Boşanıyorum perişanım

Sayın sılam neden her söyleneni üzerinize alınıyorsunuz..
Tamam belki ferhatın şiriniyim ben kocasını hayatının merkezi yapan kadınlar deyince tamam üzerinize alınmış olabilirsiniz çünkü açıkça kocam benim hayatımın merkezi ailemden önde gelir dediniz...
Ama margherita'nın alıntı yaptığınız yorumunda sizin üzerinze alınmanızı gerektiren bişey yokken neden alındınız.. Neden her söylenen şey size söyleniyoruş gibi düşünüp tepki veriyorsunuz... BU forumda buluşmalara katılıp sohbet edenler dışında kimse kimseyi tanımıyor, niye size karşı laf söyleme yarışında olsun ki insanlar, genel olarak yorum yapılıyor ve bu yorumlar yapılırkken de biraz Xin biraz Ynin biraz Znin laflarına dokundurlar olur ama birebir size kimse birlşey söylemiyor ki... Bu tepkiniz neden?

Son düzenleme:

hanimefendi hastamisiniz nesiniz yorumumdan alinti yaparak amaciniz polemik yaratmaksa hic ugrasmicam sizinle aramizda cok buyuk fark var cunku.sizi es geciyorum istediginizi yazip cizebilirsiniz meydan sizin buyurunhihoyyyt

Asil ben anlamis degilim ...

Burda esiyle sorunlar yasayan ve yorum bekleyen morgana arkadasimizdir...

Ama arkadaslar onu unutup o bunu dedi , su bunu dedi derdine düstülerr ...

Kim kime ne diyo belli degill...

Benim kullandigim bir cümlenin ESIM HAYATIMIN MERKEZI sözünün degistirilip degistirilip ( ilahlik yanliz ALLAHA yarasir ) ortaya konulmasi abes degil mii ?

Madem herkes hak ettigini yasiyor ..

Benim esim de bunu hak ediyorr ...

Dayakci esler merkezligi degil ...

Yüzlerine tükürülmeyi bile hak etmezlerr ...

hanimefendi hastamisiniz nesiniz yorumumdan alinti yaparak amaciniz polemik yaratmaksa hic ugrasmicam sizinle aramizda cok buyuk fark var cunku.sizi es geciyorum istediginizi yazip cizebilirsiniz meydan sizin buyurunhihoyyyt

Endiselenmeyin .. Gayet saglikliyim ...

Ama siz takintilisiniz sanirim ..

ay çok alemsiziniz bayanlar yaa :))))
hala bekarlar bosan demek kolay size hele bı evlenin diyen var ya hahahhahaha çok güldüm leylekler getirdi bacım biziiii biz bekarlar bilmeyiz yuva nasıl kurulur nasıl dağılır anamiiz yoook babamiz yok abimiz ablamız yook esimiz dostumuz da yook ot geldik ot gidiyoz walla :))) ah bı evlenelimde iste o zaman gorucez ne neymiş di mı?:)))) hey Allahım yaa :)))))) ay gözümden yas geldi gülmekten:))))))

pardon bayan tanışıyor muyuz?
nasıl başardınız da üstünüze alındınız anlamadım..
kafanız güzel mi sizin?

ferhatınşirinin bir cümlesini beğendim ve takdir ettim.. sizinle ne alaksı var ?? artı o cümleyi kurduğunuzdan bile bihaberim.

daha detaylı açıklamayı ashemez yapmış, diye bu kadar yazdım. laf kalabalığı olmasın.

bu arada teşekkür ederim ashemez olumunekankayizsmile

bu arada gene eşler sayfasında başka bir konu var. ayhu adlı bir bayan tarafından açılmış konu .. bayan hamile ve anlattığına göre çok ideal, anlayışlı,zarif bir eşe sahip.
buna ragmen bayan eski sevgiliden etkilendiğini çünkü eşinin ona hiç sorun çıkarmadıgını,heyecan kalmadıgını, azıcık hırpalanmak istediğini yazmış..

