- Konu Sahibi morgana_aa
-
ya bu kadar basit sebepli ayrılmamı olur ?
severek mi evlendiniz onu sorsam size ?
yani yuva kolay kurulmuyor beraber hal çarsine bakın.
Konuşarak çözü üretilebilir,
sizde oda dahadikatli davranın,
illa o her hafta gidecekse sizde hep onla gitmeyin istediklerinizi yapın.canınız istedikçede gidersiniz kayınvalidenize
bu arada kayınvalidenizle araızda sorun varmı?
yoksa tek sorun eşinz mi ?
eğer sorun yoksa bu konuda kayınvalidenizdende yardım alabilirsiniz
illa o her hafta gidecekse sizde hep onla gitmeyin istediklerinizi yapın.canınız istedikçede gidersiniz kayınvalidenize
Bu kadar basit bir sebep mi?akannehirakannehirdelikafadulden
Konuyu okumadığını düşünmek istiyorum..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
baba evine dönmek çok zor çok üzülüyorum çok uğraştım olmadı yeni bir hayat kurmak insanlara kendini anlatmak çok zor ailemi hayal kırıklığına uğratıcam en kötüsü bu
arkadaşlar 30 yaşındayım 8 aylık evliyim ve mutlu olmak istiyorum kocamın aile düşkünlüğü problemiyle ömrümü bitiremem ben değerliyim ben varsam herşey var sizinde kocalarınız böyle düşkün mü ailesine bu da benim derdim kimisinin derdi aldatma kimisi içki kimisi ekonomik benimki de bu ben rahat bir hayat istiyorum ben haftasonlarımı eşimin ailesine ayırmak istemiyorum annem yuvamı yıkmamı istemiyor iyi düşün dedi sadece ailem için düşünüyorum kendim için olsa tekmeyi basmıştım
siz konuyu hakikaten okudunuz mu? yoksa konuları mı karıştırdınız?
ben de konuyu okumadını düşünüyorum:1no2:
herkes sormuş ama ben de sormADAN edemiycem.
basit bir sebep mi?
can güvenliği tehlikede be kızın...
siz konuyu hakikaten okudunuz mu? yoksa konuları mı karıştırdınız?
ben de konuyu okumadını düşünüyorum:1no2:
arkadaşlar 30 yaşındayım 8 aylık evliyim ve mutlu olmak istiyorum kocamın aile düşkünlüğü problemiyle ömrümü bitiremem ben değerliyim ben varsam herşey var sizinde kocalarınız böyle düşkün mü ailesine bu da benim derdim kimisinin derdi aldatma kimisi içki kimisi ekonomik benimki de bu ben rahat bir hayat istiyorum ben haftasonlarımı eşimin ailesine ayırmak istemiyorum annem yuvamı yıkmamı istemiyor iyi düşün dedi sadece ailem için düşünüyorum kendim için olsa tekmeyi basmıştım
Sadece beş mesajın var arkadaşım kimsin nesin bilmiyorum bile..
Henüz net olarak kimliğini sitede belirginleştirmemiş kişilerle tartışamaya girme hatasına düşmeyeceğim tekrar.
benim sorunum siz veya o veya bu değil..
benim sorunum dayak yemeyi normal kabul eden onursuz kadınlar..!
şimdi buna da tepki gösterilecek ama dayak yiyip oturan yuvamı bozmayacağım kocam dövdüyse vardır sebebi diyen kadın onursuzdur..
ben dayak yerken prenses olan ama dayaktan sebep boşanınca ev temizliğine giden kadın tanıdım.
benim için daha onurludur bu kadın,sosyal statümüzü bırakmak istmiyoruz,dayak önemli değil diyor kadınlar.. bu da aşağılık bir davranış bence.
lafa gelip söyleyince de ben suçlu oluyorum..
benim de düşüncem bu,kaldı ki konu sahibi arkadaş maddi olarak güçlü,anne babası da mantıklı insanlarmış,bu onursuzluğa tahammül etmek zorunda değil..
Ama elbette herkes hakketiği gibi yaşar..
Ayrıl ya da ayrılma demek bana düşmez, hayat senin ve senin kararın. Ama evlilik aile için yürütülecek birşey değil ki. Eğer çok dar fikirli insanlar değiller ise ve çocuklarını düşünüyorlarsa (ki her aile böyledir, istisnalar dışında) ne çekersen çek ama katlan demez. Açıkça eşinle bütün sıkıntıları oturup konuşmalısın,ama şu var ki eğer tepkini göstermessen böyle gider.Devam kararı alacaksan bile bütün kartları açık oynamalısınız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?