Boşanıyorum perişanım

Bence BOSANSIN ! diyenler cok dayak yemis ve artik bezmis olanlar oluyorr ...

Eee onlarinda canlari cok yanmis yaa .. Anliyorlarr .. -tatlicadiarzu-

ne alaka. hayatımda kimse bana vurmadı. ama boşansın. diyenlerdenim..
ne oldu tez çürüdü değilmi...
haa şimde sen bekarsın anlamazsın dersiniz . her topikte dendiği ve eksi,reptede dediğiniz gibi. .
bizde laboratuvarda üretildik ya. anne babamız , bizi aile ortamında büyütmedi. onlardan evlilik nasıl olur birebir görmedik ,yaşamadık kardeşlerimiz evlenmedi onları gözlemlemedik. arkadaşlarımız akrabalarımız hep bekardı. kaydirigubbakcemile2 .
,
işin aslı biz birer uzaylıyız. o yüzden bu konu hakkında fikir beyan edemeyizzemuszemus...
peki burada evli bayanlarda boşan ,diyor. onlar dayak yemedi. yani biz bekarlar gibi bununla hiç karşılaşmadı yani bunu yaşamadı. ama evliler diye, yorum yapabiliyorlar.,yaşamadıkları bir şey için
,ama biz bekar olduğumuz için yaşamasak bile, onlar gibi yorum yapmaktan, men ediliyoruz.. al,çifte standartın alası,
.

ya niye bazı üyeler diğer üyelerin yorumlarından bu kadar rahatsız olup, sürekli müdehale ediyor, sürekli yoruma yorum yapıyor anlamıyorum, isteyen öyle düşünür yorum yapar isteyen böyle düşünür yorum yapar, bu topik polisleride amma arttı haakannehir
yani herkes bi kaç kişinin düşündüğü gibi düşünmek zorundamıakannehir
niye bu diğer üyelere şöyle yorum yapmalısın böyle yorum yapmalısın diye ikna çabası, o zaman sadece bi kaç kişi yorum yapsın, madem herkes aynı düşünmek zorunda

Son düzenleme:
evlenirken kültürel farklılığınızın farkında değil miydiniz?
asla yargılamıyorum sizi buna hakkım da yok haddim de değil ama eşinizin ailesine karşı çok önyargılısınız gibi geldi.
boşan kurtul demek kolay ama hayatta evlilik gibi önemli şeyler için biraz yapıcı konuşmak ve öyle hareket etmek gerekir diye düşünüyorum.
8ay çok kısa bir süre.evliliğin ilk 2yılı bu ve benzeri konulardan çok tartışmalar olur sebep iki tarafın da henüz yeni aile bilincini edinememiş olmasıdır.
bence biraz temkinli davranmanızda fayda var.
evliliğiniz için eşinizi dinleyip denemeye değmez mi?
baktınız olmuyo huzursuzsunuz o zaman eşinizle tekrar konuşun eminim sizi o zaman daha iyi anlayacaktır.
eşinizle empati kurun onun aynı şeyleri sizin aileniz için düşündüğünü düşünün hoşunuza gitmezdi eminim.
yazdıklarım sizi kızdırabilir ama boşan kurtul demekten daha mantıklı ve yapıcı bence.
sevgiyle kalın...şakkıdı

Ne tezi , ne bezi yaa ...

Ben onu girgir olsun diye yazdim ...

Yanlis anladin sanirim ..

Tabiki de bosan diyenler = dayak yemeyenler , bosanma diyenler = dayak yiyenler olmuyorrr ...

Böyle bir düz mantik yok cünküü ...

