Boşanıyorum perişanım

siz konuyu hakikaten okudunuz mu? yoksa konuları mı karıştırdınız?

ya canım öncelikle çok üzüldüm durumunaa...ama eşin sana karşıı normal zamanlarda nasıll sana sevgisinin olduguna eminmisin?yani tek sorun onun ailesiyle aynı şehirde yaşamak istememen mii?eger tek sorun bu isee ona ailenle aynı şehirde yaşamak istemiorum deme dee bunu farklı bi şekilde anlatmaya çalışş.....canım ya sırf bu sebeptenn ayrılma olmazz.konuşmayı denee...tartışmadan ses yükseltmedenn.allah yardımcın olsn .......

morgana cımm ya kayınvaliden evine gelmş sanırım yeni gördüm.bunu büyütme sonuçta nolursa olsun eşinin annesiii düşünkii eşinin yerine sen olsan belki sende annenin yanında olmasını isteyecektinn...boşver be gülüm yaa diyorum ya onunda en doğal hakkı oğlunun evine gelip kalmasıı....birazda bu tarafından bakk ilgi göster saygı göster öyle yada böyle bi ailesiniz.evlilik çok zor canım çok sakın yaşamayan anlamaz diye düşünmee benimde evliligmde neler yaşadıgımı allah bilirrrr biraz fedakarlık yap bakalımm biraz bi zaman geçsin otursun evliiliginiz belki bi takım şeyler rayına girreer.ha tabikide kendine saygısızlık ettirmeee senin tepkin yedigin dayaktan olsunn.taşınma işini de biraz zamana bırakınn saglıklı düşünüp karar verin derim canım.....:))

Bu kadar basit bir sebep mi?akannehirakannehirdelikafadulden

Konuyu okumadığını düşünmek istiyorum..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

baba evine dönmek çok zor çok üzülüyorum çok uğraştım olmadı yeni bir hayat kurmak insanlara kendini anlatmak çok zor ailemi hayal kırıklığına uğratıcam en kötüsü bu

aaaa..
arabam var,işim var, durumum iyi diyordun canım..
30 yaşında bana kalırsa dönme zaten baba evine.. hem neden ya illa erkek çatısı mı lazım bize? biraz cesaret ltfn..
istanbuldasın sanrım üstelik jesabele katlıyorum. anadoluda olsan neyse de.. istanbulda kim kime dum duma..
ailen için modern dedin, destek olurlar..
studyo ve ya iki odalı bir daire tutarsın. güvenlik kaygın varsa, site içerisinde 24saat gvenlikle korunanları tercih et. sana daha iyi gelir eğer hiç yanlız yaşamadıysan.. arada sırada annenleri misafir edersin, arada srada gider sen kalırsın. ailen de aynı şehirde yaşıyormuş sonuçta..
burda sürüyle yanlız yasayan boşanmış ya da bekar bayan var. ben hiç evlenmedim 24 yasındaydım. 6 senedir yanlız yaşıyorum.gayet de memnunum. bu saatten sonra gidip ailemle yaşamak zorunda kalsam gocunmam elbet, annem babam onlar ama rahat da edemem.

Ailesinin yanında kalınca ne oluyor ki.. Ön yargılı olmamak gerek, belki çok seveceksiniz... Ama dayak... Dayak girmişse evliliğin tadı kaçmıştır bence...

herkes sormuş ama ben de sormADAN edemiycem.
basit bir sebep mi?
can güvenliği tehlikede be kızın...

ne çok yorum yapıldı herkese teşekkür ederim öğlende eve gittim hiç bişey olmamış gibi davrandım kayınvalime belli etmedim

arkadaşlar 30 yaşındayım 8 aylık evliyim ve mutlu olmak istiyorum kocamın aile düşkünlüğü problemiyle ömrümü bitiremem ben değerliyim ben varsam herşey var sizinde kocalarınız böyle düşkün mü ailesine bu da benim derdim kimisinin derdi aldatma kimisi içki kimisi ekonomik benimki de bu ben rahat bir hayat istiyorum ben haftasonlarımı eşimin ailesine ayırmak istemiyorum annem yuvamı yıkmamı istemiyor iyi düşün dedi sadece ailem için düşünüyorum kendim için olsa tekmeyi basmıştım

cnm ailen herşeyi biliyor mu ? dayak olayını falan?...
herkes kendi ailesini, kendi annesini bilir elbet..
ben anneme desemki eşim bana el kaldırdı.. bir sn tutmaz o adamla beni aynı evde..

bir annenin dayağa ragmen yuvanı yıkma demesi bana garip geldi..

bir de zaten boşanmak isteyn eşin sen değilsin..

yani istenmeyen taraf sen oluyorsun. annen bunları da biliyor mu?

bir de eğer ayrılmayacaksan, eşini de bu hususta ikna edersen, tası tarağı toplayıp ,eşinin istediğini yapmaya mecbursun gibi geldi bana..yoksa daha çok dayak yersin.. artık gurur meselesinden de geçtim de endişe duyucaz sağlığın için.