burdaki arkadas işe tam tersi dayak yediği,itilip kakıldığı kocasına deliler gibi aşık..

buyrun burdan yakın sengözlerimebaksanab

bu siteyi sevmemin en büyük sebebi, insanlara "sosyolojik gözlem" yapma fırsatı vermesidir.
bu durumdan bazı kadınların itilip kakılmaya,hor görülmeye bayıldıgı; zarif,insancıl yapıdaki erkekleri ise heyecan vermemekle, hatta aptal olmakla..vs suçladığı ortaya çıkıyor.

türk kadınları biraz maganda mı seviyor ne?

not: aman bunu dedim diye kimse çıkıp, benim kocam maganda değil,diye bana saldırmasın lütfen. kimsenin kocasını hedef alarak söylemedim zira

valla canim bence dayak yemek isteyen insan yada hirpalanmak isteyen biri hastadir tedavi gormesi gerekir.
bu kisi cevresindeki insanlara bile zarar verebilir.
dayak yemek istemek bir hastaliktir.hangi doktora soracaksaniz sorun.

Arkadaşlar konuyu saptırmadan yorum yapın lütfen herkes kendi düşüncesini yazıyor lütfen kelimelrinize dikkat edin kırıcı olmayın 3 günlük dünya be

sen bi evlen başın nirvanaya ulaşacak, aha yazıyorum buraya :lepi: kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar konuyu saptırmadan yorum yapın lütfen herkes kendi düşüncesini yazıyor lütfen kelimelrinize dikkat edin kırıcı olmayın 3 günlük dünya be

eylul, kırıcı olmak değil de asıl sorunu atlayıp detaylara takılıyor arkadaş, sabahtan beri anlatamadık :umursamaz:

şuna katılmamam elde değil. hani gücü gücü yetene diyoruz. hadi, babaya kızıp vuramıyor. erkek ya. belki baba benzetir falan:hulya:.
ama ya anneye . bir oğulun gücü yeter mi yeter. kadın nede olsa.
o anne hiç oğluyla anlaşmazlık yaşamaz mı ,yada gerektiğinde öfkelenip bağırmazmı ???
,bağırır.!!
ama oğlan anneye vuramaz . annesine ,kıyamaz bile. canını yakmaya dayanamaz.
ama ,gel gelelim eşine ,acımasızca dayak atar.
orada, kendini tutabiliyorsa eşinde niye bunu yapmıyorşakkıdı.
çünkü eşine kıyabiliyor.
bu kadar basit.

oky arkadaşın umrunda değil ki, o takmış oraya gitmem, bilmem ne... şiddeti problem olarak görmüyor yani, insan kendi canını düşünmezse kim düşünür ki... :umursamaz:

oky arkadaşın umrunda değil ki, o takmış oraya gitmem, bilmem ne... şiddeti problem olarak görmüyor yani, insan kendi canını düşünmezse kim düşünür ki... :umursamaz:

haklısın. ne diyeyim. biz şiddeti yazıyoruz.yapma etme bak
2 kere seni acaip dövmüş diyoruz. arkadaş görmemezliğe geliyor mesajları.
yok, kayınvalde geldi ,yok ben onlarla aynı şehirde yaşamam.
bunları yazıyor devamlı.
dayağı takmıyorki..
çokta tınnn. siz istediğiniz kadar yazın. olayım, dayak falan değil..demek istiyor bence...zemuszemus

olur mu canim kadinin altdan almasi gerekiyor yuvayi kadin kurtarmali "disi kus mantigi".-tatlicadiarzu-
nerden biliyoz kadin sinirlendirmistir kocasini hak etmistir dayagi.
ama erkekler melektir onlar hic sorun cikarmazlar.
bu mantikda olan kadinlar cocuk yetistirdikce toplumda daha cok dayak yiyip hatta oldurulen kadinlar olucak.

sen bi evlen başın nirvanaya ulaşacak, aha yazıyorum buraya :lepi: kaydirigubbakcemile3

Tabii tabii bak evlen bi gör neler olacak.. Hatta KKdaki yorumların biledeğişir...
Bak bi örnek vereyim...
Diyelim ki ben bi konu açtım:
vik vik bik bik, sizce ne yapmalıyım??? diycem
ve senin cevabın şöyle olacak:
Ben bilmem beyim bilir....

