bosaniyorum, kizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annelik her daim vicdan muhasebesi yapmak degil midir zaten? Bunun bosanmis olmakla bir ilgisi yok. Bosanmasaydiniz belki de cocuklarima bu hayati sunmaktansa keske bosansaydim diyecektiniz. 31 yasindayim. Bu yasta bile annem babam arasinda huzursuzluk olsa geriliyorum. O ortamda durmak istemiyorum. El kadar cocuklarin neler hissettigini hic dusunemiyorum bile.

Konu sahibi adam cocugunuza bi babanin dememesi gereken seyler soylemis. Hic iciniz felan sizlamasin. Siz bir an once toparlanip kendinize bi duzen kurmaya bakin. Isiniz yoksa bi is bulun calisip duzeninizi kurun derim

anneside varmış üstelik sen niye yani bakmak zorundamıymışsın
arada yardımcı olunur tabiki ama sürekli olması senin kendi tercihine kalmış
kimse zorlayamaz rabbim kimseyi düşürmesin öncelikle ama eşin hata etmiş
bence de boşan git bu yüzden kimse yuvasını yıkmaz kendi kardeşine kendi bakmak
zorunda ayrıca sana baktırmak değil kurtulduğuna dua et ondan bence...

Sizi daha evlenmeden açtığınız ''çok mu uzunum'' konunuzdan hatırlıyorum. Zaten o zamandan belliydi yanlış bir evlilik olacağı.
Olmuş ile ölmüşe çare yok, en iyi çözüm boşanmak, daha fazla hayatı kendinize zehir etmeyin, ettirmeyin.

Kendimi bu konuda onlara hic anlatamadim. Benim evliligim henuz oturmamisken beni oyke bi sorumluluğun altına soktular hic bir mecburiyet yokken keyfi olarak geldi ustelik laf isittim bide sanki mecburmusumda

Bende ayni durumdayım.Sanki hiç mutlu olamayacagim bir daha ikizlerim var üstüne hamileyim esim dunyadaki en kötü insan Allah yardımcımız olsun

Kendimi bu konuda onlara hic anlatamadim. Benim evliligim henuz oturmamisken beni oyke bi sorumluluğun altına soktular hic bir mecburiyet yokken keyfi olarak geldi ustelik laf isittim bide sanki mecburmusumda

1 ay geçmiş. Ne durumdasınız?

Neyin vicdanını yapıyorsunuz? Size boşanma yolunu açan kocanız. Keyfinizden yapmıyorsunuz herhalde. Boşanınca çocuğu babasız da bırakmıyorsunuz ki vicdan yapasınız. Adam olan boşandıktan sonra pek ala tüm boşlukları dolduruyor, neler gördük. Adam olmayanı da görüyoruz. Oğlum da babasıyla 7-8 yaşında tanıştı. Hiç de abuk sabuk suçlamaları olmadı bana karşı. Onlar çocuk, gerizekalı değil. İyi ifade etmek yalnızca.

Sizi gözden çıkarmış bir adam, kızını istemeyen bir babacık. Kızınız aklı erdiğinde sanırım sizi alnınızdan öper. Oğlum hem anneler hem de babalar günümü kutluyor mesela:) Elbet üç kişilik aile özlemi duyduğu anlar oldu fakat elimizdeki babayı anlatınca özlem mözlem kalmadı.

Allah kimseye muhtaç etmesin, siz yolunuza bakın.

Kurtulduğuna bak. arkana bile bakmadan kaç !

Beni ve kendi kanından canından olan çocuğunu yok sayan
bir adamdan zaten baba olmaz. bizde seni istemiyoruz de geç.

insan karısından vazgeçer evet ama çocuktan ne olursa olsun vazgeçilmez.
işte o kadar karaktersizmiş zaten eş kişisi.

al çocuğunu çık o evden. baksınlar başlarının çaresine. sana mı güvenmişler.
bunda zaman o insana o aileye nasıl sabrettiniz. ibretliksiniz.

İkiz kızlarım var ustune hamileyim ve esim surekli kovup duruyordu hem de ailesinin yaninda su bu sartlarimi kabul etmezsen diyip.Ve eve gelmeyip annesinde kaliyordu tabi dayak küfür hakaret cabasi bende baktım olmuyor aldım çocukları gene gelmediği gün çıktım gittim.1gun sonra haberi olmuş teyze dayilarimi aramislar neler neler söylemişler evimi dagitmislar ve bosanma davası şimdi bekliyorum mahkeme gununu ne beni ne cocukları aramıyor

Allah yardımcın olsun.
Şartları neydi kabul etmeni istedigi..

Madem ki hamilesin ben 3 cocuga bakamam annemle altlı üstlü oturacaksin orada yiyp icecez uyumaya eve cikarsin ve hiç bir soz hakkın olmayacak ne dersem ne emir verirsem uyuyacaksin o sirada anneside aslan oglum diyip tebrik edoyordu eger kabul etmiyorsan çok afedersiniz s..git gittim yolumu kestiler ama gene gelmedi eve ben gittim mecbur onu terketmiş oldum.Bunlari sırf ailesine erkek görünmek için yaptı biz aslında onların etkisi olmazsa çok mutluyduk annesi yikti bizi ama hiç kotuluk yapmadan Altan alttan.Yuvam yikildi

Çok üzüldüm, hamile olman daha da zorlaştırmıştır.
Annesi olmasa mutluyduk demissiniz ya, hiç mi ümit yok.
Belki...

Bilmiyorum soktayim dava acmis whatsaptan engellemiş yani face acmis sürekli uygunsuz kadınlar ekliyor.1hafta önce tatilden dönduk elimi yuzumu open artık değiştiğini anlatan adam gitti yerine bu adam geldi psikologa gidiyorum eşinde kisilik bozukluğu olabilir dedi onu tanıdığımdan beri perisanim karnımdaki cocugu napacam hesaba katmiyor bile ikizlerin velayetini istiyor sonra benle nafaka pazarlığına giriyor sanki dar dipsiz kuyudayım cok seviyorum nasıl bosanacam ne yapacam bilmiyorum gururlu takılıyorum aramıyor sormuyorum ama sanki ölüyorum

Sizden nafaka istediğine göre çalışıyorsunuz.

Sanırım evi terketmenizi onur meselesi yapmış.

Yeni konu açıp tüm herşeyi ve duygularınızı anlatın, farklı fikirler yardımcı olabilir.

Benden nafaka istemiyor cocuklarin bir velayetini istior bir çocuklara ne kadar nafaka vereceğinin pazarligini yapıyor.Konu nasıl açılır bilmiyorum

Benden nafaka istemiyor cocuklarin bir velayetini istior bir çocuklara ne kadar nafaka vereceğinin pazarligini yapıyor.Konu nasıl açılır bilmiyorum

Bir derdim var bölümünde üst köşe de YENİ KONU AÇ ikonu var...

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-12-20-32-01-379_com.android.chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 21
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…