Son düzenleme:

Şu laftan iğrendiğim kadar hiçbirşeyden iğrenmedim bu sitede.
evlenince ne oluyor,birden yüce bir varlık falan olunuyor herhalde..
25 gün sonra evleniyorum buysa derdiniz..
Hem nerede nbiliyorsunuz belki 7. evliliğimi yapıyorum,bundan önce defalarca dayak yedim belki..?
hangi cürretle bekara karı boşamak kolay diyorsunuz..?
Bekarım diye sizin kocası dövdüyse vardır bir sebebi saçmalığınızı görmezden gelecek değildim herhalde.
Bizim tartışmamızda daha bu ikinci mesajlaşma başka biriyle karıştırıyorsunuz beni galiba..?
Aynı düşünmek zorunda değiliz elbette.
Ama üzülüyorum kabul edemiyorum,kadınların bu mantıkta olması deli ediyor beni.
Bir kadın dayak yiyen bir kadına,"sebebsiz dövmemiştir " nasıl der almıyor aklım..
Asabiyetim bundan sebep..

günde 3 öğün dayak yerim ben. ara sıcak niyetine de sağ ve sol kroşe. şu yaşıma kadar boşanmayı beceremedim içimde ukte kaldı onun için her önüme geleni boşatmaya çalışıyorum. ayrı bir haz veriyor bu bana.

isteyen boşansın istemeyen dayaktan sonra kocasının koynuna girsin; umrumda değil.
ama tek şeyi öğrenin; kocalarınız sizin efendinşz değil. ister döver, ister sever diye birşey yok. insan muamelesi görmelisiniz..

Evlenince birsey olmuyorr ...

Sadece olaylarin birebir icinde oluyorsun ...

Daha önce yasanmamis olunan sorumluluklari yasiyorsun ..

Ayrica bekarlik sultanliktir canim ...

hala tahrik hala saygısızlık.....
kimin ne dediğini çok iyi biliyorum cicim henüz bunamadım.Senin ne yaran var o kadar gocunuyorsun anlamadım?
Hala basmamış heralde aynı düşünmek zorunda olmadığımızı söylüyorsun da o zaman ne diye söylediklerime takılıyorsun ?
Herşeyin bir sebebi vardır,bunların doğruluğunu ya da yanlışlığını savunmuyorum.Yani ben erkek olsam mesela seni dövmeme sebep olabilirdi bu yazdıkların,bu saldırgan tavırların,bu bitmeyen ısrarın.Bilmem anlatabildim mi verdiğim örnekte.
Evleniyormuşsun Allah mutlu mesut etsin işte.Ne diye durduk durmadık yerde insanları geriyorsun.
Fikir özgürlüğü diye birşey var asabi olman gerekmiyor milletin her yazdığına..
Lütfen insanların fikirlerine saygı gösterin.Size hiç bir konuda açıklama yapmak zorunda değilim.Beni tanıyor musunuz ki..Dayak yediğimi de nerden çıkarıyorsunuz ?
Çok ayıp ya ...

yeter artık !!!

Evlenince birsey olmuyorr ...

Sadece olaylarin birebir icinde oluyorsun ...

Daha önce yasanmamis olunan sorumluluklari yasiyorsun ..

Ayrica bekarlik sultanliktir canim ...

Bekarlıkla da evlilikle de bir derdim yok.
İkisininde can sıkıcı tarafları var eminim..
Ama bu laf çok itici,"evli değilsin kafan basmaz.."

siz 8 ayda bu hale geldiyseniz sizin zaten bir sonunuz yok.ayrıca dayak yemekten değil şikayetiniz boşanma eşiğine gelmekten.bence önce atılan dayaktan rahatsız olun.kadınlık gururunuz yok mu sizin.

her topicte başka bir gruplasma başka bir tartışma..
burda evliler ve bekarlar
başka bir yerde calisanlar çalışmayanlar
bir yerde bakireler bakire olmayanlar
noluyo ya?artık konuyu açanın durumuna göre mı yapilcak yorumlar?bu arkadas evli diye bekarlar yorum yapamiycak mı?o zaman bu forumun anlamı ne?niye hergun bu foruma değerli vaktimizi verip giriyoruz?bu saçma lafların ve tartismaların kime ne faydası var?

