- 8 Mayıs 2012
- 965
- 1.932
- 333
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Bundan eminseniz denemekte sorun yok o zaman. Evsiz, iki çocukla zorlanırsınız o yüzden pişman olmamak için her yolu deneyin derim.Yok kesinlikle istemeyecektir, yani çok şükür ki bu konuda zorluk çıkarmaz, çıkaramaz
Anlamadığım adam almaya gelince tüm malların yarısını alırken vermeye gelince neden çocukların tüm masraflarının yarısını karşılamıyorŞimdi konu sahibine neden yükleniliyor ben anlamadım.
Adam sanki sokaktan geçene mi veriyor bu evi?
Çocuklarına veriyor yahu .
Kadının üstüne de yapmasın , çocuklarının üstüne yapsın.
Ben size olacakları söyleyeyim.
Konu sahibi 2 çocuğu ile kıt kanaat geçinirken, adam keyfine bakacak. Madem manevi anlamda babalık yapmıyorsa maddi anlamda bari yapsın.
Kanunlar öyle diyormuşAnlamadığım adam almaya gelince tüm malların yarısını alırken vermeye gelince neden çocukların tüm masraflarının yarısını karşılamıyor
Peş peşe değil 7 yıl oldu, çok düşündüm artık gerçekten tahammülüm kalmadı, birikmişlikler, bunca yıla rağmen ailesinin burnunu bizden çekememesi, çocuklara da bana da aile olmak için çaba göstermemesi, evin ve çocukların ilgi alakasının bana yüklenmesi.... gibi gibi bir sürü birikmişlik, eee nie iki çocuk o zaman diyeceksiniz yaparım, sabrederim, belki düzelir... yine bir sürü bahane ama olmuyormuş, yılların yorgunluğu bir zaman sonra daha da kaldırılmaz bir yük oluyormuşNeden boşanıyorsunuz? Şartlariniz baya kötülesecek. Çocuklar mağdur olacak. Katlanilmaz bi durum yoksa çocuklar için tekrar düşünün daha çok küçükler yazık değil mi. Kaç yıllık evliliğe peş peşe iki çocuk sığdırdiniz böyle 80lerde miyiz ayol? Hangi evlilik olsa etkilenirdi bundan günümüz şartlarında.
Hayirdir ?? eski esine nafaka odeyen bir adamcigin yeni karisi gibi ne bu sorgulama.hakkınızdan fazlasını almaya çalışmak içinize siniyor mu peki
Çünkü yeniden hayat kuracakmış, geçinemezmiş, şimdi dünyaya gelen çocuklarının geçimini değilde sonradan getireceklerinin kaygısına düştü yersenAnlamadığım adam almaya gelince tüm malların yarısını alırken vermeye gelince neden çocukların tüm masraflarının yarısını karşılamıyor
Ben asla böyle bir cümle kullanmadım ki, aksine vermeyi teklif edin diyenlere bile çocuklarımı asla böyle bir pazarlık, blöf malzemesi yapmam dedim, defalarca da kendimi ve onu düşünmüyorum çocuklarımı düşünüyorum, onlar için en iyisini planlıyorum dedim
Ha benden sonra istediği gibi yaşayabilir o da beni gerçekten ilgilendirmiyor, sadece ihtiyaç duyduğumda maddi ya da manevi yanımızda olmayacağını biliyorum, çünkü şu an bile yok vasfında.
Çocuklarım da küçük olmasına rağmen ne yazık ki 5 yaşında olan birçok şeyin farkında elimden geldiğimce babalarına karşı pozitif tutmaya çalışıyorum onları ama çocukları dışarı çıkarmak için bile kavga edince yayılan negatifi almamak mümkün değil.
