Boşanıyorum konu uzun acilllll

O kadar kolay değil ama unutmam.Bana o.. dedi nasil unuturum.ben unutamam ki

Ben biliyrum ki bu akşam konuyu açacam ve beni dövecek birşeyi yok ki neyini Alaçam.Olsaydıda almazdim
İnsanlara olan güvenimi sarstı.Hersey onun Olsun

Size şiddet uygulamış ya, onun darp raporunu alın. Tazminat almasanız da bir ceza alır mutlaka. Uzaklaştırma cezası da alır sanırım.

Sizi döveceğinizi biliyorsanız, konuyu açmayın. Niye dayak yiyesiniz? Ya kafanızı çarpsanız veya iç kanama yaşasanız? Allah korusun. Boşanacaksanız, boşanın, dövülme ihtimaliniz olan bir konuşma yapmanız gerekmiyor.

Yeminle suan burayi okuyunca varya kolundan tutup seni kedim disari atasim geldi nedense. Boyle konular okuyunca geriliyorum. Ya senin kendine saygin ve sevgin yokken nasil karsindakinde sana saygisi olmasini beklersin halen burda sevgiden bahsediyorsun. Leyla mecnun devri yasamiyoruz kusura bakmada adam ne hald sokmus seni. Sen dayak ye oda yemek yesin oylemi... insan sucu ne olursa olsun siddetle karsilik gormemeli... nereye gidersen git ama o adamin yanindan cek git ya.. bide gelmismis opmusmus de ozur dilemismiste.. icimde oyle bir his geliyorki bidaha yapsa yine kendini suclu hissedip kalacaksin.. KALK KENDINI TOPARLA AL BIR CANTA icini doldur ve cik git kendine duzgun bir hayat kur boyle hayatmi olur. Simdiye kadar yapmadin da adam saki

Sanki simdiye kadr cekip gitmedin de adaminda umrundaydi sanki vicdan rahatsizligindanmi ozur diledi saniyorsun.. ben hic sanmiyorum adamin karni doydu keyfide yerine geldi bari huzurum kacmasinda bir opim dedi... sonrada uyudu. Babanin sekeri olabilir ama emin ol yarin birgun gozun kasin patlak o eve gittiginde adamin kalbide olacak.. yol yakinken kendine guven ve sanmaki bidaha hic sevemeyeceksin... el ustunde. Tutacak biri karsina cikarki keske cok eskiden gitseydim diyeceksin. Size bosan demek haddime degil ama kal demekte mallik olur

Evlilikte eşler birbirinin ailesine saygı göstermezse sizede saygısı kalmaz...burda saygıyı bırakın hakarete geçilmiş...bu adam olmaz

Adam tam bir dengesiz çekilecek gibi değil kuzum ya boşan da diyemiyorum ama normalde bir saniye bile durmaman gereken hatta can güvenliğinin tehlikede olduğu bir evde yaşıyorsun bana göre

Size böyle davranma cesaretini nereden alıyor bu adam ! Bu kadar saygısızlıktan sonra yüzünüze nasıl bakıyor anlamıyorum! Şunu iyi bilin ki bundan sonra davranışları değişmeyecek ve belki daha da kötü olacak!
Hele ailenize laf söylemesi affedilir gibi değil. Kendi ailes ailede sizin ki ne ?

Ailenin yanına git.Baban üzüleceği için çekiniyorsan detaya girmeden anlatırsın.Anlaşamıyorduk boşanmaya karar verdik artık sizinle yaşamak istiyorum dersin.Bu pislik adamla daha fazla aynı havayı dahi soluma

Maddi yetersizliğiniz ve sizin çalışırım ama yinede onu çekemem cesaretiniz olmadığı için o eşşeğe mahkumsunuz. Temizlik yapın , hastaya bakın, bulaşık yıkayın, çay dağıtın, ... bir çok şey ama yüzünüze tükürtmeyin. Eşini bir erkek olsaydı size sahip çıkardı zaten. İnş bebek yoktur inşallah!!

Bebek yok oldu ama düştü

Mrb ben de hayret ediyorum hiç yüzü kizarmıyo ustune kendini haklı gibi görüyor bende anlamadım ya o deli yada ben

Mrb şimdiye kadar düşünüyorum kafayı yedim resmen bir gram uyku yok .Hepiniz haklısınız.Annemi arayacağım bi kaç saat sonra anlatacağım olanları dayanacak gücüm kalmadi.Bana bunuda dedi bı adam bu eve gelse onunla birlikte de olsan zoruma gitmezki dedi.Zaten orda ipler koptu.5 yıldır ben bir ooo. İle yaşıyorum dedi bana

Üzülmedm bu duruma var bir hayır demekki sakın ola bebek yapma . Sizin evliliğin sonunu tahmin etmek için çok da ileri görüşlü olmamak gerekiyor. Bebeciğine olmasın olan.
Suç gel bende hep iyi niyetimi kullandı onu affettim diye gurursuz oldum.İki damla gözyaşı döktü ona kandım diye şimdi bana anama bacima sövüyor.

Suç gel bende hep iyi niyetimi kullandı onu affettim diye gurursuz oldum.İki damla gözyaşı döktü ona kandım diye şimdi bana anama bacima sövüyor.
Gözü disarda ben hissediyorum Ama zaten annemi arayıp anlatcam.Bana yaşattılarını unutma yapcam.Beddua etmiyorum ama insalah bana yaptıklarını oda yasar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…