- Konu Sahibi morgana_aa
-
Bence BOSANSIN ! diyenler cok dayak yemis ve artik bezmis olanlar oluyorr ...
Eee onlarinda canlari cok yanmis yaa .. Anliyorlarr .. -tatlicadiarzu-
ne alaka. hayatımda kimse bana vurmadı. ama boşansın. diyenlerdenim..
ne oldu tez çürüdü değilmi...
haa şimde sen bekarsın anlamazsın dersiniz . her topikte dendiği ve eksi,reptede dediğiniz gibi. .
bizde laboratuvarda üretildik ya. anne babamız , bizi aile ortamında büyütmedi. onlardan evlilik nasıl olur birebir görmedik ,yaşamadık kardeşlerimiz evlenmedi onları gözlemlemedik. arkadaşlarımız akrabalarımız hep bekardı. kaydirigubbakcemile2 .
,
işin aslı biz birer uzaylıyız. o yüzden bu konu hakkında fikir beyan edemeyizzemuszemus...
peki burada evli bayanlarda boşan ,diyor. onlar dayak yemedi. yani biz bekarlar gibi bununla hiç karşılaşmadı yani bunu yaşamadı. ama evliler diye, yorum yapabiliyorlar.,yaşamadıkları bir şey için
,ama biz bekar olduğumuz için yaşamasak bile, onlar gibi yorum yapmaktan, men ediliyoruz.. al,çifte standartın alası,
.
Sabır yarabbi zorla laf arıyorsun anlaşıldı
Amacın ne söyler misin konuyu okuyup katkıda bulunmak mı,yoksa insanların yorumlarından yola çıkarak onlara saldırmak mı?
Ben fikrimi söyledim gittim.Aynı fikirde değilsen sen de insanların yorumlarına saldırmadan görüşünü savunursun.
Söylenecek çok söz var da bu konuşma saygı çercevesini aşar ben kapatmak istedikçe tahrik ediyorsunuz.
Göbeğimiz beraber mi kesildi hanfendi aynı görüşte olmak zorunda değiliz.
Lütfen daha fazla uzatmayın.
Bekara karı boşamak kolay derler ya öyle birşey sanırım seninkide.Ayrıca şuana kadar hiç dayak yemedim eşimden.
İleride yer miyim o da beni ilgilendirir sizi değil !!!
Ayrıca bağdaştırdığınız şey de çok saçma ne yani burada boşanmasın diyenlerin hepsi dayak mı yiyor kocalarından,ezikler de o yüzden mi boşanamıyorlar.
Boşansın diyenler de dayak nedir görmemiş ama dayağa tahammülü olmayan kişiler mi oluyor?
Şu laftan iğrendiğim kadar hiçbirşeyden iğrenmedim bu sitede.
evlenince ne oluyor,birden yüce bir varlık falan olunuyor herhalde..
25 gün sonra evleniyorum buysa derdiniz..
Hem nerede nbiliyorsunuz belki 7. evliliğimi yapıyorum,bundan önce defalarca dayak yedim belki..?
hangi cürretle bekara karı boşamak kolay diyorsunuz..?
Bekarım diye sizin kocası dövdüyse vardır bir sebebi saçmalığınızı görmezden gelecek değildim herhalde.
Bizim tartışmamızda daha bu ikinci mesajlaşma başka biriyle karıştırıyorsunuz beni galiba..?
Aynı düşünmek zorunda değiliz elbette.
Ama üzülüyorum kabul edemiyorum,kadınların bu mantıkta olması deli ediyor beni.
Bir kadın dayak yiyen bir kadına,"sebebsiz dövmemiştir " nasıl der almıyor aklım..
Asabiyetim bundan sebep..
Evlenince birsey olmuyorr ...
Sadece olaylarin birebir icinde oluyorsun ...
Daha önce yasanmamis olunan sorumluluklari yasiyorsun ..
Ayrica bekarlik sultanliktir canim ...
hala tahrik hala saygısızlık.....
kimin ne dediğini çok iyi biliyorum cicim henüz bunamadım.Senin ne yaran var o kadar gocunuyorsun anlamadım?
Hala basmamış heralde aynı düşünmek zorunda olmadığımızı söylüyorsun
Herşeyin bir sebebi vardır,bunların doğruluğunu ya da yanlışlığını savunmuyorum.Yani ben erkek olsam mesela seni dövmeme sebep olabilirdi bu yazdıkların,bu saldırgan tavırların,bu bitmeyen ısrarın.
Çok ayıp ya ...
[/I][/B]
Aaa kızlar hiç yakışıyormu sakin olun lütfen
hanfendi, burası bir paylaşım sitesi, herkes elbetteki subjektif olacak.. herkes olaya objektif bakacak olsa tek bir görüş olurdu o zaman da herkesin yorum yapmasına gerek kalmazdı. buraya yazan farklı görüşleri değerlendirmek için yazıyor. siz boşanmaması gerektiğini düşünür öyle yazarsınız , zaten öyle de yapmışsınız ama br başkası boşanması gerektiğini yazar,onun görüşü odur çünkü.
ama morganın hakkında hayırlısını Allah bilir. belki bu evliliğe devam ederse bir sonraki dayak onun ölümüyle sonuçlanacak( Allah korusun) böyle bir şey katiyen olamaz diebilir misiniz? belki boşansa başına alakasız bir sebepten başka bir iş gelecek. bunu da bilemeyiz elbet. o yüzden biz sadece görüş bildirebilirz. onu hiç bir kararında etkileme hakkına sahip değiliz. zaten başaramayız da.. herkes ben olsam diye başlıyor zaten. olması gereken de bu..
ee şimdi sen benden farklı bişeymi söylemiş oldun..
yapıcı olun biraz daha,rencide etmeyin,
dayak yedi diye ahkam kesmeyin evliliği ve kişiliği üzerine,
demenin neresini anlamadınki..
kısaca kantarın topuzunu kaçırmayın,yüklenmeyin demek istiyorum.
ii paylaşım sitesi,herkeste almış uyduruk bi isim kafasına göre yazsın..
evlilik kurumunu anlamadan enine boyuna düşünmeden,verin gazı.
boşan yada boşanma demenizde değil mesele.
ben daha ciddi yaklaşıyorum olaya ozaman..
anlamadığım bir yer yok dediklerinizde..
herkes dilediğini yazar..
karışamazsınız dedim ben..
bye bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?