- Konu Sahibi morgana_aa
-
öyle bir şeyki başka sayfalarda 2. evliliğini yapan insanların yaşadıklarını okudum düşündüm yeni bir insan hem istediğin gibi olucak hem buna çok zaman geçirmeden rastlaman gerekecek çünkü malum çocuk da istiyorum ve bu çocuğunun babası olacak sorumlulukta biri olacak.Bunu bulmak o kadar zorki tekrar sana zarar vermicene güvenmekde çok zor sizce böyle biri yüzde kaç ihtimalle karşıma çıkar belkide bu bana rabbimin bir armağanı olur bu kadar sıkıntıdan sonra.işte böyle gelgitler yaşıyorum
evet ama yeniliğimiz kalmadı 8 ayda yaşamadığımız kalmadı ben ne zaman mutlu olucam acaba çocuk sahibi olmak istiyorum ama çocuğumun babası o olamaz zaman kaybediyorum farkındayım
ben bir yere koşmuyorum yaşım 30 ve sağlığımda sorun olmadan doğurmak istiyorum buda gayet normal ayrıca bu yazma tarzını hiç beğenmedim böyle yorum yazacaksan yazma arkadaşım haddini bil sınırı aşma
evet ama yeniliğimiz kalmadı 8 ayda yaşamadığımız kalmadı ben ne zaman mutlu olucam acaba çocuk sahibi olmak istiyorum ama çocuğumun babası o olamaz zaman kaybediyorum farkındayım
evet haklısınız böyle mutlu aile görünce imrenerek bakıyorum üzülüyorum evde zaten iki ev arkadaşı gibiyiz hiçbir adım yok iki kız arkadaş gibi hep bugün konuşcam diyorum olmuyor bu karda kışta nereye giderki daha dün evin şeklini değiştirdi aklına onu bırakacağım gelmiyordur seninle konuşmak istiyorum dedim sürekli erteliyor anlamadım
dün konuştum sen beni sevmiyorsun ben buna katlanamıyorum boşanalım dedim.Benim sana sevgim ..... sebeple bitti dedi.ama şunları ......düzeltirsen geri gelir dedi.Sonrada üşüdün mü diye yanıma sokuldu hatasını mı anladı zorla sevgi olmazki biz severek evlendik ama aile problemleri şu ya da bu sebeplerden sevgi bitip yeniden gelirmi bunlar kandırmaca mı hala zaman mı kaybediyorum bir şans daha mı versem yoksa defolup mu gitsem
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbak boşanma kelimesi öyle şundan canım sıkıldı yok şunu yaparsan düzelir durumunda kullanılacak bir laf değil. ben nişanlıyken ayrılalım gibi bir laf etmiştim ozamanki nişanlım bana be dedi biliyomusun bidaha bu kelimeyi ağzına alırsan biter dedi.ben de anladımki bu çocukça bir lafmış ve blöf amacıyla kullanılmayacak kadar da yıkıcı bir lafmış
sorun şu ki erkekler şımartılmaya kesinlikle gelmiyor hemen tepene biniveriyor işte böyle.ben ne zaman bunu unutup alttan alsam öyle bir şimardıki hemen gardımı aldım.erkekler bize göre sorumsuz yetiştiklerinden hep aklımda diyerek hareket edip şimartmamaya dikkat etmek gerekiyor.
çok iyi niyetlisin ve şimdi acırsan yarın acınacak hale düşersin.asla ve asla kendi kişiliğin için kendi kadınlık onurun için alttan alma ve hayatını ona endeksleme. ben bunları geçte olsa yapmaya başladım ve inanırmısın kıymete bindim.
erkeklerde (kocalarımızda) öküz geni var canım bizim gibi düşünemiyorlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?