Çok üzüldüm, ortak mı aldınız bu kararı? Çocuğunuz ve sizin için hayırlısı olur inşallah..
Bu bencillik çok fazla.
Inşallah eşiniz fark eder ne yaptığını, sizin için, çocuğunuz için.
Fark etmiyorsa da umarım en az zararla atlatırsınız ana-oğul.
Eşiniz kararlarını tek başına verecekse neden evlenmiş sizinle, bekar hayatı daha uygunmuş kendisine..
Hakkınızda hayırlısı olsun, dilerim bundan sonra mutlu olursunuz..
saygı ve sevgi bitince sorunları halletmek imkansız hale geliyor .. helede anne baba sözünü 30yaşını aştığı halde dinleyen bi erkek için dahada zor oluyor.. önce eşim çocuğum diyemedi malesef aklı başına geldiğinde çok geç olacak çünkü benim devam etme gücüm kalmadı
Bence boşanma davası işini biraz erteleyin, karşılıklı öfkeleriniz yatışsın, sonra yine aynı fikirde olursanız, sizin için sağlıklı kararı vermiş olursunuz.
çok yerinde bi karar olmuş gibi görünüyor anlattıklarınıza bakılırsa..
üstüne bide "giderse gitsin,kendi bilir" diyecek kadarda bencil,yüzsüz..
böyle olayları bilmeden kişileri yargılamak kolaydır ama görünen köyde klavuz istemez derler..
umarım hayırlı olur herşey ve çocuğunuz sizin için güzel günler olur önünüzde..
evden ayrılacağımı bildiği halde gitme demedi üstelik ailem ankaradaydı biz istanbulda yaşıyoruz bebeğimle otogara kadar gittim bindim.. annem eşimi aramış git karına mani ol konuşun diye cvbı onunda kararını açıklıyor .. kendisi bilir yapıcak bişey yok demiş.. ve babamla malları satalım konuşması yapacak kadar da pişkin.. inş hakkımda hayırlısı budur yavrum hissetmeden düzeçıkarım umarım
evden ayrılacağımı bildiği halde gitme demedi üstelik ailem ankaradaydı biz istanbulda yaşıyoruz bebeğimle otogara kadar gittim bindim.. annem eşimi aramış git karına mani ol konuşun diye cvbı onunda kararını açıklıyor .. kendisi bilir yapıcak bişey yok demiş.. ve babamla malları satalım konuşması yapacak kadar da pişkin.. inş hakkımda hayırlısı budur yavrum hissetmeden düzeçıkarım umarım
profildeki bebeğiniz mi? maşallah öyle tatlı ki allah ona uzun hayırlı ömürler versiniçim sızladı şimdi resmi de görünce, sana da bebeğinize de bunları yaşatmaya hiç hakkı yok. umarım iş işten geçmeden pişman olur da aklını başına toplar. ne diyeceğimi bilemedim allah yanında olsun..
Cok uzuldum.isin icinde cocuk olunca kiyamiyorum.bir aile reisi olarak hala anne babasinin lafini dinlemesi onun kisilik yetersizliginden kaynaklanir.bunu model alan cocuk onu guclu bir baba olarak gorur mu hic?bu konuda erkeklerin egitilmesi neredeyse imkansiz ve her erkekte bir miktar ailecilik var.bu testesteron hormonu gibi.kimisinde az kimisinde cok.ama mutlak var.dikkatimi ceken sevgi ve sayginin bitmesinden bahsetemissin.eger bunlar tukensiyse bir sey diyemem,yani ayril ya da ayrilma ama devam etmek zor olur.ama kizginlikla yapilan bir.seyler varsa biraz sakinles derim.biraz kendinizi dinleyin,sonra daha guzel konusup dogru karar verebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?