Boşanıyorum perişanım

:lepi:çok güzel ay tuttumaklinialirimsmile
hiç sorun yok ken ayrılllll ah genclerrrrrrkafamçokkarıştı

haklısın..Yanii çok komik ve düşündürücü..

Bence BOSANSIN ! diyenler cok dayak yemis ve artik bezmis olanlar oluyorr ...

Eee onlarinda canlari cok yanmis yaa .. Anliyorlarr .. -tatlicadiarzu-

Sözün bittiğ yer....
Yani bu kişiye kendini ifade etmeye çalışmak vakit kaybı..
Nasıl isterse öyle düşünsün de onun gibi düşünmeyenlere saldırmak da nasıl bir psikolojidir anlamadım..CADIARZU

Son düzenleme:
anayı ana gibi karısını karısı gibi tutmayı beceremeyen bir adamdan hayır gelmez bir de dayak varki of of of onu tek geçerim
üstelikde seni katlanayım çocuklarım var diye bir gerekçen de yok...
ya bize anlatmadığın seni bu adama bağlayan bir şey var
yada boşanırsan ağır bir aile baskısı olacak
anlamdım yani?

baba evine dönmek çok zor çok üzülüyorum çok uğraştım olmadı yeni bir hayat kurmak insanlara kendini anlatmak çok zor ailemi hayal kırıklığına uğratıcam en kötüsü bu

Niye şaşırdın?

Sen kocanın bu konuda ne kadar kararlı olduğunu anlamadın hala sanırım..
Adam kendisine, senin değil annesinin bakmasını istiyor..Anlamadın mı hala?
Annesinin sürekli yanında olmasını istiyor bu yüzden annesiyle aynı şehirde yaşamak istiyor inatla..
Bunun için ne gerekiyorsa yapıyor hakaretse hakaret, dayaksa dayak, boşanma tehdidiyse tehditi.

seçim senin..

baba evine dönmek çok zor çok üzülüyorum çok uğraştım olmadı yeni bir hayat kurmak insanlara kendini anlatmak çok zor ailemi hayal kırıklığına uğratıcam en kötüsü bu

bak bacım
sen işi gücü olan ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın
baba evi olayına gelince dönme babaevine zaten
tut kendine bir ev
git işine gücüne
zaten senin ailen seni zamanla anlar
ömür boyu ızdırap çekmektense bir kaç ay çekersin olur biter..
bu arada bir de çocuğun olursa daha zor olur ayrılmak
çünkü bu defa sadece kendini değil çocuğunu da düşünmek zorundasınız.

Baba evine dönmek şu yaşadıklarınızdan daha zorsa yalvarıp yakarın size bir şans daha versin.
Nasıl istersen öyle yapacağım deyin :hulya:

Sen de az inat değilsin hani..

Neden kayınvalidenle aynı şehirde yaşamak istemiyorsun hala açıklamadın..

Bak bunun için dayak bile yedin kocandan....

Yani dayağın çıkış noktasına(!) bakalım demişti ya bazı arkadaşlar :)bakalım yani o açıdan dedim..

ben bu olaydan hiçbirşey anlamadım ya konu sahibi arkadaşım neden niçin açıklama yaparmısın bizekafamçokkarıştı

iyi kazanıyorum diyorsun, dönme baba evine, bu saatten sonra çekemezsin zaten. bir kere kendi düzenini kurmuş insana ana baba yanında yaşamak zor gelir.
küçük de olsa bir ev tutarsın kendine. iyi kötü döşersin içini. üç beş ay üzülürsün ama sonra geçer. kendimden biliyorum. bu üzüntüyü ya şimdi 3-5 ay olarak yaşarsın, ya da ömür boyu sırtında taşırsın. kangren olan bacağını kesmek gibi bir şey bu da. kimse boşanmaktan çok mutlu olmuyor ama yapılması gerektiği için yapıyor.

