- Konu Sahibi guneslihava
-
önceki konularınıza baktım daha sevgililik döneminde sizi küçük gören aşağılayan bir adam, mecbur mu kaldınız evlenmeye bilemiyorum. evet ben de en çok o yavrucaga üzüldüm.. inşallah hayatınızı yoluna koyabilirsiniz biran önceYolun sonuna geldik artik, bosaniyoruz bi kizim var 1 yaşinda. Ben evliligimden hic bisey anlamadim cok kotu durumdayim sanki dünya durdu,kizima bakiyorum ona cok uzuluyorum ne hissedecegimi bilmiyorum aglamak istiyorum ama agliyamiyorum bile. Sanki bi daha hic mutlu olamicakmisim gibi geliyo hayattan sogudum. Kizimdan vazgectim dedi al senin temelli olsun dedi sizin kaninisi tasiyandan hayir gelmez dedi bi baba bunu nasil der aklim almiyo o daha cok kucuk mahsum gunahsiz en cokta kizima uzuluyorum...
Esin ne diyo peki bu durumaBenım kayınpeder de kendıne bakılmasını beklıyor. Evı var maaşı iyi bankada parası var. Kiradayım benim evime gelip para harcamadan keyfıne bakmak istiyor. Bızımkı de sesini çıkarmıyor. Kartlardan yiyoruz üstelik. Borç harç içindeyiz. İstemediğimi soyledım (kayınpederle başka sıkıntılar da var üstelık). Bakalım benim basıma neler gelecek. Bu arada çocugunu dışlayan adamdan hayır gelmez oyle bırıyle buyumemesı cocugunuz ıcın daha ıyı olur. Bence sevınmelısınız
Sendemi bosandin canim? Kizim icin cok endiseleniyorum babasiz nasil olcakÜzülme.
Neyin iyi.neyin kötü olacağı bilinmez.
Benimde kızım. Var .
Dıger anlasamama durumları da var kple. Hepsını bılıyor farkında tabı. Haklıymışım ama gelme dıyemezmış. Ben bunlardan evlenırken hiçbir sey istemedım. Eşim de oyle. Kaynıma ev bark almışlar esyasını takısını almıslar. Ayrım yapıyorlar yanı. Yaptıgım ısı yemegı ınkar ederler eltım yapmadıgı halde mıllete overler kendısını. Buna ragmen benım de bakmam gerekıyormus. Kızı var kızına gıtmez beyefendı. Sevılmeyen gelıne amelelık yaptırma merakı var bunlarda.Mecburmuşuz yani cagırmazsa olmazmıs. Cagırırsa bırakıp gıdecegım 3 yıla yakın suredır evlıyız yaş 30 oldu ımkansızlıklar yuzunden çocuk yapmıyoruz ama kayınpedere para harcamaya hızmet etmeye mecburmusuz. Aynı sızın gıbı 2 aylık evlıyken hastaneye gıdecegım bahanesıyle evı ankarada oldugu halde kendı zoruyla evıme geldı biz daha bırbırımıze alısamadan. 2 ay kaldı en son kafayı kırdım halen de kırık. Ben haklıymısım ama mecburmusum haklı olan nasıl olur da mecbur olur anlamıs degılımEsin ne diyo peki bu duruma
Allah sahidim elimden geleni yaptim o alti ayda ama kimsede bi cikipta demediki allah razi olsun. Hatta bi keresinde kaynimi diaari cikarmadigim icin bana surat asmisti. Disarda kaybolmustu ben suclu olmustum dikkat etmemisim kardes herseyden once geliyomus bunlari demisti bana dun gibi hatirliyorum..Zihinsel engelli birine bakmak hiç kolay değil siz elinizden geleni de yapmışsınız
6 ay zihinsel engelli bir kayın da olsa birine bakmışsınız üstelik erkek takdir etmemişler üstüne kendi kanından olan bebeğine hakaretler edip sizi gözden çıkarmışlar
