• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum ve eşimin umrunda değil!!

Bakalım artık hayırlısı...ev buldum şimdi yapılması gereken şeyler var sanırım bu haftasonu taşınmış olurum

Ev buldum arkadaşlar...önümüzdeki haftaya kadar umarım taşınmış olurum...bu arada nerdeyse 1 ayı geçti ama eşim birgün bile gelmedi...birgün bile özür dilemedi...hep okuyorum burda eşim çok pişman oldu diyen üyeler yada özür diledi diyenler....onun bu ozguvenine bi anlam veremedim açıkçası ..

Çok üzüldüm birde çocuk var ama sana bu ufak kavgada bunu yapan adam ilerde başka şeyler olsa o seni bosarmis dayak da var hiç bi insan eşine yeni allahin emaneti olduğunu bile bile şiddet uygulamaz demekki oda vazgecmis ki çocuğu için bile gelmemiş siz bu yuva için fedakarlık yapmışsınız ve beklemektesiniz ondan bir adım gelse belki duzelcek ama kendinizi yipratmayin çocuğunuzu düşünün size bunları yapan ona neler yapar evladiniza sahip çıkın yolunuza bakın boşanmak cagre ise size göre siz bilirsiniz evlilik kolay yapılmıyor ama bitirmek 5dk karşı taraf keşke anlasa hatasını ümit ediyorum insallah çocuğunuz ile mutlu olursunuz kardesim

Çok üzüldüm birde çocuk var ama sana bu ufak kavgada bunu yapan adam ilerde başka şeyler olsa o seni bosarmis dayak da var hiç bi insan eşine yeni allahin emaneti olduğunu bile bile şiddet uygulamaz demekki oda vazgecmis ki çocuğu için bile gelmemiş siz bu yuva için fedakarlık yapmışsınız ve beklemektesiniz ondan bir adım gelse belki duzelcek ama kendinizi yipratmayin çocuğunuzu düşünün size bunları yapan ona neler yapar evladiniza sahip çıkın yolunuza bakın boşanmak cagre ise size göre siz bilirsiniz evlilik kolay yapılmıyor ama bitirmek 5dk karşı taraf keşke anlasa hatasını ümit ediyorum insallah çocuğunuz ile mutlu olursunuz kardesim
Allah razı olsun...emin olun ki farkındayım yuva kolay kurulmuyor ama o kadar çok şey yaşadım ki...hep başkalarının yanında küçük düşürdü...evlilikte bi sınır olur ama eşim o sınırı çok aştı...evladım için yine denerdim...ama düşünün ki ben dayak yediğim gün kaynanam da hakaret etti bana ve eşimin umrunda olmadı...çok kötüydum burda kimsem de yoktu...ve o halde beni bırakıp yine düğüne gitti...birgün gelip özür dilemedi...hala şart koştu ölene kadar annemle oturursa ancak o zaman barışırız diye..

Back
X