aileni hayal kırıklığına uğratan sen değilsin ki güzelim. sen böyle olacağını bilsen evlenir miydin zaten? ama geleceği bilemiyoruz, bazen işler istediğimiz gibi yolunda gitmiyor. annen baban senin mutluluğunu ister, sana eziyet eden bir kocanın yanında oturmanı istemezler.

evlilik iki kişilik birşeydir. bir tarafın çabasıyla yürümez. o yüzden kendini başarısızlığa uğramış gibi hissetme.

bende diyorum...aynen katılıyorum
aklın yolu birdir yani
sonra çok kafana vurursun klava:klava:klava:
bu kadar insan boşuna mı dil döküyor...
bir şey biliyorlar da konuşuyorlar

kayınvalideler gelinler benim tekelimde olsun ailesinden uzaklaşsın mümkünse görüşmesin sadece bana itaat etsin yalnız kalsın bize muhtaç olsun mantığındaysa olmaz güzelim uzak dur yuvan yıkılır çocuklar varsa perişan olursun tek başına büyütmek inan ki zor olur bizim ülke mizde evli kadına bile zaman zaman rahatsızlık olabiliyo güzel ve dulsan işin daha zorlaşır bir kere daha düşün sakın ayrılma tek sorun buysa aklınla halletmeye çalış

anacım,bu adam büyümemiş anlaşıldı.incelmiş bırak kopsun sende aileni çağır boşanmak isteyenin eşin olduğunu ifade et istenmediğin yerde sakın durma onursuzluk olur bu.zaman kaybetmede usta bir hukukçudan yardım al. allah yardımcın olsun.üzülme deymez,mesleğin var.yanlız yaşayabilecek güç sende var inanıyorum.

Niye şok oldun ki..?
Adam zaten söylemişti bunu sana,sende hayır annen gelmesin 25 gün ben sana bakaırm sonra da boşanırız demiştin..
adam 25 güne bile tahammül edemiyor demek ki?
Hala kafamın almadığı şu niye inatla bu adama hizmet ediyorsun sne,anası da gelmiş,baksın işte..!

bizim ülke mizde evli kadına bile zaman zaman rahatsızlık olabiliyo güzel ve dulsan işin daha zorlaşır

yahu 3,5 senedir dulum. kendim gibi boşanmış bir sürü arkadaşım var. hadi kendimi geçtim de, arkadaşlarım gayet güzel kadınlar. birimize bile yan gözle bakan olmadı. olmadık şeylerle korkutmayın insanları.

ha anadolunun bir kasabasında yaşasak durum bundan farklı olurdu belki ama istanbul gibi şehirde, siz söylemedikçe, kimse bilmez dul musunuz, bekar mısınız, nesiniz.

ben 24 daireli bir apartmanda yalnız başıma yaşıyorum. bi sormak lazım bakalım komşularıma kaçının haberi var boşanmış olduğumdan. alnımda mı yazıyor, ben söylemedikten sonra kim nerden bilsin?

Son düzenleme:

Sadece beş mesajın var arkadaşım kimsin nesin bilmiyorum bile..
Henüz net olarak kimliğini sitede belirginleştirmemiş kişilerle tartışamaya girme hatasına düşmeyeceğim tekrar.
benim sorunum siz veya o veya bu değil..
benim sorunum dayak yemeyi normal kabul eden onursuz kadınlar..!
şimdi buna da tepki gösterilecek ama dayak yiyip oturan yuvamı bozmayacağım kocam dövdüyse vardır sebebi diyen kadın onursuzdur..
ben dayak yerken prenses olan ama dayaktan sebep boşanınca ev temizliğine giden kadın tanıdım.
benim için daha onurludur bu kadın,sosyal statümüzü bırakmak istmiyoruz,dayak önemli değil diyor kadınlar.. bu da aşağılık bir davranış bence.
lafa gelip söyleyince de ben suçlu oluyorum..
benim de düşüncem bu,kaldı ki konu sahibi arkadaş maddi olarak güçlü,anne babası da mantıklı insanlarmış,bu onursuzluğa tahammül etmek zorunda değil..
Ama elbette
herkes hakketiği gibi yaşar..

