- Konu Sahibi morgana_aa
-
eşler her kararda oturup uzun uzun düşünür ve ortak bi karara ulaşırlar.. nerde yaşicaklar nerde oturacaklar bunları uzun uzun düşünüp tartar biçer öyle sonuca ulaşirlar. konu sahibi arkadasımız istemiyor şuan yasadiği yerden ayrılmayı.. eşinin ailesiyle arası süper olsa bile suan yaşadiği yerden memnun ve düzenini bozmak istemiyor.. bunu istemedi diye el kaldıran karısına kıyabilen bi eş var ortada.. yazık yaa cidden yazık... ne bu erkek megolomanliği yaa... ne bu bencillik... hep onun istediği olacak öyle mii. valla gözümü kırpmadan boşardım ben böyle bir adamı.. benim isteklerimi göz ardı edecek kadar bencil... !!!! benim kararıma bir gram saygısı yok !!! üstelik bana el kaldırabilecek kadar aciz... !!! saygısızlık + bencillik + acizlik.... bu yuva sağliğina kavuşur mu ? sanmam.. adamın kafasına taş düşecekk.. evliliğin ne olduğunu öğrenecekk.. kadına saygı duymayı fikirlerine önem vermeyi karısını memnun etmeyi öğrenecek... o elini bir daha asla kaldırmıcakk.. anca öyle sağliğina kavusur bu evlilik..
[BAptalligin da bu kadari ... Pesss .. Herkes köpegini egitmeyi basardi .. Kimileri kendi egitememiss ..
.][/B]
aynen size iade ediyorum sayin silam!
cok terbiyesizsiniz.
insanlarin yorumlarina tahammul edemeyecek kadar terbiyessiniz.
bana - rep verdiniz aman cicimlerim dokuldu
13-01-2010 15:46 ~silam~ Aptalligin da bu kadari ... Pesss .. Herkes köpegini egitmeyi basardi .. Kimileri kendi egitememiss ..
evlenin de görün ha... evlilik buysa görmeyelim yaa.. valla görmeyelim.. zira ben buna evlilik demiyorum.. çünkü evlilik denen şey iki kişinin hayatlarını birleştirmesidir ve bu birleşimde insan artık tek kişilik değil 2 kişilik düşünür.. burda beyimiz tek kişilik düşünüp bencillik ediyor.. bu adam mı biliyor evliliği ? ben ondan daha iyi biliyorum be evliliği paylaşimi.. evlilik bencillikse evet bilmeyelim mümkünse.. bence böyle bir konuya "evlenmeden bilemezsiniz bekarlar yorum yapmasın yaşamadan bilinmez.. azıcık alttan al bilmemne" diye yorumlar yapan arkadaslarımız evliliğin ne olduğu konusunda ufacık bi bilgiye sahip değiller.. evli olmakla evlilik nedir bilmek aynı şey değildir arkadaslar yapmayın.. evlilik saygıdır evlilik iki kişilik yaşamaktır.. evlilik paylaşmaktır.. bu konuda hiç biri yok.. dayaği geçtim o konu hakkında yorum yapamıcam bile.. beni aşiyor çünkü bi insanın eşine el kaldırabilecek duruma gelişini anlayabilmek ve yorumlayabilmek..eşinin fikrini hesaba katmıcaktın neden evlendin be adam.. nerde yaşayacağiniza sadece sen karar verecektin neden evlendin... eşin isteğini kabul etmedi boyun eğmedi diye dövdün niye evlendin arkadasım.... bu mu şimdi evlilik.. yaşamadan anlayamazmışız ha.. yaşamayalım da zaten.. evlendiğimde böyle bi durumla karsılasırsam zaten hiç evlenmemişim evli değilmişim.. karsımdaki erkeğin buyunduruğu altında yaşayip gitmişim.. azıcık asi olacak olsam dayak yemiş durmusum... ben evli değilmişim ki derdim.. cidden çok üzüldüm ya.. dediğim gibi dayaği geçtim ben.. dayak olmamıs bile olsa fikirlere sayfının olmadiği ortak kararların alinamadiği bir kurum evlilik değildir benim için.. bu konuda bekarlara laf vuran.. boşan demek kolay evlenin de görün diyen hiç bir arkadasımız da evliliğin ne olduğu hakkında hiç ama fikir sahibi değildir...
Konuyu açan arkadaş ne yaptı acaba???
burdayım kızlar herşeyi babama anlattım şuanda babamla konuşuyoruz babam çok kızdı bugün terapistlede konuşacağım kayınvalidem evde hiç bişeyden haberi yok eşimi artık istemiyorum bunu anladım onu seviyordum bunları haketmemiştim
burdayım kızlar herşeyi babama anlattım şuanda babamla konuşuyoruz babam çok kızdı bugün terapistlede konuşacağım kayınvalidem evde hiç bişeyden haberi yok eşimi artık istemiyorum bunu anladım onu seviyordum bunları haketmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?