- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
inşallah bunu bir an önce atlatmak istiyorum , abim , babam eniştelerim de öyle diyor . Dün dayanamadım anneme dedim ki anne ne yapmalıyım sen söyle, böyle bir hayat olmaz devam edemezsin dedi ağladı .Bizde geçtik o yollardan şimdi ciğerin yanıyor ya bi süre sonra nefes aldıgını hissedeceksin bu defa keşke daha önce ayrılsaymışım diyeceksin.alışacaksın unutacaksın hayatına yeni insanlar girecek yeni heyecanlar yeni mutluluklar derken hatırlamayacaksın bile.zaman gerçekten herşeyin ilacı
inşallah tez zamanda hayrını görürüm , biran önce bütün aşamaları atlatmak istiyorum .Ah ah, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok, umarım kısa sürede atlatırsın bu durumu...
Bizim şer sandığımızda hayır, hayır sandığımızda şer vardır, biz bilemeyiz...
Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı. Dilerim çok mutlu olursunuz.inşallah tez zamanda hayrını görürüm , biran önce bütün aşamaları atlatmak istiyorum .
babam ve abim bir an önce biterme taraftarı uzatıp yıpratmami istemiyorlar , çünkü o dun kesin konuşmuş asla istemem diye , sonumuz yok bitsin diye , yani oluru yok tesellim yok artik .Şöyle söyliyim eşin gerçekten
Ayrılığı istemiyorsa kayinvaliden pek birsey yapamaz... Çünkü çoğu erkek ancak başkasına aşık olduğunda bırakıp gidiyor.. Bu ihtimal harici pek çoğu kurulu düzeni bozmak istemez... Anlaşmalı ya yanasma.. ve ondan önce sen aç davayı ki sakin ha Üzgün bitkin mutsuz görünme adama.aman ayrılmayalim diye yalvarma sakin.. ki pişman olup dönme ihtimali yüksek olsun ve dönerse affetme afedersen bile sağlam şartlarını sun hatta bu şartlarını evlilik sözleşmesi seklinde imzalı yaptır ki bu sefer keşke donmeseydim diye sen pişman olmayasin... bunlar harici çekişmeli olarak yoluna devam edersin
aynen böyle düşünüyorum , onun icin yaptıklarım ve buna rağmen bu hale düşmem beni çok üzüyor .attigim büyük adımlar , her şeyi sineye çekmem artik yoruldum pes ediyorum demem gereken bendim o degil , bunu kabullenemiyorum((
o da bazı şeyleri anlayacak mi , yaptıklarımı, bensizligin acısını çekecek mi ,Robot değil insansınız üzülüp ağlayacaksınız, eskiye dair ne varsa gözyaşlarıyla akıp gidecek..O da bazı şeyleri anlayacak ama hemen şimdi değil, vakti geldiğinde..fakat siz çoktannnn rotanızı çizmiş ve sefere çıkmış olacaksınız..bundan sonraki hayat güzel olacak inanın.
boşan gitsin hiçbir şey tek taraflı olamaz...bu da sana tecrübe olmuş olurEvet kizlar boşanma aşamasına geldim kv galip geldi , eşimi yeterince doldurmuş , tavrı davranışları değişmişti ben pollyanacilik oynuyordum sadece , ailem hatta siz bile eski konumda bunu fark etmiştiniz.
Sizi istemiyor ayrılmak istiyor demiştiniz , çok çabaladım gurur denen bisey kalmadı bende .
10 günlük tatildeydik ailemle birlikte gittik , esim istedi onlarla gitmeyi meğerse orda onlara ayrılmak istediğini söyleyecekmiş , evde bana üzüldüğü icin geri adim atıyormuş .
Neyse 10 günlük tatilde bana yapmadığı kalmadı , bağırma , aşağılama , kızma , uzak durma ..meğerse beni bezdirme ve boşanalım deme derdindeymis.
Ailemin bir tepki vermesini beklemiş ama onlar benim icin her yaptığını görmezden gelmisti. En son bana yine bağırdı ailemin yaninda boyle beni küçük düşüremezsin dedim ve olan oldu ,bugün evimize dönecektik .
Eniştelerime , abime ben istemiyorum demiş , gittik çektim kenara evet dedi seni sevmiyorum artik devam edemem dedi ve cuma günü boşanma davası açacakmış .
Ben de ailemle gelmek zorunda kaldım , şimdi bizimkiler de dava açmaya hazırlanıyor .
Bitti evliliğim, cabama mi yanayım , yaptıklarına mi , yillarıma mi .?
