- 31 Mayıs 2018
- 88
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Asi yildiz
-
Mrb inanın sorun maddiyat değil .Sadece bizim örf adetler çok baskıcı kuralcı hepsini ezer geçerim elelamem umrumda değil.Annemi arayap anlatacahjm.Babamjn azıcık durumu iyi olacak insallah o zaman giderim.Birde benim masrafim yok.O kendisine araba alır gezer tozar yer içer.İki hafta önce babası gile gitti tatil yaptı eve dondu..Yani bana burda da masraf yapmiyor.Sgr disidnaMaddi yetersizliğiniz ve sizin çalışırım ama yinede onu çekemem cesaretiniz olmadığı için o eşşeğe mahkumsunuz. Temizlik yapın , hastaya bakın, bulaşık yıkayın, çay dağıtın, ... bir çok şey ama yüzünüze tükürtmeyin. Eşini bir erkek olsaydı size sahip çıkardı zaten. İnş bebek yoktur inşallah!!
Mrb ben bir kadın olarak açıkça söylüyorum.Eger gözüm birine kayatrsa gönlüme biri girmiş olsaydı.Kirmadan incitmeden güzel bir dille boşanmak istiyorum derdim.Bosandiktan sonra kiminle istersem gorusur konuşurdum.Ama evli iken Asla olamaz.Ben defalarca kez dedim yok seviyorum hepsi yalanmış.Ben kaç senelik esiyim.Eger ki aldatıyor sa yeni yapıyor demektir.Yani 5 senelik eşini yeni tanıştı kız iicmnbir insan nasıl böyle yapar.İnsan olan yapamaz bunu.Aldatıyor, kendini bir halt sanmaya başlamış, aptal adam
Bende onda vijdan var olduğuna inanmıyorum.Eger ki hazırlamamış olsaydım.gene şiddet çünkü öfkesi dinmemişti.ben bunu anladım.Yüzünde pişmanlık yoktu.Olsada artık bir önemi yok.Yeminle suan burayi okuyunca varya kolundan tutup seni kedim disari atasim geldi nedense. Boyle konular okuyunca geriliyorum. Ya senin kendine saygin ve sevgin yokken nasil karsindakinde sana saygisi olmasini beklersin halen burda sevgiden bahsediyorsun. Leyla mecnun devri yasamiyoruz kusura bakmada adam ne hald sokmus seni. Sen dayak ye oda yemek yesin oylemi... insan sucu ne olursa olsun siddetle karsilik gormemeli... nereye gidersen git ama o adamin yanindan cek git ya.. bide gelmismis opmusmus de ozur dilemismiste.. icimde oyle bir his geliyorki bidaha yapsa yine kendini suclu hissedip kalacaksin.. KALK KENDINI TOPARLA AL BIR CANTA icini doldur ve cik git kendine duzgun bir hayat kur boyle hayatmi olur. Simdiye kadar yapmadin da adam saki
Mrb evet daha uyuyor.Şuan hic maddiyat yok annemi arayacağım biradan eve gitmesem bile yarın dayimlara gitmeyi düşünüyorumDaha uyuyor mu o odun kocan
Tövbe tövbe ya
Yerinde olsam o uyurken giderdim
Görsün gününü hemende aç davayı senin bisey yapamayacağını düşünüyor ve her halti yiyiyor
kaç yasindasinMrb evet daha uyuyor.Şuan hic maddiyat yok annemi arayacağım biradan eve gitmesem bile yarın dayimlara gitmeyi düşünüyorum
Evet öyle düşün meye devam etsin.Ben yuva dağılmasın huzur olsun diye ugrastim.Ölümlü dunya yarın birgün Allah'ın huzuruna ciktihim anlim dik olsun.Cunku sabır rahmandır.Ben çok ssbrettim, dayandım ağladım kimsye birşey anlatmadım.Ne yaptıysam olmadı.Simdi canıma kast etmyr başladı.o yüzdden kararım kesin boşanacağımMrb evet daha uyuyor.Şuan hic maddiyat yok annemi arayacağım biradan eve gitmesem bile yarın dayimlara gitmeyi düşünüyorum
24 oda 30kaç yasindasin
Eşin kaç yaşında canim
Mrb yok ayrılacağım .Açıkça konuşcamKendi baskasinin, ustelik esinin ana babasina kufur edecek, karsiligini alinca da "vay sen benim anama nasil kufur edersin"
Zihniyete, bakış açısına, haddini bilmezlige bakar misin.. Kendi kaldiramayacagin seyi baskasina neden yapiyorsun ulan!
