Boşanıyorum galiba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yüzüne bakmış. Ne kadar zor da olsa sevdiğin ve her zaman yanında olacak biriyle beraber bebek buyutursun inşallah

Neden boşandınız..

Şiddetgördükten sonra toparlamaya çalıştın mı?

Zebrammmm sok oldum suann neler yasiyomussun sen haberim yokmusss ilk hamilelik haberimi seninle paylamistim derdimi sana anlatmistim ben senin dertlerini bilmeden nasil yaptim bunlari affet nolur beniii ben her zaman yanindayim kuzum ne zaman istersen inan bana gecicek yipraticak ama gecicek daha guzel gunler gelicek

Zebra bunları yazan senmisin yaüzüldüm cidden ve şaşırdım.
Her şerde bir hayır vardır allah sana hayrı göstersin inşallah.
Değil mi? Yüz yüze tanımasam da enerjisini hissedebiliyordum.
Hayat dolu şen şakrak bir kadın ancak bir ö..z tarafından bu hale getirilebilir.

Kutsişim çok üzüldüm gerçekten kelimelerim kifayetsiz kaldı
Arkadaşlar söyleyince şaşırıp koşup geldim konuna. Ben hep bebeğin dışında söylemediğin farklı bir sıkıntının olduğunu hissediyordum. Ama bu kadarını tahmin etmemiştim...
Sen ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın. İnan bana sandığından bile güçlüsün. Ve en önemlisi gururlusun. O eli kırılasıca heriften kurtulup yoluna dimdik devam edebilecek kadar güçlü ve gururlusun.
Bizler arkandayız biliyorsun. Hepimiz için çok kıymetlisin ve seni çok seviyoruz.
Bence birkaç gün okuldan izin al. Ailevi sıkıntıların olduğunu söyle. Gerekirse 1 hafta gitme, gerekirse daha fazla. Bu halde kafanı zaten derslerde toparlayamazsın. Kendi başına kalıp biraz toparlanmaya çalış.
Duygularınla değil mantığınla hareket et. Allah yar ve yardımcın olsun güzel kuzum benim

Cok üzgünüm gerçekten de... nişanlıyken annem atalım mı kızım nişanı demişti yok anne demiştim cok pişmanım...
Sonucta kurtulmussun. Fiziksel sıddette varmıs. Nice kadın karar verip cıkamıyor o evden. Sen cıkmissın. Bu basari iste.
Bundan sonra mutlu olursun ınsallah.

Başından beri yanlış olduğunu bildiğiniz bir evlilik, psikojik ve fiziksel şiddet.

Evden ayrılarak doğru adımı atmışsınız, boşanma düşüncenizin acabasi bile olmamalı. Şiddet varsa, katlanarak devam etmesi muhtemel ve hiçbir kadın buna rağmen evli kalmamalı.

Anladığım kadarıyla benzer şeyler yaşamışız.Benim konuma bakarsanız göreceksiniz eşimle neler yaşadığımı.Gercekten çok zor bu boşanma süreci.Ben de öğretmenim ailemde bana destek çıkıyor.O yüzden şanslıyız.Hem ekonomik açıdan sıkıntımız yok hem de aileler destek oluyor.
Ben bu temmuz da karar verdim artık dayanamıyordum.son bir aydır biraz daha iyiyim aglamalarim azaldı onunla iyi anlarimizi düşünmem azaldı.Yalniz ben Ağustos ayından beri depresyon tedavisi görüyorum.İyiki de gitmişim psikiyatriste bu süreci daha da az zararla geçiriyorum.Size de tavsiye ederim.Hala dava günü belli olmadı.Zaman zaman ben de düşünüyorum acaba pişman olur muyum diye.Umarim hayat daha iyi bir yol çizer bize.

Evet yanlıştı cünkü konuşmalarımız duygularımız hayat zevkimiz bile uymuyordu bu zamana kadar ben getirdim zaten bundan sonrasını da kaldıramadım...

Ahhh rosum cok kötüyüm oyle ki telefonu almaya bile mecalim yok bu adam beni gün gün bitirdi yA...

Canim benim hayat cok guzel ve hepimizin sinavi var bu bir sinav olmuyorsa zorlamaya gerek yok degismiyor kimse ve kimseyede degmiyor bak bende bosandim ve yasiyorum ve her ne yasadiysam da kurtulduguma sukur ediyorum akisa birak kendini zaman cok guzel ilaç

Uffff cici içim yanıyo ya kalbim sızlıyo neden bilmiyorum iyileşmem lazım kendimi toplamam lazım ayaklanmam lazım ama o güç yok sanki bende ... bu gece sabah olur mu diyorum bakıyorum saat geciyo elbet olacak... rüyam çıktı mesela kahvaltıyı hazırlarken okudum yorumunu hep stres sıkıntı yasayacagım yazıyodu dedim gene mi kavga etcez ki daha fazlası oldu .. mideme vurdu agrı istifra ettim kaldıramadım ufff uffff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…