• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum, iki çocuğum var kaynana vakası.

amin
inşallah bende üzülmüyorum artık zaten allahlarından bulsunlar
evet olmaz
Her bitis yeni bir baskangictir. Yeni hayatin bundan daha kotu olamaz. Hic degilse daha huzurlu olursun. Yapamayacagini saniyor. Ver dilekceni bosan. Anlasmaya yanasmazsa da cekismeli bosanirsin. Cocuk ve kendin icin nafaka iste. Takılarin onda ise takilar da senin hakkin. Sana esi degil de kolesi gibi davranan su adamdan kurtul, ozgurlugunun keyfine bak. O da anasiyla ne yaparsa yapsin.

Her bitis yeni bir baskangictir. Yeni hayatin bundan daha kotu olamaz. Hic degilse daha huzurlu olursun. Yapamayacagini saniyor. Ver dilekceni bosan. Anlasmaya yanasmazsa da cekismeli bosanirsin. Cocuk ve kendin icin nafaka iste. Takılarin onda ise takilar da senin hakkin. Sana esi degil de kolesi gibi davranan su adamdan kurtul, ozgurlugunun keyfine bak. O da anasiyla ne yaparsa yapsin.
İnşallah yapıcam biraz üzülüyorum kafama takıyorum ama geçecek biliyorum. Geçmeyen acı yok

İnşallah yapıcam biraz üzülüyorum kafama takıyorum ama geçecek biliyorum. Geçmeyen acı yok
Ben de bosandim. Her ayrilik bir travma getiriyor, bu normal. Uzulme desek de uzuleceksin. Ara sira gel gitlerin de olacak ama bunlar seni yolundan vaz gecirmesin. Tum bosanan kadinlar yasadi bunu. Travmalarin gecince iste hayat bu diyorsun. O gun de gelecek merak etme. Kadinkar bosanirken uzulur, narkoz almadan ameliyata girer gibi. Erkekler narkoz alarak ameliyata girer gibi mutludur. Sonra kadinlar travma bitince mutlu olurken erkekler uzulur. Bunu unutma. Mutluluklar dilerim.

Ben de bosandim. Her ayrilik bir travma getiriyor, bu normal. Uzulme desek de uzuleceksin. Ara sira gel gitlerin de olacak ama bunlar seni yolundan vaz gecirmesin. Tum bosanan kadinlar yasadi bunu. Travmalarin gecince iste hayat bu diyorsun. O gun de gelecek merak etme. Kadinkar bosanirken uzulur, narkoz almadan ameliyata girer gibi. Erkekler narkoz alarak ameliyata girer gibi mutludur. Sonra kadinlar travma bitince mutlu olurken erkekler uzulur. Bunu unutma. Mutluluklar dilerim.
İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim

Böyle anne kuzusu adamlarla evlilik sürdürmek zor. Ev üstüne de ev olmaz derler. Beraber yaşamayı kabul etmeniz de hata.

3 kişilik evlilik sürdürmüşsünüz.
Eşiniz saygısız. Annesi fitneci aynı zamanda ilgi delisi..
Boşanın. Eşiniz sizi annesi ağladı diye aramış evden gittiniz diye değil..
Kızlarınızı düşünün boşanın..
Ve bu size ders olsun.. Eş ailesi ile yaşanmaz..
Bu boşanma sebebi.. ayrı ev olmak zorunda.

Bence geri dönmeyin.
Ağlanmaz mı be? Kadının bedava hizmetçisi kaçmış.

Konu sahibi bu adama 2. çocuk niye? Sevdiği için değil, soyumu yürütsün, anamı rahat ettirsin diye evlenmiş. Aramaları, gönlünü edip geri getirmeleri hep anasının yüzü suyu hürmetine. Oohh paşam gezsin eğlensin, karısı evde kaynanaya hizmet etsin. Çoluk çocuk baksın. Ele güne karşı aile babası görüntüsü olsun. Israrla bu heriflere 2. 3. çocuğu veriyorsunuz ya ne diyeyim.

Yarı yolda bırakmak nedir ya? Sanki karısıyla değil işçisiyle konuşmuş. Sanki evliliğiniz yıkılmıyor da onu yüz üstü bırakan çalışanına sitem ediyor. Çok duygusuz. Çocuklarını silmekle tehdit eden adama ben olsam, çocuğunu istemeyen adamla benim işim olmaz, cehennemin dibine kadar yolun var diye rest çeker, hemen boşanma davasını açardım.
Evet, konu sahibi o adamın çalışanı..... Anasına baktırıyor, soyunu yürütüyor. Bundan fazlası değil kocası için. 🙁🙁🙁🙁

Ailesinden ayrılamayan Adam demeye utandığım bu şahıslar ne diye evlenirler ki ? Madem yapamıyorsun başkasının yeri yok hayatında niye evleniyorsun ? Yaşa işte annenle ömür boyu mutlu Mesut.
Eve git annem ağlıyor demesinden belli değil mi size ömür boyu bu sorunları yaşatacağı?
Boşanıp ömür boyu yanlızlığa mahkum edilmeyi çoktan haketmiş bu şahıs.
Hizmetçi lazım eve, ondan evleniyorlar.

