- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi guneslihava
-
Dediğim gibi eski konularını bilmiyorum, evliliğinin bitmesiyle ilgili bi yorum yapamam bu yüzden.
Ama olayın bir de "anne vicdanı" kısmı var, insanlar bazen bunu unutup, atlayıp fevri karar alabliyorlar.
Ben de o insanlardan biriyim misal.
Çocuk derdi çok başka bişey, öyle avutmayla, kuaföre gitmekle, gezip tozmakla geçmiyor bu konuda ben çok yaralıyım.
O yüzden uyarmak istedim.
Ben dedim sen evdeyken gelsin annenle birlikte gelsin ama tek yapamiyorum dedim hadi kimsezi olmaza bi sekilde katlanirim ama o yinede surat asmaya devam etti bana benle yasit kaynim erkek oldugu icinde bende haliyle cekiniyorum zihinsel engelli kiz kardeside var ama nedense kaynimi yolluyolar. Bu konuda beni cok yiprattilar daha benim evliligim oturmadan beni boyle bi sorumlulugun altina soktular
Yolun sonuna geldik artik, bosaniyoruz bi kizim var 1 yaşinda. Ben evliligimden hic bisey anlamadim cok kotu durumdayim sanki dünya durdu,kizima bakiyorum ona cok uzuluyorum ne hissedecegimi bilmiyorum aglamak istiyorum ama agliyamiyorum bile. Sanki bi daha hic mutlu olamicakmisim gibi geliyo hayattan sogudum. Kizimdan vazgectim dedi al senin temelli olsun dedi sizin kaninisi tasiyandan hayir gelmez dedi bi baba bunu nasil der aklim almiyo o daha cok kucuk mahsum gunahsiz en cokta kizima uzuluyorum...
Kendimi bu konuda onlara hic anlatamadim. Benim evliligim henuz oturmamisken beni oyke bi sorumluluğun altına soktular hic bir mecburiyet yokken keyfi olarak geldi ustelik laf isittim bide sanki mecburmusumda
Bende ayni durumdayım.Sanki hiç mutlu olamayacagim bir daha ikizlerim var üstüne hamileyim esim dunyadaki en kötü insan Allah yardımcımız olsun
Sizin durumunuz nedir tam olarakBende ayni durumdayım.Sanki hiç mutlu olamayacagim bir daha ikizlerim var üstüne hamileyim esim dunyadaki en kötü insan Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun.İkiz kızlarım var ustune hamileyim ve esim surekli kovup duruyordu hem de ailesinin yaninda su bu sartlarimi kabul etmezsen diyip.Ve eve gelmeyip annesinde kaliyordu tabi dayak küfür hakaret cabasi bende baktım olmuyor aldım çocukları gene gelmediği gün çıktım gittim.1gun sonra haberi olmuş teyze dayilarimi aramislar neler neler söylemişler evimi dagitmislar ve bosanma davası şimdi bekliyorum mahkeme gununu ne beni ne cocukları aramıyor
Çok üzüldüm, hamile olman daha da zorlaştırmıştır.Madem ki hamilesin ben 3 cocuga bakamam annemle altlı üstlü oturacaksin orada yiyp icecez uyumaya eve cikarsin ve hiç bir soz hakkın olmayacak ne dersem ne emir verirsem uyuyacaksin o sirada anneside aslan oglum diyip tebrik edoyordu eger kabul etmiyorsan çok afedersiniz s..git gittim yolumu kestiler ama gene gelmedi eve ben gittim mecbur onu terketmiş oldum.Bunlari sırf ailesine erkek görünmek için yaptı biz aslında onların etkisi olmazsa çok mutluyduk annesi yikti bizi ama hiç kotuluk yapmadan Altan alttan.Yuvam yikildi
Sizden nafaka istediğine göre çalışıyorsunuz.Bilmiyorum soktayim dava acmis whatsaptan engellemiş yani face acmis sürekli uygunsuz kadınlar ekliyor.1hafta önce tatilden dönduk elimi yuzumu open artık değiştiğini anlatan adam gitti yerine bu adam geldi psikologa gidiyorum eşinde kisilik bozukluğu olabilir dedi onu tanıdığımdan beri perisanim karnımdaki cocugu napacam hesaba katmiyor bile ikizlerin velayetini istiyor sonra benle nafaka pazarlığına giriyor sanki dar dipsiz kuyudayım cok seviyorum nasıl bosanacam ne yapacam bilmiyorum gururlu takılıyorum aramıyor sormuyorum ama sanki ölüyorum
Bencede boșan kurtul bu cahildensizin kaninisi tasiyandan hayir gelmez dedi
Benden nafaka istemiyor cocuklarin bir velayetini istior bir çocuklara ne kadar nafaka vereceğinin pazarligini yapıyor.Konu nasıl açılır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?