- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
bir gün bile karşı karsiya gelmedim onlarla , kırmadım kalplerini ama gel gör ki oğlunu paylaşamadı benimle , esim de anneyle eşin yerini ayıramadı, annesini dinleyip bitirdi bizi , mutlu mudur simdi acaba eşim ailesi ?KV nasıl galip geldi ya bu ne demek ben onu anlamadım KV ayrilmanizi mı istiyordu yani.sevmiyor demek ki canım ağlama bak nasıl dönecek sana yuvayi yıkanan yuvası olmazmış boşver ailene helal olsun arkadalar
inşallah canim bana dua et olur mu ? Ciğerim yanıyor , dayanamiyorum , çok agir geldi hazır değildim , bugun evimize gidiyorduk meğerse adam bizi bitirmiş fırsatını arıyor söylemeyeHiçbir şeye yanmayın.
Önünüzde daha güzel yıllar olacak.
Bugün üzüldüğünüz ne varsa,yarın gülerek hatırlayacaksınız.
bir gün bile karşı karsiya gelmedim onlarla , kırmadım kalplerini ama gel gör ki oğlunu paylaşamadı benimle , esim de anneyle eşin yerini ayıramadı, annesini dinleyip bitirdi bizi , mutlu mudur simdi acaba eşim ailesi ?
Rabbim sabrını verecektir hiç merak etme.inşallah canim bana dua et olur mu ? Ciğerim yanıyor , dayanamiyorum , çok agir geldi hazır değildim , bugun evimize gidiyorduk meğerse adam bizi bitirmiş fırsatını arıyor söylemeye
Evet tabiki de. Oncelikle bir toparlanin. Oglum 5 yasindayfi ben bosandigimda. Annem vefat etmisti ve babami evlendirmistik. Babam sagolsun sahip cikti. Bende cocuk baktim oglum sıķınti cekmesin eksiklenmesin diye. Ihtiyaclarini rahatca karsilamak istedim. Cok sukurler olsun rabbime oglumda utandirmadi. Simdi 22 yasinda vatanina milletine hayirli evlat oldu meslek sahibi oldu. Simdide o benim bir dedigimi iki etmiyor. Ama dedigim gibi once sabir tum acilar uzuntuler zamanla gececek. Belki de ilerde hayirli bir kismetin cikar yuvani tekrar kurarsin. Bosanmak yolun sonu degil. Ben su an 46 yasindayim inan ki dunyaya yeniden gelmis gibiyim.sıfırdan tekrar başlayabilir miyim , ailemin yaninda tekrar eskidi gibi yasayabilir miyim ?
sevmiyormuş öyle dedi , soğumuş . Kahroluyorum mükafatı bu olmamalıydıEsin mutluysa eğer ailesi de mutludur ama seven insan nasıl annesini dinler ben anlamıyorum bu kdr fedakarlık yapıp da sana bu muamele Allah'ım bırak biraz akışına sakin arayıp sorma. KV kına taksim tursunu kursun essek kadar adamın
Allah size bağışlasın yavrunuzu , yolun sonunda gibiyim , dünya başıma yıkılmış gibiyim , burdaki boşanmaları okurken bana çok uzak duruyordu şimdi ben bu aşamadayım ,Evet tabiki de. Oncelikle bir toparlanin. Oglum 5 yasindayfi ben bosandigimda. Annem vefat etmisti ve babami evlendirmistik. Babam sagolsun sahip cikti. Bende cocuk baktim oglum sıķınti cekmesin eksiklenmesin diye. Ihtiyaclarini rahatca karsilamak istedim. Cok sukurler olsun rabbime oglumda utandirmadi. Simdi 22 yasinda vatanina milletine hayirli evlat oldu meslek sahibi oldu. Simdide o benim bir dedigimi iki etmiyor. Ama dedigim gibi once sabir tum acilar uzuntuler zamanla gececek. Belki de ilerde hayirli bir kismetin cikar yuvani tekrar kurarsin. Bosanmak yolun sonu degil. Ben su an 46 yasindayim inan ki dunyaya yeniden gelmis gibiyim.
