- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
Katılıyorum. Erkek diye düşünüyorum. Yaptığı yorumlar insanlığımdan utandırıyor beni.Sen öğüt verme bence. Kafan iyi değil senin.
Bakın anlatmak istediğim şey şu : daha da açayım. Yanı is yerinde bugün bazı şeyler duydum doğrumu adam kabul ederse tamamdır evet başkasını seviyorum derse zaten bitti ama birde söyle düşünün bazı hastalıklı insanlar var düzeltilebilir. ...size çok saçma gelebilir ama sırf evli olduğu için aldatan. ..kendini sosyal olarak garantiye gördüğü için kaçma kovalamaca olayı evinde olmadığı için çünkü evde ki kadın cepte.2 de çocuğu var öyle şeyleri yapacak hal mi kalır kadında o da heyecanı dışarıda arıyo...bak görürsünüz şimdi karısının peşine nasıl düşecek. ..Çünkü o dedim ya normal değil adam sürekli bir macera peşinde o düzeltilebilir ama üzerine giderek değil alttan alarak bunu yap degisimdeki tek sebebim çocuklar yarın çıkıpta anne ne olursa olsun beni babasız yetiştirmeye hakkın yok demesin diye...benim babam da dört dortlukmuydu sanki yooooo.ama annem öyle idare ederdi bize hiç hissettirdi.akıllı kadın bırakmaz. ...sakami bu
özürde dilesin üstüneeee birde ödüllendirmek lazim demi aldattigi icin
bayilcam
Yorumlarımı okuyun lutfenKatılıyorum. Erkek diye düşünüyorum. Yaptığı yorumlar insanlığımdan utandırıyor beni.
Bunu niye söyledim açıklamayı borç biliyorum...hanımefendi diyor ki arkadaşımdan duydum.. ve diyor ki uzun yıllar aldatiyormus...şimdi diyelim ki bunu ez kaza hiç öğrenmedi kabul edelim
...yani adam karısının gözünün içine bakaaaaa baka evini idare etmiş üzerine 2 çocukta yapmış...yani adam capkinlik hastası demek ki...Eğer ogrenmeseydi kısmındayim ben...bak siz bile diyorsunuz ki sanki 30 yıllık evlisin evet değilim evli de değilim ama bizzat babamın ve annemin evliliklerine şahit oldum...inan ki kadın bırakırsa yuva dağılır. ..yuvayı tutan kadındır. ...bunu çocukları için yapacak onun hasta olduğunu kabul edecek ve hatta ciddi yardımlar alacak kendi için de kocası içinde. ....ben böyle düsünüyorum. ...
Sanırım anne değilsin...
Anneysen de o bırakılan çocuğun nasıl bir travma yaşayacağını anlaman gerekirdi.
Okudum ve hala aynı şeyi düşünüyorum. ALdatma hastalık değil karaktersizliktir. Şiddet hastalık değil karaktersizliktir. Ben de gün içerisinde çok sinirleniyorum hatta beni deli ediyorlar ama hiçbir müvekkilin yüzüne yumruğu indirmiyorum. Sinir hastası olan erkeklerde nedense evde karılarına hasta oluyorlar, dışarıda onu bunu dövmeye çalışmıyorlar.Yorumlarımı okuyun lutfen
Bilmiyorum, büyük konuşmayayım ama ben çocuğumu bırakıp gidemem.Ne kadar babası da olsa annenin yerini tutamaz.Ufacık bir tartışmada bile gözlerini kocaman açıp korkuyor,terkedildiğini düşünmesi korkunç bir şey bana göre.Eminim sen de bırakıp gitmezdin,zaten benim takıldığım kısım babası rahat etmesin diye düşünüp bırakması.Böyle bir şey olabilir mi? Evlatla ceza olmaz,sadece çocuklara ceza vermiş konu sahibiTatlım ben anneyim 8 yaşında oğlum var . Bir çocuk geride kalıyor diğeri anneyle. Bu durumda olan iki kardeşe oldu. Zaten iki arada bir derede kalan hep çocuklar değil mi ?
Tren diğer Yorumlarımı da okuyun belki tam ne demek istediğimi bu mesajında anlatamadım olabilirim yanlış anlamanızi istemem.konu sahibinin önceki mesajlarını yani daha önceki açtığı konuları bilmiyorum. ..sevmiyorum dediyse karısına bütün söylediklerini geri alıyorum direk boşan arkadaş sevgi yoksa hiç bir şey olmaz....İstersen, kocacığım boşa orada burada kadınlarla olacağım diye yorulma, buyur eve getir burada halledin işinizi, ben size yatak hazırlarım desin ne dersin? Allah'ım ya akıl akılllll..
Sanki seviyorum dese af mı edilecek? Seven insan karısını başkasıyla aldatmaz. Bak ben de seni seviyorum diyorum. Hatta seni tanımadan o kadar çok sevdim ki tüm mallarımı üzerine devredeceğim ileride. Buna da inan o halde.L
Tren diğer Yorumlarımı da okuyun belki tam ne demek istediğimi bu mesajında anlatamadım olabilirim yanlış anlamanızi istemem.konu sahibinin önceki mesajlarını yani daha önceki açtığı konuları bilmiyorum. ..sevmiyorum dediyse karısına bütün söylediklerini geri alıyorum direk boşan arkadaş sevgi yoksa hiç bir şey olmaz....
