Bosaniyorum, oysa aklıma bile gelmezdi

Çevremde gördüğüm şey eğer bir psikolojik sorun söz konusu değilse annenin çocuğu almakta her zaman daha şanslı olduğu. Siz de çok aklı başında görünüyorsunuz yazdıklarınızdan. O konuda içinizi ferah tutun. Koskoca adamların herşeyi ailelerine taşıması bunun sonuçlarını görememesi de akıl alır gibi değil. Diğer yandan da eleştiri olarak yazmıyorum yanlış yorumluyor da olabilirim burdaki kısacık bilgileri ama yazdıklarınızdan eşinizi kaybetmekten çok başarısızlık hissine üzülmüşsünüz gibi anlaşılıyor. Evlilik uzun sürünce başarıya ulaşan birşey değilki önemli olan içindeyken ne kadar sevip mutlu olduğunuz, ne kadar yakınlık kurabildiğiniz. Sizi ne olursa olsun ama sürsün psikolojisine soktuysa belki bitince daha mutlu hissedersiniz. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sevgiler.
Tesekkur ederim değerli görüşünüz için.. aslında basarisizlik hissine kapilmam su sebepten onu mutlu edeyim iyi bir eş olayım diye cabalamamdi en korktuğum şey aramızın bozulmasi idi, bu noktaya geldiğimizde yine kendimi suclamam demekki bilmeden biseyler yaptım dememdi avukatla konuştuğumda o da kizdi bana bu şekilde çok yanlış yapmışsın dedi... Şuan içimi en çok yakan keşke elle tutulur bir sebep olsa da bosaniyoruz desem şaka gibi

Baska biri de olabilir.Tabi sadece korkutma da olabilir yada tahsmmulsuz sevmeyen.Her hakukarda adam kötü kalpli. Merhametsiz.Boyle biriyle omur gecer mi?Sen arkadasin dedigi gibi birkez dinlersin neden bosaniyormus kendi basina.Bir daha lafi edilirse tahammul gosteren kendine haksızlık yapar.Adama gel ag.zma s.c demus olursun.Ha psikolojin okadar kotudurki okadar kendini kaldiramiyorsundur okadar zayif bir zamanindasindir ki ag.zina s.cmasi da bir secenek olur senin icin.
Evet resmen kendi başına bosaniyor aynen dedigiiz gibi . Bakalım ne olcak haberdar ederim.. şuan duruma alışmaya çalışıyorum baya etkilemdim

Zor bu his bilmez miyim.Benim 2.evliliğim hala bu hislerle ugrasiyorum..Allah yardimcin olsun.Duygusal dusunme.Insanlar ayrilabilir.Allaha havale et.Ailen iyiyse onlara saril.Ben ilkinde okadar uzuldum ki degmezdi bana zarari dokundu.Uzulmeye degmez bu merhametsiz icin .Duygusallik girince yipraniyorsun iste
Evet :( nasıl bir hayal kırıklığı oldu bı de bı anda, ve ortada bişey yok yani en azından kayda değer bişey değil baya moralim bozuk biraz kafamı toplayacağım sizle konuşmak iyi geldi saolun

Maalesef ki senin sevdiğin gibi kocan seni sevmemiş evlilikte tek başına yürümez maalesef.Cok üzüldüm Allah yardımcın olsun.
Teşekkürler.. beni sevdiğini düşünmüştüm ama bu olaydan sonra ben de beni sevmediğini düşünüyorum halbuki ben çok sevmiştim onunda sevdiğine aşırı derecede inanmisim işte hep benim hatam ilk tanıdığın insanla evlenirsen böyle olur kendime çok kiziyorum

