- Konu Sahibi morgana_aa
-
Benim kocam HAYATIMIN MERKEZiiiii...
Bundan rahatsiz olan varsa buyursun ... Burdayim ..
Burda dayagi yiyen ben degilim , dayagi atan da benim kocam degil ?
Bütün erkekleri ayni kefeye nasil koyabiliyorsunuz ?????????????????
Durup durup lafi bana getirmeye mecbursun sanirim ...
Evet benim kocam HAYATIMIN MERKEZI canim ...
Cünkü bunu sonuna kadar HAK ediyor ...
Anlayabiliyor musun ???
Daha detayli anlatayim mii ??
iLAH ´lik ise bir tek YÜCE RABBIM icin gecerlidir ..
Sayın sılam neden her söyleneni üzerinize alınıyorsunuz..
Tamam belki derinss kocasını hayatının merkezi yapan kadınlar deyince tamam üzerinize alınmış olabilirsiniz çünkü açıkça kocam benim hayatımın merkezi ailemden önde gelir dediniz...
Ama margherita'nın alıntı yaptığınız yorumunda sizin üzerinze alınmanızı gerektiren bişey yokken neden alındınız.. Neden her söylenen şey size söyleniyoruş gibi düşünüp tepki veriyorsunuz... BU forumda buluşmalara katılıp sohbet edenler dışında kimse kimseyi tanımıyor, niye size karşı laf söyleme yarışında olsun ki insanlar, genel olarak yorum yapılıyor ve bu yorumlar yapılırkken de biraz Xin biraz Ynin biraz Znin laflarına dokundurlar olur ama birebir size kimse birlşey söylemiyor ki... Bu tepkiniz neden?
hanimefendi hastamisiniz nesiniz yorumumdan alinti yaparak amaciniz polemik yaratmaksa hic ugrasmicam sizinle aramizda cok buyuk fark var cunku.sizi es geciyorum istediginizi yazip cizebilirsiniz meydan sizin buyurunhihoyyyt
Benim kocam HAYATIMIN MERKEZiiiii...
Bundan rahatsiz olan varsa buyursun ... Burdayim ..
Burda dayagi yiyen ben degilim , dayagi atan da benim kocam degil ?
Bütün erkekleri ayni kefeye nasil koyabiliyorsunuz ?????????????????
Sayın sılam neden her söyleneni üzerinize alınıyorsunuz..
Tamam belki ferhatın şiriniyim ben kocasını hayatının merkezi yapan kadınlar deyince tamam üzerinize alınmış olabilirsiniz çünkü açıkça kocam benim hayatımın merkezi ailemden önde gelir dediniz...
Ama margherita'nın alıntı yaptığınız yorumunda sizin üzerinze alınmanızı gerektiren bişey yokken neden alındınız.. Neden her söylenen şey size söyleniyoruş gibi düşünüp tepki veriyorsunuz... BU forumda buluşmalara katılıp sohbet edenler dışında kimse kimseyi tanımıyor, niye size karşı laf söyleme yarışında olsun ki insanlar, genel olarak yorum yapılıyor ve bu yorumlar yapılırkken de biraz Xin biraz Ynin biraz Znin laflarına dokundurlar olur ama birebir size kimse birlşey söylemiyor ki... Bu tepkiniz neden?
bu arada gene eşler sayfasında başka bir konu var. ayhu adlı bir bayan tarafından açılmış konu .. bayan hamile ve anlattığına göre çok ideal, anlayışlı,zarif bir eşe sahip.
buna ragmen bayan eski sevgiliden etkilendiğini çünkü eşinin ona hiç sorun çıkarmadıgını,heyecan kalmadıgını, azıcık hırpalanmak istediğini yazmış..
burdaki arkadas işe tam tersi dayak yediği,itilip kakıldığı kocasına deliler gibi aşık..
buyrun burdan yakın sengözlerimebaksanab
bu siteyi sevmemin en büyük sebebi, insanlara "sosyolojik gözlem" yapma fırsatı vermesidir.
bu durumdan bazı kadınların itilip kakılmaya,hor görülmeye bayıldıgı; zarif,insancıl yapıdaki erkekleri ise heyecan vermemekle, hatta aptal olmakla..vs suçladığı ortaya çıkıyor.
türk kadınları biraz maganda mı seviyor ne?