bende sana katılıyorum derinns

ben hatta yavaş yavaş bayan olduğundan bile şüphelenmeye başladım artık
yorum yaptıkça biraz erkek yönünden bakıyormuşsun gibi geliyor
morgana_aa

sıcağı sıcağına yazmak istemedim.. konunuz açıldığından beri takip ediyorum..

siz maddiyattan ziyade, psikolijik olarak hazır hissetmiyorsunuz kendinizi..

bunda bir nevi haklısınız..

boşanmak istemeyn bir arkadaaşım var.. eşi aldatıyor, ailesine karısını ezdiriyor, yeri geliyor şiddet uyguluyor..kadın kendimi oğluma adadım, artık oğlum için yaşıyorum, bana bulaşmasında diyor.. neden boşanmadığını sorunca "sizin gibi eşimi seviyorum, deliler gibi aşığım" diyor..

ne yaparsa yapın, bu adam değişmiyor.. arada geçen güzel günlerin dışında evliliğin geneli berbat..herşey kavga meselesi olabiliyor..düşünün, eşi arkadaş ortamında bile kadının kendisi için önemli olmadığını defalarca tekrarlıyor..kadının ailesine telefon açıp, bu kadını bu evden götürmezseniz, g... nız gibi küfürler dahi edebiliyor.. sabah 5 lerde eve geliyor içip içip...adam boşanalım diyor, arkdaşım bırakmıyor..bu adam seveceği bir kadın bulsun anında kapının önüne koyacak arkadaşımı.. ama gelde bunu arkadaşıma anlat.. tek söylediği: seviyorum, seviyorum..

anneme gelen yardımcı kadın boşanıyor eşinden.. şubatta mahkemesi var.. 10 yıllık evli.. 8 yaşında kızı var.. daha 26 yaşında..

ailesi özellike annesi; boşanmaması için diretiyor hala..çünkü yaşadığı çevre kadar farklıki.. boşanmış kadına annesi bile kötü bakıyor düşünün.. kızını evine almıyor, sırf eşinin evine muhtaç kalıp gitsin diye, kadın bizde gündüz çalışırken, çocuğuna annesi bakmıyor.. bana güvenip boşanmasın, yuvasını yıkmasın diye..

kadının çocuğu kayınvalidesinde kalıyor.. allahtan kayınvalide iyi.. oğlunun huyunu bildiği için kadına boşanmasında destek ve anne gibi davranıyor..küçük bir rakamla kendine küçük bir ev tuttu.. sadece bir odasını döşedi..

akşama kadar bizde çalışıp, akşam evine gidip sobasını yakıyor.. sobayı yaktığı odada uyuyor.. karşılıklı iki kanepe ve bir tv si var odasında..

ve öyle izbe bir yerki tuttuğu ev.. ben evli olsam dahi korkarım öyle bir yerde yaşamaya..

ama öylesine cesur ve güçlüki..

bana sataşanın ağzını patlatırım , hastanelik ederim diyor..

mutlumusun diye sorduğumuzda; mutlu değil ama huzurluyurm.. evli kalsam hem mutsuz hem huzursuz olacaktım, diyor..

size iki örnek vermek istedim..

karar sizin.. hakkınızda en iyisi neyse o olur umarım..

biraz daha kendinizle ilgili açıklama yaparsanız daha yardımcı oluruz sizinde ne istediğinizi bilmeniz lazım... samimi olmanız lazım

ya bu kadar basit sebepli ayrılmamı olur ?
severek mi evlendiniz onu sorsam size ?
yani yuva kolay kurulmuyor beraber hal çarsine bakın.
Konuşarak çözü üretilebilir,
sizde oda dahadikatli davranın,
illa o her hafta gidecekse sizde hep onla gitmeyin istediklerinizi yapın.canınız istedikçede gidersiniz kayınvalidenize
bu arada kayınvalidenizle araızda sorun varmı?
yoksa tek sorun eşinz mi ?
eğer sorun yoksa bu konuda kayınvalidenizdende yardım alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…