- Konu Sahibi morgana_aa
-
Ay valla ben bişe anlamadım bu evlilikten. Oğlan bi garip, kız bir garipfisfisfis
Kız daha 8 aylık evliyken kocasından dayak yer, hatta dayak yediği kocasına 25 gün daha dur öyle boşanalım der. Oğlan "vay efendim sen benim annemi nasıl istemezsin" diye kızı döver, ne la bubilmiyorumkismile
Kız oğlanın anasıyla aynı şehirde olmaya bile tahammül edemez, de niye???.
Siz hakkaten boşanın gitsin, zira iş yok bu evliliktekafamçokkarıştı
ya niye bazı üyeler diğer üyelerin yorumlarından bu kadar rahatsız olup, sürekli müdehale ediyor, sürekli yoruma yorum yapıyor anlamıyorum, isteyen öyle düşünür yorum yapar isteyen böyle düşünür yorum yapar, bu topik polisleride amma arttı haakannehir
yani herkes bi kaç kişinin düşündüğü gibi düşünmek zorundamıakannehir
niye bu diğer üyelere şöyle yorum yapmalısın böyle yorum yapmalısın diye ikna çabası, o zaman sadece bi kaç kişi yorum yapsın, madem herkes aynı düşünmek zorunda
Bence BOSANSIN ! diyenler cok dayak yemis ve artik bezmis olanlar oluyorr ...
Eee onlarinda canlari cok yanmis yaa .. Anliyorlarr .. -tatlicadiarzu-
kızlar son gelişme kayınvalidem geldi oğluna bakmaya şok oldum sabah sabah ben kapıdayım dedi sizce bu normal mi kahvaltı hazırlıyorum öğle yemeğine eve gidiyorum akşam yemeğim var koltuk deynekleri var her işini hallediyor annesine ihtiyacı yoktu ve 25 gün anneni çağırma beraber düşünelim demiştim
baba evine dönmek çok zor çok üzülüyorum çok uğraştım olmadı yeni bir hayat kurmak insanlara kendini anlatmak çok zor ailemi hayal kırıklığına uğratıcam en kötüsü bu
baba evine dönmek çok zor çok üzülüyorum çok uğraştım olmadı yeni bir hayat kurmak insanlara kendini anlatmak çok zor ailemi hayal kırıklığına uğratıcam en kötüsü bu
iyi kazanıyorum diyorsun, dönme baba evine, bu saatten sonra çekemezsin zaten. bir kere kendi düzenini kurmuş insana ana baba yanında yaşamak zor gelir.
küçük de olsa bir ev tutarsın kendine. iyi kötü döşersin içini. üç beş ay üzülürsün ama sonra geçer. kendimden biliyorum. bu üzüntüyü ya şimdi 3-5 ay olarak yaşarsın, ya da ömür boyu sırtında taşırsın. kangren olan bacağını kesmek gibi bir şey bu da. kimse boşanmaktan çok mutlu olmuyor ama yapılması gerektiği için yapıyor.
aileni hayal kırıklığına uğratan sen değilsin ki güzelim. sen böyle olacağını bilsen evlenir miydin zaten? ama geleceği bilemiyoruz, bazen işler istediğimiz gibi yolunda gitmiyor. annen baban senin mutluluğunu ister, sana eziyet eden bir kocanın yanında oturmanı istemezler.
evlilik iki kişilik birşeydir. bir tarafın çabasıyla yürümez. o yüzden kendini başarısızlığa uğramış gibi hissetme.
kızlar son gelişme kayınvalidem geldi oğluna bakmaya şok oldum sabah sabah ben kapıdayım dedi sizce bu normal mi kahvaltı hazırlıyorum öğle yemeğine eve gidiyorum akşam yemeğim var koltuk deynekleri var her işini hallediyor annesine ihtiyacı yoktu ve 25 gün anneni çağırma beraber düşünelim demiştim
bizim ülke mizde evli kadına bile zaman zaman rahatsızlık olabiliyo güzel ve dulsan işin daha zorlaşır
siz benim aile yaşantımı bilmiyorsunuz ki bu şekilde konuşmanız için beni tanımış olmanız gerekli. Benim son derece mutlu bir evliliğim var, ben sadece bu durumu analiz edip kendi fikrimi söyledim ki düşüncelerimi anlayacak kapasitede olmadığınız için tipik kadın muhabbetine dönüdürmüşsün olayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?