Boşanıyorum perişanım

bu arada terapiste konuştum eşimin şiddet üzerine tedavi olması gerektiğini söyledi gece yatarken anneni niye çağırdın diye konuşurken kaltım kapıyı bir açtım kayınvalide kapının biraz ötesindeydi beni görünce mutfağa girdi

terapist onu bu halde iken bırakmamamı söyledi bende onu bekliyorum gerçi bana ihtiyacı yok annesi yanında ben kimimki niye evlenmişki

eşin terapiye razı olacak mı peki?
bir insan psikolojik tedaviye kendi gönüllü değilse pek sonuç alınamıyor maalesef

terapist onu bu halde iken bırakmamamı söyledi bende onu bekliyorum gerçi bana ihtiyacı yok annesi yanında ben kimimki niye evlenmişki

Deseydin terapiste ;ben onu zaten bırakmıyorum da o benden boşanmak istiyor..diye

Olayları tam olarak anlatman lazım herkese.
Yani herşeye rağmen bu evliliği istemeyenin ve boşanmak isteyenin sen değil kocan olduğunu..

suan kanal d de doktorlarda psikolog aynen sunu söyledi; erkekler utandiklari zaman şiddet uygular,bu şiddeti 2-3 kere örtbas ettiginiz zaman şiddet devam eder,dedi bunu psikolog suan söyledi..

Son düzenleme:

delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ne biçim terapistmiş o.. hayatınla ilgili kararlarına direk müdehale ediyor?

iyice araştırdın mı sen bu terapisti?

bir de bu terapist senin için mi eşin için mi? orasını anlamadım.

eşin içinse boşancam diyorsun, ,,,,,,ama...........

çok sinir bozucu yatak odamın kapısını dinleyen kayınvalideye katlanıyorum bi kapıyı açtım nereye kaçacağını şaşırdı terapist aile terapistimiz ikimizide tanıyor 2 haftada bir gidiyoruz onu kolu kırık halde bırakma dedi bir tarafım mutlu olmak için git git diyor diğer tarafta eşimin tedavi olması gerekiyor öfke kontrolü için onun tedavisinde yanında olmak istemiyorum gitsin annesinin dizinin dibinde otursun

bu adam senden boşanmak istemiyor mu öyle yada böyle bitecek bari şu kaynananı bir benzet güzelce de içinde kalmasın benden tavsiye nasıl olsa eşinin kolu kırık dövemezde:lepi::dance:

Eeee?CADIARZU

Yani ben anlamadımCADIARZU sonuç olarak eşin seni boşamaktan vazgeçti mi? Vazgeçirebildin mi boşanma davasından onu? Evtse nasıl başardın?

Olaylar birbirine girdi galiba..kafamçokkarıştı

En son boşanıcaz demiş ve kendisine bakması için annesini getirtmişti..Yani iyileştikten sonra ne olacak ne dedi eşin sana?CADIARZU

Sana tekme tokat dayak atan adamla ,aynı yatağı paylaşacak kadar sağlam sinirli bir kadın olarak sen, kapı dinleyen kayınvalideye de katlanabilirsin.
Bunu da aşabilirsin, bunu da görmezden gelebilirsin diğer konuyu hiç görmediğin gibi, Bunu başarabilirsin.........:):1rolleyes:

Senle dalga geçtiğimi falan sanma sakın ama abartıyorsun kayınvalideni..Bu da sorun mu bizim üzerinde durduğumuz şeyin yanında..

Ne var bunda kafaya takacak? :1rolleyes:Boşver dinlesinn..Merak ediyordur aranız iyi i diye..Bir de bu açıdan düşün...Üzülüyordu kadın belki olamaz mı?

Son düzenleme:
Yaa sana tekme tokat girişen adamla aynı yatakta yatmak, seni boşıycam diyen adama kendini affettirmek için ona hizmet etmek sinir bozucu değil de kaynana mı sınir bozucu...
YApmayın allah aşkına, tek derdiniz kaynanızın kapıyı dinlemesi mi...

Tabi tabii bu çok ciddi bi sorun, kaynanan kapını dinliyorsa bitmiştir bu iş..Hemen boşanın...
Adamın seni dövmesine sinirlerin bozulmadı, adamın boşıycam seni demesine sinirlerin bozulmadı, hatta yok kocacım hemen boşama beni ben senin kırık kolunu iyileştireyim bşayacaksan sonra boşa dedin....
Ama kaynananın gelmesi kapyı dinlemesi sinir bozucu...

Sizi gerçekten anlayamıyorum.....
Kapınızı dinleyen kaynanayla, sizi tekme tokat döven kocayla size mutluluklar diliyorum....

yok güneş ben anladım. arkadaş da aşırı derece de kaynana takıntısı oluşmuş. o "canım" dese "canın çıksın" diyecek oluyor. hayır yediği dayakların yanında kaynanası zemzemle yıkanmış oysa...

hangi halde, kolu kırık haldemi
canım sen bu terapiste para bayılma boşuna aynı şeyleri bizde sana söyleriz
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

konuyu heyecanla takip ediyorum bakalım ilerleyen bölümlerde terapist dışında hangi karakterler sahneye çıkcak-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…