- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
Kadinin evi terketmesi mahkemede aleyhine olmuyor mu? Cahilligimden soruyorum
Yarın bir gün evlenirsen senin eşinde sana böyle şeyler yaparsa sinip kalacaksın, yuvam diye kendine olan saygını yitireceksin, köle gibi hizmet edeceksin beni boşamasın diye, eşlerinden değer gören kadınlara imreneceksin. Çünkü ailenden bunu görmüşsün. İşte çocuklara etkisi bu. Psikolojik olarak sinmiş çocuklar yetişiyor.Si
Sidfet varsa ben de yokum boşan
Etiketledi diyo ne demek ..sizi İncitme istemedim..kötü bir şey demek istemedim..S Sevdalumsun anlaşamayacağız seninle malesef. Buradaki 10 kadından 9u da anlaşamaz. Aldatılmak bu kadar basite indirgenecek bir davranış değildir.
Bekarsiniz sanırım. Ve cocugunuzda yok heralde yoksa böyle bir düşünceyi bukadar rahat soyleyemezdiniz. Tabii sokakta değil. Ama biri alınıp, biri bırakılan bir cocuk.o bundan etkilenicek. İkisinide biraksaydi bi derece yinede olmuş diyebilirdim.bu mal paylaşımı değil cnm evlat.bi gün anne olunca anlarsınız.profil bilgileriniz bekar diye yaziyordaÇocuk sadece annenin çocuğu değil anne kadar babanın da çocuğu. Sanki sokağa terketmiş gibi yorumlar. Iki çocuk varmış. Biri annede biri babada. Çok normal.
Belki de dogruYarın bir gün evlenirsen senin eşinde sana böyle şeyler yaparsa sinip kalacaksın, yuvam diye kendine olan saygını yitireceksin, köle gibi hizmet edeceksin beni boşamasın diye, eşlerinden değer gören kadınlara imreneceksin. Çünkü ailenden bunu görmüşsün. İşte çocuklara etkisi bu. Psikolojik olarak sinmiş çocuklar yetişiyor.
Ben safım galibaSanki seviyorum dese af mı edilecek? Seven insan karısını başkasıyla aldatmaz. Bak ben de seni seviyorum diyorum. Hatta seni tanımadan o kadar çok sevdim ki tüm mallarımı üzerine devredeceğim ileride. Buna da inan o halde.
Peki tamam okudum her şeyi kabul ediyorum dediklerinin.peki şuna cevap verir misiniz...annem yuvasını dağıtıldı benim babam olmayacaktı belki başka adamla eklenecektir belki tek kalacaktı ya benim babasının ile cezalandirilmam yanıma kâr mı kalacaktı. ...benim Günahım ne?
O arkada kalan çocuğun yerınde olsam anneme çok kırılırdım . Acaba diğer kardeşimi benden çok mu sevıyor diye.Çocuk sadece annenin çocuğu değil anne kadar babanın da çocuğu. Sanki sokağa terketmiş gibi yorumlar. Iki çocuk varmış. Biri annede biri babada. Çok normal.
Kullanıcı adını S Sevdalumsun şeklinde yazınca etiketlenmiş oluyorsun. Bir numarası yok alıntı yapmakla aynı şey.Etiketledi diyo ne demek ..sizi İncitme istemedim..kötü bir şey demek istemedim..
Bir Şey sormak istiyorum. aldatmak tamam kötü peki tedavisi yokmu yani tamam adamın elinin kiridir derler ama artık öyle değil peki neden bunu yapıyorlar. Neden sabit bir eş de duramiyorlar.ben de sizin gibi Cabbar olmak isterdim aslında ama yetişme ortamın buna peki musait değil sanırım. ..Kullanıcı adını S Sevdalumsun şeklinde yazınca etiketlenmiş oluyorsun. Bir numarası yok alıntı yapmakla aynı şey.
