Boşanıyorum

Senin şuan daha güçlü olman lazım,dik dur hayat okadar güzel ki.Yeni bir hayat sıfırdan seni bekliyor.
O kaybettiğine yansın.
İstatistikler hiç şaşmaz ilk ayrılan ilk pişman olandır.O pişman olduğunda hayatına yeni aldığın adamla ona si..tiri çekersin.
Bence şu dünyada en güçlü insanlardan birisin şuan,şu şoku bir atlat inş.
Benim tanıdığım en güçlü insanlar kaybedecek şeyleri olmayan ve ağır kazık yiyen insanlardı.
Dibe vurmadan yukarı çıkamazsın acını yaşa ve ayağa kalk.

istemediğini açık açık söylediği anda ben de bitirdim , kalktım ailemle geldim davayı acın dedim

ailem bu gerçeği gördü ben inanamadım , toz kondurmadım ona , sakin dedim ailesinin oyununa geliyor dedim . Meğerse bitirmiş kafasında uzatmaları oynuyormuş , dünyam başıma yıkıldı benim icin can atan adam gitmiş buz gibi bir adam gelmişti

teşekkür ederim , çok çektim çok . Esim icin. Bunca şeye na dil katlandım ve esim ailesi icin beni nasil bir kalemde sildi . Kabullenemiyorum
Kansiz mis iste .kurtulduguna sevinmelisin.Bir gun gercekten seni seven sana deger veren insanla karsilastiginda iyice tiksinceksin onlardan

pişman olur mu , yanar mi bu yaptığına , annesi bunun acısını çeker mi ? Suanda bunları merak ediyorum , ayrılalım dediği icin mutlu mu yükünü attı diye yoksa benim gibi diplerde mi , merak ediyorum iste , eğer yükünü attı diye mutluysa acım daha da artar

Şimdi herşey tozpembe konunuzu bilmiyorum ama bir yuva yıkmak o kadar kolay değil mutluysa aklından ve vicdanından şüphe ederim zira mutluysa senin onu tamamen silmen lazım.
Gözünde küçült onu canım böylesi daha kolay olur.
İyi günleri değil kötü günleri düşün sana yaptığı haksızlıkları düşün.
Ve emin ol dünyada bir o adam yok ve milyonlarca kusurları var.
Çok daha iyileri ile karşılaşınca anlarsın ve sen iyiki dersin.
Annesine gelince dedim ya konuyu bilmiyorum ama zalimlik yapmışsa bedelini yaşamadan ölmez. İçin rahat olsun.
Herkesin yaptığı kötü planlar gün gelir başında patlar.

ailem avukatın yanina gittiler 3.5 yildir bizim icin kayıp gibiydin saba hasrettik şimdi geldin çok mutluyuz diyorlar .hem acım bitecek hem de bana kavuşacaklar diye

Bence dönüp ardına bile bakma ,Ayağa kalk rujunu sür ailene sarıl ve şükür et.
Emanete hıyanet etti ve kaybedenlerden oldu ,okadar.

Gecmis olsun canim. Bi ton sorularin var, bisuru duygu ayni anda yasiyosun eminim..
Bi sekilde kendine geleceksin az bi zaman sonra, ama kendini cokta yipratma. Ailen arkanda, herif sevmiyomus istemiyomus zaten, sagligin yerinde, ac degilsin acikta degilin, emin ol su akar yolunu bulur.
Birak ne hali varsa gorsun, madem okadar gurursuz davrandin evliligin boyunca, ozaman bu saatten sonra o gururundan kalan ufak tefek kirintilari toparla, kendine bi cekiduzen ver.

hepsi geciyo, bitiyo. bosver. hersey zaman gectikce unutuluyor, hatiralar hatirlanmamaya baslaniliyor.
Allah yardimcin olsun, hayat guzel. Sukrune devam et ve kendini bolca oyala.

Biraz dik durun lütfen dayanamadığın nedir? Buda nice insanlar arkasında kimse yok diye nelere susuyor sen ne kadar şanslısın tamam seviyorsun ama kendine eziyet etmeye gerek yok kocan bu konuyu seninle başbaşa konuşacak kadar bile adam değil şu an acın taze zaman geçtikçe şükredersin

o çok küçükmüş ama ben hala gözümde yuceltiyorum, toz konduramıyorum büyü yapılmış gibi diyorum , ailem de sana da yapılmış o zaman madem onu bu kadar koruyorsun , o sana tekmeyi bastı sen hala haksızsın diyorsun , diyorlar bana

Bence dönüp ardına bile bakma ,Ayağa kalk rujunu sür ailene sarıl ve şükür et.
Emanete hıyanet etti ve kaybedenlerden oldu ,okadar.
onun şehrinde çalışıyorum , tayin zamanı bitmiş , ben yine o şehre gidecem yine insanlara durumu anlatacam , insanlar bana acıyarak bakacak , güçlü hissetmiyorum kendimi

sağol canim allah razi olsun , ben o kadar çok severken na dil bu asamaya geldik onu anlamıyorum , enisteme ondan soğudum , gözümde kararmış , sevgim de saygim da bitti demiş .
Bir de ben gidip duymak istedim çünkü 3 yıldır bir defa bile demedi bana , sorduğumda evet dedi ve bitirdim herkes yoluna dedim .
Geri adim atmam bundan sonra , ama nasıl tasarım onsuz , nasıl toparlanirim bilmiyorum .
Beni sevmediğini bugüne kadar hic anlamadım , çocuğumuzun olmaması ve kv sorunları yüzünden yıprandığını zannettim hep .

inşallah ama çok ağır yaşıyorum şuanda bunu

inşallah ama çok ağır yaşıyorum şuanda bunu
tabi ki olması gereken zaten bu bir yuva yıkılıyor ama demek istediğimiz şu senin yuvani herhangi biri yıkmadi kv şu bu diyip acını katlama koca karaktersiz kaç yaşında adam hala aklına girebiliyor sa birileri ondan bir şey olmaz zaten bunları düşün. Geri gelecek pişman olacak kötü hayat yaşayacak diye umut besleme olmazsa bunlar üzülürsün tamamen hayatından çıkar

KV nasıl galip geldi ya bu ne demek ben onu anlamadım KV ayrilmanizi mı istiyordu yani.sevmiyor demek ki canım ağlama bak nasıl dönecek sana yuvayi yıkanan yuvası olmazmış boşver ailene helal olsun arkadalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…