Bak bu adam yalvaracak size tekrar dönün diye.Çünkü evin işini gücünü kim yapacak.Annesine kıyamayacak yine size yalvaracak dön diye.
Sevdiği icin değil.Bu adam sizi zerre sevmiyor üzgünüm.
lütfen o zaman kanmayın.Yeterince ezilmişsiniz.Daha fazla izin vermeyin demisti
Adamın yalvarmasına gerek yok ki. Telefon açıp dön dese yeter.

Özet geçicem biri 3 yaşında diğeri 3aylık kızım var. Kayınvalidem le yaşıyorum ( heryere beraber gidiyoruz eşimle yanlız hiçbiryere gidemiyoruz evde bile yatmadan yatmaya yanlız kalıyoruz.) eşim annesine sürekli şu hayatta senden değerli hiçbirşey yok vs gibi şeyler söylüyor çocuklar ve ben 2. Plandayız. Kw alttan alttan onu dolduruyor ve tartışıyoruz sabahtan yatana kadar g... Yer görmüyor. Yinede kmseye yaranamıyorum. Eşim yurt dışına gemiye işe gitti. 15GÜNLÜĞÜNe daha sonra 6 ay gideceğini söyledi annesine bende duyunca sitem ettim ve bana sen karışamazsın milletin karısı krı değilmi bekliyor beklemek zorundasın yerini bil givi laflar etti. Sürekli annesini arıyor konuşuyor annesi bana verirse biz konuşuyoruz. Mesaj atıyor annesine herşeyini anlatıyor banada sadece naptın çocuklar nasıl. Sanki onlar karı koca. Neyse ablam yanımıza geldi biz bursada yaşıyoruz annesiyle denize gittik. Mesaj atmış annem hasta ( hasta falan değil bi tansiyonu var bütün gün güneşin altında zaten geziyor) çabuk eve. Gidin. Bende Ben demedim annen gidelim dedi dedim ablam taa nerden geldi bi kaç günlüğüne nasıl eve gidelim deyim. Ne saçmalıyosun senin ailen gelse ben de OAman onlara saygı yapmam dedim. Annesine mesaj atmış o babasını ararım kızınızı ortalık karıştırmaya mı yolladınız vs derim diye ablam duydu çok üzüldü ağladı bizde eşimle kavga ettik. Ben gidiyorum yeter dedim. Daha sonra beni engelledi ben gelene kadar yazma bana dedi zaten de konuşmuyorduk okadar. Bende gitmedim gelsin konuşuruz diye düşündüm. Annesine de mesajda kendinden itiyor soğutuyor kendi kendine bitiriyor falan demiş benim için annesi çağırdı beni. Seni artık sevmiyor olabilir mi falan dedi. Öyle konuştuk bende her ailem geldiğinde tartışma çıkarıyor nasıl onun ailesi kıymetliyse benimde kıymetli dedim kadın coştu bana pisliğe bakar gibi bakıyor ağız göz eğiyor sonra eşim aradı eşime diyoki noldu talihsizkuş diyelim. Gidecek diyemi zorlandın dedi. Onu duydum iyice sinirlendim bana biz senle aynı evde olamayız falan dedi annesi. Geceydi eşyalarımı topladım ailemi aradım para istedim eşimde duydu gittiğimi engellediği için ona arayıp haber veremedim oda beni aramadı. Otogara gittim aradı hemen eve git annem aradı ağlıyor dedi (kızım için ağladı) ne diyosun sne dedim evde aramadın beni ne oldu diye sormadın annen ağlayınca mı aradın dedim. Ailemin yanına gittim. Daha sonra aradım eşimi böyle böyle annen bunları yaptı dedim sana mesaj atıyor dolduruyor sonra kenara çekiliyor dedim tabi o annesini savundu hayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın dedi bana boşanma dilekçesi yolla falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Okurken bile şiştim.Kusura bakmayın ama kendinize biraz saygınız olsun.Bu vakitteb sonra geri adım atmayın yoksa çocuklarınızda ilerde eşleri onlara babalarının size davrandığu gibi davranmasını yadırgamaz normal bişeymiş gibi görür. Arkana bakma sakın!!!

