- 13 Nisan 2007
- 33.846
- 103.290
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi morgana_aa
-
benim dayak yemem sorun tabiki ama bisikletten düşersin bacağın geçer ama yaşamımda daha büyük bir dönüm noktasındayım akıllı hareket etmem gerekiyor dayağın hesabını sonra kesicem
benim dayak yemem sorun tabiki ama bisikletten düşersin bacağın geçer ama yaşamımda daha büyük bir dönüm noktasındayım akıllı hareket etmem gerekiyor dayağın hesabını sonra kesicem
annende sana elini kaldıran adamla ne evliliği ne yuvası demedi de kocanı ikna etmek için akılmı verdi
peeesss
Dalga gecmenize lüzum yok ...
adamcağızmı? :1shok:
bu sonundaki cağız ekinin başına başka bi sıfat koymak istiyorum ama burda olmaz
zavallı dimi kolunu kırmış yazık
çok merak ettim aceba sana vurduğu kolumu kırıldı yaaa
Dalga geçmiyorum başka öneri gelmedi aklıma..bilmiyorumkismile
Peki;
sadece merakımdan soruyorum yanlış anlamayın..
Dayak yiyince sadece fiziksel zarar mı görür kadın?
Ruhunda,kalbinde hiç acı hissetmez mi?
Yoksa tüm bu şiddet psikolojiyi bozar muhabbetleri yalan mı?
Selamlar,
Evlilik bu kadar çabuk yıkılacak bir şey mi ya, sanırım bi çok insan bunu çocuk oyuncağı zannediyor, ya da olay kendi başına gelmediği için çok kolay gibi düşünyorlar. bu kızcağız boşandı diyelim, maddi anlamda bir güvencesi mi var? ailesinin yanına gitse bundan daha mı mutlu olacak? öncelikle çözüm yoluna gidilmeli diye düşünüyorum, her tökezleme de boşanma düşünülmemeli bence...
Selamlar,
Evlilik bu kadar çabuk yıkılacak bir şey mi ya, sanırım bi çok insan bunu çocuk oyuncağı zannediyor, ya da olay kendi başına gelmediği için çok kolay gibi düşünyorlar. bu kızcağız boşandı diyelim, maddi anlamda bir güvencesi mi var? ailesinin yanına gitse bundan daha mı mutlu olacak? öncelikle çözüm yoluna gidilmeli diye düşünüyorum, her tökezleme de boşanma düşünülmemeli bence...
Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?