- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
annem , babam , eniştelerim , ablalarım , abilerim dağ gibi arkamda durdular , onun ağzının payını verip beni alıp geldiler .Hayat bir şeylere yanmayla geçecek kadar uzun değil.
Tatil yerinde bırakın bütün geçmişi..
Ailenizde yanınızdaysa güçlü ve dimdik bir şekilde yeni hayatınıza adapte olun.
Herşeyin sonu değil, dünyaya onunla mı geldin? Hayır.
Boşandıktan sonra çok mutlu hayatı olan bir sürü kadın var.
Sakın üzülüp, aglayıp zayıf gözükmeyin hem onu mutlu etmeyin hemde o şekilde asla atlatamazsıniz.
Arkanıza sakın bakmayın! Bu saatten sonra nasıl mutlu oluyorsanız onları yapın.
teşekkür ederim , çok çektim çok . Esim icin. Bunca şeye na dil katlandım ve esim ailesi icin beni nasil bir kalemde sildi . KabullenemiyorumHakkinizda hayirlisi olsun.Yerinde olsam kurtulduguma şükrederdim.Cocugunuz yoktur umarim.Daha kolay atlatirsiniz emin olun.
Biraz zaman gecsin kus gibi hafiflersini gercekten nefes almayi bilince simdiye kadar nede çektim diceksin.Umarim hersey gonlunce olur .
A
annem , babam , eniştelerim , ablalarım , abilerim dağ gibi arkamda durdular , onun ağzının payını verip beni alıp geldiler .
Ama ben ağladım , ağıtlar yaktım , ciğerim yanıyor 3.5 yıl sonra bu asamaya geleceğini asla bilmezdim .
İyi değilim olamam gibi de geliyor
çok teşekkür ederim desteğin için, çok ağır geliyor bana çok , beni bir çırpıda silmesini sindiremiyorumOhh ne güzel işte ailen dağ gibi arkanda canım benim.
Şuan boşluktasın bunu da anlıyorum.. ama düşünsene seni sevmeyen ve seni bir çırpıda hayatından çıkarmak isteyen bir kişilikle ömür boyu geçirmek ister misin?
Sevmek ve sevilmek bu değil!
Bazen bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacağı içindir!
Çok eminim ki senin için daha iyisi olacak.
Sen böyle üzülüyorsun ağlıyorsun falan ya o daha çok üstüne gelecek.
Sen bir duruşunu değiştir onsuzda nasıl mutlu olduğunu o bir görsün!
Bak ondan sonra ona nasıl koyacak.
Maalesef eşinde olsa her zaman bir erkeğin hayatında kendini garantilemeyeceksin. Sonra böyle giriyorlar havalara!
Canım yine seveceksin yine aşık olacaksın ve yine evleneceksin!
Senin hayatında bu olay kocaman bir ders olarak bir köşede kalsın. Iyiki yaşamışım bunları de!
Hiç bir zaman hiç bir şeyden pisman olma.
Sevdiklerimiz ölüyor yine yeni sayfalar açıyoruz.. böyle bir karakter hayatından gidiyorsa sen kalk sevinçten dört köşe ol
Simdi hersey bos gibi geliyor. Sakin uzulme dicem ama biliyorum cok uzuleceksin. Bende bosandim. Ama inan ki o agladiklarina guluyorsun ilerde. Sabret sabir herseyin ilaci hepsi gececek.Evet kizlar boşanma aşamasına geldim kv galip geldi , eşimi yeterince doldurmuş , tavrı davranışları değişmişti ben pollyanacilik oynuyordum sadece , ailem hatta siz bile eski konumda bunu fark etmiştiniz.
Sizi istemiyor ayrılmak istiyor demiştiniz , çok çabaladım gurur denen bisey kalmadı bende .
10 günlük tatildeydik ailemle birlikte gittik , esim istedi onlarla gitmeyi meğerse orda onlara ayrılmak istediğini söyleyecekmiş , evde bana üzüldüğü icin geri adim atıyormuş .
Neyse 10 günlük tatilde bana yapmadığı kalmadı , bağırma , aşağılama , kızma , uzak durma ..meğerse beni bezdirme ve boşanalım deme derdindeymis.
Ailemin bir tepki vermesini beklemiş ama onlar benim icin her yaptığını görmezden gelmisti. En son bana yine bağırdı ailemin yaninda boyle beni küçük düşüremezsin dedim ve olan oldu ,bugün evimize dönecektik .
Eniştelerime , abime ben istemiyorum demiş , gittik çektim kenara evet dedi seni sevmiyorum artik devam edemem dedi ve cuma günü boşanma davası açacakmış .
Ben de ailemle gelmek zorunda kaldım , şimdi bizimkiler de dava açmaya hazırlanıyor .
Bitti evliliğim, cabama mi yanayım , yaptıklarına mi , yillarıma mi .?