not: aman bunu dedim diye kimse çıkıp, benim kocam maganda değil,diye bana saldırmasın lütfen. kimsenin kocasını hedef alarak söylemedim zira
ay çok alemsiziniz bayanlar yaa :))))
hala bekarlar bosan demek kolay size hele bı evlenin diyen var ya hahahhahaha çok güldüm leylekler getirdi bacım biziiii biz bekarlar bilmeyiz yuva nasıl kurulur nasıl dağılır anamiiz yoook babamiz yok abimiz ablamız yook esimiz dostumuz da yook ot geldik ot gidiyoz walla :))) ah bı evlenelimde iste o zaman gorucez ne neymiş di mı?:)))) hey Allahım yaa :)))))) ay gözümden yas geldi gülmekten:))))))
Arkadaşlar konuyu saptırmadan yorum yapın lütfen herkes kendi düşüncesini yazıyor lütfen kelimelrinize dikkat edin kırıcı olmayın 3 günlük dünya be
şuna katılmamam elde değil. hani gücü gücü yetene diyoruz. hadi, babaya kızıp vuramıyor. erkek ya. belki baba benzetir falan:hulya:.Ben bir de sunu merak ediyorum: hani su "sinirlendim, kendime hakim olamadim ve o anki refleks ile vurdum"
diyenler var ya (tabii burda öyle birisi yokta); o kendine hakim olamayan insanlar acaba hayatlarinda hic
anne babalarina sinirlenmediler mi???!!! Ozaman bu tip erkekler anne ve babasina da mi vuran insanlar???! Bence 99 % hayir; öyle anlarda nedense kendilerine hakim olabiliyor bu tipler,
ama eslerine gelince birden olamayiveriyorlar; NEDEN ACABA?!
Ay neyse yaa, öyle bir sinirleniverdim geneeeeeeklava:kötükedihüso
şuna katılmamam elde değil. hani gücü gücü yetene diyoruz. hadi, babaya kızıp vuramıyor. erkek ya. belki baba benzetir falan:hulya:.
ama ya anneye . bir oğulun gücü yeter mi yeter. kadın nde olsa.
o anne hiç oğluyla anlaşmazlık yaşamaz mı ,yada gerektiğinde öfkelenip bağırmazmı ???
,bağırır.!!
ama oğlan anneye vuramaz . annesine ,kıyamaz bile. canını yakmaya dayanamaz.
ama ,gel gelelim eşine ,acımasızca dayak atar.
orada, kendini tutabiliyorsa eşinde niye bunu yapmıyor.şakkıdı
çünkü eşine kıyabiliyor.
bu kadar basit.
oky arkadaşın umrunda değil ki, o takmış oraya gitmem, bilmem ne... şiddeti problem olarak görmüyor yani, insan kendi canını düşünmezse kim düşünür ki... :umursamaz:
şuna katılmamam elde değil. hani gücü gücü yetene diyoruz. hadi, babaya kızıp vuramıyor. erkek ya. belki baba benzetir falan:hulya:.
ama ya anneye . bir oğulun gücü yeter mi yeter. kadın nede olsa.
o anne hiç oğluyla anlaşmazlık yaşamaz mı ,yada gerektiğinde öfkelenip bağırmazmı ???
,bağırır.!!
ama oğlan anneye vuramaz . annesine ,kıyamaz bile. canını yakmaya dayanamaz.
ama ,gel gelelim eşine ,acımasızca dayak atar.
orada, kendini tutabiliyorsa eşinde niye bunu yapmıyorşakkıdı.
çünkü eşine kıyabiliyor.
bu kadar basit.
sen bi evlen başın nirvanaya ulaşacak, aha yazıyorum buraya :lepi: kaydirigubbakcemile3
valla canim bence dayak yemek isteyen insan yada hirpalanmak isteyen biri hastadir tedavi gormesi gerekir.
bu kisi cevresindeki insanlara bile zarar verebilir.
dayak yemek istemek bir hastaliktir.hangi doktora soracaksaniz sorun.
Tabii tabii bak evlen bi gör neler olacak.. Hatta KKdaki yorumların biledeğişir...
Bak bi örnek vereyim...
Diyelim ki ben bi konu açtım:
vik vik bik bik, sizce ne yapmalıyım??? diycem
ve senin cevabın şöyle olacak:
Ben bilmem beyim bilir....
Yada şöyle bi konu olacak kızlar kocam beni aldatıyor, dövüyor ne yapayım??
senin cevabın : Aman dert ettiğn şeye bak kocan o senin döver deee sever dee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?