Tesekkur ederim değerli görüşünüz için.. aslında basarisizlik hissine kapilmam su sebepten onu mutlu edeyim iyi bir eş olayım diye cabalamamdi en korktuğum şey aramızın bozulmasi idi, bu noktaya geldiğimizde yine kendimi suclamam demekki bilmeden biseyler yaptım dememdi avukatla konuştuğumda o da kizdi bana bu şekilde çok yanlış yapmışsın dedi... Şuan içimi en çok yakan keşke elle tutulur bir sebep olsa da bosaniyoruz desem şaka gibi
Doğru yanlış diye yorumlamak istemedim ben. Karşınızdaki kişiye göre değişir o. Belki başka birine aynı özveriyi gösterseniz buna değer verecekti siz de hata mı yaptım üzüntüsünü yaşamayacaktınız. Bu aşamada kendinizi suçlamayı bırakmanız karşı tarafın gözünde de değerinizi arttırabilir bence. Barışın diye demiyorum ama sizi değersiz görüp üzmesine izin vermeyin. Biraz da o suçlu hissetsin. Siz ne güzel birlikte yaşam kalitenizi artıracak gelecek planları yaparken şükür hayatımda pozitif bir insan var diye sevineceğine sürüp giden ilişkiyi durduk yerde bitirmiş, özverili bir kadını üzmüş. Büyük ihtimalle çocuğunu da sizden izin alarak göreceği bir hayata adım atıyor. Genç bekar hayatını özleyip boşanıyorsa da orta yaş bekar hayatına alışmak erkekler için daha zor oluyor sanki görür bunu yakında. Kolay değildir eminin ama dik durursanız, beni gözden çıkaran adama ben de artık değer veremem kendin kaybettin mesajı verirseniz sizi daha fazla kırmasının önüne geçebilirsiniz gibi görünüyor.

Teşekkürler.. beni sevdiğini düşünmüştüm ama bu olaydan sonra ben de beni sevmediğini düşünüyorum halbuki ben çok sevmiştim onunda sevdiğine aşırı derecede inanmisim işte hep benim hatam ilk tanıdığın insanla evlenirsen böyle olur kendime çok kiziyorum
Insan ilk evlendiği kisiyi secerken cok dikkat edecek.Gerisi batti balik yan gidiyor.Oyuzden insan tanisaydin once daha iyi olurdu.Ama sanki adam goz dagi veriyor gibi emin degilim.Baska birsey oldumu anlatmadığın?Neden bosanmayi istedi sence.Neler birikmis aklinca?

Şimdi siz bi 10 yıl daha alttan alıp sussaydınız emin olun 10 yıl sonra bile bu moda girecektiniz.Bildiğim kadarıyla küçük çocuğu sizden alamaz.Hayatınızda eşinizden önce kimse olmadığı için gerçek sevgi ve saygının farkını anlamanız zor.Ama hissettiğim kadarıyla çok mütevazi,sakin ve uyumlu bir insansınız eminim çok çok mutlu olacaksınız.Bir anda kestirip atın buna o bile şaşırsın hiç muhatap olmayın.

Doğru yanlış diye yorumlamak istemedim ben. Karşınızdaki kişiye göre değişir o. Belki başka birine aynı özveriyi gösterseniz buna değer verecekti siz de hata mı yaptım üzüntüsünü yaşamayacaktınız. Bu aşamada kendinizi suçlamayı bırakmanız karşı tarafın gözünde de değerinizi arttırabilir bence. Barışın diye demiyorum ama sizi değersiz görüp üzmesine izin vermeyin. Biraz da o suçlu hissetsin. Siz ne güzel birlikte yaşam kalitenizi artıracak gelecek planları yaparken şükür hayatımda pozitif bir insan var diye sevineceğine sürüp giden ilişkiyi durduk yerde bitirmiş, özverili bir kadını üzmüş. Büyük ihtimalle çocuğunu da sizden izin alarak göreceği bir hayata adım atıyor. Genç bekar hayatını özleyip boşanıyorsa da orta yaş bekar hayatına alışmak erkekler için daha zor oluyor sanki görür bunu yakında. Kolay değildir eminin ama dik durursanız, beni gözden çıkaran adama ben de artık değer veremem kendin kaybettin mesajı verirseniz sizi daha fazla kırmasının önüne geçebilirsiniz gibi görünüyor.
Kesinlikle , çok güzel bir mesaj teşekkür ederim dediğiniz gibi davranacagim... İyi geldiniz grup olarak iyi ki yazmışım buraya Allah razi olsun

Insan ilk evlendiği kisiyi secerken cok dikkat edecek.Gerisi batti balik yan gidiyor.Oyuzden insan tanisaydin once daha iyi olurdu.Ama sanki adam goz dagi veriyor gibi emin degilim.Baska birsey oldumu anlatmadığın?Neden bosanmayi istedi sence.Neler birikmis aklinca?
Ah işte baştan yanlış yaptım :( hep öncelik sirasina göre gideyim önce şu sonra bu vs hayatı akışına bırakmadım şans verseydim birilerine... Ama işte geçti gitti öyle kızıyorum ki kendime... Bu anlattiklarimin dışında inanin kayda değer bişey yok benim tarafımdan yani gormezden geldiğim bicok şey var aslında benim salakligim maddiyata önem vermeyen bir insan oldum ona da asla karismadim bakın aldığı maaşı söylemezdi mesela takılan altinlari o aldı ailesine harcadı bakın burda bile aesimi çıkarmadım daha anlatayım mı salakligimi ! Anlattıkça ne kadar salak olduğum ortaya çıkıyor yani zemini ben ayarladım şimdi düşünüyorum da ne bileyim para pul önemli olmadı of dusundukce sinirleniyorum kendime bı de dediginiz gibi sürekli geri adım atmam her seferinde ozur dilemem vs onu bana karşı kesin ve net konusr hale getirmiş bilemiyorum...

