Boşanıyorum

Bosanmak dunyanin sonu degil. Ben de bosandim. 12 yil sonra. Ilk zaman zor olur ama sonra rahat bir nefes alirsin. Erkeklerde de tam tersi olur. Ilk zaman bosaninca mutluluktan ucarlar. Zaman gectikce ne yaptim ben derler.
Zorlama. Bosan. Tum haklarini al. O da ozgurlugunu istiyorsa ver gitsin. Gorsun bakal8m bosanmayi. Seni gercekten seven biriyle yoluna devam et, uzulme. Bosanma dunyanin sonu degil.

inşallah , bana umut oldu bu durumlar , iyi geliyor bunları duymak , aynı bu durumdayım , hayırlı bir kapı istiyorum , dua edin bana ne olur

kararliyim geri adım atmayacam cesaret edememiştim , ama çok çektim geri gidersem bunlarin daha beterini çekmek icin giderim bile bile razi olurum .
Beni bu kadar seven adam nasıl olur da benim mücadeleme karşı kendi pes etti , aklın almıyor bunu . Ailesini tercih etti ki öyle bir tercih hakkini asla sunmadım ona .
Arada bırakmadım onu asla

nasıl ya şaka mı bu. bunlar komplo mu kurmuşlar kafaları mı gitmiş allasen... 2 yıl önce mi? ne alaka yani, ay nasıl da terbiyesiz ya oğlunun yuvası yıkılıyor insan hiç mi üzülmez.

püf neyse canım valla bunlardan kurtulduğun iyi olmuş bu ne terbiyesizlik

bak bu kısım çok önemli ailen görmüş susmuş...

aile diyorsa haklıdır.

evet canim komplo kurdular , dava açmanın pesine düşmüş aklın almıyor bu benim esim miydi , bir yılanla ayni yatağı paylaşmışım ve 3.5 yıldır fark etmemişim ta ki dune kadar .
ucuz kurtulmuşsun canım sen en iyisini hak ediyorsun mükafatını alacaksın inşallah.

tüylerim diken diken okudum inanın.kv lerin klasik cümlesi zaten eş çok anne yok, allah bildiği gibi yapmış hepsini zaten sonunu okuyunca içimin yağları eridi...ablanız hep mutlu olsun inşallah...

tüylerim diken diken okudum inanın.kv lerin klasik cümlesi zaten eş çok anne yok, allah bildiği gibi yapmış hepsini zaten sonunu okuyunca içimin yağları eridi...ablanız hep mutlu olsun inşallah...
Amin Allah razi olsun evet ya nedir kaynanalarn bu huylari ya niye kotuler anlamıyorum ki gelinde birinin cocugu onunda anne babasi var bu kadar niye eziyorlar ki Allah boyle insanlara insaf vicdan versin inşallah ablam hamile kalamiyordu sen kisirsin diye hp hakaretler ediyordu cok sukur kusir da degilmis skntilardan olmuyormus suan hamile Allah bagislasin inşallah boyle kotulukle biten evlilikler sonrasi mutluluk gelir Allah herkeze mutluluk versin kotu insanlardan korusun

ayyy allahım bir de kısırsın demişler la havle ya.karaktersiz insanlar. allahım yüzüne gülmüş ablanızın benim için öpün olur mu allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

benimde başımda konu sahibine çok benzer sıkıntılar var benim kv de allahlık. önemli olan eşlerin karakteri eşine güvenip aileye ezdirmemesi.

birinin mutsuzluğuna sebep olmak ahını almak kalp kırmak ne büyük günah düşünmüyorlar mı hiç. allah akıl fikir versin.

Allah razi olsun tamm operim hmn hmn kaynana sorunu bndede var hamileyim zorluklarla 4 senede tuple hamile kaldim bni dovmeye kalkti olmadi bekar oglunu gonderdi Allahtan esim anlayisli bni koruyo savunuyo her seferki gibi savundu onlarla aramizi acti bi daha esim de bnde onlarla gorusmek istemiyoruz hatta evi tasimayi düşünüyoruz Allah kaynana skntisi ceken herkese yadmcisi olsun Allah kaynana şerrinden korusun bizi szede Allah yardmciniz olsun hic stres yapmiyalim dik duralim stres yalmamize degmicek insanlar icin sagligimizdan olmiyalim

Narsit mi bu adam ya? kisilik bozuklugu var o zaman. Evlenmem demesi de narsist gibi gosteriyor.

ayyy seninki de ayrı çatlakmış canım ama eşine bravo eşin yanındaysa sıkıntı yok demektir. ben eşimi halen tam çözemiyorum takmıyor gibi duruyor ama durup durup birden konuyu açıyor hopp başa dönüyoruz çok haklısın canım 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verip kendi sağlığımızdan olmayalım.

kucağına sağlıkla al bebeni inşallah allah hepimize mutluluk versin tüm iyi kalpli insanlara.

Amin Allah hepimuze nesip etsin amin Allah seninde yardmcin olsun burde konularin cogu kv skntlari nerden bakarsan her kadin bu sorunla karsilasiyo ya nasil insanlar var ya bu hayatta

Narsit mi bu adam ya? kisilik bozuklugu var o zaman. Evlenmem demesi de narsist gibi gosteriyor.
bilmiyorum hala toz konduramıyorum ona , her şeye rağmen hala seviyorum onu , ailem hirslandi gidip ağzının payını verip yüzüne tukurecez diyorlar kıyamıyorum . Yapmayın hic muhatap olmayın diyorum , sonrasında mutlu olsun istiyorum beddua bile edemiyorum ona (

ucuz kurtulmuşsun canım sen en iyisini hak ediyorsun mükafatını alacaksın inşallah.
mükafatını alır miyim canim , kendime gelir miyim , bir daha toparlanır miyim bilemiyorum . Beni ailesine tercih etti , gözünde kararmışım canim yanıyor ,dik durmak istiyorum ama yapamıyorum , gözyaşlarım durmuyor ( ailem benden fazla üzülüyor dayanamıyorlar çünkü ben durduramıyorum gözyaşlarımi

ailen sen üzüldüğün için üzülüyor ayrıldığınız için değil canım... şu an bu soruları sorman normal kendine emin ol çok daha mutlu olacaksın. bağların kopunca görmez duymaz hatırlamazsın bile. sonra hiç aklında yokken sen çok mutluyken onun haberini duyarsın bir şekilde gülersin rabbim büyüksün her şerde bir hayır dersin. sana davranışları nasıldı tam bilmiyorum ama bak ailen farketmiş ve boşanma seviniyorlar düşün ne hale gelmişsiniz farkında değilsin.

sen çok iyi kalpli birisin canım herkes hak ettiğini bulur üzülme.

Herkes içindekileri döktü meğerse bir ateşteymişim , meğerse ailem benim icin bir canavara katlanıyormuş , meğerse arkamdan ne çok ağlamışlar , ayrılıyorum diyo seviniyorlar çünkü kızlarına kavuşuyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…