Hakkından en hayırlısı buymuş demekki canım,şer gibi görünen şeyler aslında hakkımızdan en hayırlısı ama biz insanoğlu anlayamıyoruz,Rabbim gönlüne ferahlık versin.Hiç kolay değil elbette üzüleceksin ama geçeçek her acı gibi buda geçecek.A
annem , babam , eniştelerim , ablalarım , abilerim dağ gibi arkamda durdular , onun ağzının payını verip beni alıp geldiler .
Ama ben ağladım , ağıtlar yaktım , ciğerim yanıyor 3.5 yıl sonra bu asamaya geleceğini asla bilmezdim .
İyi değilim olamam gibi de geliyor
Evet kizlar boşanma aşamasına geldim kv galip geldi , eşimi yeterince doldurmuş , tavrı davranışları değişmişti ben pollyanacilik oynuyordum sadece , ailem hatta siz bile eski konumda bunu fark etmiştiniz.
Sizi istemiyor ayrılmak istiyor demiştiniz , çok çabaladım gurur denen bisey kalmadı bende .
10 günlük tatildeydik ailemle birlikte gittik , esim istedi onlarla gitmeyi meğerse orda onlara ayrılmak istediğini söyleyecekmiş , evde bana üzüldüğü icin geri adim atıyormuş .
Neyse 10 günlük tatilde bana yapmadığı kalmadı , bağırma , aşağılama , kızma , uzak durma ..meğerse beni bezdirme ve boşanalım deme derdindeymis.
Ailemin bir tepki vermesini beklemiş ama onlar benim icin her yaptığını görmezden gelmisti. En son bana yine bağırdı ailemin yaninda boyle beni küçük düşüremezsin dedim ve olan oldu ,bugün evimize dönecektik .
Eniştelerime , abime ben istemiyorum demiş , gittik çektim kenara evet dedi seni sevmiyorum artik devam edemem dedi ve cuma günü boşanma davası açacakmış .
Ben de ailemle gelmek zorunda kaldım , şimdi bizimkiler de dava açmaya hazırlanıyor .
Olmayınca olmuyor canım tek başına olmuyor karşı taraf uyumsuz hareket ediyor ve herşeyi birden bitirmek isteyen eşin bunu planlı projesidir varmış ne kadar adi ve sinsice sanırım dayandığı yeni limanlar vardır yoksa bukadar çaba boşa olmaz tabiki sen yoluna bak seni istemeyeni sen hiç isteme.Evet kizlar boşanma aşamasına geldim kv galip geldi , eşimi yeterince doldurmuş , tavrı davranışları değişmişti ben pollyanacilik oynuyordum sadece , ailem hatta siz bile eski konumda bunu fark etmiştiniz.
inşallah canim , ama dayanilacak gibi degilSimdi hersey bos gibi geliyor. Sakin uzulme dicem ama biliyorum cok uzuleceksin. Bende bosandim. Ama inan ki o agladiklarina guluyorsun ilerde. Sabret sabir herseyin ilaci hepsi gececek.
sağol , abim ve babam araştırmaya başladıAdama bak, boşanmak istiyorsan boşanacağım de gitsin.
Aileyle tatile götürüp, herkesin içinde ezip aşağılamak ne demek?
Ondan önce siz açın davayı.
Geçmiş olsun.
amin canim , inşallah geçer tez zamanda , ailenin hepsi yanında biri gidip biri geliyor yanıma, çok fazla da dayandın biz evliliğine sebep olmamak icin sustuk diyorlar ,Hakkından en hayırlısı buymuş demekki canım,şer gibi görünen şeyler aslında hakkımızdan en hayırlısı ama biz insanoğlu anlayamıyoruz,Rabbim gönlüne ferahlık versin.Hiç kolay değil elbette üzüleceksin ama geçeçek her acı gibi buda geçecek.
teşekkürler canim , sabah o ayrı eve gitti biz ayrı çıktık erkenden .gidip annesine demez biliyordum aradım gözün aydın dedim boşanıyoruz , yıktın oğlunun yuvasını dedim .canım benim şok oldum...aileyle tatile gidip bir de herkese boşanmak istiyorum demek nedir yaaa? burdan bile eşinin hala oturmamış karakterli ana kuzusu olduğu belli. ben senin içini biliyorum elinden geleni yaptın kalbin tertemiz rabbimin senin için çok daha iyi planları var emin ol. kv ye hiçbişi demiyorum allah ona öyle bir gelin verir ki gelir sana yalvarır diz çöker sen de miktiri basarsın çünkü çoktan harika bir hayatın olmuş olur. burda bir üye vardı müge idi sanırım tam aynısı olmasada eşi sonradan ayaklarına kapanmıştı pişmanlıktan ama umru bile olmamıştı.
seni üzmemek içinmişmiş... la havle ya.kv yi aradığında ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?