Ço ıgunuz kac aylıkHaklısınız...sadece yaşarken maalesef zor geçiyor bü süreç...insan kendini sorguluyor haksızlığa uğrayan ben mağdur olan ben hala umursamayan o...siz de bayansiniz anlatmaya çalıştığımi eminim anlamissinizdir
Erkekler kadınlar kadar güçlü değil. zor bir durum olduğunda kaçmayı tercih ediyorlar. şimdilik annesinin eteklerine saklanıyor ama yarın bir gün annesi vefat ettiğinde onu kimse ayakta tutamaz. sana da dert üstüne dert olurdu. şu an sıkıntılı bir dönemdesin ama bence şimdi çektiğin sıkıntı gelecekte çekeceğin sıkıntıların yanında az kalır herhalde.Haklısınız...sadece yaşarken maalesef zor geçiyor bü süreç...insan kendini sorguluyor haksızlığa uğrayan ben mağdur olan ben hala umursamayan o...siz de bayansiniz anlatmaya çalıştığımi eminim anlamissinizdir
Erkekler kadınlar kadar güçlü değil. zor bir durum olduğunda kaçmayı tercih ediyorlar. şimdilik annesinin eteklerine saklanıyor ama yarın bir gün annesi vefat ettiğinde onu kimse ayakta tutamaz. sana da dert üstüne dert olurdu. şu an sıkıntılı bir dönemdesin ama bence şimdi çektiğin sıkıntı gelecekte çekeceğin sıkıntıların yanında az kalır herhalde.
Kesinlikle kendini üzme bir kere sana şiddet gösteren her zaman gösterecektir bir kadın olarak asla bunu kabul etme ve yoluna bak hakkında hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?