Boşanıyorum perişanım

bilmiyorumkismile

ben öyle düşünmüyorum .. her erkek seviyorum diyemez .. ama senin yanındaysa her şeye rağmen bu sevmektir.. dış etkenlerden arınsa çok daha farklı olabilir.. zamanla insanlar birbirine alışıyo ve seviyo.. film gibi olcak ama sevgi emek verince oluşuyo ve büyüyo.. ailesinin tesirinde kalması normal .. sen bir kaç aydır onu ailesinden uzaklaştırdın kopardın .. ailesi öyle diyor.. o da inanıyor.. zamanla yeni kurduğu bir yuvası ve ailesi olduğunu anlıcaktır.. zamana ihtiyaç var .. üzerine düşersen daha kötü olur .. zamana bırak .. gidene güle güle tabii ama şimdilik bence sen gitme .. yazdıklarından pişman olacağını ilerde hissettim .. konuşarak değil yaşayarak çözülür bazı sorunlar .. zamanla düzelir inş..
yanlız bi de dayak durumu varmış sanırım ..dayak dışında her şeyi az da olsa anlayabilirim ama dayak konusuna bişey diyemicem .. bunu içine sindirebilecek misin devamı gelir mi iyi düşün ..

Bakın terapiste gitmeniz çok güzel..
Ancak anlayamadığım bir terapistin şiddet göre kadına "eşiniz sizi seviyordur ama söyleyemiyordur,toplum baskısı vs." diye tavsiye vermesidir..akannehir
Bana kalırsa terapistiniz aklınızı yeteri kadar karıştırmış..
En yakın zamanda daha iyi bir psikolog bulmanızı temenni ediyorum..
Boşanmayı ertelemek sadece sizin acınızın sürenizi uzatır,üzülüyorum sizin için inanın..

aaaaaaaaaaa bu nasıl bi konu yaaaaaaaaaa....
hem diyosunki..beni sevmiyo istemiyo..hemde boşanmamak için elinden geleni yapıyorsun..ya bırak adamı rahat ..istediği gibi mutlu yaşasın..demekki sen onu mutlu edemiyorsun..hep kendini düşünme...seninle yaşamak zorunda kalan insanıda düşün....

kaydirigubbakcemile5
Bence de derin...
Kocam olsun da her gün yediğim dayak olsun gibi konuşmuşsun kusura bakma ama sana 'it' muamelesi yapıyor resmen...
Olsan da olur olmasan da diyor...
klava:
Hala seviyorum kalsın gitmesin boşanmayalım da hakaretlerini, yaptıklarını çekeyim diyorsun.
Nereye kadar bir gün seni hastanelik edip öldürene kadar mı?
Seni insan içine çıkamayacak duruma getirene kadar mı?
lmaz: lmaz:

aynı fikirdeyim. psikolojik yardım almış, halen de alan biriyim. etrafımda çok arkadaşım da hayatlarının bir döneminde psikolojik destek aldılar. böyle konuşan, böyle bir tavsiye verebilen terapistle ilk defa karşılaşıyorum.

bir de aklıma şu geliyor. siz sevilmediğinizi kabullenmek istemiyorsunuz. bence tek sorununuz bu. boşanmayı da bu yüzden erteliyorsunuz. boşanırsanız onun sizi sevmediğini kabullenmiş olacaksınız çünkü. size bu ağır geliyor. insan bazen duyduklarını kendine yontar, anlamak istediği gibi anlar. acaba terapistinizin kullandığı kelimeler farklıydı da siz bu anlamı mı çıkarmak istediniz diye düşündüm.

bazı yorumlara gerçekten çok şaşırıyorum,her şey ortada daha ne olsun ki??adam istemiyor,ama şu an yapacak başka bişeyi yok,bayan da hazmedemiyor,hazmedemediği için kendi senaryosuna,terapist(?)inin senaryosuna inanıyor,ööle yaşayıp gidiyorlar.
nasıl yok hala seviyor diyebiliyorsunuz anlamıyorum,konu sahibininse burdan ne duymak istediğini hiç anlamıyorum,mantıklı hiçbir şeyi kabul etmiyor çünkü,sadece sana dönecek diyenlere inanmak istiyor o kadar.
ben sana söyleyim,boşanmasa bile bu adam seni sevmiyor kardeşim üzgünüm,bunu kabullensen bence iyi olur

AYNEN KATILIYORUM...
bende yorumumda aynı şeyleri yamaya çalıştım...siz daha geniş yazmışsınız....

sağol rotuscum,biraz sert oldu ama durum bundan ibaret yani...

daha yeni evliler haliyle sevdiği eşinden ayrılmak istemiyor.
Ama dayak işin içine girince olayın boyutu değişiyor.

