• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum lütfen dua edin

Hemen gün verdiler mi neye göre paylaştınız
Valla yaşadığımız yer küçük yer. Bundan önce bikez dhaa verdi mahkemeye kısa sürede gün verdiler. Ama busefer aralikda açtı davayı 1 ay sonraya verdiler gün. Mahkemenin yoğunluğuna bagli

Merhaba kızlar 🙋🏻‍♀️anlaşmalı olarak boşanmış birileri var mı aranızda protokolünüzü benimle özelden paylaşır mısınız lütfen? Hazırlamam da yardımcı olması için soruyorum

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, tabi ki anlasmali dilekçenizi kendiniz hazırlayabilirsiniz ama hak kaybı yaşamamak için alanında uzman bir avukattan danışmanlık almanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, tabi ki anlasmali dilekçenizi kendiniz hazırlayabilirsiniz ama hak kaybı yaşamamak için alanında uzman bir avukattan danışmanlık almanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mal mülk payalaşacak bi şeyimiz yok. Aramızdw bir anlaşmazlıkta yok. Şu an ohaldeyix zaten avukatlara verecek 10000+ bütçemizde yok. Eşim iflas etti

Mal mülk payalaşacak bi şeyimiz yok. Aramızdw bir anlaşmazlıkta yok. Şu an ohaldeyix zaten avukatlara verecek 10000+ bütçemizde yok. Eşim iflas etti
Yorumu sizin özelinizde yapmamistim ama bu durumda avukat için bütçe ayırmak saçma olur haklısınız. Diger durumlarda kesinlikle avukattan bilgi alınmalı.

Çok gençsin, çocuğunda yok. Bu mutsuzluk döngüsünden çık. Önünde uzun bir zaman var.

Daha önce de açmıştım konuyu fakat bu kez farklı, yarın gidip boşanma dilekçesi verip anlaşmalı boşanma kararı aldık, kendisinin de kararı o yönde. Sizlerden de çok çok dua bekliyorum lütfen benim için dua eder misiniz? Herşey kolayca ve bi an evvel olup bitsin istiyorum...
Hakkınızda hayirlisi olsun.Bana da dua edin.Bende yakın zamanda boşanmayı düşünüyorum.

Daha önce de açmıştım konuyu fakat bu kez farklı, yarın gidip boşanma dilekçesi verip anlaşmalı boşanma kararı aldık, kendisinin de kararı o yönde. Sizlerden de çok çok dua bekliyorum lütfen benim için dua eder misiniz? Herşey kolayca ve bi an evvel olup bitsin istiyorum...
Merhaba ne yaptınız süreç sizin için nasıl devam etti?

Back
X