Boşanıyorum perişanım

arkadaşlar yapmayın bu kadar basit bi konu için yuva yıkılırmı herkes boşan demiş yapmayın bence. biraz birbirinize süre verin herşey düzelir umuyorum. erkekler ailelerine laf söyletmiyo hemen sen ailemi sevmiyosun kin besliyosun derler benim eşimde bunları söyler

basitmi..
dayak yemek basit bir konumu evlilikte..
nasıl ya.

Hayat bu dünyada ki hiç kimsenin üstüne kurulu değil.

İhtimaller üzerinde dururken şuan elinde hiçbirşey yok. Yani acaba 2. evliliğim nasıl olacak sorusu en son düşünülecek şeylerden biri. Acaba ilerde nasıl olacak diye düşünürken şuanın farkında değilsin. İlerde bundan daha kötü daha ne olabilir. Şu an elinde iyi bir eş, sahip olmak istediğin çocuğa iyi bir baba yok. Ve farkında değilsin ama böyle bir adamdan çocuk bile istenmez.Çocuğa da yazık. İlerde karşıma iyi biri çıkmaz diye düşünüyorsun ama zaten elindeki iyi değil. Sonuç değişmiyor yani. Belkide çokta iyi biri çıkacak kimbilir. Bunlar ihtimal. Ama şuan yaşadığın gerçek.

Bir yuvayı kurtaracak en son şeydir çocuk ve çocuk böyle bir şeye alet edilmemeli zaten. Çocuk ancak mutlu bir aileye ek bir mutluluk katar. Olmayan mutluluğa mutluluk katmaz. Hatta bir mutsuz birey daha eklenir o kadar. Ve şu bir gerçek ki senin sorumluluğunu almayan bir adam çocuğun sorumluluğunuda almaz.

hatun birinci evliliği daha bitirmeden ikincinin derdine düşmüş.evet sıkıntılarınız çok olabilir belki eşiniz sorun kaynağı bilemem ama siz de az değilsiniz bana biraz nasılsa çocuğum da yok.bana dayatmak istenilenleri niye kabul edeyim yeniden evlenirim ikinci de yakalarım mutluluğu şeklinde düşünüyor gibi geldiniz.siz çoktan bu işi kafanızda bitirmişiniz.eşinizi sevdiğinizi de sanmıyorum ben.

insan hayatı hakkında planlar yapabilir bir adım sonrasını düşünebilir bunda ne kötülük olabilir evet mutlu değilsem 2. evlilikte düşünebilirim eşimi sevmesem bu yaşadıklarıma rağmen hala bu evde olmam.Ben mesajımı verdim gidiceğimi biliyor ben herzaman gidebilirim öyle bir özgürlüğüm var gitmem için bütün sebeplerim var ama şanssa sans bunu değerlendirsin çok beklemem

dün ona istediği birşeyi aldım teşekkür edip yanaklarımdan öptü o kadar uzun zaman olduki yanaklarından öpmeyeli

cnm yuva kurmak da yıkmak da kolay değil ama bu kadar gel git ler içindeyken sakın çocuk yapmayı düşünme .. işte bu en büyük hata olur..

her şey dört dörtlük olmaz hayatta .. ama dayak konusundan dolayı herkes haklı olarak olumsuz yorumlar yapıyo.. bence bir şans daha ver madem seviyosun ama çocuğu uzun bir süre düşünme lütfen .. tekrar sana el kaldırırsa da tüm şansını kaybetmiş olacaktır sanırım .. böyle bir durumda çocuk nasıl düşünülür ki.. yazık değil mi..

dayak hariç diğer mevzular sıradan her ailede olabilir.. erkekler daha inat ve aileye bağımlı olabiliyo sorumluluk hissinden dolayı .. ama dayak kabul edilemez.. bunu ona hissettir yoksa devamı gelir Allah korusun ..

evlilik çoktan bitmiş, sen de farkındasın ama zor geldiği için sürekli kendini kandıracak birşeyler arıyorsun. yok yanağımdan öptü, yok, üşüdün mü dedi
adam açık açık seni eskisi gibi sevmediğini söyledi ama sen bunu inkar etmeye çalışıyorsun. "yok yok seviyor ama farkında değil" diye düşünür gibi bir halin var.