Insan basina gelince anliyor. Dunyasi yikiliyor. Yolun sonu degil yani. Hayat o adamlada donmuyor. Belki de ilerde benin gibi iyi kide bosanmisim diyeceksiniz.Allah size bağışlasın yavrunuzu , yolun sonunda gibiyim , dünya başıma yıkılmış gibiyim , burdaki boşanmaları okurken bana çok uzak duruyordu şimdi ben bu aşamadayım ,
gözü hic bir şeyi görmez oldu ve ben bu değişimi fark etmedim , hep başka derdi var sandım meğerse bizi bitirmeye çalışıyormuş kafasında , bense onu mutlu etmek için beni takmayan ailesini arayıp hal hatırını soruyorum .Boşver be güzelimmm hayat devam ediyorr...
Senin vicdanın rahat mı ? Gerisi boş inan...
Hakkında böylesi daha hayırlı...
Aileni, yani yanındaki büyüklerini hiçe sayarak size bağırıp aşşağılayabiliyorsa demek ki gözü hiç bir şeyi görmez olmuş.
Bırak ne hali varsa görsün anasıyla...
Lütfen artık anla ama sende !!gözü hic bir şeyi görmez oldu ve ben bu değişimi fark etmedim , hep başka derdi var sandım meğerse bizi bitirmeye çalışıyormuş kafasında , bense onu mutlu etmek için beni takmayan ailesini arayıp hal hatırını soruyorum .
Onlar aranıyor sormuyor neden aramıyorlar diye sorgulamıyorum .
Bana adımla hitap etmeye başlamış anlamamışım kafasında bitirdiginin,
Elimi tutmuyor, sarılmıyor anlamıyorum
Hala .
Allah yardımcın olsun, boşver arkana bakma, bundan sonra cok mutlu olursun umarımEvet kizlar boşanma aşamasına geldim kv galip geldi , eşimi yeterince doldurmuş , tavrı davranışları değişmişti ben pollyanacilik oynuyordum sadece , ailem hatta siz bile eski konumda bunu fark etmiştiniz.
Sizi istemiyor ayrılmak istiyor demiştiniz , çok çabaladım gurur denen bisey kalmadı bende .
10 günlük tatildeydik ailemle birlikte gittik , esim istedi onlarla gitmeyi meğerse orda onlara ayrılmak istediğini söyleyecekmiş , evde bana üzüldüğü icin geri adim atıyormuş .
Neyse 10 günlük tatilde bana yapmadığı kalmadı , bağırma , aşağılama , kızma , uzak durma ..meğerse beni bezdirme ve boşanalım deme derdindeymis.
Ailemin bir tepki vermesini beklemiş ama onlar benim icin her yaptığını görmezden gelmisti. En son bana yine bağırdı ailemin yaninda boyle beni küçük düşüremezsin dedim ve olan oldu ,bugün evimize dönecektik .
Eniştelerime , abime ben istemiyorum demiş , gittik çektim kenara evet dedi seni sevmiyorum artik devam edemem dedi ve cuma günü boşanma davası açacakmış .
Ben de ailemle gelmek zorunda kaldım , şimdi bizimkiler de dava açmaya hazırlanıyor .
Bitti evliliğim, cabama mi yanayım , yaptıklarına mi , yillarıma mi .?
