Boşanıyorum perişanım

yahu okuyorum okuyorum bu tartısmanın neden ve nereden cıktıgını bı turlu bulamıyorum :uhm:

siyasi ve tarihi olaylara atıf yapıldı canım. biraz daha uzarsa fransız ihtilaline kadar yolu var sanırım

herkesin hakettiğini yaşadığı düşüncesine tamamen katılmasam da bu arkadaşın konusunda doğru bir çıkarım olduğunu düşünüyorum ben bu arada.

Amaaan arkadaslar yaa, neden bos yere ellerinizi yoruyorsunuz... tartismaya degmez...
Alan razi veren razi bir durum var ortada; bosu bosuna yorulmayin...

yahu okuyorum okuyorum bu tartısmanın neden ve nereden cıktıgını bı turlu bulamıyorum :uhm:

Bir arkadaş böyle dayak yiyip oturduğun kocayla hala boşanamam seviyorum diyorsan hakettiğini yaşarsın demek istedi hatta dedi... kaydirigubbakcemile5
Ama bazı arkadaşlar alakasız örneklerle konuyu şehitlerimize,zencilere afrikalılara bağladı.
Ozaman onlarda hakettiğinimi yaşıyor diyerekkk kafamçokkarıştı akannehir

son gunlerde bu konular cogaldi.
isin ilginc tarafi ise kadin dayak yiyor ama kocadan vazgecmiyor.
agliyor sizliyor dert yaniyor 2 gun sonra baristik diyor siz karismayin diyor.
kac tane konu var boyle.
artik sasirmiyorum.
kocalarini hayatlarinin merkezi yapan kocalarini tanri ilan edicek kadinlar var bu forumda.
bu kadinlar icinde tek soz var derinss arkadasima katiliyorum "herkes hakettigini yasar"
insan once kendini dusunmeli .

Valla süperrr :jeyyar:
Şimdi bu lafada pehlivanlarımızzdan girip bişey yazılmasaaa :roflol:

Kesinliklee :içelim:
Bir ınsan başkalarını düşünerek ve
Kendisine zarar verildiğini bilerek göre göre boyun eğiyorsa
başına gelebilecek herşeyi kendisi çizmiştir zaten ...Bu sırf bu konu değil böyle davrandığı her konuda böyle...
Yani herkes hakettiğini yaşar...

Son düzenleme:
Evet, ben de kesinlikle katiliyorum: herkes hakettigini yasar... (bu konuyla ilgili tabiiki sözüm)
Ben esime arada hep sunu söylerim: "ben sana müsade ettigim kadarini sen bana yapabilirsin" diye...
E bu da ayni anlama geliyor iste...

şu cümlenin sonuna kadar arkasındayım. 10 numara bir söz olmuş doğrusu..

bu arada derinsss bence uğraşma boşuna, seni anlamak isteyen gayet net anladı canım.

imkanları olmasa anlarım ama imkanı olmasına rağmen, sırf bir erkeğin gölgesi yeter manığı uğruna, sevilmeden,şiddet görerek,rencide edilerek o evliliği sürdüren hangi bayan olursa olsun, hakediyordur..
bunu savaş mağdurlarıyla ya şehitlerle bağdaştırmak ancak gülünç duruma düşmektir..

Aaaa lütfen ama öyle demeyin ne yani kutup ayları kutupta yaşayıp üşümeyi, ekvatorda doğanlar da sıcaktan pişmeyi, hakediyor mu yaneee....zemuszemushihoyyythihoyyyt

Canım benim yaaa....Hiç arkana bile dönüp bakma .Emin ol ki evliliginiz devam ederse çok daha ciddi sorunlar yaşayabilirsin.Daha çocugununda yok yolun başındayken ayrıl.Sana elini kaldıran bir erkekten ne hayır gelir.Ben degil eşin vurması çocuguna bile vuranı kınıyorum.Hiç bir insanın bir başkasına el kaldırmasını kabul etmiyorum.Aslada hoş görü veya istemeden oldugunu mantıgım almıyor.Ne münasebet sonuçta ailesine saygı tabiki gösterebilirsin ama yaşamını onlarla sürdürmeni isteyemez.Ailesine o kadar düşkünse niçin evlendiki?kusura bakma istemeden de olsa biraz ağrı kelimeler kullandım.Senin daha iyi bir hayat yaşaman varken neden böyle bir erkekle hayatını karartasın..............

yaa konuya çok fransız kalmışım sorun ne neyi tartşıyosunuz akannehir
afrikalılarımı kutuplarımı kafamçokkarıştı

