Boşanıyorum perişanım

evlenin de görün ha... evlilik buysa görmeyelim yaa.. valla görmeyelim.. zira ben buna evlilik demiyorum.. çünkü evlilik denen şey iki kişinin hayatlarını birleştirmesidir ve bu birleşimde insan artık tek kişilik değil 2 kişilik düşünür.. burda beyimiz tek kişilik düşünüp bencillik ediyor.. bu adam mı biliyor evliliği ? ben ondan daha iyi biliyorum be evliliği paylaşimi.. evlilik bencillikse evet bilmeyelim mümkünse.. bence böyle bir konuya "evlenmeden bilemezsiniz bekarlar yorum yapmasın yaşamadan bilinmez.. azıcık alttan al bilmemne" diye yorumlar yapan arkadaslarımız evliliğin ne olduğu konusunda ufacık bi bilgiye sahip değiller.. evli olmakla evlilik nedir bilmek aynı şey değildir arkadaslar yapmayın.. evlilik saygıdır evlilik iki kişilik yaşamaktır.. evlilik paylaşmaktır.. bu konuda hiç biri yok.. dayaği geçtim o konu hakkında yorum yapamıcam bile.. beni aşiyor çünkü bi insanın eşine el kaldırabilecek duruma gelişini anlayabilmek ve yorumlayabilmek..eşinin fikrini hesaba katmıcaktın neden evlendin be adam.. nerde yaşayacağiniza sadece sen karar verecektin neden evlendin... eşin isteğini kabul etmedi boyun eğmedi diye dövdün niye evlendin arkadasım.... bu mu şimdi evlilik.. yaşamadan anlayamazmışız ha.. yaşamayalım da zaten.. evlendiğimde böyle bi durumla karsılasırsam zaten hiç evlenmemişim evli değilmişim.. karsımdaki erkeğin buyunduruğu altında yaşayip gitmişim.. azıcık asi olacak olsam dayak yemiş durmusum... ben evli değilmişim ki derdim.. cidden çok üzüldüm ya.. dediğim gibi dayaği geçtim ben.. dayak olmamıs bile olsa fikirlere sayfının olmadiği ortak kararların alinamadiği bir kurum evlilik değildir benim için.. bu konuda bekarlara laf vuran.. boşan demek kolay evlenin de görün diyen hiç bir arkadasımız da evliliğin ne olduğu hakkında hiç ama fikir sahibi değildir...

Sana sonuna kadar katiliyorum canim ... :1hug:

Durumu cok güzel özetlemissin ...

Bazi arkadaslar gibi konuyu baska mecralara cekmeye calismiyorsun ...

Burda arkadasin sorunu degil de kim kime ne dedi kavgasi yapilaya basladi cünkü ...

[BAptalligin da bu kadari ... Pesss .. Herkes köpegini egitmeyi basardi .. Kimileri kendi egitememiss ..

.][/B]

aynen size iade ediyorum sayin silam!
cok terbiyesizsiniz.
insanlarin yorumlarina tahammul edemeyecek kadar terbiyessiniz.
bana - rep verdiniz aman cicimlerim dokuldu

Neden üstüne alindin kii ?? Isim verilmemis halbuki ..

Köpegin seni dinlemiyor mu yoksa bilmiyorumkismile

13-01-2010 15:46 ~silam~ Aptalligin da bu kadari ... Pesss .. Herkes köpegini egitmeyi basardi .. Kimileri kendi egitememiss ..

işte sonuç böyle.... birbirlerine saydılar döktüler sonra kötü içeriğe basmak geldi akıllarına. yarın geri geldiklerinde ama ben bildirmiştim kötü içerikten.... bildirdinde neden cevap vermeye devam ettin ? Bildirince cevap verme hakkın mı doğuyor ?