Okurken bile şiştim.Kusura bakmayın ama kendinize biraz saygınız olsun.Bu vakitteb sonra geri adım atmayın yoksa çocuklarınızda ilerde eşleri onlara babalarının size davrandığu gibi davranmasını yadırgamaz normal bişeymiş gibi görür. Arkana bakma sakın!!!
İnşallah ben de boşan mayı düşünüyorum

Ayrıl demek kolay ama bir düşünün bir şeyler değişebilir mi evli kalırsanız ne olacak boşanırsanız nasıl olur çocuklar için? Yani durumunuz çok zor gemide çalışıp 6 ay olmaması ve kaynana ile kalmak resmen başına bekçi dikmiş o olmada çıkar istediğin gibi gezersin annenlere kardeşine gidersin yaz günü rahat olur. Erkekler böyle annesine rapor vermeyi sever o herkesinkinde var ama kaynanadan kurtul çok net aileden destek al taşın annenler yakın git çocuklara bakamıyorum de bir bahane bul kaç kurtar kendini

Özet geçicem biri 3 yaşında diğeri 3aylık kızım var. Kayınvalidem le yaşıyorum ( heryere beraber gidiyoruz eşimle yanlız hiçbiryere gidemiyoruz evde bile yatmadan yatmaya yanlız kalıyoruz.) eşim annesine sürekli şu hayatta senden değerli hiçbirşey yok vs gibi şeyler söylüyor çocuklar ve ben 2. Plandayız. Kw alttan alttan onu dolduruyor ve tartışıyoruz sabahtan yatana kadar g... Yer görmüyor. Yinede kmseye yaranamıyorum. Eşim yurt dışına gemiye işe gitti. 15GÜNLÜĞÜNe daha sonra 6 ay gideceğini söyledi annesine bende duyunca sitem ettim ve bana sen karışamazsın milletin karısı krı değilmi bekliyor beklemek zorundasın yerini bil givi laflar etti. Sürekli annesini arıyor konuşuyor annesi bana verirse biz konuşuyoruz. Mesaj atıyor annesine herşeyini anlatıyor banada sadece naptın çocuklar nasıl. Sanki onlar karı koca. Neyse ablam yanımıza geldi biz bursada yaşıyoruz annesiyle denize gittik. Mesaj atmış annem hasta ( hasta falan değil bi tansiyonu var bütün gün güneşin altında zaten geziyor) çabuk eve. Gidin. Bende Ben demedim annen gidelim dedi dedim ablam taa nerden geldi bi kaç günlüğüne nasıl eve gidelim deyim. Ne saçmalıyosun senin ailen gelse ben de O Aman onlara saygı yapmam dedim. Annesine mesaj atmış o babasını ararım kızınızı ortalık karıştırmaya mı yolladınız vs derim diye ablam duydu çok üzüldü ağladı bizde eşimle kavga ettik. Ben gidiyorum yeter dedim. Daha sonra beni engelledi ben gelene kadar yazma bana dedi zaten de konuşmuyorduk okadar. Bende gitmedim gelsin konuşuruz diye düşündüm. Annesine de mesajda kendinden itiyor soğutuyor kendi kendine bitiriyor falan demiş benim için annesi çağırdı beni. Seni artık sevmiyor olabilir mi falan dedi. Öyle konuştuk bende her ailem geldiğinde tartışma çıkarıyor nasıl onun ailesi kıymetliyse benimde kıymetli dedim kadın coştu bana pisliğe bakar gibi bakıyor ağız göz eğiyor sonra eşim aradı eşime diyoki noldu talihsizkuş diyelim. Gidecek diyemi zorlandın dedi. Onu duydum iyice sinirlendim bana biz senle aynı evde olamayız falan dedi annesi. Geceydi eşyalarımı topladım ailemi aradım para istedim eşimde duydu gittiğimi engellediği için ona arayıp haber veremedim oda beni aramadı. Otogara gittim aradı hemen eve git annem aradı ağlıyor dedi (kızım için ağladı) ne diyosun sne dedim evde aramadın beni ne oldu diye sormadın annen ağlayınca mı aradın dedim. Ailemin yanına gittim. Daha sonra aradım eşimi böyle böyle annen bunları yaptı dedim sana mesaj atıyor dolduruyor sonra kenara çekiliyor dedim tabi o annesini savundu hayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın dedi bana boşanma dilekçesi yolla falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz

Şu cümleden sonra zaten bu evlilik iflah olmaz diye düşünürdüm. Hele ki, annesine bu hayatta senden daha değerli hiç bir şey yok cümlesini kuran bir adam direkt gitsin annesiyle baş başa yaşasın, hayatında bize yer yok demek ki..