Ben bir de sunu merak ediyorum: hani su "sinirlendim, kendime hakim olamadim ve o anki refleks ile vurdum"
diyenler var ya (tabii burda öyle birisi yokta); o kendine hakim olamayan insanlar acaba hayatlarinda hic
anne babalarina sinirlenmediler mi???!!! Ozaman bu tip erkekler anne ve babasina da mi vuran insanlar???!
Bence 99 % hayir; öyle anlarda nedense kendilerine hakim olabiliyor bu tipler,
ama eslerine gelince birden olamayiveriyorlar; NEDEN ACABA?!
Ay neyse yaa, öyle bir sinirleniverdim geneeeeee klava:kötükedihüso

Kesinlikle katılıyorum ve buna asla inanmıyorum. Bunu yapan hiçbir insanında normal olduğunu düşünmüyorum,bu bir hastalık tedavi olmak lazım. Konuşmaktan aciz,konuşmayı bilmeyen hasta erkekler yapar bunu ancak. Şunu aklım hiç almıyor zaten güç olarak biraz üstün diye ve sadece erkek diye nasıl bir hak görür bunu kendinde bir erkek,eşine karşı hemde,sevdiği (?) insana karşı. Hiç kimse böyle birşeye katlanmak zorunda değil.

bir yuvayı kurmak ta zordur o yuvayı yıkmak kurmaktan daha zordur..........
yok annemi istemiyosun yok o yok bu.........daha çok yeni evli sayılırsınız bişeyler rayına oturmamış olabilir..belliki seviyosun kocanı elbetteki dayak ve itilip kakılmak çok onur kırıcı bi kadın için ama dönüşü olmayan bişey de değil...sen al eşini karşına konuş........
onu sevdiğini ,ailesini de saygı duyduğunu ama bu şekilde daha rahat olacağınızı bibirinizle daha anlamlı ve güzel vakit geçireceğini anlat..yuva yıkmanın zor olduğunu söyle sen son kez elinden geleni yap....
tüm bunlardan sonra yine kararı boşanmaksa da olay bitmiştir zaten yazık olur o yuvaya ama elden de bişey gelmez........

özellikle bekar olan üyeler
hemen boşan demek ne kadar kolay bu kelimenin nasıl zor olduğunu evlenince anlarsınız belki .......

kocan sana attığı dayakla bitirmiş kendini ne bu ya mızmız çocuklar gibi annem annem diye tutturuyo çok sıkıcı valla

Durup durup lafi bana getirmeye mecbursun sanirim ...

Evet benim kocam HAYATIMIN MERKEZI canim ...

Cünkü bunu sonuna kadar HAK ediyor ...

Anlayabiliyor musun ???

Daha detayli anlatayim mii ??

iLAH ´lik ise bir tek YÜCE RABBIM icin gecerlidir ..

Benim kocam HAYATIMIN MERKEZiiiii...

Bundan rahatsiz olan varsa buyursun ... Burdayim ..

Burda dayagi yiyen ben degilim , dayagi atan da benim kocam degil ?

Bütün erkekleri ayni kefeye nasil koyabiliyorsunuz ?????????????????

Olay gene bekar üyelere gelmiş.. Ne alakası var yaa.. EVLıYıM hem de 2 yıllık...
Evliliğimin 8. ayında kocam bana annemlerin olduğu şehre taşınalım diyecek, ben de istemiyorum diye beni dövecek oraya taşınmak istemiyosan boşarım seni diycek sonra kolunu kırıp 25 gün alçıya mahkum olacak ve ben de 8 aylık çiçeği burnunda gelin olarak 25 gün müsade et bana kocacım sen beni dövdün ama ben senin kırık kolunu iyileştireyim bakayım bessliyim sonra boşarsın beni diycem....
Bunun akıllı mantıklı bi tarafı varmı allah aşkına bunun bekar yada evli olmakla ne alakası var akkıllı ve gururlu olup olmamakla alakası var bence....
Evliyim ve eğer başıma böyle bişey gelseydi güle güle yolun açık olsun der boşanırdım...
Benim için evlenek ne kadar dopalsa boşanmak da o kadar doğal.... Mutlu olmak için evleniyoruz eğer mutsuzsam ki bana dayak atan kocayla mutlu olmam mümkün değil o evliliği bitiririm...
Yuva kurmak zor yıkmak dahada zor falan değil.. Asıl zor olan b hayatta mutlu labilmek ve bu mutluluğu sürdürebilmek, benim mutluluğumun önündeki engelleri de kolayca yıkar geçerim.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…