Neymiş efendım konu sahibi evıne gidicekmiş , hiçbirşey olmamış gibi davranıp Özür dileyecekmiş ..Ben safım galiba
Sana bir öğüt vercem şimdi git evine hiç bir şey olmamış gibi devam et....neden diye de sorma zamanla anlarsın. .hatta Özür dile kocandan. ....
BEN yuvasını çocuklarını kurtarsın diye dedim bende ezilmesini istemem...belki düzelir diye ama şiddet varsa bende evli kalmam doğruya doğru şimdi. ....Ne biçim öğütmüş o öyle?
Geçen gün evlenmeden önce erkeği tanımak için ne yapmalıyım konuna yorum yazdım senin ama sen gerçekten evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun. Mümkünse çoook ileri bir tarihe ertele evliliği.
Zamanla anlarsın, özür dile gibi ezikçe laflar hiç bir bayana yakışıyor mu?
Haklı olabilirsin...hiç evlenmedim ve bu sitedeki dostlarımdan öğreneceğim çok şey var....Bunun bilincindeyim....Ne biçim öğütmüş o öyle?
Geçen gün evlenmeden önce erkeği tanımak için ne yapmalıyım konuna yorum yazdım senin ama sen gerçekten evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun. Mümkünse çoook ileri bir tarihe ertele evliliği.
Zamanla anlarsın, özür dile gibi ezikçe laflar hiç bir bayana yakışıyor mu?
Saflık değil ne gördüysen, neye inandırıldıysan onu uyguluyorsun. Bak bu ülkede, erkek çocukları için aldatma elinin kiri, kadın yaparsa o.. olur erkek yaparsa namı yürür, kadının namusu erkekten sorulur, bizde boşanma yoktur gelinliğinle çıktın kefeninle girersin bu eve, yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş dışarıda yavru ceylan avlar, kadın dediğin çalışmaz oturur evinde çocuklarına bakar v.b. zihniyeti olduğu sürece senin gibi düşünenler hep olacak.Ben safım galiba
Bakın anlatmak istediğim şey şu : daha da açayım. Yanı is yerinde bugün bazı şeyler duydum doğrumu adam kabul ederse tamamdır evet başkasını seviyorum derse zaten bitti ama birde söyle düşünün bazı hastalıklı insanlar var düzeltilebilir. ...size çok saçma gelebilir ama sırf evli olduğu için aldatan. ..kendini sosyal olarak garantiye gördüğü için kaçma kovalamaca olayı evinde olmadığı için çünkü evde ki kadın cepte.2 de çocuğu var öyle şeyleri yapacak hal mi kalır kadında o da heyecanı dışarıda arıyo...bak görürsünüz şimdi karısının peşine nasıl düşecek. ..Çünkü o dedim ya normal değil adam sürekli bir macera peşinde o düzeltilebilir ama üzerine giderek değil alttan alarak bunu yap degisimdeki tek sebebim çocuklar yarın çıkıpta anne ne olursa olsun beni babasız yetiştirmeye hakkın yok demesin diye...benim babam da dört dortlukmuydu sanki yooooo.ama annem öyle idare ederdi bize hiç hissettirdi.akıllı kadın bırakmaz. ...
diğer çocugunuzu niye bıraktınız?Onceki konularimdan bilen bilir kocam beni aldatmisti. Affetmistim hatta sizede sordum.ama gecenlerde kocamin calistigi yerdeki arkadasim bana kocamla ilgili öyle seyler anlattiki sok oldum.kocamin kendi calistigi yere kadina is vermesi orda kadinla çıkmıs.geen sene onun icin rus kadin gelmis gezdirmis onu.sonra milletin kizlarina ask mesajlari cicek yollamalar .sonra bir suru hikaye sok oldum megerse nisanliliktan beri aldatiliyormusum bende valizimi cocugumu aldim babamlara geldim.bosanmakta kararliyim cunku bu adamla yapamam buyuk cocugumu onlara biraktim ama zamani gelince alacam habersizce geldim evde beni bulamiyinca sok oldu kufurler atti bana ve aileme.simdi iki gundur ses yok ondan saglikli dusunemiyorum ne yapmaliyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?