- Konu Sahibi morgana_aa
-
bu arada terapiste konuştum eşimin şiddet üzerine tedavi olması gerektiğini söyledi gece yatarken anneni niye çağırdın diye konuşurken kaltım kapıyı bir açtım kayınvalide kapının biraz ötesindeydi beni görünce mutfağa girdi
terapist onu bu halde iken bırakmamamı söyledi bende onu bekliyorum gerçi bana ihtiyacı yok annesi yanında ben kimimki niye evlenmişki
eşin terapiye razı olacak mı peki?
bir insan psikolojik tedaviye kendi gönüllü değilse pek sonuç alınamıyor maalesef
Konu birbirine girmiş önceki sayfalarda, kayınvalidesi de eve gelmiş, e herhalde artık barışmışlardır adamın istediği oldu kadın da ses çıkarmadı, ne aile danışmanlığı ben onu anlamadım herkes annesinden aile danışmanıyla mı doğdu her an gitttiğiniz bir yer mi bu ben anlamıyorum hangi konuya el atsam aile danışmanı öneriliyor çok sık gidilen bir yer herhalde...
ne biçim terapistmiş o.. hayatınla ilgili kararlarına direk müdehale ediyor?terapist onu bu halde iken bırakmamamı söyledi bende onu bekliyorum gerçi bana ihtiyacı yok annesi yanında ben kimimki niye evlenmişki
çok sinir bozucu yatak odamın kapısını dinleyen kayınvalideye katlanıyorum bi kapıyı açtım nereye kaçacağını şaşırdı terapist aile terapistimiz ikimizide tanıyor 2 haftada bir gidiyoruz onu kolu kırık halde bırakma dedi bir tarafım mutlu olmak için git git diyor diğer tarafta eşimin tedavi olması gerekiyor öfke kontrolü için onun tedavisinde yanında olmak istemiyorum gitsin annesinin dizinin dibinde otursun
çok sinir bozucu yatak odamın kapısını dinleyen kayınvalideye katlanıyorum bi kapıyı açtım nereye kaçacağını şaşırdı terapist aile terapistimiz ikimizide tanıyor 2 haftada bir gidiyoruz onu kolu kırık halde bırakma dedi bir tarafım mutlu olmak için git git diyor diğer tarafta eşimin tedavi olması gerekiyor öfke kontrolü için onun tedavisinde yanında olmak istemiyorum gitsin annesinin dizinin dibinde otursun
Sana tekme tokat dayak atan adamla ,aynı yatağı paylaşacak kadar sağlam sinirli bir kadın olarak sen, kapı dinleyen kayınvalideye de katlanabilirsin.
Bunu da aşabilirsin, bunu da görmezden gelebilirsin diğer konuyu hiç görmediğin gibi, Bunu başarabilirsin.........:):1rolleyes:
Senle dalga geçtiğimi falan sanma sakın ama abartıyorsun kayınvalideni..Bu da sorun mu bizim üzerinde durduğumuz şeyin yanında..
Ne var bunda kafaya takacak? :1rolleyes:Boşver dinlesinn..Merak ediyordur aranız iyi i diye..Bir de bu açıdan düşün...Üzülüyordu kadın belki olamaz mı?
terapist onu bu halde iken bırakmamamı söyledi bende onu bekliyorum gerçi bana ihtiyacı yok annesi yanında ben kimimki niye evlenmişki
hangi halde, kolu kırık haldemi
canım sen bu terapiste para bayılma boşuna aynı şeyleri bizde sana söyleriz-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?