konu sahibi arkadasım kusura bakma bekarım ama yorum yapmak istedim..ister kaale al ister alma..ayakları yere basan kendi maddi gücüne sahip bir bayansin..esinden yediğin dayağın elle tutulur bir sebebi yok..olsaydı ne olurdu?otur duşun derdim ne yalan soyliyim..yuva ve evlilik kolay kurulup kolay yıkılmıyor..ama dediğim gibi elle tutulur hiç bir sebep yok..kaldı ki senin kayınvaliden den uzak yasama isteğin de aslında senin hakkindir..yani esın senin ısinden olmanı ve evde oturup ona hizmet etmeni vs istiyor gibi geldi bana..ben senin yerinde olsaydım ne yapardım?(bekara koca boşamak kolay ya!!)boşanırdim,anasinida çağırırdim gelsin ogluna baksın,ana oğul ne halleri varsa görsün..kendime de mis gibi tertemiz bı sayfa acardim..umarım hayatta hak ettigin degeri görürsün ve mutlu olursun..

Sizin bu yazdıklarınız ayıp değil öyle mi..?
siz kimsiniz de yaran mı var üslubuyla konuşuyorsunuz benimle..
seni döverdim ne demek sokak kadını mıyız biz..?
kim,kimi dövüyor..
Üslubunuz sizi yansıtıyor,devam edin lütfen..
Özür dilerim ben sizinle tartışma aptallığına düştüğüm için,aramızda seviye farkı varmış..

kardeşim adam seni dövüyor,dayak yemek istemiyorsan BOŞAN,
ailesiyle görüşmesini ya da görüşmek istemiyorsan BOŞAN,
ben boşanmak istemiyorum diyorsan,
dayağını ye,ailesiyle görüşmesine izin ver,sen de görüş.
2 tane yol var.
tercih senin....

Aaa kızlar hiç yakışıyormu sakin olun lütfen

Paylaşımda bulunan tüm arkadaşlarımın dikkatine;
Editör arkadaşımın ilk ihtarı sonrasında bu polimikler devam ettiği taktirde gereken yapılacaktır..
Konuya dönmenizi ve saygınızı yitirmeden paylaşıma devam etmenizi rica edeceğiz.

kızlar neyi tartıştığınızın farkındamısınız?ben 15 yıllık evliyim bir çok defa ayrılmaya niyet ettim ama iki çocuğum var gidecek yerim yok maddi özgürlüğüm hiç yok!8 ay çok bir zaman değil birkez el kaldıran ne yazıkki hep kaldırır.herkes yoluna. sevgi ,saygı ile birlikte yaşar birini kaybedersen diğeri kendi gider.sonra anne kuzusu bir koca hiç çekilmiyo. yıllar önce 3 yıl ailesiyle aynı bahçede yaşadım hatırlamak istemiyorum.

Eşiniz açsın boşanma davasını ona göre üzülün. Boşanyorum demişsiniz ama ortada sadece restleşme var. Belkide istediğini yaptırmak için blöf yapıyor size. Ayrıca ben bana dayak atan kocayı o an boşamıştım o da ayrı......

ılginç aslında senin değil eşinin perişan olması lazım
Banada oyun yapıyor gibi geldi
Ne ana kuzusuymuş yaw
Bırak gitsin belki değerini anlar döner gelir

bilmiyorumkismileyaw bitek benim kocam mı anneci değil? bizimkinde bi arıza olmasın ........başına gelmeyen bilmez tabi bu yüzden anlamakta zorluk çekiyorum koca adamlar nasıl yuvasını dağıtıp eşlerine bunu yapıp şiddet uygulayabiliyolar anlamıyorum .....ya anneler yavrum sen mutlu ol demiyolar yazık oluyo bu yuvalara valla çok üzülüyorum okudukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…