- Konu Sahibi morgana_aa
-
kızlar son gelişme kayınvalidem geldi oğluna bakmaya şok oldum sabah sabah ben kapıdayım dedi sizce bu normal mi kahvaltı hazırlıyorum öğle yemeğine eve gidiyorum akşam yemeğim var koltuk deynekleri var her işini hallediyor annesine ihtiyacı yoktu ve 25 gün anneni çağırma beraber düşünelim demiştim
kızlar son gelişme kayınvalidem geldi oğluna bakmaya şok oldum sabah sabah ben kapıdayım dedi sizce bu normal mi kahvaltı hazırlıyorum öğle yemeğine eve gidiyorum akşam yemeğim var koltuk deynekleri var her işini hallediyor annesine ihtiyacı yoktu ve 25 gün anneni çağırma beraber düşünelim demiştim
adam bugüne kadar kadar sizi dinlemişmiydi ki şimdi dinlesin?
siz çağırma demişsiniz ama o çağırmış, kendi istediğini yapmış işte.
size saygı gösterip peki hayatım çağırma dedin çağırmam demesini mi bekliyordunuz?
zaten o kadar saygı gösterecek adam kafanızı koltuğa gömüp sizi tekmelemezdi..
benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız
Artık herşeyden bıktım evimde rahat yok sanki ben bakamıyorum küçücük çocuk yani yatalak hasta olur anlarım annesine ihtiyacı yok son günlerimizi konuşarak bitirelim demiştim annesiyle ne istiyorsa yapsın evimde misafir gibi olucam bütün bu olanlardan sonra
eee o zaman dayağa devam..
çaresiz bi kadın değil bu,işi var,eğitimli,ailesi modern yapıda..
Sırf yuva bozulmasın diye onursuz bir hayat yaşamak bence çok çirkin.
üstelik boşanmak isteyen kocası..?????
Kendi başınıza gelince veya gelmek üzere şu anda,boşanamadığınız için,genelleme yapmayın..
Siz yapamıyorsunuz diye,bütün kadınlar böyle değil..
bizim boşanma kararımızı kimseye söyleme dedim bilmiyorum gizli gizli konuşuyormu ama söylediğini sanmıyorum kadın güle oynaya geldi
annesi size rahatsızlık verecek ne yapıyor acaba. tartışma falanmı.
acaba eşiniz boşanacağınızı söylediği için güle oynaya gelmiş olmasın
yorumlarını dikkatle okuduğum nadir üyelerdensin okypetecim..
konu ne olursa olsun anlamaya çalışıp sonra fikir veriyorsun.. takdir ediyorum bu tutumunu canım..yerimseniben
bizim boşanma kararımızı kimseye söyleme dedim bilmiyorum gizli gizli konuşuyormu ama söylediğini sanmıyorum kadın güle oynaya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?