İşte kafasına gore sevgili gibi ceketini al otomatik hadi ben gidiyorum bitti yaptığı için sana anlaşmalı ya yanasma soy... Birde gerçekten doldurusa geldiyse sana karşı dolup kinlendiyse zamanla hatasını anlayıp dönme ihtimali var bu yüzden zaman ver bir iki hafta... ama dersen ki gerçekten bitti olmaz daha o zaman da aç davani bitir... ama diyorumki başkası için gittiyse bunu ispatlayip aleyhine kullanabilirsin ki çok özür diliyorum gecelik muamelesi yapmak neymiş görsün... düzgün adam bunu senin ailene söylemek yerine alır seni karşına derdi nneyse sana anlatır.. Öyle ürün almışta beğenmeyip aldığı yere iade ediyor muamelesi çekmez sana adam olanbabam ve abim bir an önce biterme taraftarı uzatıp yıpratmami istemiyorlar , çünkü o dun kesin konuşmuş asla istemem diye , sonumuz yok bitsin diye , yani oluru yok tesellim yok artik .
o da bazı şeyleri anlayacak mi , yaptıklarımı, bensizligin acısını çekecek mi ,((
dolduruşa geldi , annesinin onu bu asamaya getirdiğini bugun annesiyle konuşunca Anladim , bitti dediğimde çığlık attı , sevinçten kal zil tak dedim , iyi oldu oğlum icin hayırlısı oldun dedi , gec bile oldu dedi .İşte kafasına gore sevgili gibi ceketini al otomatik hadi ben gidiyorum bitti yaptığı için sana anlaşmalı ya yanasma soy... Birde gerçekten doldurusa geldiyse sana karşı dolup kinlendiyse zamanla hatasını anlayıp dönme ihtimali var bu yüzden zaman ver bir iki hafta... ama dersen ki gerçekten bitti olmaz daha o zaman da aç davani bitir... ama diyorumki başkası için gittiyse bunu ispatlayip aleyhine kullanabilirsin ki çok özür diliyorum gecelik muamelesi yapmak neymiş görsün... düzgün adam bunu senin ailene söylemek yerine alır seni karşına derdi nneyse sana anlatır.. Öyle ürün almışta beğenmeyip aldığı yere iade ediyor muamelesi çekmez sana adam olan
farklı sehirdeyiz , ben orda öğretmenim tayini bir şekilde aldırabilirsem hic bir zaman karşılaşma imkanımız olmaz , ortak arkadaş , akraba da yokKimse birbirinin aynısı değil..en kısa zamanda yeniden evlenebilir..bunlar mutluluk getirecek mi..acaba yeni eşi sevgili annesine karşı sessiz kalacak mı yada sizin gibi her durumda onlara adım atacak mı..bundan sonraki süreçte onlarla laf dalaşına girmeyin,hiçbir zaman "benim gibi gelin bulamazsınız" tarzı bir cümle kurmayın..herşeyi zamana bırakın..herkes hakettiğini buluyor ben çok gördüm sizde buna inanın..avukatınızla muhattap olun akraba gibi aracılar laf taşımasın taraflar arasında..beni hiç sevmemiş diye düşünmeyin..sevmiş evlenmiş..artık devam etmek istemiyor..bunu kabullenin..aile dışından kimseye dert yanmayın..herşey zamanla iyi olacak.
onsuzluğa alışır miyim , hic boyle bir şey beklemiyordum , hazır değildim , bugun evime gidecektim , bu kadar ayrı gayri olduğumuzu asla görmedim .Bütün açtığınız konularınızı okudum ve anladım ki siz elinizden geleni yapmışsınız içiniz rahat olsun bu konuda .insan herşeye alışıyor onsuzluğa bile alışacaksınız belki de daha mutlu olacaksınız .karamsarlığa kapılmayın ve boşanan tek ben değilim diye düşünün demesi kolay gerçi değil mi Allah bana da size de ihtiyacı olan herkesin yardımcısı olsun .
Ama açtığınız konularda hep aynı benzer problemlerden bahsetmişsiniz paylaşım tarihlerine bakamadım ama bence yüzleşin asıl sorunla .1 2 aylık bir problemden ziyade ailesi ile başından beri varmış problem .ve bu problem büyüyerek devam etmiş.ve siz elinizden geleni yapmışsınız el öperek arayarak...her şerde vardır bir hayır .belki hayırlısı böyledironsuzluğa alışır miyim , hic boyle bir şey beklemiyordum , hazır değildim , bugun evime gidecektim , bu kadar ayrı gayri olduğumuzu asla görmedim .