İnşallah doğru kararı veririsin canım,hayırlı olanı yaparsınız.

evet ama yeniliğimiz kalmadı 8 ayda yaşamadığımız kalmadı ben ne zaman mutlu olucam acaba çocuk sahibi olmak istiyorum ama çocuğumun babası o olamaz zaman kaybediyorum farkındayım

Ben olayların içinde olduğum için mi bilmiyorum arkadaşların yazdıklarını biliyorum ama içinde olupda yapmak ve karar vermek daha zor

Ben olayların içinde olduğum için mi bilmiyorum arkadaşların yazdıklarını biliyorum ama içinde olupda yapmak ve karar vermek daha zor

Elbette çok zor..
Anlıyorum..
Gel-gitleriniz çok normal.....
Ama kendi mutluluğunuz için biraz daha sakin olmalı ve mutlaka terapistinizi değiştirmelisiniz..

arkadaşım bişey isteyebilirmiyim? şu senin kendini bişey zanneden kocacığını dövebilirmiyim lütfen!!hatta bana katılmak isteyen varsa hep birlikte dövelim. şiddet iyi davranış değil kabul ediyorum ama seninki dayak istiyorklava:

mrb morgana ilk kez yorum yapma gereği duydum.umarım sana fatdası olur. sadece kısa bir hikaye anlatacağım senin geleceğini hayal ederek.cürretimi mazur gör.
herşeye rağmen pes etmeyip devam edeceksin evliliğine zaman içinde herşey çözülür diyeceksin, eşinde anlayacak onu bırakmayacağını daha doğrusu senden kurtulamadığına inandıracak kendini. onun için sen onun hayatını ele geçirmiş onu özgür bırakmayan belası olacaksın. bu pisikolojiye iyice kaptıracak kendini ve asıl bundan sonra başlayacak olaylar. her itirazında sen istedin evli kalmayı bırakmadın yakamı diecek, hiç bir sorumluluk almayacak..ilerde çocuğunuz olacak onun için sevmediği kadından olan zoraki çocuğu olacak ve belkide onada aynı ilgisizliği devam edecek. babalık görevlerinide üstlenmek istemeyecek.mutsuz olduğu hayatın tüm sorumluluğunu sana yükleyecek ve böyle bir ortamda senin tek mutluluğun olan çocuğun mutsuz olacak.şimdi sana bir soru boşanırsan aileni üzmekten çekiniyorsun peki o masum yavrucağın mutsuzluğunda senin payın ne olacak düşündünmü. hangimizin daha doğmamış masumlara mutsuzluk hazırlamaya hakkımız var. lütfen unutma eğer sen mutlu olmazsan ne ailen e eşin nede ilerde doğacak çocukların MUTLU OLAMAZLAR. RABBıM DOĞRU KARARLAR VERMENı VE MUTLU OLMANI NASıP ETSıN.

Walla kusura bakma ama 2 hafta önce nişanlımın ailesiyle sorun yaşadım hala düşünüyorum evlensem mi yoksa nişanı atsam mı diye ilerde evlendiğimde daha kötü şeyler olur mu diye yaşında 30 ama maşallah sen adam seni dövmüş huzur yok tartışmalar o biçim walla vururum kapıyı onuda o halde bırakırım ne hali varsa görsün adam beni saymayacak birde ona bakıcam senin değerini bilenle beraber ol boşver yada olma canım sanki herkes evlenecek diye bir şart mı var.:umursamaz:

çok iyi düşün taşın sonra kafanı taşlara vurma !olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…