- Konu Sahibi morgana_aa
-
arkadaşlar yapmayın bu kadar basit bi konu için yuva yıkılırmı herkes boşan demiş yapmayın bence. biraz birbirinize süre verin herşey düzelir umuyorum. erkekler ailelerine laf söyletmiyo hemen sen ailemi sevmiyosun kin besliyosun derler benim eşimde bunları söyler
basitmi..
dayak yemek basit bir konumu evlilikte..
nasıl ya.
öyle bir şeyki başka sayfalarda 2. evliliğini yapan insanların yaşadıklarını okudum düşündüm yeni bir insan hem istediğin gibi olucak hem buna çok zaman geçirmeden rastlaman gerekecek çünkü malum çocuk da istiyorum ve bu çocuğunun babası olacak sorumlulukta biri olacak.Bunu bulmak o kadar zorki tekrar sana zarar vermicene güvenmekde çok zor sizce böyle biri yüzde kaç ihtimalle karşıma çıkar belkide bu bana rabbimin bir armağanı olur bu kadar sıkıntıdan sonra.işte böyle gelgitler yaşıyorum
dün ona istediği birşeyi aldım teşekkür edip yanaklarımdan öptü o kadar uzun zaman olduki yanaklarından öpmeyeli
dün ona istediği birşeyi aldım teşekkür edip yanaklarımdan öptü o kadar uzun zaman olduki yanaklarından öpmeyeli
mrb morgana ilk kez yorum yapma gereği duydum.umarım sana fatdası olur. sadece kısa bir hikaye anlatacağım senin geleceğini hayal ederek.cürretimi mazur gör.
herşeye rağmen pes etmeyip devam edeceksin evliliğine zaman içinde herşey çözülür diyeceksin, eşinde anlayacak onu bırakmayacağını daha doğrusu senden kurtulamadığına inandıracak kendini. onun için sen onun hayatını ele geçirmiş onu özgür bırakmayan belası olacaksın. bu pisikolojiye iyice kaptıracak kendini ve asıl bundan sonra başlayacak olaylar. her itirazında sen istedin evli kalmayı bırakmadın yakamı diecek, hiç bir sorumluluk almayacak..ilerde çocuğunuz olacak onun için sevmediği kadından olan zoraki çocuğu olacak ve belkide onada aynı ilgisizliği devam edecek. babalık görevlerinide üstlenmek istemeyecek.mutsuz olduğu hayatın tüm sorumluluğunu sana yükleyecek ve böyle bir ortamda senin tek mutluluğun olan çocuğun mutsuz olacak.şimdi sana bir soru boşanırsan aileni üzmekten çekiniyorsun peki o masum yavrucağın mutsuzluğunda senin payın ne olacak düşündünmü. hangimizin daha doğmamış masumlara mutsuzluk hazırlamaya hakkımız var. lütfen unutma eğer sen mutlu olmazsan ne ailen e eşin nede ilerde doğacak çocukların MUTLU OLAMAZLAR. RABBİM DOĞRU KARARLAR VERMENİ VE MUTLU OLMANI NASİP ETSİN.
öyle olduğunu biliyorum her an gitme özgürlüğüm var sevmiyor biliyorum bu aralar daha çok sinirlerim bozuldu ağlıyorum sürekli olanları kabullenemiyorm çok yıprandım ağlama nöbetleri geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?