Allah yardımcınız olsun bundan sonra kızınızla size mutluluklar dilerim yolunuz açık olsun inşallah
Allah yar ve yardimcin olsun canim. Eltin gibiler hep daha deyerli olur zaten. Ben kaynimi istemedigim icin kotu ben oldum. Allah biliyo ama herseyiDıger anlasamama durumları da var kple. Hepsını bılıyor farkında tabı. Haklıymışım ama gelme dıyemezmış. Ben bunlardan evlenırken hiçbir sey istemedım. Eşim de oyle. Kaynıma ev bark almışlar esyasını takısını almıslar. Ayrım yapıyorlar yanı. Yaptıgım ısı yemegı ınkar ederler eltım yapmadıgı halde mıllete overler kendısını. Buna ragmen benım de bakmam gerekıyormus. Kızı var kızına gıtmez beyefendı. Sevılmeyen gelıne amelelık yaptırma merakı var bunlarda.Mecburmuşuz yani cagırmazsa olmazmıs. Cagırırsa bırakıp gıdecegım 3 yıla yakın suredır evlıyız yaş 30 oldu ımkansızlıklar yuzunden çocuk yapmıyoruz ama kayınpedere para harcamaya hızmet etmeye mecburmusuz. Aynı sızın gıbı 2 aylık evlıyken hastaneye gıdecegım bahanesıyle evı ankarada oldugu halde kendı zoruyla evıme geldı biz daha bırbırımıze alısamadan. 2 ay kaldı en son kafayı kırdım halen de kırık. Ben haklıymısım ama mecburmusum haklı olan nasıl olur da mecbur olur anlamıs degılım
Kendisi gelince çıkarsın ozaman Allah vermesin büyük konuşmak da istemiyorum ama ailesi dışındaki insanlar 1 ay zor dayanırAllah sahidim elimden geleni yaptim o alti ayda ama kimsede bi cikipta demediki allah razi olsun. Hatta bi keresinde kaynimi diaari cikarmadigim icin bana surat asmisti. Disarda kaybolmustu ben suclu olmustum dikkat etmemisim kardes herseyden once geliyomus bunlari demisti bana dun gibi hatirliyorum..
Ben dedim sen evdeyken gelsin annenle birlikte gelsin ama tek yapamiyorum dedim hadi kimsezi olmaza bi sekilde katlanirim ama o yinede surat asmaya devam etti bana benle yasit kaynim erkek oldugu icinde bende haliyle cekiniyorum zihinsel engelli kiz kardeside var ama nedense kaynimi yolluyolar. Bu konuda beni cok yiprattilar daha benim evliligim oturmadan beni boyle bi sorumlulugun altina soktularKendisi gelince çıkarsın ozaman Allah vermesin büyük konuşmak da istemiyorum ama ailesi dışındaki insanlar 1 ay zor dayanır
Siz elinizden geleni yapmışsınız eşiniz kendine eş değil kardeşlerine bakıcı arıyor sanırım
Hastalık ölüm olur bakacak kimse olmaz ya da dönüşümlü bakılır neyse insanız idare ederiz ama bir tanesinin yükünü size yıkmalarının iyi niyetli bir izahı olduğunu sanmıyorum
Açıklama yapmanıza gerek yok benceBen dedim sen evdeyken gelsin annenle birlikte gelsin ama tek yapamiyorum dedim hadi kimsezi olmaza bi sekilde katlanirim ama o yinede surat asmaya devam etti bana benle yasit kaynim erkek oldugu icinde bende haliyle cekiniyorum zihinsel engelli kiz kardeside var ama nedense kaynimi yolluyolar. Bu konuda beni cok yiprattilar daha benim evliligim oturmadan beni boyle bi sorumlulugun altina soktular
