Boşanıyorum konu uzun acilllll

Kendinizden çok fazla ödün vermişsiniz... siz kendinize değer vermeyip tüm bu saçmalıklara katlanıyorken adamın size bunları yapmasına şaşırmamak gerek... Babam üzülür vb bahaneleri bir kenara bırakıp gerçekçi olun sevgi Saygının tükendiği bir evlilik şimdi olmasa bile ileride mutlaka biter... hayat kısa zamanınıza daha fazla yazık etmeyin... hakkınızda hayırlısı olsun...

Yüzüne tüküren birini seviyor olamazsın.. ben nefret ederdim.. çoluk yok çocuk yok git neyi düşünüyorsun..

Evet öyle yapmışım farkjnda olmadan

Neden uyanmasını ve onunla konuşmayı bekliyorsunuz? Çekip gitsenize. Hiç paranız yoksa alın cebinden gidin yahu. Bunu kendinize yediremiyorsanız arkadaşınıza geçin, ya ondan ya da gerçek ailenizden yol parası isteyin. Bu adamla boşanma hakkında oturup konuşmayı denerseniz olacaklar senaryosunu tahmin etmek zor değil...

Şu yazilanlardan anladigim kadariyla siz suan sağlıklı dusunemiyorsunuz.
Kadin suginsı evleri cok cok pis biryer uzak durun orasi en son gideceginiz yer olsun.
Şu mubamüb gunde size yasattiklarinin bin katini Allah ona yasatsin

Eşinin tavrı iğrenç. Onunla bir daha nasıl aynı yatağa baş koyacağınızı düşünün. İçiniz kaldırıyorsa devam edin.

Canım benim.. O hakaretleri de , küfürleri de ,iğrenç dünyası da onun olsun. Sakın iade etme ve Allaha havale et. Hiç insan eşine böyle davranır mı davranabilir mi ? Suçlu hissetme asla. Konuşmayarak tepki ver. Hiçbir şey söyleme, yapma, onunla ilgilenme ve lütfen en kısa sürede boşa. Evet sen çok uğraştın, didindin, gözyaşı döktün ama karşılığı bu maalesef. Öyleydi böyleydi diye düşünmek sana hiçbir ş ey katmayacak. Biri birini eziyorsa diğeri siner ve sindikçe daha çok üstüne gelir.

Size kötü yakistirmalar yapan adam şayet arkadaşınıza vs giderseniz bir sürü iftira atabilir.Bu yüzden en makulu kendi ailenizin yanina gitmek.Hem de vakit kaybetmeden.Rabbim yardımcınız olsun
Mrb evet orası öyle yapma zaten surekli evde olamama rağmen yine böyle söyledi.Hem kimse inanammaz benim ailem.Digerlerinin inanıp imanmamasi umrumda değil

Mrb zaten konuşmuyorum ki odamı ayırdım.Oyle bı psikolojimi bozmuş ki iki saat uyudum kabuslar gördümdeli gibi olmuşum ben
İnkar etmihriİnkar etmiyorum bana kafayı yedirtti sonunda kurtulmak istiyorum bu durumdan

Şu yazilanlardan anladigim kadariyla siz suan sağlıklı dusunemiyorsunuz.
Kadin suginsı evleri cok cok pis biryer uzak durun orasi en son gideceginiz yer olsun.
Şu mubamüb gunde size yasattiklarinin bin katini Allah ona yasatsin
Mrb evet sağlıklı değilim ki saglıklı karar veremiyorum.Şaşırıp kaldım.Karar veremiyorum nereye gideceğimi düşünüşünüyorum çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…