Boşanıyorum perişanım

Bence dayak olayi bu evliligi bitiren bir sebep...Annesine gitmek istiyorsa gitsin...Haftasina geri doner.Zaten bu erkekler evlenince annalarina cok duskun oluyorlar kiymete biniyorlar..Ben annelerini sevmesin demiyorum,,,Ama onceliklerini bilmeleri lazim

kızlar son gelişme kayınvalidem geldi oğluna bakmaya şok oldum sabah sabah ben kapıdayım dedi sizce bu normal mi kahvaltı hazırlıyorum öğle yemeğine eve gidiyorum akşam yemeğim var koltuk deynekleri var her işini hallediyor annesine ihtiyacı yoktu ve 25 gün anneni çağırma beraber düşünelim demiştim

adam bugüne kadar kadar sizi dinlemişmiydi ki şimdi dinlesin?
siz çağırma demişsiniz ama o çağırmış, kendi istediğini yapmış işte.
size saygı gösterip peki hayatım çağırma dedin çağırmam demesini mi bekliyordunuz?
zaten o kadar saygı gösterecek adam kafanızı koltuğa gömüp sizi tekmelemezdi..

ben olsam ''siz iyi anlaşıyorsunu zaten ortada evlilik ,paylaşım yok derim annemlere giderim ne halleri varsa görsünler ''kötükedihüso

bence normal, sanırım normal olduğunu sende biliyorsun, son gelişme diye yazmışsın ama bu gelişmeden ziyade beklenilen bi durum, gelişme falan değil yani

eeeeeee arkadaşım daha neyi bekliyorsun allah aşkına

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eşin annesini bakıma ihtiyacı olduğu için çağırmamış ki. sana karşı elini kuvvetlendirmek, cephe oluşturarak üzerindeki baskıyı artırmak için çağırmış. yani "memlekete taşınmayı kabul etmezsen, ciddiyim boşanıcam" diyor.

sen babanla konuşacaktın, ne oldu? bence ara babanı, anlat durumu. akşama senin annen baban da gelsinler. eşin ve kayınvaliden sahipsiz olmadığını görsün. tabii ailen seni koruyacaksa çağır. onlar da "aman kızım kocandır, alttan al, taşın işte ne olacak" türünde yaklaşacaklarsa çağırma, onlarla ayrıca konuş. eşinin yanında böyle söylemeleri daha kötü olu çünkü.

Artık herşeyden bıktım evimde rahat yok sanki ben bakamıyorum küçücük çocuk yani yatalak hasta olur anlarım annesine ihtiyacı yok son günlerimizi konuşarak bitirelim demiştim annesiyle ne istiyorsa yapsın evimde misafir gibi olucam bütün bu olanlardan sonra

bizim boşanma kararımızı kimseye söyleme dedim bilmiyorum gizli gizli konuşuyormu ama söylediğini sanmıyorum kadın güle oynaya geldi

annesi size rahatsızlık verecek ne yapıyor acaba. tartışma falanmı.

siz benim aile yaşantımı bilmiyorsunuz ki bu şekilde konuşmanız için beni tanımış olmanız gerekli. Benim son derece mutlu bir evliliğim var, ben sadece bu durumu analiz edip kendi fikrimi söyledim ki düşüncelerimi anlayacak kapasitede olmadığınız için tipik kadın muhabbetine dönüdürmüşsün olayı....

arkadaşım boşanmak üzereyim eşimle yanlız bile konuşmadığın bir ortam daha ne olsun annesi değilki kendi annen bile olsa şuan sakin kafayla düşünmemiz konuşmamız gereken bir zamandı

bizim boşanma kararımızı kimseye söyleme dedim bilmiyorum gizli gizli konuşuyormu ama söylediğini sanmıyorum kadın güle oynaya geldi

söyleme ihtimali yüksek..

yada annesi ; oğlu rahatsız diye onu çağırdığı için( yanında siz, eşi olduğu halde) güle oynaya gelmiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…