı olsun. boşanma talebi karşı taraftan mı geldi siz mi söylediniz?

hayatta başımıza ne geleceğini bilemeyiz. bundan sonrası iyi olur inşallah.

Offff offffffff samdanım bilmiyorum yA kafam zonkluyo cok kötüyüm yA iliklerime kadar acı hissediyorum ne yazacağımı bile bilmiyorum

Hep bunu düşündüm biliyo musun acaba dedim Rabbim bana diyo ki bak aslında senin çocuğun oluyo ama ben sana saglıklı vermiyorum ki ilerde bunları yaşadığında keske çocuğum olmasaydı deme ahhhh ahhh gecen gece hayal kurmuştuk bebekle ilgili

Kuzum kendin için hem canının,hem akıl saglığın için doğru bir karar olmuş. Kimse senden önemli değil unutma. Bu hayatta sen kendine değer vermez isen bu en yakının dahi olsa gün gelir değer görmezsin.ailen annen arkanda ise gerisi mühim değil şu hayatta. Sen çok güclüsün buna inan,ve her şerde bir hayır mutlaka vardır. Daha fazla güçlü olup ayaklarının üzerinde dur. Biz kalben ve duamızla yanındayız.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun balım.

Diyorum bazen yeterince çabalamadım mı acaba ama yok kendimden cok fazla ödün verdim hemde...

Evet öğretmenim dimdik durduğum için anneme geldim yoksa gene pısardım evin bi köşesinde... ama yapmadım ben gidiyorum dedim ve geldim oda gitme demedi zaten iyiki de demedi..

Offff offffffff samdanım bilmiyorum yA kafam zonkluyo cok kötüyüm yA iliklerime kadar acı hissediyorum ne yazacağımı bile bilmiyorum

ben hayatta bazı insanların diğer insanların nesesine mutluluğuna katlanamadigini düşünüyorum. bazı insanların iç huzuru olmaz ve kimsenin de mutlu olmasina katlanamaz. sen kendi doğruları olan kendine mutluluk için yol bulabilen bi kadinsin zepram. eğer eşin kendine biat eden her anlamda mum gibi kocasının ağzına bakan bı kadın istiyosa o sen değilsin zaten. bisey de yapamazsin. o adam degismeyecek biliyosun. annen nişanı atalim istersen demezdi düzelme ihtimali olsa.
cekecek cilem varmış Allah'ım bundan sonra çok mutlu sağlıklı huzurlu bereketli bı ömrüm olsun diye dua et. ben de sana hep bu sekilde dua edicem
herşeyde vardır bı hayır. lütfen kendini birakma. bazen acı günlerimiz olacak bazen tatlı günlerimiz. biliyosun hayatimiz her zaman değişik süreçlerden geçerek ilerliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…