Bilmiyorum, büyük konuşmayayım ama ben çocuğumu bırakıp gidemem.Ne kadar babası da olsa annenin yerini tutamaz.Ufacık bir tartışmada bile gözlerini kocaman açıp korkuyor,terkedildiğini düşünmesi korkunç bir şey bana göre.Eminim sen de bırakıp gitmezdin,zaten benim takıldığım kısım babası rahat etmesin diye düşünüp bırakması.Böyle bir şey olabilir mi? Evlatla ceza olmaz,sadece çocuklara ceza vermiş konu sahibi
Peki tamam okudum her şeyi kabul ediyorum dediklerinin.peki şuna cevap verir misiniz...annem yuvasını dağıtıldı benim babam olmayacaktı belki başka adamla eklenecektir belki tek kalacaktı ya benim babasının ile cezalandirilmam yanıma kâr mı kalacaktı. ...benim Günahım ne?Okudum ve hala aynı şeyi düşünüyorum. ALdatma hastalık değil karaktersizliktir. Şiddet hastalık değil karaktersizliktir. Ben de gün içerisinde çok sinirleniyorum hatta beni deli ediyorlar ama hiçbir müvekkilin yüzüne yumruğu indirmiyorum. Sinir hastası olan erkeklerde nedense evde karılarına hasta oluyorlar, dışarıda onu bunu dövmeye çalışmıyorlar.
yuva da yuva bunu düşünen neden kadın oluyor hep? Erkek şeyinin derdindeyken ezilen neden kadın oluyor? Gurur dene bir şey var ya. Bana bunları yapan adamla nasıl aynı evde kalırım diye düşünüyorum, bana dokunması benimle birlikte olması tecavüzden başka bir şey olmaz. İnsan dediğinin duruşu olacak. Ezim ezim ezilecek kocam haklıdır, kocam hastadır düzelir diye diye ömür çürütmeyecek.
burada eşi başka başka kadınlarla aldatmış git özür dile diyorsun? bunun mantığı yok. İnsan önce kendine değer vermeli. Seni insan yerine koymayan, arkandan türlü işler çeviren, yuvasını düşünmeyen adam için neden kadın kendini parçalasın? Bu dünyaya erkek ne yaparsa yapsın yuvamızı yerinde tutmalıyız diye mi geliyoruz biz? Bırakın şu köle zihniyetini. Yuvaysa erkeğe de yuva. annem neler çekti, babamı idare etti diyorsun. İyi mi yaptı sanki? Hayatı bitiyor işte. İnsan içten gülemedikten, yılları dert ettikten, kendine olan özsaygısını yitirdikten sonra yemişim ben öyle yuvayı.
Okudum ve hala aynı şeyi düşünüyorum. ALdatma hastalık değil karaktersizliktir. Şiddet hastalık değil karaktersizliktir. Ben de gün içerisinde çok sinirleniyorum hatta beni deli ediyorlar ama hiçbir müvekkilin yüzüne yumruğu indirmiyorum. Sinir hastası olan erkeklerde nedense evde karılarına hasta oluyorlar, dışarıda onu bunu dövmeye çalışmıyorlar.
yuva da yuva bunu düşünen neden kadın oluyor hep? Erkek şeyinin derdindeyken ezilen neden kadın oluyor? Gurur dene bir şey var ya. Bana bunları yapan adamla nasıl aynı evde kalırım diye düşünüyorum, bana dokunması benimle birlikte olması tecavüzden başka bir şey olmaz. İnsan dediğinin duruşu olacak. Ezim ezim ezilecek kocam haklıdır, kocam hastadır düzelir diye diye ömür çürütmeyecek.
burada eşi başka başka kadınlarla aldatmış git özür dile diyorsun? bunun mantığı yok. İnsan önce kendine değer vermeli. Seni insan yerine koymayan, arkandan türlü işler çeviren, yuvasını düşünmeyen adam için neden kadın kendini parçalasın? Bu dünyaya erkek ne yaparsa yapsın yuvamızı yerinde tutmalıyız diye mi geliyoruz biz? Bırakın şu köle zihniyetini. Yuvaysa erkeğe de yuva. annem neler çekti, babamı idare etti diyorsun. İyi mi yaptı sanki? Hayatı bitiyor işte. İnsan içten gülemedikten, yılları dert ettikten, kendine olan özsaygısını yitirdikten sonra yemişim ben öyle yuvayı.
Her boşanan kadının çocuğu dert mi çekiyor? Onlarca kadın gördüm, ayakları üzerinde duran çocuklarıyla çok mutlu, hatta yeni eşi çocukları hep beraber aile olan. Benim anne ve babam boşansaydı ben daha mutlu bir çocukluk geçirirdim. Evde ezilmiş, sinmiş bir bireyle yaşamak yeterince kötü.Peki tamam okudum her şeyi kabul ediyorum dediklerinin.peki şuna cevap verir misiniz...annem yuvasını dağıtıldı benim babam olmayacaktı belki başka adamla eklenecektir belki tek kalacaktı ya benim babasının ile cezalandirilmam yanıma kâr mı kalacaktı. ...benim Günahım ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?