- 14 Nisan 2018
- 403
- 685
- 23
- Konu Sahibi Asi yildiz
-
Kendine bir iyilik yap sakın o adamla barışmaMrb açıkçası evet öyle dusundum.Zaten ben hep kendimi suçlu onu sucsuz gördüm.Bu gece olanlar dışında.Bana bakislarini asla unitmam.Ve bana dediki sen tükürükten bile anlamazsın.
Eve geldi yemek hazırla dedim hazırladım.Cünku hazirlamam cümlesini benden bekliyorki birdaha kavga çıksın diye o yolu vermedim.Hazirladim yemek yedi telefona takıldı her zaman ki gibi.Sonra ozur dilerim dedi öpte barisalim gerek yok dedim gitti uyuduŞu an eşin nerede kavga sonrası konuştunuz mu hiç
Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun
Mrb bana deli diyo kendisi hasta kim bende bilmiyorum.Zaten adaletin var olduğuna inanmıyorum .Neden saf temiz karşılıksız sevince böyle olur kiHasta mı eşiniz
Normal bi şey okuyamadım da .
Eve geldi yemek hazırla dedim hazırladım.Cünku hazirlamam cümlesini benden bekliyorki birdaha kavga çıksın diye o yolu vermedim.Hazirladim yemek yedi telefona takıldı her zaman ki gibi.Sonra ozur dilerim dedi öpte barisalim gerek yok dedim gitti uyudu
Siz resmen içimi okuyo gibisiniz.Bu dünyada sanırım içimi okuyabilen tek şahıs sizsiniz sizi canı gönülden tebrik ediyorum.Peki siz nasıl anladiniz bende birazda suçu kendimde arıyorum.Beni tanimaniza rağmen çok güzel yorum.cok tşk ederimKendine bir iyilik yap sakın o adamla barışma
Kendinde suç arama onun suçlarına bahaneler üretme
İnsan olarak bu muameleyi sana kimse yapamaz izin verme
Deseydim gene dövecek ti.Cünkü hıncını alamamış belli ki ben de uyusun yarın konuşcam dedim.Korktum belli mi olur beni öldür se bile kimse gelmez.Vijdan merhamet herkese nasip olamz.Aparmandakiler de bir acayipNeden birşey olmamış gibi davrandin
Boşanmak istiyorum deseydin ya keşke yemek hazirlamasaydın
Dövmek miDeseydim gene dövecek ti.Cünkü hıncını alamamış belli ki ben de uyusun yarın konuşcam dedim.Korktum belli mi olur beni öldür se bile kimse gelmez.Vijdan merhamet herkese nasip olamz.Aparmandakiler de bir acayip
Zaten psikolojimi bozmuş.evet sidette var ama darp yok yüzümde bir çizik var sadece basim agriyo başıma çok vurdu.birde dış ağrım var oraya sert sekilde vurdu.Abla kim durmak isterki zaten gideceğimama nereye bilmiyorumDövmek mi
Canım kıyamam ya çok üzüldüm psikolojik şiddet var ama fiziksel olduğunu bilmiyordum neden polise gidip darp raporu almadın lütfen sessiz kalma seninkide can sende bir insan evladisin bunları yaşamak çekmek zorunda değilsin lütfen sessiz kalma
Annem bana iyilik eden iyilik bulur diyoru hep.Benimde hatalarım var ama.Ben düşmanım bile olsa ona böyle yapamazdım.Allah a hamd olsun ki.Bana bir Vijdan vede merhamet vermiş.Ne oldu bilmiyorum ama hiç uykum yok öyle dışarıyı seyrediyorum ve çok uzaklara dalıyorum.Megersem annem bana yanlış demiş herkese iyilik yapılmazmis.Zaten psikolojimi bozmuş.evet sidette var ama darp yok yüzümde bir çizik var sadece basim agriyo başıma çok vurdu.birde dış ağrım var oraya sert sekilde vurdu.Abla kim durmak isterki zaten gideceğimama nereye bilmiyorum
Neyin hıncı bu ya !!Deseydim gene dövecek ti.Cünkü hıncını alamamış belli ki ben de uyusun yarın konuşcam dedim.Korktum belli mi olur beni öldür se bile kimse gelmez.Vijdan merhamet herkese nasip olamz.Aparmandakiler de bir acayip
Mrb bende bilemedim ne dediyse yaptım namusumu korudum .Zaten biz memlekete tasinacaktik bayramdan once.O zaman ben çalışacaktım.Ama bugün böyle oldu.Sanirim bekar hayatı gibi yaşamak istiyor.Ben soru sordum ve oda oyle yaptı.Neyin hıncı bu ya !!