Şimdi siz bi 10 yıl daha alttan alıp sussaydınız emin olun 10 yıl sonra bile bu moda girecektiniz.Bildiğim kadarıyla küçük çocuğu sizden alamaz.Hayatınızda eşinizden önce kimse olmadığı için gerçek sevgi ve saygının farkını anlamanız zor.Ama hissettiğim kadarıyla çok mütevazi,sakin ve uyumlu bir insansınız eminim çok çok mutlu olacaksınız.Bir anda kestirip atın buna o bile şaşırsın hiç muhatap olmayın.
Çok teşekkürler değerli yorumunuz için, evet büyük hatam o oldu en baştan bı ilişki yaşamadan hemen evlenmek...evet kararlı davranicam...olay yeni bı anda yazdım buraya çok iyi geldiniz hepinizi çok saolun....

Ah işte baştan yanlış yaptım :KK43: hep öncelik sirasina göre gideyim önce şu sonra bu vs hayatı akışına bırakmadım şans verseydim birilerine... Ama işte geçti gitti öyle kızıyorum ki kendime... Bu anlattiklarimin dışında inanin kayda değer bişey yok benim tarafımdan yani gormezden geldiğim bicok şey var aslında benim salakligim maddiyata önem vermeyen bir insan oldum ona da asla karismadim bakın aldığı maaşı söylemezdi mesela takılan altinlari o aldı ailesine harcadı bakın burda bile aesimi çıkarmadım daha anlatayım mı salakligimi ! Anlattıkça ne kadar salak olduğum ortaya çıkıyor yani zemini ben ayarladım şimdi düşünüyorum da ne bileyim para pul önemli olmadı of dusundukce sinirleniyorum kendime bı de dediginiz gibi sürekli geri adım atmam her seferinde ozur dilemem vs onu bana karşı kesin ve net konusr hale getirmiş bilemiyorum...
Sen boyle herseyi kapattikcs bulunmaz kumas sanmis kendini cok yazik.Bak ben de mihiri 50gr dedigime pismanim niye tok gozlu olacam gözüne girecem ya.Ama anlamiyorlar kiymetini bileyim ne tok gözlü demiyorlar.Belli bir siniri olmali bu islerin onu anladim.Cok kolay hazir sunmamalı birseyleri belki de.Herseyde kolaylık sağlayınca yikmalari da kolay oluyor.Alisiyorlar da konfora Ha belki öylesiyle de olmazdi boyle nemrutlar.Cunku bazilari konfor diye bencilliklerinden, narsistliklerinden ölüyorlar. Kesinlikle az bir zora gelemiyorlar birliktelik adina.Yada sevmediğinden batiyor da kolay atiyor.Cok yazik gerçekten.Bundan sonra eli maşalı biriyle olursa gorur o.Ayrilirsaniz da görsün .Elin adamina sinirlenip beddua da ettim gece gece.

Son düzenleme:
Çocuğu alamaz merak etmeyin mahkeme öyle kolay kolay babaya vermiyor yaşo daha çok küçük çünkü oskonuda içiniz rahat olsun
Kaynana herhalde dolduruşa getiriyordu eşinizi büyük ihtimal ama bi durumda en haksız annesine herşeyi anlatan eşiniz
Anlattığınıza göre çok uysal birisi gibisiniz neydeh dolayı kavga ediyordunuz örnek verseniz kv yüzündenmi yoksa kıskançlık gibi şeylermi