Özet geçicem biri 3 yaşında diğeri 3aylık kızım var. Kayınvalidem le yaşıyorum ( heryere beraber gidiyoruz eşimle yanlız hiçbiryere gidemiyoruz evde bile yatmadan yatmaya yanlız kalıyoruz.) eşim annesine sürekli şu hayatta senden değerli hiçbirşey yok vs gibi şeyler söylüyor çocuklar ve ben 2. Plandayız. Kw alttan alttan onu dolduruyor ve tartışıyoruz sabahtan yatana kadar g... Yer görmüyor. Yinede kmseye yaranamıyorum. Eşim yurt dışına gemiye işe gitti. 15GÜNLÜĞÜNe daha sonra 6 ay gideceğini söyledi annesine bende duyunca sitem ettim ve bana sen karışamazsın milletin karısı krı değilmi bekliyor beklemek zorundasın yerini bil givi laflar etti. Sürekli annesini arıyor konuşuyor annesi bana verirse biz konuşuyoruz. Mesaj atıyor annesine herşeyini anlatıyor banada sadece naptın çocuklar nasıl. Sanki onlar karı koca. Neyse ablam yanımıza geldi biz bursada yaşıyoruz annesiyle denize gittik. Mesaj atmış annem hasta ( hasta falan değil bi tansiyonu var bütün gün güneşin altında zaten geziyor) çabuk eve. Gidin. Bende Ben demedim annen gidelim dedi dedim ablam taa nerden geldi bi kaç günlüğüne nasıl eve gidelim deyim. Ne saçmalıyosun senin ailen gelse ben de OAman onlara saygı yapmam dedim. Annesine mesaj atmış o babasını ararım kızınızı ortalık karıştırmaya mı yolladınız vs derim diye ablam duydu çok üzüldü ağladı bizde eşimle kavga ettik. Ben gidiyorum yeter dedim. Daha sonra beni engelledi ben gelene kadar yazma bana dedi zaten de konuşmuyorduk okadar. Bende gitmedim gelsin konuşuruz diye düşündüm. Annesine de mesajda kendinden itiyor soğutuyor kendi kendine bitiriyor falan demiş benim için annesi çağırdı beni. Seni artık sevmiyor olabilir mi falan dedi. Öyle konuştuk bende her ailem geldiğinde tartışma çıkarıyor nasıl onun ailesi kıymetliyse benimde kıymetli dedim kadın coştu bana pisliğe bakar gibi bakıyor ağız göz eğiyor sonra eşim aradı eşime diyoki noldu talihsizkuş diyelim. Gidecek diyemi zorlandın dedi. Onu duydum iyice sinirlendim bana biz senle aynı evde olamayız falan dedi annesi. Geceydi eşyalarımı topladım ailemi aradım para istedim eşimde duydu gittiğimi engellediği için ona arayıp haber veremedim oda beni aramadı. Otogara gittim aradı hemen eve git annem aradı ağlıyor dedi (kızım için ağladı) ne diyosun sne dedim evde aramadın beni ne oldu diye sormadın annen ağlayınca mı aradın dedim. Ailemin yanına gittim. Daha sonra aradım eşimi böyle böyle annen bunları yaptı dedim sana mesaj atıyor dolduruyor sonra kenara çekiliyor dedim tabi o annesini savundu hayatının hatasını yaptın ben burdayım beni yüz üstü bıraktın dedi bana boşanma dilekçesi yolla falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Annesi ile yasasın. Sizde yolunuza bakin.

Ayrıl demek kolay ama bir düşünün bir şeyler değişebilir mi evli kalırsanız ne olacak boşanırsanız nasıl olur çocuklar için? Yani durumunuz çok zor gemide çalışıp 6 ay olmaması ve kaynana ile kalmak resmen başına bekçi dikmiş o olmada çıkar istediğin gibi gezersin annenlere kardeşine gidersin yaz günü rahat olur. Erkekler böyle annesine rapor vermeyi sever o herkesinkinde var ama kaynanadan kurtul çok net aileden destek al taşın annenler yakın git çocuklara bakamıyorum de bir bahane bul kaç kurtar kendini
ayrı eve yanaşmıyor du eski eşim yanaşsaydı zaten gelmezdim
Şu cümleden sonra zaten bu evlilik iflah olmaz diye düşünürdüm. Hele ki, annesine bu hayatta senden daha değerli hiç bir şey yok cümlesini kuran bir adam direkt gitsin annesiyle baş başa yaşasın, hayatında bize yer yok demek ki..
sonradan tartıştık bunu bu gönül almaktır dedi
Annesi ile yasasın. Sizde yolunuza bakin.
En hayırlısı

Ana oğul onlar evli zaten. Siz aralarına giren karakedi konumundasınız. Legal olsa çocuk da yaparlar. Gerçi birbirine bu derece düşkünlük inanın legal sayılmamalı ama ana(!) sevgisi faktörü olunca olaylar değişiyor tabi.

Ailelerin görevi çocuklarını yetiştirip onları hayata hazırlayıp kendilerine bir düzen kurmalarına yardımcı olmak. Sonra sal gitsin arkadaş ne hala kocası gibi davranıyor. Güzel yurdumun tehlikeli bir şekilde abartılan erdemlerinden biridir "anamm"...

Back
X