bosaniyorum, kizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
Yolun sonuna geldik artik, bosaniyoruz bi kizim var 1 yaşinda. Ben evliligimden hic bisey anlamadim cok kotu durumdayim sanki dünya durdu,kizima bakiyorum ona cok uzuluyorum ne hissedecegimi bilmiyorum aglamak istiyorum ama agliyamiyorum bile. Sanki bi daha hic mutlu olamicakmisim gibi geliyo hayattan sogudum. Kizimdan vazgectim dedi al senin temelli olsun dedi sizin kaninisi tasiyandan hayir gelmez dedi bi baba bunu nasil der aklim almiyo o daha cok kucuk mahsum gunahsiz en cokta kizima uzuluyorum...

Boyle düşünen bir adamla devam etseydin de hayır gelmezdi zaten o evlilikten. Kızına da babalık falan yapmazdı. şimdi zordur tabi ki ama zamanla üzüntün de geçer herşey yoluna girer yine mutlu olursun niye olmayasin . Zaman herşeyin ilacı. Kızınla guzel bir hayat kurarsin .kendi canından olana öyle laf edebilen adam musveddesi de birak uzak olsun sizden

Sebebi engelli kaynim var zihinsel. Benim bskmam istendi alti ay baktimda ama daha fazla yapamadim eski konularimda var zaten

Öfkeli sindirememiş birşeyleri ve canınızı nereden ne ile yakacağını iyi biliyor .Tıkayın kulaklarınızı .Bu bir süreç herşey netlik kazanıp Yen'i bir düzen kurduğunuzda siz yetersiniz çocuğunuza .Düşünsenize sizi bu noktaya getiren şeyleri travmaları,psikolojik baskıları ,aşağı çekmeleri yaşamayacaksınız.Mutlu olabilme ihtimaliniz olacak .Dilerim en kısa zamanda herşey rayına girer ve çok mutlu olursunuz Yen'i hayatınızda :)

hatirladim sizin konunuzu.bence en iyisini yapmissiniz bosverin kurtuldunuz o adamdan.kizinizi da cok guzel bi sekilde buyutursunuz.su an cok yeni aciniz taze zamanla alisirsiniz.yolunuz acik olsun

İnşaAllah kızınız büyüdüğün de babası ona yalvarır köpek olur yolların da. Ben olsam suratına tükürürüm öyle babanın benim gözümde çöpten farkı yok çünkü.

İnşaAllah sizde hakettiginiz mutlu hayatı yaşarsınız kızınızla. Karşınıza sizi ve kızınızı çok sevecek değer verecek insanlar çıkacaktır eminim yeter ki hayata küsmeyin hep umutlu olun.

Sanırım saflığından yararlanıp senin üstüne yıkmaya çalışmışlar kaynını. Keşke hiç olay bu aşamaya gelmeden ayırsaydın yollarını. Geç bile kalmışsın. Kızına bakıp üzüleceğin bir durum yok. Öyle bir baba ve aileyle büyümesinden iyidir babasından uzak olması.

cok uzuldum acaba o laflari sinirlemi soyledi dicem ama bir baba sinirli bile olsa nasil bir melek icin ic cumleleri kurabilir aklim almiyor.

hakkinizda hayirlisi olsun hic korkmayin kendi caninizin birde kizinizin kiymetini bilin.
kizin var allah bagislasin sana her daim yarenlik eder.

Sirf kiziniz icin bu cumleleri kurdugu icin bosanmalisiniz.

Siz onun kardeşine bakmak zorunda değilsiniz. Herkes kendi evini, ailesini zor idare ediyor. Gerçekten yazık. Hadi sizle ilişki bitiyor ama insan kızından nasıl kopabilir? Bu adamın baba olması gerçekten haksızlık! Hiçbir halt olmaz ondan.

sizi hatırladım, üstelik görücü usulü bir evlilikti bu, ailelerin destek olması gereken ama o aile gerçekten kızınızdan uzak olsun daha iyi.

Resmen kardesine bakici almis sizi aradada cocuk olmuş babalık vasfini kazanmis. Yoksa ne es nede baba olacak karakterde biri olmadigi belli. Uzuleceginiz hicbirsey yok kiziniza sarılın daha evlilik oturtmadan ailesinden herkes hayatta iken kardesini bakmak zorunda degildiniz. Bugun kardesi alti ay sonrada anasini, babasini, danasini getirir hayatiniz boyunca bakicilik yaparsiniz. En guzeli yol yakinken kopartin ipleri.

Bir insan bir travma yasasa bunu yasamak ve kabullenmek cok zor. Su anda bir cöküntü süresindesiniz. Bütün hayallerinizi yikmislar. Bunu yasamak kolay degil ve kendinize zaman tanimaniz lazim. Kiziniza gelince: Rabbim uzun ömürler versin. Soz kendinizi simdi iki kat sorumlu hissediyorsunuz muhakkak. Icinizde birsey "Acaba kizim icin dayansaydim mi?" Diye soruyorsunuzdur. Ama size birsey söyliyim mi: Hicbir kiz cocugu annesini baskalarin menfaati ugruna feda edilmesini görmek ve yasamak istemez. Onun icin dik durun ve kendinize zaman taniyin

Allah yolunu açık etsin. Şimdi üzülüyorsun ama ileride iyiki erkenden bitmiş kurtulmuşum diyceksin emin ol. Allah yardımcın olsun korkma Allah a sığın. Kızınla harika bir hayat kuracaksın ben inanıyorum buna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…