- 31 Mayıs 2018
- 88
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Asi yildiz
-
Ben biliyrum ki bu akşam konuyu açacam ve beni dövecek birşeyi yok ki neyini Alaçam.Olsaydıda almazdimBence darp raporu alın ve boşanırken tazminat talep edin.
Eğer tekrar yaparsa alacam..darp raporu almak iyi mi bana faydası olur mu?Ben biliyrum ki bu akşam konuyu açacam ve beni dövecek birşeyi yok ki neyini Alaçam.Olsaydıda almazdim
İnsanlara olan güvenimi sarstı.Hersey onun Olsun
O kadar kolay değil ama unutmam.Bana o.. dedi nasil unuturum.ben unutamam kiCanım üzülme sen mağdursun suçun yok hayatta böyle imtihanlar oluyor malesef ama bundan sonrasını düşün onune bak geleceği düşün
Kendine değer ver karşına sana değer verip seni el üstünde tutacak biri çıkacak hayatın zor kısmı bitti geçti bundan sonra seni güzel günler bekliyor öyle düşün
Ben biliyrum ki bu akşam konuyu açacam ve beni dövecek birşeyi yok ki neyini Alaçam.Olsaydıda almazdim
İnsanlara olan güvenimi sarstı.Hersey onun Olsun
Mrb ne için tükürülür bilmiyorum ama ben ilk kez yüzüme biri tüküdü anlamını bilmiyorumBide insanlr genelde neyin uzerine tukurur bir dusunun?
Bebek yok oldu ama düştüMaddi yetersizliğiniz ve sizin çalışırım ama yinede onu çekemem cesaretiniz olmadığı için o eşşeğe mahkumsunuz. Temizlik yapın , hastaya bakın, bulaşık yıkayın, çay dağıtın, ... bir çok şey ama yüzünüze tükürtmeyin. Eşini bir erkek olsaydı size sahip çıkardı zaten. İnş bebek yoktur inşallah!!
Mrb ben de hayret ediyorum hiç yüzü kizarmıyo ustune kendini haklı gibi görüyor bende anlamadım ya o deli yada benSize böyle davranma cesaretini nereden alıyor bu adam ! Bu kadar saygısızlıktan sonra yüzünüze nasıl bakıyor anlamıyorum! Şunu iyi bilin ki bundan sonra davranışları değişmeyecek ve belki daha da kötü olacak!
Hele ailenize laf söylemesi affedilir gibi değil. Kendi ailes ailede sizin ki ne ?
Üzülmedm bu duruma var bir hayır demekki sakın ola bebek yapma . Sizin evliliğin sonunu tahmin etmek için çok da ileri görüşlü olmamak gerekiyor. Bebeciğine olmasın olan.Bebek yok oldu ama düştü
Mrb şimdiye kadar düşünüyorum kafayı yedim resmen bir gram uyku yok .Hepiniz haklısınız.Annemi arayacağım bi kaç saat sonra anlatacağım olanları dayanacak gücüm kalmadi.Bana bunuda dedi bı adam bu eve gelse onunla birlikte de olsan zoruma gitmezki dedi.Zaten orda ipler koptu.5 yıldır ben bir ooo. İle yaşıyorum dedi banaSanki simdiye kadr cekip gitmedin de adaminda umrundaydi sanki vicdan rahatsizligindanmi ozur diledi saniyorsun.. ben hic sanmiyorum adamin karni doydu keyfide yerine geldi bari huzurum kacmasinda bir opim dedi... sonrada uyudu. Babanin sekeri olabilir ama emin ol yarin birgun gozun kasin patlak o eve gittiginde adamin kalbide olacak.. yol yakinken kendine guven ve sanmaki bidaha hic sevemeyeceksin... el ustunde. Tutacak biri karsina cikarki keske cok eskiden gitseydim diyeceksin. Size bosan demek haddime degil ama kal demekte mallik olur
Suç gel bende hep iyi niyetimi kullandı onu affettim diye gurursuz oldum.İki damla gözyaşı döktü ona kandım diye şimdi bana anama bacima sövüyor.Üzülmedm bu duruma var bir hayır demekki sakın ola bebek yapma . Sizin evliliğin sonunu tahmin etmek için çok da ileri görüşlü olmamak gerekiyor. Bebeciğine olmasın olan.
Gözü disarda ben hissediyorum Ama zaten annemi arayıp anlatcam.Bana yaşattılarını unutma yapcam.Beddua etmiyorum ama insalah bana yaptıklarını oda yasarSuç gel bende hep iyi niyetimi kullandı onu affettim diye gurursuz oldum.İki damla gözyaşı döktü ona kandım diye şimdi bana anama bacima sövüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?