eşinin dediğini yapmazsan, bu hayat böyle sürüp gidecek.. haberin olsun.
hoş kanaatimce eşinin her dediğini yapsan da , ailesinin yanına taşınsanda en ufak bir sorunda gene şiddete başvuracak o adam, diye düşünüyorum ben..

naçizane..

ben de konuyu okumadını düşünüyorum:1no2:

herkes sormuş ama ben de sormADAN edemiycem.
basit bir sebep mi?
can güvenliği tehlikede be kızın...

ben de konuyu okumadını düşünüyorum:1no2:

hayır konuyu okudum ama sadece ilk yazıyı
dayak kısmını farketmedim.
Benim basit dediğim kısım eşi için.
Eşi bence basit şeylere takmış,
evlenince insanın farklı hayatı olabilir.
Bu konuşularak bir yere varılabilir.
Ama dayak kısmı kesinlikle affedici bişey değil, savunması yok.
Ama arkadaş sanırım oldukça fazla seviyoki ona karşılık evde kaldım güleryüzümü gösterdim diyor.bunu bile affettiğne göre demekki onsuz bir hayat istemiyor diye düşünüyorum
yinede çok detaylı okumadığımı belitmek isterim, ilk okuduğum kısmıyla yorumluyorum.
Eşinizin bahaneleri bence makul değil.
o anlamda da basit geldi bana.

ben değerli olduğumu hissetmek istiyorum senin dediğin gibi ben onların yanına gitsem hem istediğim bir hayat olmayacak hemde eşimin bana olan sevgisinden emin değilim şiddet de gördüm insan olarak huzurlu bir hayat istiyorum

Aile düşkünlüğü+ dayakçı...

Yok ben öylesine hatırlatayım dedim, senin için hiç önemi yok artık anladık dayak yemenin ama ben dayanamıyorum hatırlatıyorum arada böyle kusurabakma..:kedi:

Annen kafana gözüne tekmeler tokatlar yediğini biliyor mu?

Öylesine sordum..:kedi:

öyle deme arkadaşım önemli tabiki annecim ani karar vermememi sonradan pişman olmamam için uyardı babam ne diyecek bilmiyorum merak ediyorum açıkçası bu yuvayı tek başıma ayakta tutamam ortada koca vasfına sahip suretini doldurmayan inatçı anlayışsız bir adamla beraberim

Ayrıl ya da ayrılma demek bana düşmez, hayat senin ve senin kararın. Ama evlilik aile için yürütülecek birşey değil ki. Eğer çok dar fikirli insanlar değiller ise ve çocuklarını düşünüyorlarsa (ki her aile böyledir, istisnalar dışında) ne çekersen çek ama katlan demez. Açıkça eşinle bütün sıkıntıları oturup konuşmalısın,ama şu var ki eğer tepkini göstermessen böyle gider.Devam kararı alacaksan bile bütün kartları açık oynamalısınız artık.

Ben sadece bu şekilde bi savunmaya gülüyorum, başka da bişey diyemiyorum pesss yani..........

biliyor musunuz, ben de böyle sanıyordum, ama değilmiş ne yazık ki.

bir arkadaşım var. kız mühendis, iyi kazanıyor, ayakları üstünde durabilecek biri. eşinden dayak yiyordu. hem de ne için biliyor musunuz, kız kocasıyla birlikte olmak istiyordu, ama adam kızla hem ilişkiye girmiyor hem de üstüne dövüyordu.

boşanmak istediğini ailesine söyledi, dayak yiyorum dedi. ne dediler biliyor musunuz? "sen kim bilir napıyorsun da adamı azdırıyorsun. biz bunu haketmedik". kız dayak yiyor, onlar boşanmış kıza sahip olmayı haketmiyorlarmış! bakar mısınız tepkiye! kızın anası babası da okumuş insanlar, cahil cühela değiller yani.

o ne yaptı peki? boşandı, ailesi de paşa paşa kabul etmek zorunda kaldı. şimdi de gayet mutlu.

derinss nasıl bir yorumdur bu ya.

o zaman afkikadaki insanlar,filistindeki insanlar,amerikadaki zenciler,rusyadaki kadınlar,azerbeycandaki ermeni zulmune maruz kalanlar,çin zulmune maruz kalan uygur türkleri,türkistan,rusların zulmune maruz kalan ahıska türkleri,çeçenler,pkklılar tarafından şehit edilen türk askerleri hakettiğini yaşıyor demek ki?

kardeşim düşünmeden yorum yazmayın.çok sinirlendim.ceza almayacağımı bilsemmm.....

hem bize ne herkes özgür isteyen ayrılır, istemeyen ayrılmaz.bunu dayatmak size düşmez.

sorun ettiğiniz olay, yediğiniz dayağın yanında o kadar küçük ki ne yazacağımı şaşırdım. arkadaşım sen olayın farkında mısın? yarın öbür gün yediğin darbelerden sakat kalmayacağın ne malum. keşke tek derdin kültürel fark olsaydı, belki "aman yıkma yuvanı, git biraz kal, dön" türü yorumlar yazardım. ama ortada yuva falan yok, adam üstünden ego tatmin ediyor. ailen bu konuda söz söyleme hakkına sahip değil bence çünkü çeken sensin...

ayy bu günkü konuların hepsi süper maşallah, bayılazam akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…