- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.301
- 198
Allah yüzüne bakmış. Ne kadar zor da olsa sevdiğin ve her zaman yanında olacak biriyle beraber bebek buyutursun inşallahBomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..
Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...
Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...
En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...
offff offffff......
sadece biraz teselliye ihtiyacım var kızlar
Neden boşandınız..Bomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.
Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..
Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...
Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...
En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...
offff offffff......
sadece biraz teselliye ihtiyacım var kızlar
Şiddetgördükten sonra toparlamaya çalıştın mı?Diyorum bazen yeterince çabalamadım mı acaba ama yok kendimden cok fazla ödün verdim hemde...
Evet öğretmenim dimdik durduğum için anneme geldim yoksa gene pısardım evin bi köşesinde... ama yapmadım ben gidiyorum dedim ve geldim oda gitme demedi zaten iyiki de demedi..
Değil mi? Yüz yüze tanımasam da enerjisini hissedebiliyordum.Zebra bunları yazan senmisin yaüzüldüm cidden ve şaşırdım.
Her şerde bir hayır vardır allah sana hayrı göstersin inşallah.
Değil mi? Yüz yüze tanımasam da enerjisini hissedebiliyordum.
Hayat dolu şen şakrak bir kadın ancak bir ö..z tarafından bu hale getirilebilir.
Sonucta kurtulmussun. Fiziksel sıddette varmıs. Nice kadın karar verip cıkamıyor o evden. Sen cıkmissın. Bu basari iste.Cok üzgünüm gerçekten de... nişanlıyken annem atalım mı kızım nişanı demişti yok anne demiştim cok pişmanım...
UmarımAllah yüzüne bakmış. Ne kadar zor da olsa sevdiğin ve her zaman yanında olacak biriyle beraber bebek buyutursun inşallah
Evet yanlıştı cünkü konuşmalarımız duygularımız hayat zevkimiz bile uymuyordu bu zamana kadar ben getirdim zaten bundan sonrasını da kaldıramadım...Başından beri yanlış olduğunu bildiğiniz bir evlilik, psikojik ve fiziksel şiddet.
Evden ayrılarak doğru adımı atmışsınız, boşanma düşüncenizin acabasi bile olmamalı. Şiddet varsa, katlanarak devam etmesi muhtemel ve hiçbir kadın buna rağmen evli kalmamalı.
Ahhh rosum cok kötüyüm oyle ki telefonu almaya bile mecalim yok bu adam beni gün gün bitirdi yA...Zebra ben neler okudum böyle
Çok üzüldüm canmmm
Hakkında hayırlısı olsun belki böylesi senin için en iyisidir bilemeyiz
Psikolojik+fiziksel şiddet diyorsun bunu asla haketmeyen birisin
Dimdik de durabilirsin
Unutma senin damarlarında akreplik geziyi :)
Uffff cici içim yanıyo yaKutsişim çok üzüldüm gerçekten kelimelerim kifayetsiz kaldı
Arkadaşlar söyleyince şaşırıp koşup geldim konuna. Ben hep bebeğin dışında söylemediğin farklı bir sıkıntının olduğunu hissediyordum. Ama bu kadarını tahmin etmemiştim...
Sen ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir kadınsın. İnan bana sandığından bile güçlüsün. Ve en önemlisi gururlusun. O eli kırılasıca heriften kurtulup yoluna dimdik devam edebilecek kadar güçlü ve gururlusun.
Bizler arkandayız biliyorsun. Hepimiz için çok kıymetlisin ve seni çok seviyoruz.
Bence birkaç gün okuldan izin al. Ailevi sıkıntıların olduğunu söyle. Gerekirse 1 hafta gitme, gerekirse daha fazla. Bu halde kafanı zaten derslerde toparlayamazsın. Kendi başına kalıp biraz toparlanmaya çalış.
Duygularınla değil mantığınla hareket et. Allah yar ve yardımcın olsun güzel kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?