Boşanıyorum

ne diyorlar mesela merak ettim eşinde neleri gözlemlemişler?
değer vermedi , toplum icin aşağıladı , bağırdı , çağırdı . Öyle yapıyormuş ben nasıl bir etkinin altındaydım da fark etmedim . Aileme karşı saygısızlığı hat safhadaydı bense bu onun huyu bahanesine sığınıyordum .esim olduğu icin toz kondurmadım ailem benim icin bir kere bile ona bağırmadı , sabretti .
Simdi yeni yeni farkına varıyorum adam çocuk için sabretmiş olacak diye çünkü daha şubatta bile denedik tüp bebek . Aileme 2 yıldır kafamda bitirdim demiş , o zaman neden 2 yıldır 5 tüp bebek yaptırdık neden .
Demek ki çocuğu olunca da tekmeyi basacaktı onu bekliyormuş kalitesizin tekiymis fark edememişim .

nasıl ya annesiz mi büyüteceğini düşünüyordu.çok saçma.neyse canım sen bunları bırak kendi mutluluğuna bak bir danışmana psikologa git o daha iyi yol gösterir

Dediğin gibi oldu yine sevdim ,yine aşık oldum ve evlendim çok şükür dedirtecek bir adım atmışım meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…