ilk sayfayı okudum diğer yorumları okumadım
arkadaşım sana öncelikle şunu söyleyeyim aynı durum benim başımda eşimin ailesiyle çok ykın oturuyorum ve aynen çok içiçiçeyiz ve ben çok rahatsızım bundan eğer sende taşınırsan olacağı o, dayağa gelince tabiki hoş değil
sana şunu derim aynen bende bebeğim yokken eşim ailemi sevmiyorsun onları sevmeyeceksen boşanalım gitsin dedi bana bende o an senin gibi düşündüm evet hadi diyemedim şimdi bir bebeğim var ve işler berbat durumda onun ailesinden bıktım artık bebeğimde var kıpırdayamıyorum biryere, bizde dayak olmadı olursa naparım düşünmedim bebeğim olmasaydı anneme giderdim ama bebek var evde kalırdım ama onunla hiç konuşamzdım belkide kardeşimin yanına giderdim bilmiyırum allah mecbur etmesin
sana demem oki iyi düşün ailesi yüzünden sana bunu yapan herzaman yapar bu durumu ailen ile paylaş akıl al
yuva kolay yıkılmaz evet zordur ama bu durum yıllarcada devam edebilir iyi düşün

aynen katılıyorum. bir de yuva kolay kurulmaz deyip duruyorlar. her dört duvar yuva olmuyor maalesef. eşler arasında birlik beraberlik duygusu yoksa oranın yuva olması mümkün değil.

burdayım kızlar herşeyi babama anlattım şuanda babamla konuşuyoruz babam çok kızdı bugün terapistlede konuşacağım kayınvalidem evde hiç bişeyden haberi yok eşimi artık istemiyorum bunu anladım onu seviyordum bunları haketmemiştim

Bazen bir musibet bin nasihatten daha iyidir demis atalarimiz.....galiba dogru.

Yasamak gerek hatalari....

Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, umarim hersey gönlünce olur.:teselli:

eğer eşini istemediğine karar verdiysen
yat kalk şükret ki bunları henüz bir çocuk sahibi olmadan önce farkettin
şükret ki ailen seni destekliyor.

bu günler de geçecek, atlatacaksın. inşallah bundan sonrası güzel olur.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, inan bana ilerleyen zamanlarda sevgide bişeyi çözmüyor evlilik mecburiyetler üzerinde yürüyor, ailenden destek alman çok iyi bence, ayrılınca o kayınvaliden napacak bakalım belkide eşin sana yem attı iş ciddiye binince napıcak bakalım

Buyursun yolu açık olsun.
Madem ana kuzusuymuş niye evlenmiş.
Madem ayrılamayacakmış annesinden otursaymış onun dizinin dibinde.
Ne sanıyor bu tipler kendilerini yaa.

morganacım üşenmedim 37 sayfayı tek tek okudum tartışmaları da inan bana en doğru kararı verdin içinde şiddet olan yuva yuva değildir ki korumaya kalkasın babacın sana nasıl kıysın ki git adama paspas l istediği gibi dövsün seni desin

şu tartışmalarla ilgili bi iki şey söylicem naçizane

birincisi ben kocasını hayatının merkezi yapmış herkesin kocanı ne çok seviyorsun ne düşkünsün dediği bir kadınım amma velakin kocam bana bırak dayak atmış olmayı elini kaldırsa önce o eli kırarım sonra da doğrudan adamı boşarım hiç bakmam ben eşimle 3 yıl flört ettim 3 yıldır hatta nerdeyse 3,5 yıldır evliyim eşim bırak şiddete kalkışmayı bana sadece bir kez bağırmıştır çünkü eşim de bana benim ona olduğum kadar düşkün ve kıyamaz bana

ikincisi KıMSE DAYAĞI HAK ETMEZ üstüne söylenecek laf yok

üçüncüsü sadece bir deftere imza atmakla yuva kurulmaz yuva denen şey evden evlilikten farklıdır eşlerin birbirine saygısı sevgisi varsa eşler birbirine sadıksa o evlilik yuvadır aksi halde imzası atılmış boş bir kavramdır

dördüncüsü bir evliliğin içinde dayatma emrivaki olmaz aman evlenelim ben gerekirse döver istediğimi yaptırım mantığı hiç olmaz

ya arkadaşlar sizce 30 yaşında bir adamın karısı varken annesini çağırması ne kadar mantıklı annesi 600 km öteden oğluna bakmaya geliyor ben çalışıyorum ama öğlen yemeginde eve geliyorum akşam 5 te çıkıyorum yani ona ihtiyacı yok ve iyileşene kadar kalıcakmış evimde zaten kocamla bu durumdayım birde kayınvalide evde iyice patlıcam ooof of bu durum normal mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…