Öyle yapacağım zaten az önce bir arkadaşa yazmıştım taleplerim bunlar kabul edersen boşanalım etmezsen çekişmeliye gidelim diyeceğim, o süreçte de eve de arabaya da el koyacağım her şartta ben kazanırımH HaklisinHocam peki şu süreçte boşanmasanız ne olur? Madem o da çok boşanmayı istiyor seni madur etmeyen bir çözüm ile gelsin
Donuna kadar alın sürünsün pislik.Bulunduğum ilçede küçük bir hastane var, yazın tatilde kızımı annemlerin bulunduğu ildeki hastaneye hormon tahlilleri için götürdüm, doktor muayene sırasında kalbinde üfürüm olduğunu söyledi, o anı tarif edemiyorum, yer sanki ayaklarımın altından kaydı gitti, babasını aradım açmadı, mesaj attım olayı anlattım, asla cevap vermedi, akşam saat 23.00 civarı aradı yani ben açmadım zaten çok sinirlenmiştim bir daha asla en aradı ne mesaj attı, tekrar kardiyolojiye götürdüm çocuğu baya inceledi doktor herhangi bir rahatsızlığı olmadığını söyledi, içim rahatlasın diye bir doktora daha götürdüm aynı şeylere söyledi, babasına ekg yi attım belki bana inanmıyordur diye, aradı ne oldu diye ağladım çocuk iyi çok şükür diyebildim sadece kızıma verdim konuştular ve o an karar verdim bu adamdan boşanıp tüm haklarımı almaya
Hayır her hangi bir maddi sıkıntımız yoktu, zaten haftasonu dışarı çıktığımızda genelde ben yaparım ödemeyi, ona bırakmam bile strese sokup huzurumuzu kaçırmasın bizi diye, tatil meselesine gelince de bu ay gidecektik tatile yine her hangi bir ödeme veya sıkışıklığımz yoktuÇocukları dışarı çıkarmakla ilgili tartışmanızı anlatırken "çok para harcayacağız" gibi bir söylemi de vardı yanılmıyorsam eşinizin.
Evet ikiniz de çalışan insanlarsınız ancak iyi niyetle bakarsak o sırada ( o ay için ) bütçeniz ucu ucuna yetecek durumda olabilir mi ?
Siz çıktıktan sonra gelmek istemiş , kendi içinde maddi yetersizlikle boğuşuyor olabilir mi ?
Eşinizle sevgi ve saygınız tamamen bitti mi yoksa hala bir şeyleri telafi etme şansınız olabilir mi ?
Çünkü konu sahibi evi de arabayı da almak istiyor, çocuklar için de 2000 TL nafakada anlaşamıyorlar. Herkes ev sizde kalsın uzlaşın yazdı arada kaynadı galiba yazılanlar. Çekişmeliye gitse ev araba ikiye bölünüp maaşının maksimum %20sini nafaka alabilecekken, anlaşmalı boşanma için herşey benim olsun nedir?Şimdi konu sahibine neden yükleniliyor ben anlamadım.
Adam sanki sokaktan geçene mi veriyor bu evi?
Çocuklarına veriyor yahu .
Kadının üstüne de yapmasın , çocuklarının üstüne yapsın.
Ben size olacakları söyleyeyim.
Konu sahibi 2 çocuğu ile kıt kanaat geçinirken, adam keyfine bakacak. Madem manevi anlamda babalık yapmıyorsa maddi anlamda bari yapsın.
Bu yöntem işe yarayabilirBu arada 5000 istiyorsan 7000 de ...5000 de anlas mesela ölümü göster sıtmaya razı olsun
Hayır her hangi bir maddi sıkıntımız yoktu, zaten haftasonu dışarı çıktığımızda genelde ben yaparım ödemeyi, ona bırakmam bile strese sokup huzurumuzu kaçırmasın bizi diye, tatil meselesine gelince de bu ay gidecektik tatile yine her hangi bir ödeme veya sıkışıklığımz yoktu
Ona karşı zerre sevgim de yok saygım da, telafi de mümkün değil, ne o değişiyor ne ben, ne de beklentim azalıyor, bana göstereceği herhangi bir ilgi ya da sevgi kırıntısını da istemiyorum ama çocuklara karşı aynı tutumda olunca sabrım kalmadı artık, baba sıfatının altı bom boş şu an çocuklarda, var evet bir baba var ama ilgisiz, soğuk
Kadın da keyfinden istemiyor ki,Çünkü konu sahibi evi de arabayı da almak istiyor, çocuklar için de 2000 TL nafakada anlaşamıyorlar. Herkes ev sizde kalsın uzlaşın yazdı arada kaynadı galiba yazılanlar. Çekişmeliye gitse ev araba ikiye bölünüp maaşının maksimum %20sini nafaka alabilecekken, anlaşmalı boşanma için herşey benim olsun nedir?
Neden olmasın ki ben anlamıyorum benim manevi olarak yıpranma payımı hesaba katmadığınızı görebiliyorum ama maddi yardımı da kendim için istemiyorum ki, ben size bir günümü anlatayım neyi hak ettiğime siz karar verin;Çünkü konu sahibi evi de arabayı da almak istiyor, çocuklar için de 2000 TL nafakada anlaşamıyorlar. Herkes ev sizde kalsın uzlaşın yazdı arada kaynadı galiba yazılanlar. Çekişmeliye gitse ev araba ikiye bölünüp maaşının maksimum %20sini nafaka alabilecekken, anlaşmalı boşanma için herşey benim olsun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?