Boşanıyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var

Evet ama haftada bir dışarı çıkmak bütçemize büyük zarar vermez ki aksine ben haftada, iki haftada bir dışarı çıkabilmek için, çocuklarıma daha güzel bir hayat verebilmek için çalışıyorum zaten, bunu o da gayet iyi biliyor
Yetersizlik meselesine gelirsek o benden bunu talep etti zaten sonrasında o hiç istemeden ben hallettim yani kartımı ona veriyorum o ödemeyi yapıp bana evde iade ediyor, insanların içinde rencide olmasını da istemem tabi
Bende isterdim evin ve ailemizin idaresi noktasında o elini taşın altına koysun ben sadece çocuklarımla, onunla ilgileneyim ama malesef bunu da bana yükledi, nasıl ve neden diyeceksiniz bende rahatlık diyeceğim çünkü başka açıklaması yok

En az 7 yıldır tanıdığınız ve 6 yıldır da eşiniz olan insanı, siz daha iyi tanırsınız.

Bazen insan olayların içindeyken objektif bir değerlendirme yapamayabiliyor.

Temel sorunlarınızı yeniden gözden geçirin.

Genel olarak mesajlarınızda maddi konularla ilgili fikir ayrılıklarınız ön plana çıkıyor.

2 tarafında aktif olarak çalıştığı evliliklerde bütçenin oluşturulması ve harcamalar büyük bir sorun haline gelebiliyor.

Kızınızı devlet anaokuluna gönderseniz bakıcı okul çıkışında kardeşiyle birlikte onu almaya gitse olmaz mı?

Hem evi hem de arabayı alma şansınız yok. Kim olsa kabul etmez karşı tarafta. Evi vermesi adil olan. Evi bana bırak nafakayı az isteyelim şeklinde pazarlık yapabilirsiniz. Öğretmen maaşı yüksek değil ama çocuğuma bin lira nafaka vereyim düzeyinde düşük de değil. Benim babam emekli maaşıyla tek çocuğa iki bin lira nafaka veriyor. 2 çocuk için dört binden aşağısını kabul etmeyin. O kadar kreş masrafları var.

Sanki çocukları kadın tek yaptı.
Öyle tanıdığım adamlar var ki çocuk istemiyor ve öyle güzel korunuyor ki.
Adam da istiyor kadın da.
Sorumluluga gelince erkek vınnnn.
Manevi anlamda yoksa maddi olarak destek versin.
İki çocuklu kadın neden bekar adamın bundan sonra ne yapacağını dusunsun?
Bir artı bire yerlessin maaşıyla gecinsin çok biliyorsa ek iş yapsin.

Kızınızı devlet anaokuluna gönderseniz bakıcı okul çıkışında kardeşiyle birlikte onu almaya gitse olmaz mı?
Bakıcının yakınında kozımı gönderebileceğim bir ilkokul yok, hem de kışın bu çok zor olur çocukla gidip ikisini de getirmesi kabul edeceğini de sanmıyorum

Yok ne şiş yansın ne kebap derdinde beyzadem, sen çocuklara da bak ama ben de maddi olarak zora düşmeyeyim, dün diyor bir daha mı düşünsek şu boşanma işini oyun oynuyoruz sanki, hadi boşanalım yok neyse vazgeçelim, sabrımın doruklarındayım

Eğer evi vermeyecekse bence bir daha düşünün derim. Çünkü adam keyfine bakarken siz cok zorlanacaksınız.

Bence de tekrar düşünün. En azından çocukların ikisi de ilkokula gitsin biraz kendilerini kurtarsınlar öyle düşünürsünüz. O sırada maddi durumunuzu düzenlersiniz. İşte her ay altın atın mesela kenara. Bu ekonomide tek maaşa evsiz 2 çocuk yetiştirmek o kadar zor ki.

Siz daha öncede burada boşanma konusu açmıştınız sanki.
Evet daha önce anlaşmalı boşanma davasını açtım ama beyfendi gelmediği için benim de avukat tutacak param olmadığı için dava düştü şimdi razı oldu hazır razıyken kurtulmak istiyorum bu yükten

Bu adam boşanmaz bebişim. Çünkü kendi konforu bozulmasın istiyor. Ev sizde kalsın arabayı alsın. Sessizce git, çocuklar etkilenmesin, sana yakışacak olan bu dersin. Çünkü emin olun çocuklar kimin ne olduğunu, ne yaptığını görerek büyüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…