Eltım ev almazsanız nişanı atarım dıye tehdıt de etmıstı. Bunlar evıne gıdınce agız burun yapmıstı. Ben hıçbir şey beklemedim yıne de yaranamadım. Zaten istemiyorlarmış da. Eşim istiyor diye mecbur kalıp istemişler. Ben sonradan duydum. Malesef pislik yapan yaranıyor. Allah senın de yardımcın olsun senin bir de bebısın var Allah ona saglık sıhhat versın. Hem bebeğin de varmış ona mı bakacaktın çocuguna mı yemek temızlık de cabası zaten. Bakacak kimsesi olmasa sen de üzülür bakardın. Ben de aynı şekılde belkı. Ama kullanılmak insanın zoruna gıdıyor. Haklı olarak. Sen öyle bır ınsanla cocugunu buyutmeyecegın ıcın sevınmelısın bence. İnşallah yetısecegi ortam eşinin olduğu ortamdan iyidir ve bu da tesellin olur.Allah yar ve yardimcin olsun canim. Eltin gibiler hep daha deyerli olur zaten. Ben kaynimi istemedigim icin kotu ben oldum. Allah biliyo ama herseyi
Ah canim seni oyle iyi anliyorumki banada sanki mecburmusum gibi davrandilar belki öyle yapmasalardi ben seve seve bakacaktim o iyi niyetimi aldilar benden. Bide gorumcem bana diyoduki en ufak bisey duyarsam karsinda beni bulursun diye tessekkur edecegine tabi ben yeni gelindim bisey diyemedim hic birine sonradan ama akillandim. Ama olan gunahsiz yavruma oluyoEltım ev almazsanız nişanı atarım dıye tehdıt de etmıstı. Bunlar evıne gıdınce agız burun yapmıstı. Ben hıçbir şey beklemedim yıne de yaranamadım. Zaten istemiyorlarmış da. Eşim istiyor diye mecbur kalıp istemişler. Ben sonradan duydum. Malesef pislik yapan yaranıyor. Allah senın de yardımcın olsun senin bir de bebısın var Allah ona saglık sıhhat versın. Hem bebeğin de varmış ona mı bakacaktın çocuguna mı yemek temızlık de cabası zaten. Bakacak kimsesi olmasa sen de üzülür bakardın. Ben de aynı şekılde belkı. Ama kullanılmak insanın zoruna gıdıyor. Haklı olarak. Sen öyle bır ınsanla cocugunu buyutmeyecegın ıcın sevınmelısın bence. İnşallah yetısecegi ortam eşinin olduğu ortamdan iyidir ve bu da tesellin olur.
Zaten olan çocuklara oluyor tabı sızın de hakkınıza girmişler ama bir şekılde toparlarsınız. Bir arkadaşım vardı anne babada anlasmazlık yıllarca surmus cocuklar da yıpranmıslar beraberınde. Arkadasım ebeveynlerı ayrıldıktan sonra "Çok daha mutlu yaşadık daha ıyı anlaştık keske cok onceden ayrılsalardı" demıstı. Belkı de böyle olması cocugunuz açısından daha iyi olacaktır. Sonucta o cocuk sızın kavgalarınıza, ezılmenıze, mutsuzlugunuza fazlasıyla şahıt olacaktı. Bunları görmesınden daha ıyıdır dıye düşünüyorum. Benimkiler de mecbursun ayagına yattılar fikrimi sormadan pat dıye geldi adam(düğünümde ayılıp bayılıyordu kv-kp. Ağlaya ağlaya harap oldular. Yüzüme tuhaf tuhaf bakıp ağız burun yaptılar daha neler nelerAh canim seni oyle iyi anliyorumki banada sanki mecburmusum gibi davrandilar belki öyle yapmasalardi ben seve seve bakacaktim o iyi niyetimi aldilar benden. Bide gorumcem bana diyoduki en ufak bisey duyarsam karsinda beni bulursun diye tessekkur edecegine tabi ben yeni gelindim bisey diyemedim hic birine sonradan ama akillandim. Ama olan gunahsiz yavruma oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?