- Konu Sahibi morgana_aa
-
evde yaşıyoruz ama böyle karşılıklı masalarda çalışan iş arkadaşları gibi kendisi böyle yaparak iyi geçindiğimizi düşünüyor yataklarımızda aramızda kamyon geçer gibi soğuk sesle iyi geceler deyip yatıyoruz sadece evliyim mutlu değilim hergün eve boşanalım diye konuşacağım diye gidiyorum zaman kazanmaya çalışıyorum galiba yada kaybediyorum sanırım bu adam beni sevmiyor
evde yaşıyoruz ama böyle karşılıklı masalarda çalışan iş arkadaşları gibi kendisi böyle yaparak iyi geçindiğimizi düşünüyor yataklarımızda aramızda kamyon geçer gibi soğuk sesle iyi geceler deyip yatıyoruz sadece evliyim mutlu değilim hergün eve boşanalım diye konuşacağım diye gidiyorum zaman kazanmaya çalışıyorum galiba yada kaybediyorum sanırım bu adam beni sevmiyor
Terapistimiz evi terkedip geri yaptığı hataları anlayıp döndüyse ben seni sevmediğini sanmıyorum kapalı toplumlarda erkekler bunu söylemekten utanır yada taktiktir bu dedi ikimiz birlikte gidiyoruz onuda tanıyor benide. doğru boşanma için bütün şartlar sağlanmış o kadar yıprandımki açıkçası bu dönemi dinlenerek geçiriyorum eve döndü ama bir ilgi bir alaka yok iş arkadaşı gibiyiz ben onu bırakıcam diye yanağını öpüyorum yeter tamam herşey bu değil diyor desin onu bırakıcam ama hergün bir ertesi güne erteliyorum
hayatımın hiçbir döneminde bu kadar küçülmedim. hep ben kararlarımı aldım hep ben terkettim ama bu kez sevilmedim ben sevilmicek bir insanmıyım severek evlendik biz çok kavga etmişiz sevgisi çok azalmış kavga ile sevgi azalırmı hepsi bahane ben bunlara layık değilim mutlu değilim evimde iş arkadaşı istesem 24 saat işyerinde kalırım bu adama bağıra bağıra söylüyorum sen beni sevmiyorsun diye hayır bile demiyor zorla olmaz bugün söyleyeceğim
Dayak yemenizi bile gayet sıradan birşey gibi anlatmışsınız..
Anladığım kadarıyla,dayak da yeseniz küfür de yeseniz adamdan vazgeçeciğiniz yok..!
Yalvarın o zaman,ayaklaırna kapanın,döv söv ama beni bırakma deyin..
Belki insafa gelir..?
Bakın terapiste gitmeniz çok güzel..
Ancak anlayamadığım bir terapistin şiddet göre kadına "eşiniz sizi seviyordur ama söyleyemiyordur,toplum baskısı vs." diye tavsiye vermesidir..akannehir
Bana kalırsa terapistiniz aklınızı yeteri kadar karıştırmış..
En yakın zamanda daha iyi bir psikolog bulmanızı temenni ediyorum..
Boşanmayı ertelemek sadece sizin acınızın sürenizi uzatır,üzülüyorum sizin için inanın..
bazı yorumlara gerçekten çok şaşırıyorum,her şey ortada daha ne olsun ki??adam istemiyor,ama şu an yapacak başka bişeyi yok,bayan da hazmedemiyor,hazmedemediği için kendi senaryosuna,terapist(?)inin senaryosuna inanıyor,ööle yaşayıp gidiyorlar.
nasıl yok hala seviyor diyebiliyorsunuz anlamıyorum,konu sahibininse burdan ne duymak istediğini hiç anlamıyorum,mantıklı hiçbir şeyi kabul etmiyor çünkü,sadece sana dönecek diyenlere inanmak istiyor o kadar.
ben sana söyleyim,boşanmasa bile bu adam seni sevmiyor kardeşim üzgünüm,bunu kabullensen bence iyi olur
Ben olayların içinde olduğum için mi bilmiyorum arkadaşların yazdıklarını biliyorum ama içinde olupda yapmak ve karar vermek daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?