Ayakları yere basan, ekonomik özgürlüğü olan birisiniz. Sanırım bir de çok fedakar ve sevgi dolu. Lütfen geri adım atmayın lütfen 🙏🏻 geri dönmek istese bile kabul etmeyin. Daha çok gençsiniz önünüze kimler kimler çıkar.. He çıkması önemli değil tabi insan kendi kendine yeter ama böyle sorunlu adamı hayatına sokup sonrasında ayrılıp değerini bilen insanlarla evlilik yapan öyle çok tanıdığım var ki.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Sen boyle herseyi kapattikcs bulunmaz kumas sanmis kendini cok yazik.Bak ben de mihiri 50gr dedigime pismanim niye tok gozlu olacam gözüne girecem ya.Ama anlamiyorlar kiymetini bileyim ne tok gözlü demiyorlar.Belli bir siniri olmali bu islerin onu anladim.Cok kolay hazir sunmamalı birseyleri belki de.Herseyde kolaylık sağlayınca yikmalari da kolay oluyor.Alisiyorlar da konfora Ha belki öylesiyle de olmazdi boyle nemrutlar.Cunku bazilari konfor diye bencilliklerinden, narsistliklerinden ölüyorlar. Kesinlikle az bir zora gelemiyorlar birliktelik adina.Yada sevmediğinden batiyor da kolay atiyor.Cok yazik gerçekten.Bundan sonra eli maşalı biriyle olursa gorur o.Ayrilirsaniz da görsün .Elin adamina sinirlenip beddua da ettim gece gece.
Desteğiniz için çok teşekkürler ♥️♥️

Çocuğu alamaz merak etmeyin mahkeme öyle kolay kolay babaya vermiyor yaşo daha çok küçük çünkü oskonuda içiniz rahat olsun
Kaynana herhalde dolduruşa getiriyordu eşinizi büyük ihtimal ama bi durumda en haksız annesine herşeyi anlatan eşiniz
Anlattığınıza göre çok uysal birisi gibisiniz neydeh dolayı kavga ediyordunuz örnek verseniz kv yüzündenmi yoksa kıskançlık gibi şeylermi
Aslında kavgalarimiz olmuyordu iyi gibiydik bi kavga çıkacak olsa alttan alırdım.. en son olay maddi bir sebepten aslında durumumuz iyi çok şükür çocuk için daha büyük bir eve geçelim ona oyun odası yaparım dedim bide sosyal hayatımız için site tarzi biyere tasinalim spora yüzmeye gideriz falan dedim bunu onemsemedi bikac kere daha dedigimde patladı sen hep biseyler istiyorsun isteklerinden bıktım vs halbuki de öyle fazla bişey isteyen biri değilim anlayamadım memnuniyetsilikle vs suçladı ama inanın abartiyor yani sebep öyle bosanmayi gerektirecek bişey değil bı de herşeyi annesine anlatiyomus bunu öğrendim en ufak şeyi bile o da doldurmuş oğlunu anladığım kadarıyla zaten o beni acayip üzdü :KK43: ama buraya yazdığından beri daha iyi hissediyorum

Ayakları yere basan, ekonomik özgürlüğü olan birisiniz. Sanırım bir de çok fedakar ve sevgi dolu. Lütfen geri adım atmayın lütfen 🙏🏻 geri dönmek istese bile kabul etmeyin. Daha çok gençsiniz önünüze kimler kimler çıkar.. He çıkması önemli değil tabi insan kendi kendine yeter ama böyle sorunlu adamı hayatına sokup sonrasında ayrılıp değerini bilen insanlarla evlilik yapan öyle çok tanıdığım var ki.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim, özür diledim hataliyim dedim sırf bitmesin evliliğimiz diye ama yok fayda etmedi bundan sonra dediğiniz gibi geri dönüş yapmayacagim..

Merhaba; öncelikle daha çok gençsiniz. İlk karşınıza çıkan kişiyle evlenmiş değilsiniz aslında. Kendinizi hazır hissettiğinizde biriyle olmuşsunuz ve evlenmişsiniz. Tabi karakterlerin uyuşması açısından daha önce bir kaç birliktelik tecrübe edinmenizi sağlayabilirdi ama bunu bilemeyiz. İnsanları önceden tanıyamıyoruz maalesef. Sonuçta daha önce bir kaç ilişkiniz olsa da boşanabilirdiniz. Çocuk konusuna gelince; çocuğunuz hem küçük; hem siz onun annesisiniz hem de boşanmayı isteyen baba. Biraz zor alır. Üstelik siz eğitimli ve ekonomik gücünü elinde bulunduran bir annesiniz anladığım kadarıyla. Eşinizin işi daha da zor. Korkmayın. Sizden daha değerli değil hiç bir şey.. Sağlıcakla..

Back
X