Ayrica tukurmek nedir ya?
A Asi yildiz Bana ayrilirsin gibi gelmedi, o nedenle anneni babani dayini akrabani işin içine katma derim.. Bos yere uzulmesinler..
ah ah24 oda 30
Ben ilk once sustum .Cünku çok iğrenç küfürler etti.Baktim mi susacak gibi değil,bende geri çevirdim.geri çevirince de tekrar küfür etmeye başladı.Vay efendim ben edemez mssmBu bana yapılmış olsaydı daha ağırlarını ona söyler bir güzelde döver çeker giderdim şiddet nedir ya
Netleştirmeden yine de milleti katma işin içine.. Bence..Mrb yok ayrılacağım .Açıkça konuşcam
Zaten onun ailesi bana inanmaz.Bir ara birnkere dedim oglunuz küfür ediyor.yok yapmaz bizim oğlumuz çok iyi.Kendi ailem ede ettiği küfürleri söylersem babam oradan kalkıp buraya gelir.birayda açıkça yazamıyorum.Simdiye kadar düşünüyorum.Karar verdim ama annemi arayacagim.Onun ailesi onu savunuyo.bugune kadar bana inanmadılar.hicNetleştirmeden yine de milleti katma işin içine.. Bence..
Çok arkadasim bana öyle diyor ama ben şimdiden pişman im ki zaten keşke DHA önce bosansaydim..ah ah
Pişman olacak ama is isten geçmiş olacak
Sakin affetme çocuk yokken yoluna bak daha 24 yasindasin
Ben nereden bilebilirdim ki ben onun gözünde ooo oldugumu.Bilsem bı saniye bile kalirmiydimÇok arkadasim bana öyle diyor ama ben şimdiden pişman im ki zaten keşke DHA önce bosansaydim..
Aileleri birak, sen kendinin ne istedigine karar ver, ailesiyle/ailemle konusurum, eşim yola gelir mantigi ile hareket etme lütfen.. Bu adam duzelmez diyorsan ve gelip yalvardiginda geri adim atmayacaksan ayrilik hamlesini yap.. Oteki turlu yine sen zararli cikarsin..Zaten onun ailesi bana inanmaz.Bir ara birnkere dedim oglunuz küfür ediyor.yok yapmaz bizim oğlumuz çok iyi.Kendi ailem ede ettiği küfürleri söylersem babam oradan kalkıp buraya gelir.birayda açıkça yazamıyorum.Simdiye kadar düşünüyorum.Karar verdim ama annemi arayacagim.Onun ailesi onu savunuyo.bugune kadar bana inanmadılar.hic
Yoo hayır oyke değil arayip biraz maddiyat isteyecem.Burdan çıkmam için arabaya binip gitmem gerekiyor bana da para vermez zaten onyzuden yok şuan anladınız mı.Aileleri araya sokma gibi bı dusuncem yokAileleri birak, sen kendinin ne istedigine karar ver, ailesiyle/ailemle konusurum, eşim yola gelir mantigi ile hareket etme lütfen.. Bu adam duzelmez diyorsan ve gelip yalvardiginda geri adim atmayacaksan ayrilik hamlesini yap.. Oteki turlu yine sen zararli cikarsin..
Annem hemen gitmemi ister annemle arkadaş gibiyiz hem ona anlatacam herşeyi.babama da anlatamz simdilik.Bu evde kalmak beni boğuyorYoo hayır oyke değil arayip biraz maddiyat isteyecem.Burdan çıkmam için arabaya binip gitmem gerekiyor bana da para vermez zaten onyzuden yok şuan anladınız mı.Aileleri araya sokma gibi bı dusuncem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?