Ayrılığı istemiyorsa kayinvaliden pek birsey yapamaz... Çünkü çoğu erkek ancak başkasına aşık olduğunda bırakıp gidiyor.. Bu ihtimal harici pek çoğu kurulu düzeni bozmak istemez... Anlaşmalı ya yanasma.. ve ondan önce sen aç davayı ki sakin ha Üzgün bitkin mutsuz görünme adama.aman ayrılmayalim diye yalvarma sakin.. ki pişman olup dönme ihtimali yüksek olsun ve dönerse affetme afedersen bile sağlam şartlarını sun hatta bu şartlarını evlilik sözleşmesi seklinde imzalı yaptır ki bu sefer keşke donmeseydim diye sen pişman olmayasin... bunlar harici çekişmeli olarak yoluna devam edersinEvet kizlar boşanma aşamasına geldim kv galip geldi , eşimi yeterince doldurmuş , tavrı davranışları değişmişti ben pollyanacilik oynuyordum sadece , ailem hatta siz bile eski konumda bunu fark etmiştiniz.
Sizi istemiyor ayrılmak istiyor demiştiniz , çok çabaladım gurur denen bisey kalmadı bende .
10 günlük tatildeydik ailemle birlikte gittik , esim istedi onlarla gitmeyi meğerse orda onlara ayrılmak istediğini söyleyecekmiş , evde bana üzüldüğü icin geri adim atıyormuş .
Neyse 10 günlük tatilde bana yapmadığı kalmadı , bağırma , aşağılama , kızma , uzak durma ..meğerse beni bezdirme ve boşanalım deme derdindeymis.
Ailemin bir tepki vermesini beklemiş ama onlar benim icin her yaptığını görmezden gelmisti. En son bana yine bağırdı ailemin yaninda boyle beni küçük düşüremezsin dedim ve olan oldu ,bugün evimize dönecektik .
Eniştelerime , abime ben istemiyorum demiş , gittik çektim kenara evet dedi seni sevmiyorum artik devam edemem dedi ve cuma günü boşanma davası açacakmış .
Ben de ailemle gelmek zorunda kaldım , şimdi bizimkiler de dava açmaya hazırlanıyor .
Bitti evliliğim, cabama mi yanayım , yaptıklarına mi , yillarıma mi .?
amin canim , aynen açık açık söylemek yerine beni bezdirip bana söyletme derdindeymis, senin evlilik devam ediyor mu ? Allah sana da sabir versinDerdini kendi derdim gibi okudum çocuğumuz olmuyor deyince eski konularına baktım.
Yumurta rezervinin az olduğunu ve 5 tüp bebek 2 iptal tedavini okudum.
Senin sorunun kvalide doldurması değil canım bu kadar tedaviyle olmadıysa bu saatten sonra olmaz deyip, içindeki çocuk sevgisi de fazla olduğu için eşin boşanmak istiyor açık ve net. Bunu açık açık yazıyorum çünkü kvalideye nefret yükün olmasın bu süreçte. Eşim dinlemek istemiyor hastalığımı artık yazmışsın,derdinizin çocuksuzlukta olduğunu yazmışsın sende farkındasın durumun bolca dua sabırla yola devam..Bu adam içinde üzülme değmez açık açık söylemek yerine bezdirmeyi çalışmış seni..Allah bizlerinde yardımcısı olsun..on yıla yakın bir evlilik ve çocuksuz olarak yazıyorum..
aynen böyle düşünüyorum , onun icin yaptıklarım ve buna rağmen bu hale düşmem beni çok üzüyor .attigim büyük adımlar , her şeyi sineye çekmem artik yoruldum pes ediyorum demem gereken bendim o degil , bunu kabullenemiyorumBazen çabalarsın yinede olmaz..şuan üzgün dahası onun için yaptıklarınıza kızgınsınız..değmediğini düşünüyorsunuz..onun için yaptıklarınızı aklınıza getirip pişman olmayın..ona karşı attığınız adımlar,sabrınız,iyiniyetiniz sizi siz yapan davranışlar..evet sıkımtılı bir süreç ama geriye dönüp baktığınızda "keşke" dediğiniz birşey olmayacak..bundan sonraki hayat yolunuzda huzur ve sevgi bulmanızı diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?