Yada şöyle bi konu olacak kızlar kocam beni aldatıyor, dövüyor ne yapayım??
senin cevabın : Aman dert ettiğn şeye bak kocan o senin döver deee sever dee....

valla canim bence dayak yemek isteyen insan yada hirpalanmak isteyen biri hastadir tedavi gormesi gerekir.
bu kisi cevresindeki insanlara bile zarar verebilir.
dayak yemek istemek bir hastaliktir.hangi doktora soracaksaniz sorun.

aynen öyle canım..

mazoşistlik var ruhunda böyle bayanların.. ve ne yazıkki sayıları azımsanmayacak kadar çok.. erkek öyle yüce bir varlık ki dövmesinden bile keramet çıkarılıyor..
"kesin bir şey yapmışımdır ki kocam beni dövmüştür" mentalitesi oluşuyor dayak yiyen kadında.. ya da bunun arkasına sığınarak kocasına karşı hissedebileceği nefret duygusunu bastırıyor, bilemiyorum artık.

bir de bu bayanın ekonomik bağımsizlığı var.. ama kültürel özgürlüğü yok.. neye yarar..

neyse senle fazla samimi olmayalım. hakkımızda dedikodu çıkar mazAllah..

eşler her kararda oturup uzun uzun düşünür ve ortak bi karara ulaşırlar.. nerde yaşicaklar nerde oturacaklar bunları uzun uzun düşünüp tartar biçer öyle sonuca ulaşirlar. konu sahibi arkadasımız istemiyor şuan yasadiği yerden ayrılmayı.. eşinin ailesiyle arası süper olsa bile suan yaşadiği yerden memnun ve düzenini bozmak istemiyor.. bunu istemedi diye el kaldıran karısına kıyabilen bi eş var ortada.. yazık yaa cidden yazık... ne bu erkek megolomanliği yaa... ne bu bencillik... hep onun istediği olacak öyle mii. valla gözümü kırpmadan boşardım ben böyle bir adamı.. benim isteklerimi göz ardı edecek kadar bencil... !!!! benim kararıma bir gram saygısı yok !!! üstelik bana el kaldırabilecek kadar aciz... !!! saygısızlık + bencillik + acizlik.... bu yuva sağliğina kavuşur mu ? sanmam.. adamın kafasına taş düşecekk.. evliliğin ne olduğunu öğrenecekk.. kadına saygı duymayı fikirlerine önem vermeyi karısını memnun etmeyi öğrenecek... o elini bir daha asla kaldırmıcakk.. anca öyle sağliğina kavusur bu evlilik..

bir kere evli olarak her konuya yorum yapma lüksü olucak, eee daha ne olsun

gencecik yasta yapilan evlilikler cahillikde isin icine karisinca zamanla kadin evde bir hizmetci gibi gorulmeye basladikca iste yemek yap kocaya destek ol vs.
koca bu hizmetleri bekler ama karsiliginda bir sevgi sozcugu bile soylemez ama bayan yine kabullenir
cunku kocasidir toplum boyle ogretmistir yada ailesi kocan ne derse o boyun buker
iste gelir boyle forumlarda biri konu actiginda dayak yedim dediginde cok normal bir olay gibi algilar cunku o kocasindan "seni seviyorum" kelimesini duymamistir.
bunun icinde kendi kendine sebepler uretmektedir.
baskalarinin ayiplarini ararken kendi ayiplarini unutur.
once kendi hayatimiza bakalim sonra burada ona gore yorum yapalim.
vurmak istedikten sonra 1 silahla degil 1 sozle vurulur insan.
yeterki akilli olalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…