• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum ve cok uzgunum

Gidiyorum piskologa bende mantikli dusunmeyi istiyorum bana yaptigi kotulukleri dusunmeyip yaptigi bir iyilik gelip aklima takiliyo onu beynimden hafizamdan silmeyi bende istiyorum ...
allah askına ne ıyılık yaptı soyleyın bır nolur

yanı adamı sılkelesem cıkmaz o ıyılık
ıyı ınsan boyle mı davranır allah askına ?

Evet yaptim ve bana ailene soyle gelsinler kopek gibi yalvarsinlar oyle donerim dedi
Annesi oğlu yurtdışına gitsin diye evlendirilen kendisi, bi boşasanız yallah Türkiyeye olacak olan da kendisi. Ama yalvaracak olan siz. Ne alaka? Ne özelliği var bu adamın? Bu özgüven nerden geliyor?

Avrupa medeniyeti görmüş insan da hala bu durumda olmaz bence. Hadi hiçbi şey görmedi güvencesi yok filan olsa yine anlamaya çalışırım da yurtdışında yaşayan biri köyden çıkmamış kadın triplerinde olmasına inanmam valla ben.
Aynen ya ne bicim is. Inandirici degil asla. Adam bunu ezerken, kadin dese sayemde yurtdisina geldin neyin lafini ediyorsun. Pusup kalacak belkide. Boyle bir cumle elbette hic kullanilmamali ama boyle bir adama kullanirim valla.

Ne iyilik yapmış ben de merak ettim onca kötülüğe rağmen iyiliği düşündüğüne göre hayatını falan mı kurtardi böbreğini mi verdi sana ne yaptı ki

Aynen ya ne bicim is. Inandirici degil asla. Adam bunu ezerken, kadin dese sayemde yurtdisina geldin neyin lafini ediyorsun. Pusup kalacak belkide. Boyle bir cumle elbette hic kullanilmamali ama boyle bir adama kullanirim valla.
Belkisi fazla. İki kalay yerse kuzu olur bu erkek (!)

Bence hepsi hayal ürünü 🙄 zaten kim ne yazsa aynen öyle oldu aynen öyle söylediler diyor

Ne iyilik yapmış ben de merak ettim onca kötülüğe rağmen iyiliği düşündüğüne göre hayatını falan mı kurtardi böbreğini mi verdi sana ne yaptı ki
belkı bır gun kazayla agzından aşkım sozcugu cıkmıstır yanı olsa olsa en fazla boyle bırsey olur

allah askına ne ıyılık yaptı soyleyın bır nolur

yanı adamı sılkelesem cıkmaz o ıyılık
ıyı ınsan boyle mı davranır allah askına ?
Davranmicagini herkes soyluyo iste benim aklim basmiyo herkes sen delimisin diyolar oyle nediyeyim zamanla duzelicem elbet aklim alicak degmicek bir insan oldugunu...

Davranmicagini herkes soyluyo iste benim aklim basmiyo herkes sen delimisin diyolar oyle nediyeyim zamanla duzelicem elbet aklim alicak degmicek bir insan oldugunu...
tamam arkadasım anladım kafam basmıyor deyıp duruyorsunuz ıstısnasız her mesajınızda
gercekten aklı melekelerınız yerınızde olmasa evlenemezdınız ya da aılenız ceker alırdı sızı
baska bırsey soruyorum
ben dıyorum kı adam ne ıyılık yaptı mesela ıyılık sandıgınız seyı cok merak ettım

Annesi oğlu yurtdışına gitsin diye evlendirilen kendisi, bi boşasanız yallah Türkiyeye olacak olan da kendisi. Ama yalvaracak olan siz. Ne alaka? Ne özelliği var bu adamın? Bu özgüven nerden geliyor?
Evet oyle oldu yillar once ayrilsaydim o ilk kavgada sinir disi edilirdi ozamab yalvardi yakardi baristik simdi uzerindeb 7byil gecti sinir disi edilemez o ozguveni beb verdim ona cinsel iliskiye girememesini bile yillarca benim ustume atti benden dolayi olmuyomus ben onun herseyine katlandim cocugu olmadi evlat edinelim dedim onu bile Kabul etmedi ..

Evet oyle oldu yillar once ayrilsaydim o ilk kavgada sinir disi edilirdi ozamab yalvardi yakardi baristik simdi uzerindeb 7byil gecti sinir disi edilemez o ozguveni beb verdim ona cinsel iliskiye girememesini bile yillarca benim ustume atti benden dolayi olmuyomus ben onun herseyine katlandim cocugu olmadi evlat edinelim dedim onu bile Kabul etmedi ..
Aferiiiiiin. Sizle işi bitmiş. Gitti gider o.

Back
X