öyle olduğunu biliyorum her an gitme özgürlüğüm var sevmiyor biliyorum bu aralar daha çok sinirlerim bozuldu ağlıyorum sürekli olanları kabullenemiyorm çok yıprandım ağlama nöbetleri geçiriyorum

sizin evliliğiniz bitmiş arkadaşım.. aradan yıllar gececek
yıllar sonra keşke diyeceksiniz keşke o zaman bitirseymişim bunca yılım boşa geçmiş..
olmuyorsa olmuyordur. aradan ne kadar zaman gecerse geçsin sadece sizin çabalarınızla yürüyen bir evlilik mutlaka ve mutlaka bitecektir.birgün siz çabalamaktan yorulavaksınız ve bitirmeye karar vereceksiniz
..ve ne olacak?keşke diyeceksniz.. keşke ozaman bitirmiş olsaydım..kes at bence arkadaşım peşinden koşulacak uğraşılacak biri varsa oda sensen
.bırak o senin peşinden koşsun o senle ugraşssın.
yürüyeceksede o çabalasın.değmeyecek biri için kendini üzme

Dayak olayı çok yanlış affedilir gibi değil. Ama biraz sabır herşey değişebilir. Daha yeni evlisiniz. Bence karşılıklı olarak güzel bir ortamda konuşun eğer konuşamıyorsanız fazla uzatmayın.

dün ona istediği birşeyi aldım teşekkür edip yanaklarımdan öptü o kadar uzun zaman olduki yanaklarından öpmeyeli

Bu adam seni ve duygularını o kadar eksiltmiş ki ufacık bir öpücükle avunacak kadar, bununla yetinecek kadar. Kİ YETMİYOR BİLİYORSUN.

Birine ,hiç değer vermediğin birine bile birşey alsan oda aynı şeyi yapar, çok şey yapmamış yani. Katlanılacak gibi birşey değil.

kızlar kocama her fırsatta bana geçmişte yaptıklarını yaparsa onu bırakıcağımı ve boşanacağımı belirtiyiorum konuşmalarımda hareketlerimde.Bu konuda yol katetmeye başladım yaptığı hataların farkına vardı üzerime düşüyor evimize şöyle yapalım böyle yapalım hep planlar kötü birşey yaptığında özür diliyip yanağımdan öpüyor ben izliyorum ve kendimi tatmin ediyorum gururum okşanıyor bu kadar hırpalandıktan sonra terapistimize gidiyoruz öfke kontrolü için beni ona bağlayan hiçbirşeyim yoktu gitmek için gün sayıyordum şimdi bakıyorum o uğraşıyor sanırım ne büyük hata yaptığını anladı hatalar insanlar içindir değil mi önemli olan bunun farkına varmak izlemedeyim şuan

senin aynı şehirde yaşamak istememeni anlıyorum,ama bunu başka bir yolla halledecektin.eşine direk ben istemiyorum dersen,annemi çağırmak istiyorum dediğinde bir sebep yokken gelmesini istemiyorum dersen eşin tabiki sinirlenir,tabiki aranız bozulur.eşin seni dövmemiş olsaydı,o çok haklı derdim.ama esas sorun dövmüş olması.bu ilk kez mi oluyor.esas bu sorun çözülmeli.bunu yapacaksa zaten evli kalmanın bir anlamı yok.ama diğer konularda seni pek haklı görmedim

ayyy anasinin memesinden kopamamis hala ya sinir sey alsanaalsanasmile.. bosa gitsin ne bakiyosun hala seni doven adama ayrica neden direniyorsun burda kal falan diyorsun canim benim ya.. allah resmen cezalandirmis onu seni dovdugu icin.. kolu da kirilmis.ohhh cok da iyi olmus
bayanlara kalkan eller kollar kirilsin insallah :enbuyukkk:

Son düzenleme:

ancak bu kadar guzel anlatilabilirdi sonuna kadar katiliyorum arkadasim
alkisalkisalkis

ya okudum çok acmnım sıkıldı şimdık.. bu erkekelr bilöf yapmayı çok sevıyor ve sana dayak vurdu kolunu kırdıya pis adam sölemesın dıe sana bunu teklıf etttı bence yaptığı çok buyukk hata oldunu zaten o bılıor ve senınde onu sevdını bılıor bunuda koz kullanıor yaını sen demedn o boşanmayı sundukı zarfklıor senı merakettım naptınız acaba baya zaman olmuşş..

öyle olduğunu biliyorum her an gitme özgürlüğüm var sevmiyor biliyorum bu aralar daha çok sinirlerim bozuldu ağlıyorum sürekli olanları kabullenemiyorm çok yıprandım ağlama nöbetleri geçiriyorum

Sevmıyor dıyorsun ve halen mucadeledesın,soylermısın aldatlıdıgında ne hıssedeceksın? sevmedıgıne gore buda olabılıritesı yuksek bır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…