boşanıyorum ve bu süreci en az hasarla atlatmak istiyorum :(

çok üzücü allahım size ve yavrunuza yardım etsin hakkınızda hayırlısı olur inşallah........

Tanımadığımız insanlarla sıkıntılarımızı paylaşmak bizi daha çok rahatlatıyor.Çünki insan böyle zamanlarda tarafsız yorumlar duymak istiyor.Ben de sizin yaşlarınızda bir evlilik yaşamıştım çocuğum yoktu ama problemler aynıydı ailesi ne isterse o oluyodu en son oturduğumuz evi kapatıp birlikte yaşama kararı aldığında buna karşı çıktım ve boşandık bende üniversite mezunuyum evlenmeden önce iyi bir işim vardı evlenince çalışmamı istemedi o kadar asosyal olmuştum ki hayattan korkuyodum artık.ilk yaptığım şey iş bulmak oldu herşey okadar hızla düzeldi ki özgüvenimi yeniden kazandım.Şu an 34 yaşındayım ikinci evliliğimi yaptım çookkk mutluyum.Size bir daha düşünün yada çocuğunuz için sabredin gibi yorumlar yapmıyorum biliyorum ki biz kadınlar sonuna kadar fedakarlık yaparız yuvamız için eğer böyle bir karar alındıysa mutlaka yaşananlar ağırdır.Dilerim ki çoookkk mutlu olursunuz.Yeni hayatınız çok çok güzel olsun

içinde çok güçlü bir kadın var ve sen bu zorluğu atlatıp çok güzel günler göreceksin tüm hislerim ve kalbimle söylüyorum bunu...

Lütfen bu sorumu yanıtsız bırakmayın...
Peki eşinizi sevmiyormusunuz?
Yada sevip sevmediğinize nasıl kararverebildiniz?

Şu an seni o kadar iyi hissediyorum ki,yaşadıklarını sanki ben de yaşamışım hatta bir süre sonra yaşayacakmışım gibi oldum.Bende 2 çocuk sahibiyim evliliğimde çok sıkıntılarım var canım ailem çok destek oluyor ama ben boşanmaya korkan zavallının biriyim,üstelik çok iyi 3 üniversite mezunu ve çok iyi maaşlı biriyim ama cesaretim yok.Bende boşanma kararı alıp evden terminale çocuklarla herhalde kendi başıma giderdim, eşimde kendin bilirsin boşanalım derdi.Anam babam Ankara da ben tayin tayin geziyorum.Tüm emeklerim bir hiç 13 yıllık evliliğimde geriye acı hatıralarım var o kadar.Eşimden gına geldi ama gel gör ki 33 yaşında iki çocuk sahibiyim ve daha 3 aylık bebeğim var.Eşim hiç kıymet bilmeyen çok aksi biri,şu dünyada cehennemi yaşıyorum,yarınım yok şu an çocuklarımın başında bir baba var o kadar.Eşimden gına geldi ama aptalım,salağım ,bende ona bağımlılık mı var seviyor muyum bilemiyorum ,kopamıyorum,tek başıma yaşamak korkutuyor...öfff çok zor be,boşluktayım..

biraz dönem olarak zor bi dönem geçirceksiniz sanırım ama allah büyüktür. inşaallah atlatırsınız

Allah sabır versin yar ve yardımcın olsun boşanmak için acele etme nede olsa babaevindesin. bir kaç gün bir kaç hafta bekle derim sana.acele işe şeytan karışırmış.adam kalsın tek başına bakalım kımın dolduruşa gelir.beklide akılanır .ama sen bekle.

Lütfen bu sorumu yanıtsız bırakmayın...
Peki eşinizi sevmiyormusunuz?
Yada sevip sevmediğinize nasıl kararverebildiniz?
Bunu annemde sordu ve düşününce eşime hiçbişey hşssetmediğimi farkettim bu soruyu çok uzun zamandırda soruyodum kendime
Sevilmediğimi hissedince farkında olmadan bitmiş sevgim

Allah sizinde yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun kararlılık kararsızlıktan daha iyidir diyorum

Daha önce bununla ilgili konunuzu okumuştum Allah yardımcınız olsun erkekler sessiz olunca aileler uyanık olup kullanmak isteyince gerçekten evliliklerde şiddetli bi çatırdama başlıyor. Önemli olan eşinizin rolü oturup konuşsaydınız eğer ki bu sorumluluklarını yerine getiremezsen hayatına tek devam ediceksin şeklince belki biraz yola gelme ihtimali yok muydu ?

O kadar çok söyledim ki hatta evi terkettiğim gün bile artık sabrımı taştı : 10 yıl sonra dönüp bakıcam herşey yoluna girmiş olucak nelere üzülmüşüm dicem ama sen 10 sene sonra anne babanı kaybettiğinde yada aklın başına geldiğinde beni geç evladını kaybettiğini anlayacaksın çok geç kalmış olacaksın dedim. Ama yorum bile getirmedi

Ruhsuz ya belki de vicdan diye bişey yok . Hangi baba evladının gözünün önünden ayrılmasını ister ki ? Çok gaddar biriymiş yüzüne tüküresim geldi Allah'a havale et canım o herşeyi bilio görüo cezasını çeker birgün . Allah bahtınızı güzel yazsın

Bunu annemde sordu ve düşününce eşime hiçbişey hşssetmediğimi farkettim bu soruyu çok uzun zamandırda soruyodum kendime
Sevilmediğimi hissedince farkında olmadan bitmiş sevgim

Bazen bende eşimle ilgili problem yaşayıp ayrılığı aklıma getirdiğimde, ozaman onunla iki yabacı olacağımızı düşünüyorum hatta onun beni sahiplendiği gibi bi başkasını sahipleneceğini düşündüğümde dayanamıyorum. Bu düşünceye tahammül edemiyorum.

Demek mutsuz olduğumu hatırlıyosun. Nr kadar zaman oldu halbuki inş geçicek hugo

evet hatırlıyorum canım
ben eşinin arayacağını düşünüyorum
kayınvalideni sevmiyorsun insan sevmeyince hiç görmek bile istemiyor değilmi
aslında bebeğiniz için yuvanız için kayınvaliden biraz kendini çekebilirdi ama yapmadı
off off başkaları yüzünden heleki eşin ailesi yüzünden ayrılmak çok zor allah kuvvet versin

Avukata gittim bugün anlaşmalı boşanma için protokolde herşeyi netleştirmeniz lazım şimdi dilekçe vermeyin dedi. Önce her konuda kağıda dökerek anlaşın dedi. Nasıl uzlaşıcam bilemedim

nasılsın bir gelişme var mı merak ettim:26:

Canım yazdıklarını okudum çok üzüldüm benzer seyleri yaşayan biri olarak. Biri sevip sevmediğini sormuş sevgim bitti demişsin ama ben yazdıklarından bunun öyle olmadığın düşünüyorum. Eşin geri dönse haksız olduğunu anlasa sana kendini değerli hissettirse döneceğini anladım bilmiyorum haksızmıyım? Ama sevgin geçekten bittiyse kararlı ol. Bitmediyse hala küçük de olsa birşeyler varsa önce evladın için sakin ol iyi düşün ve çabuk karar verme. Bekle biraz eşinin tavrını. Eğer sevgi varsa iki tarafında karsılıklı adımlar atması gerektiğini düşünüyorum. Haklı bile olsanız karsınızdaki adım atıyorsa siz de atın. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Gerçekten zor bir süreç bitecekse de bu süreci kolay atlatın ve yeni hayatınıza emin ve mutlu bir şekilde başlamanızı temenni ediyorum. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…