Boşanıyorum perişanım

benim dayak yemem sorun tabiki ama bisikletten düşersin bacağın geçer ama yaşamımda daha büyük bir dönüm noktasındayım akıllı hareket etmem gerekiyor dayağın hesabını sonra kesicem

Peki;
sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın..
Dayak yiyince sadece fiziksel zarar mı görür kadın?
Ruhunda,kalbinde hiç acı hissetmez mi?
Yoksa tüm bu şiddet psikolojiyi bozar muhabbetleri yalan mı?

morgana sen zaten ana baba kuzusu biriyle evlenmişsin böyle bir adam ne diye evlilik yaparki anlamam bence eşin evli olduğunu unutmuş o ne demek öyle belliki istanbulda evlenmişsiniz nedne şimdi kalkıp düzen bozuyor neden ailesinin yanına gitmek istiyor kendi ayakları üzerinde duramıyormu ailesine bu kadar muhtaçmı belliki ailesine aşırı düşkün ve sen onun ailesi yüzünden bence ikinci plana düşmüşsün evliliğin devam ederse düşmeyede devam edeceksin çünkü onun ailesi senden daha önemli emin ol buna yazdıklarından öyle hissettim evlenen adam eşini herşeyin üstünde tutar kendi evi önceliklidir çok meraklıysa gitsin anasının dizinin dibinde otursun bende böyle bir evlilik yaşadım bak canım böyle erkekten hayır gelmez ben ayrıldım çok zaman oluyor ikinciye evlendim hemde mükemmel biriyle iyiki ayrılmışım diyorum şimdi ve boşandıktan sonra hiçbir konudada sıkıntı çekmedim bence o senin hüsnü kuruntun hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına seviyorum diyorsun ama sevgi karın doyurmuyor herşeyden önce huzur lazım sen eşinin dediklerini yaparsan güç onda olacak ve her istediğini yaptırmaya kalkacak naıl olsa beni bırakamıyo benden vazgeçemiyor diyecek bence yol yakınken ki çocuğunda yok büyük avantaj iyi düşün yanlış karar verme daha karşına ne erkekler çıkar maddi sıkıntım yok diyorsun inan böyle erkeklerden nefret etmişim artık erkek dediğin ana kuzusu olmayacak seni gerçekten sevse zaten seni üzmez

benim dayak yemem sorun tabiki ama bisikletten düşersin bacağın geçer ama yaşamımda daha büyük bir dönüm noktasındayım akıllı hareket etmem gerekiyor dayağın hesabını sonra kesicem

akannehirkafamçokkarıştıCADIARZU
O zaman adamın suyuna git ne derse yap, zaten sen istemesen de o istediklerini sana yaptıracak kapasitede bir erkek...
Ama gönlünü alarak ama döverek..Bir şekilde onun dediği olacak..

Bu yüzden bari suyuna git de dövmesin seni...
hem kayınvalide ile yaşamak o kadar da kötü değil belki birbirinizi çok seversiniz..

Dalga geçmiyorum başka öneri gelmedi aklıma..bilmiyorumkismile

Evet adamcagiz .. Cünkü cezasini fazlasiyla almis ..

Allahin adaleti cabuk tecelli etmis ..

haa ,sevdiği insandan,dayak yemekle ,bisikletten düşmeyi ,aynı kefeye koyuyorsunuz sizCADIARZU.
ilginç.

Düşmemişsin ki..
Kocan seni dövmüş
Bence sen hiç ortalığı bulandırma arkadaşım,hemen koş adama yalvarmaya başla..
beni bırakma de,beni dövdüğün için özür dilerim de ..
ciddi söylüyorum bak,dalga geçmek için söylemiyorum.
yersin dayağını oturursun ya,aşktan büyük ne var ki dünyada,değil mi..?

onun istedigini yapmak istemiyorsun diye hemen siddete basvurmasi ve bosanmak istemesi beni urkuttu..bir erkegin bi kadina vurmasi zavallica..esin simdiden boyleyse ileride cok daha kotu gunler seni bekliyor olabilir.sizin suanda evliligin tadini cikarmaniz gerekir..ama siz yuvanizi bozmussunuz.keske annesine biraksaydiniz da burnu surtseydi..
flort doneminde bu tarz hareketlerini gordunuz?yada ailesiyle yakin olmak istedigini size dile getirmedi mi??

arkadaşım boşver gidenı tutma bıtak gıtsın..
3 senedır evlıyım eşim benım haklı oldugumu bılır yınede annem o benım yaşlı yada cahılder asla laf söletmez...
geçen arkadaş toplantısında bir arkadaş gemı batsa annenımı eşinımı kurtarırsın dedı eşim hiç beklemedı bıle annem dedi...
sorunlarımız yok çok sukur ama ne dıyceksın annesı bende ısterım 2. pılanda olmayayım ama ne yapayım bunun için evlılğiğmi de yıkamamsevıyorum ve ıyı anlaşıyoruz ama sizin durumunuz faklı dövmüş senı sende bunu unutma affetmede...

Selamlar,
Evlilik bu kadar çabuk yıkılacak bir şey mi ya, sanırım bi çok insan bunu çocuk oyuncağı zannediyor, ya da olay kendi başına gelmediği için çok kolay gibi düşünyorlar. bu kızcağız boşandı diyelim, maddi anlamda bir güvencesi mi var? ailesinin yanına gitse bundan daha mı mutlu olacak? öncelikle çözüm yoluna gidilmeli diye düşünüyorum, her tökezleme de boşanma düşünülmemeli bence...

sonrada derler ki kadına şiddet tr de çok fazla, eee olur tabii:hulya:

Peki;
sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın..
Dayak yiyince sadece fiziksel zarar mı görür kadın?
Ruhunda,kalbinde hiç acı hissetmez mi?
Yoksa tüm bu şiddet psikolojiyi bozar muhabbetleri yalan mı?

Yok canim ne kalpte yarasi , ne beresi ...

Bilakis aliskanlik yapiyo zamanlaa ..

Sonra koyunun cobanin sopasina sürünmesi gibi sen istiyosun dene de görr ..

alsanaalsanasmile Arkadaslar ciddi ve cözüm yolu bulunduran mesajlar yazarsaniz daha mantikli olurr .. Bu isin girgiri yok .

tökezleme. 8 ciayda dayak, tökezleme ha.. bakın buda ilginçCADIARZU.

üstelik arabası var ,durumu iyi ailesi modern. öyle boşanınca sokakta kalacak biri değil.:hulya:

insani, boyutta kavgalar anlaşmazlıklar her evlilikte olur ama dayak insani boyutta bi durum değil bence, her kavgada boşanılmaz kavramı dayak için geçerli değil yani

Hep aynı muhabbet..

Neden yuvayı kuran ve sonradan da dayak yediği halde birşey olmamış gibi davranmak zorunda kalıp yuvayı kurtarmaya çalışan taraf kadın oluyor?

Baskın ve ezici güç erkek kişi, 8 aylık evli karısını boktan bir sebepten dövecek vee kadın da aman yuvam canım yuvam demek zorunda kalacak öyle mi?...

Hadi ordan..

Tökezleme..?
Evliliğinin 8. ayında dayak yemiş..
Eşi boşanmak istiyor zaten,biz sen boşan demesek de adam boşanmak istiyor..
taktik değiştirdik zaten..
git yalvar diyoruz artık..
dövsün ama bırakmasın kızımızı,eee yuva kolay kurulmuyor..
ecük dayak yemiş ne olur yani..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…