bosaniyorum kocam hizli capkin

Kadinin evi terketmesi mahkemede aleyhine olmuyor mu? Cahilligimden soruyorum

Koca, boşanmaya neden olan olaylarda ağır derecede kusurludur. Kadının bu şartlar altında ortak hanede yaşamaya zorlanması söz konusu olamaz. Kadın dava açmadan önce veya dava açtıktan sonra (koşulları neyi gerektiriyorsa) bir başka evde, yerde yaşayabilir.

O çocuğun psikolojisini mahvettin. Aniden çıkıp gittin. onu orada terkettin diğer çocuğunu alıp. Mahkeme verir zaten diyor.o çocuk seni istermi bakalımçok üzüldüm ama sana gram değil. Çocuğun haline.

Si

Sidfet varsa ben de yokum boşan
Yarın bir gün evlenirsen senin eşinde sana böyle şeyler yaparsa sinip kalacaksın, yuvam diye kendine olan saygını yitireceksin, köle gibi hizmet edeceksin beni boşamasın diye, eşlerinden değer gören kadınlara imreneceksin. Çünkü ailenden bunu görmüşsün. İşte çocuklara etkisi bu. Psikolojik olarak sinmiş çocuklar yetişiyor.

Çocuk sadece annenin çocuğu değil anne kadar babanın da çocuğu. Sanki sokağa terketmiş gibi yorumlar. Iki çocuk varmış. Biri annede biri babada. Çok normal.
Bekarsiniz sanırım. Ve cocugunuzda yok heralde yoksa böyle bir düşünceyi bukadar rahat soyleyemezdiniz. Tabii sokakta değil. Ama biri alınıp, biri bırakılan bir cocuk.o bundan etkilenicek. İkisinide biraksaydi bi derece yinede olmuş diyebilirdim.bu mal paylaşımı değil cnm evlat.bi gün anne olunca anlarsınız.profil bilgileriniz bekar diye yaziyorda

Belki de dogru

Ben safım galiba

Yorumlarınızı şok olarak okuyorum. Boşanmak babasız kalmak babasız büyümek demek değildir. Medeni bir boşanmada baba da çocuklarını görür,ilgilenir,Zaman geçirir,yanlarında olur. Sanırım siz medeni bir yerde yaşamıyorsunuz. Kadınların da insan gibi yaşama Hakkı yok mu dayağa hakarete aldatmaya susmak mı zorunda ?

Çocuk sadece annenin çocuğu değil anne kadar babanın da çocuğu. Sanki sokağa terketmiş gibi yorumlar. Iki çocuk varmış. Biri annede biri babada. Çok normal.
O arkada kalan çocuğun yerınde olsam anneme çok kırılırdım . Acaba diğer kardeşimi benden çok mu sevıyor diye.

B
Kullanıcı adını S Sevdalumsun şeklinde yazınca etiketlenmiş oluyorsun. Bir numarası yok alıntı yapmakla aynı şey.
Bir Şey sormak istiyorum. aldatmak tamam kötü peki tedavisi yokmu yani tamam adamın elinin kiridir derler ama artık öyle değil peki neden bunu yapıyorlar. Neden sabit bir eş de duramiyorlar.ben de sizin gibi Cabbar olmak isterdim aslında ama yetişme ortamın buna peki musait değil sanırım. ..

Evde sen ve iki çocuk varken göstere göstere aldatmış adam şimdi tek çocuk onunla diye rahatsız olacak öyle mi? Bırakır birisine yapar yapacağını. Sorumsuz birinden bahsediyorsun sonuçta.
Neyin kafasıdır bu? Yazık çocuk aklıyla neler düşünüyordur şimdi. Git al çocuğunu.

Hem aldatma gibi bir uçkursuzluğa girip üstüne doğru olanı yapıp yani onu öylece bıraktığın için sana küfür mü etti? keşke konuşmayı kaydetseydin..
Aldatma için de delillerin varsa süründür dallamayı...

Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....

Ne biçim öğütmüş o öyle?
Geçen gün evlenmeden önce erkeği tanımak için ne yapmalıyım konuna yorum yazdım senin ama sen gerçekten evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun. Mümkünse çoook ileri bir tarihe ertele evliliği.

Zamanla anlarsın, özür dile gibi ezikçe laflar hiç bir bayana yakışıyor mu?

BEN yuvasını çocuklarını kurtarsın diye dedim bende ezilmesini istemem...belki düzelir diye ama şiddet varsa bende evli kalmam doğruya doğru şimdi. ....

Haklı olabilirsin...hiç evlenmedim ve bu sitedeki dostlarımdan öğreneceğim çok şey var....Bunun bilincindeyim....

Ben safım galiba
Saflık değil ne gördüysen, neye inandırıldıysan onu uyguluyorsun. Bak bu ülkede, erkek çocukları için aldatma elinin kiri, kadın yaparsa o.. olur erkek yaparsa namı yürür, kadının namusu erkekten sorulur, bizde boşanma yoktur gelinliğinle çıktın kefeninle girersin bu eve, yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş dışarıda yavru ceylan avlar, kadın dediğin çalışmaz oturur evinde çocuklarına bakar v.b. zihniyeti olduğu sürece senin gibi düşünenler hep olacak.
Gez dolaş kadın sığınma evlerini, ne yaşadıklarını gör, kadınlarımızın ne kadar ezildiğini, nelere katlanmak zorunda olduğunu, bıçak kemiğe dayandığında nasıl kaçmaya çalıştıklarını, hayata nasıl tutunduklarını dinle.
Sen bu ülkede hiç boşandığı kocasını kıskançlıktan çocuklarının gözünün önünde vurdu diye bir haber duydun mu? Duyamazsın. Kadın narindir, kırılgandır, ince düşünür, istisnalar dışında evliliğini durduk yere bitirmek isteyen kadın yoktur. Hani derler ya kadın son raddeye kadar dayanır, vazgeçmişse haklıdır diye. Bu kara zihniyeti bizler değiştireceğiz. Yetiştirdiğimiz çocuklara kadının da bir insan olduğunu ve erkeklerin onlardan daha önemli olmadıklarını aşılayacağız. Kız çocuklarımızın aile olarak arkasında duracağız, erkek bilecek bunun arkasında kapı gibi ailesi var ezemem, haddimi bildirirler diyecek.

K bakmayın çok arkadaş gibi bende size katılmıyorum, Bu hastalık demişsiniz ama inanın hiç alakası yok karakter meselesi neden genellikle erkeklerde oluyo bu hastalık dediğiniz şey (karaktersizlik) .
Madem sürekli farklı kadınlara meyilli neden evlenip iki çocuk yapıyor.
Kadın çocuklardan evliliğin yetişememiştir erkek de heyecanı dışarda aramıştır gibi bişeyler diyorsunuz kadın bu çocukları tek başına mı yaptı?
Kadın hem evine hem iki çocuğa yetişirsem neden dışarda heyecan aramadı kendine???
Düşünceleriniz bana göre yanlış hep kadına yüklenme şeklinde düşünüyorsunuz ama erkeğinde görevleri var çocuğu yapmış dışarda heyecan aramışmış , Eğer karısını sevseydi hadi ben yarım saat bi saat çocuğumuzla ilgileneyim sende kendinle ilgilen deseydi bi gece çocuğu uyutmaya yardımcı olsaydı da eşi de yorgun olmayıp o heyecanı yaşatsaydı eşine.
Bu adamın yaptığı (pardon adam yazdım) düpedüz KARAKTERSİZLİK...

diğer çocugunuzu niye bıraktınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…