Hayatımız 1.2 aydaki patlamalar dışında guzel gidiyordu . Hayatımın şokunu yaşadım , beni istemediğini duyunca(
desteğiniz icin teşekkürler , ayrı sehirdeyiz benim üzüldüğümü görmüyor , aramam da aramadigim sürece bunu da bilmez .Evet bosanmak kolay bir sey degil. Fakat bu is icin esin gözünü karartmis mi evet. Orta yol bulmaya calismissin zamaninda alttan almissin yeterince cozum olmamis. Ayrilik kesin bir sekilde soz konusu. Ee o zaman sen ne diye aglayip bu isi kangren bir hale getirip aileni de harap ediyorsun. Kurtulmuşsun adamsı o insandan. Muhtac degilsin gelirin var isin var ailen arkanda e sen de daha cok kucak acip daha mutlu olma istegiyle umut dolmalisin. Kalk bi silkelen. Yeni kiyafetler al kendine saçını boya arkadas esin yazin kurslara git havuza git eglen ve ne kadar mutlu oldugunu göster hem ailene hemde o sunepe esine. Guclu ol. Olmalisin. Ne kaybettigini goster ona. Umursama ki seni artik kucuk goremesin buna izin verme. Herseyden once sen degerlisin bu degeri bilmeyen bir insan varsa onun icin kendini harap etmek neden. Ailen icin mutlu olmaya cabala.
evet ailesi ile problem vardi ve esim sadece beni düzelterek bu durumu halletmeye çalıştı , asla onları ve beni yüz yüze getirmedi , tek taraflı çırpındım .Ama açtığınız konularda hep aynı benzer problemlerden bahsetmişsiniz paylaşım tarihlerine bakamadım ama bence yüzleşin asıl sorunla .1 2 aylık bir problemden ziyade ailesi ile başından beri varmış problem .ve bu problem büyüyerek devam etmiş.ve siz elinizden geleni yapmışsınız el öperek arayarak...her şerde vardır bir hayır .belki hayırlısı böyledir
Oncelikle gecmis olsun ayni durumu bnm ablam yasadi enistem evin tek erkek cicuguydu iki kiz kardesi vardi enistemi ailesi ogullarini ablamla paylasamadilar ablama yasatmadigi kalmadi hatta yemk vermiyorlardi inanmasi güç ama buzdolaba kilit yaptrmislardi bn hp ablama yemk tasiyordum bni eve almiyorlardi bizi oraya gitmemizi istemiyorlardi once enistem ablami cok sevdi cok ugrasti iki sene ugrastilar sonra pes etti en son ablam gorumcesiyle kavga etti neymis abam gonderecekmis abisine 17 yasinda kiz alacakmis ablami 50 yasinda erkek bile almazmis ablamda vabami aradi babam onu eve getirdi bu arada enistem yutrdusindaydi aksam ablamn kayinvalidesi geldi oglum geldiginde evde gormezse bni sucluycak dilini tutucaktin kendine ceki duzen vereceksn yoksa goturmicem diyo ne munasebet ablam ilk defa gitmicem dedi baska zmnlar gitmisti tabi esimi bklicem dedi enistem iki gun sonra geldi ilk bizim eve geldi ablamda durumu anlatti enistemde tamm hayatim uzme kendini bn konuscam evdekilerle yater artk bizim hayatima karismasinlar diye ablami optu evine gitti bekliyoruz ablami almaya gelcek aradan iki saat gecti enistem ablami aradi seni boşuyorum annenler gelsin eşyalarini gotursun sokakta kari cok anne ve kiz kardes yoktur pilini pirtini topla defol dedi ablam baygınlık gecirdi bir hafta hastanede kaldi babamda adam ayarladi esyalari almaya gonderdi ablami çeyizlerini degistrmisler ablamin elbiselerini almislar neyse aradan uç ay gecti ablam yurtdışına gitti dayim var yurtdışında uc ay sonra enistem geldi eve bi pismam alkol icmis agliyo babami ayagina sarildi agliyo affedin bni diye babam olmaz kizim evlendi dedi oyle bsy yoktu ama oyle demesini ablam istedi bu da inanmadi aradan 4 sene gecti halende ablami istiyorlar ve suanda ablam evli hamile cok iyi esi var esi cok seviyo ablami ablamda cok seviyo ama onlar hala annemi ariyorlar ne olur gakkini helal etsin diye agliyorlar ablamda diyoki ozmnlar cahilmisim niye bu kadar agladim szladim ki bak herseyde bi hayir varmis Allah karşıma cok iyi insan cikartti cok mutluyum diyo kusura bakmayin biraz uzun oldu ama bi umut olsun icinde diye anlatmak istedim bi mutsuzlugun ardindan mutluluk gelir Allah yardmcin olsunamin canim , aynen açık açık söylemek yerine beni bezdirip bana söyletme derdindeymis, senin evlilik devam ediyor mu ? Allah sana da sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?