- Konu Sahibi morgana_aa
-
yahu okuyorum okuyorum bu tartısmanın neden ve nereden cıktıgını bı turlu bulamıyorum :uhm:
yahu okuyorum okuyorum bu tartısmanın neden ve nereden cıktıgını bı turlu bulamıyorum :uhm:
Valla süperrr :jeyyar:Ben de anlamadım konunun şehitlermize nasıl kaydığının?CADIARZU
O zaman cümleyi değiştirelim kızlar:
---Yenilen pehlivan güreşe doymazmış..:jeyyar: diyelim...
Bu cümle uydu mu bu topiğe? bence uysa da uydu uymasa da uydu valla, bu da benim düşüncem ..:)):enbuyukkk:
son gunlerde bu konular cogaldi.
isin ilginc tarafi ise kadin dayak yiyor ama kocadan vazgecmiyor.
agliyor sizliyor dert yaniyor 2 gun sonra baristik diyor siz karismayin diyor.
kac tane konu var boyle.
artik sasirmiyorum.
kocalarini hayatlarinin merkezi yapan kocalarini tanri ilan edicek kadinlar var bu forumda.
bu kadinlar icinde tek soz var derinss arkadasima katiliyorum "herkes hakettigini yasar"
insan once kendini dusunmeli .
kac tane konu var boyle.
artik sasirmiyorum.
kocalarini hayatlarinin merkezi yapan kocalarini tanri ilan edicek kadinlar var bu forumda.
bu kadinlar icinde tek soz var derinss arkadasima katiliyorum "herkes hakettigini yasar"
Aaaa lütfen ama öyle demeyin ne yani kutup ayları kutupta yaşayıp üşümeyi, ekvatorda doğanlar da sıcaktan pişmeyi, hakediyor mu yaneee....zemuszemushihoyyythihoyyyt
Ben bir de sunu merak ediyorum: hani su "sinirlendim, kendime hakim olamadim ve o anki refleks ile vurdum"
diyenler var ya (tabii burda öyle birisi yokta); o kendine hakim olamayan insanlar acaba hayatlarinda hic
anne babalarina sinirlenmediler mi???!!! Ozaman bu tip erkekler anne ve babasina da mi vuran insanlar???!
Bence 99 % hayir; öyle anlarda nedense kendilerine hakim olabiliyor bu tipler,
ama eslerine gelince birden olamayiveriyorlar; NEDEN ACABA?!
Ay neyse yaa, öyle bir sinirleniverdim geneeeeeeklava:kötükedihüso
kac tane konu var boyle.
artik sasirmiyorum.
şu cümlenin sonuna kadar arkasındayım. 10 numara bir söz olmuş doğrusu..
bu arada derinsss bence uğraşma boşuna, seni anlamak isteyen gayet net anladı canım.
imkanları olmasa anlarım ama imkanı olmasına rağmen, sırf bir erkeğin gölgesi yeter manığı uğruna, sevilmeden,şiddet görerek,rencide edilerek o evliliği sürdüren hangi bayan olursa olsun, hakediyordur..
bunu savaş mağdurlarıyla ya şehitlerle bağdaştırmak ancak gülünç duruma düşmektir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?