Sadece kıskandığın için mi bunları reva gördü sana..
Yazık etme kendine illa ki hayatın bu adamsız daha güzel olur. Çalışma gibi bi durumun yok mu?
Allah yardımcın olsun.
Nasıl desem size mesela son bir aydır bahane ler üretiyor .Hata yanlıs birşeyler arıyor resmen ama bulamıyor.Ev temiz yemek var sabah kalkıp kahvalti hazırlıyorum.Oda bahane üretti nereye gideceksin dersem bile hesap vermek zorunda değilim.flan.filanNeyin hıncı bu ya !!
Sadece kıskandığın için mi bunları reva gördü sana..
Yazık etme kendine illa ki hayatın bu adamsız daha güzel olur. Çalışma gibi bi durumun yok mu?
Allah yardımcın olsun.
Annem bana iyilik eden iyilik bulur diyoru hep.Benimde hatalarım var ama.Ben düşmanım bile olsa ona böyle yapamazdım.Allah a hamd olsun ki.Bana bir Vijdan vede merhamet vermiş.Ne oldu bilmiyorum ama hiç uykum yok öyle dışarıyı seyrediyorum ve çok uzaklara dalıyorum.Megersem annem bana yanlış demiş herkese iyilik yapılmazmis.
O zaman bekar hayatı yaşasın.Mrb bende bilemedim ne dediyse yaptım namusumu korudum .Zaten biz memlekete tasinacaktik bayramdan once.O zaman ben çalışacaktım.Ama bugün böyle oldu.Sanirim bekar hayatı gibi yaşamak istiyor.Ben soru sordum ve oda oyle yaptı.
Maddiyat olarak bağlı değilim.Babam biraz iyi lessin gitcem ama hemen babamın evine hitmeye çem bir arkadaşima giderim.O zaman bekar hayatı yaşasın.
Sen de hemen iş bulursan bu adama maddi olarak bağımlı olmazsın.
Evliyse hesap vermek zorunda. Ne o öyle herkes kafasına göre takılsın o zaman adamdaki mantığa bak.Nasıl desem size mesela son bir aydır bahane ler üretiyor .Hata yanlıs birşeyler arıyor resmen ama bulamıyor.Ev temiz yemek var sabah kalkıp kahvalti hazırlıyorum.Oda bahane üretti nereye gideceksin dersem bile hesap vermek zorunda değilim.flan.filan
Mrb tşk ederim evet hayatta herşey insanlar icin.Farkındayım ama ben iyi degilim sanki o kifurleri hiç unutmamCanım üzülme sen mağdursun suçun yok hayatta böyle imtihanlar oluyor malesef ama bundan sonrasını düşün onune bak geleceği düşün
Kendine değer ver karşına sana değer verip seni el üstünde tutacak biri çıkacak hayatın zor kısmı bitti geçti bundan sonra seni güzel günler bekliyor öyle düşün
Ben yaptım kendimi için bana laf gelmesin elalme beni rezil etmesin evde huzur olsun.o Uzun dili kesilir dedim.Ama bakıyor ki herşey duzgun bu sefer bana sarıyor işteEvliyse hesap vermek zorunda. Ne o öyle herkes kafasına göre takılsın o zaman adamdaki mantığındaki bak.
Sen de herşeyi dört dörtlük yapmak için yıpratma kendini bak her türlü pislik yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?