Boşanıyorum, Umursamazlığı Hazmedemiyorum

Anlaşma protokolünde ne yazdınzız?Bende boşanma aşamasındayım ve karşı tarafı kudurtmak için bütün delilerimi mahmekmeye sunup maddi manevi tazminat davası açtım ve nafaka talep ettim.Karşı tarafa tabi bu çok koydu ama bana yaşattıkları karşısında hak etti.

Kesinlikle iletişime geçmeyin.Bende 5 aydır ailemin evindeyim bu insanla 2 ay konuşmadım.Alıştım unuttum ama tekrar konuşunca bozuk plak gibi başa sarıyor.Kesinlikle konuşmayın.

İçiniz acıyor ama hepsi gecicek .
Boşanmak üzere olduğum adamla aynı evin içindeyim sanki boşanacak olan biz değilmişiz gibi sizin tam tersiniziz yani.
Biz birbirimizi hala seviyoruz da noluyor kirmiyoruz da noluyor ayrılık kapıda eninde sonunda o yoluna ben yoluma değil mi acinizi kendiniz yaşayın onunla yaşamayı daha doğrusu aynı düzeyde yaşamayı beklemeyin erkeklerin jetonu köşeli anca anca..

Ben nafaka istemedim. Gerçekten hakkım olan blok bazı paraları istedim. Onlar da bana aitti.
Hırslıyım ama itişip hırpalanıp rezillikle uğraşmak istemiyorum kendim için...

Çok üzüldüm.. Madem saygı hala var, seviyorsunuz sebep ne? Azcık uzak kalıp gelseniz kurtulmaz mı?

Ben nafaka istemedim. Gerçekten hakkım olan blok bazı paraları istedim. Onlar da bana aitti.
Hırslıyım ama itişip hırpalanıp rezillikle uğraşmak istemiyorum kendim için...
Uğraşın bence ona istediğini vermeyin iyice süründürün.İlerde pişman olmayın.

Belki de gerçekten iyidir ve rahatlamış hissediyordur. Aradığı şey sizin ona sağladıklarınız değildi belki de. Şöyle birşey var lütfen üzülmeyin her erkek boşandıktan sonra sürünmüyor. Çok mutlu olan bir süre sonra hayatına birini alan kısa süre sonra evlenip gerçekten mutlu olanlar var. 5 aylık evlilikte sizin umduğunuz kadar bir bağlanma olmaz malesef. O olumsuz yönlerini saydığınız ailenin içinden çıkmış olduğu için bu adam ona öyle gelmez çünkü oraya dahil o da. Ailesi de destek oluyor ve daha önünde koca bir hayat var diyorsa teselli olmuştur. Ve aslında anlattıklarınıza göre o sizin yapmanız gerekeni yapmış gibi kafasını rahatlatmış iyi ki bitti diyor.

Bu da bir ihtimal. Gerisinde 5 yıl ilişki nişanlılık var ama.
Ailesini kendi şikayet ederdi, onlarla yaşamak istemezdi.

Bunu da düşünüyorum ama hala beni suçluyor. Umrumda değil suç ama hala kafaya danklamadı.!
Yani senin boşanma kararını etkilemesin sonuçta şiddet varmış sanırım, eski konularını okumadım ama. Belki doğru davranmaması, kendini affettirmeye çalışmaması daha iyidir. Kafan karışır, vicdan yaparsın, belki daha çok zaman kaybedeceksin daha çok pişman olacaksın. İyi birşey olsa beş ayda boşamazdın zaten.

Çok geçmiş olsun.. Ağır sebepler.. Umarım atlatırsınız ve kalbiniz ferahlar.
Çok teşekkür ederim.Çok zorlu bir süreç,tedavi almaya başladım.İnşallah atlatacağım.Umarım sizde en yakın zamanda atlatırsınız ve unutmayın eşiniz bir gün çok pişman olacak,size yalvaracak bu duyguyu tadacaksınız buna emin olun.Güçlü olun ve alışmaya çalışın.Her şey geçecek.Zaman ve sabır gerek

Yok gerçekten geri dönmem. Ben hiç kötülük yapmadım. Hep dedim ki sabrettim olmadı eh seni Allah pişman etsin. Yaşattıklarının bedelini ödeyecek ben de rahatlayacaktım sanma beklentisi benimki..

Yok gerçekten geri dönmem. Ben hiç kötülük yapmadım. Hep dedim ki sabrettim olmadı eh seni Allah pişman etsin. Yaşattıklarının bedelini ödeyecek ben de rahatlayacaktım sanma beklentisi benimki..
Öder. Belki sen görmezsin ama öder. alacağın en iyi intikam mutlu olman. Bırak o ne yaşarsa yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…