- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
inşallah , bana umut oldu bu durumlar , iyi geliyor bunları duymak , aynı bu durumdayım , hayırlı bir kapı istiyorum , dua edin bana ne olurOncelikle gecmis olsun ayni durumu bnm ablam yasadi enistem evin tek erkek cicuguydu iki kiz kardesi vardi enistemi ailesi ogullarini ablamla paylasamadilar ablama yasatmadigi kalmadi hatta yemk vermiyorlardi inanmasi güç ama buzdolaba kilit yaptrmislardi bn hp ablama yemk tasiyordum bni eve almiyorlardi bizi oraya gitmemizi istemiyorlardi once enistem ablami cok sevdi cok ugrasti iki sene ugrastilar sonra pes etti en son ablam gorumcesiyle kavga etti neymis abam gonderecekmis abisine 17 yasinda kiz alacakmis ablami 50 yasinda erkek bile almazmis ablamda vabami aradi babam onu eve getirdi bu arada enistem yutrdusindaydi aksam ablamn kayinvalidesi geldi oglum geldiginde evde gormezse bni sucluycak dilini tutucaktin kendine ceki duzen vereceksn yoksa goturmicem diyo ne munasebet ablam ilk defa gitmicem dedi baska zmnlar gitmisti tabi esimi bklicem dedi enistem iki gun sonra geldi ilk bizim eve geldi ablamda durumu anlatti enistemde tamm hayatim uzme kendini bn konuscam evdekilerle yater artk bizim hayatima karismasinlar diye ablami optu evine gitti bekliyoruz ablami almaya gelcek aradan iki saat gecti enistem ablami aradi seni boşuyorum annenler gelsin eşyalarini gotursun sokakta kari cok anne ve kiz kardes yoktur pilini pirtini topla defol dedi ablam baygınlık gecirdi bir hafta hastanede kaldi babamda adam ayarladi esyalari almaya gonderdi ablami çeyizlerini degistrmisler ablamin elbiselerini almislar neyse aradan uç ay gecti ablam yurtdışına gitti dayim var yurtdışında uc ay sonra enistem geldi eve bi pismam alkol icmis agliyo babami ayagina sarildi agliyo affedin bni diye babam olmaz kizim evlendi dedi oyle bsy yoktu ama oyle demesini ablam istedi bu da inanmadi aradan 4 sene gecti halende ablami istiyorlar ve suanda ablam evli hamile cok iyi esi var esi cok seviyo ablami ablamda cok seviyo ama onlar hala annemi ariyorlar ne olur gakkini helal etsin diye agliyorlar ablamda diyoki ozmnlar cahilmisim niye bu kadar agladim szladim ki bak herseyde bi hayir varmis Allah karşıma cok iyi insan cikartti cok mutluyum diyo kusura bakmayin biraz uzun oldu ama bi umut olsun icinde diye anlatmak istedim bi mutsuzlugun ardindan mutluluk gelir Allah yardmcin olsun
hayır eminim bundan , evliliği yürütemedim bana göre değil diyordu , bir daha asla evlenmem diyordu hep , bilseydim evlilik böyle birşey asim atmazdım diyorduBaska biri mi var hayatinda?
İnşallah cabuk atlatirsin Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin amininşallah , bana umut oldu bu durumlar , iyi geliyor bunları duymak , aynı bu durumdayım , hayırlı bir kapı istiyorum , dua edin bana ne olur
kararliyim geri adım atmayacam cesaret edememiştim , ama çok çektim geri gidersem bunlarin daha beterini çekmek icin giderim bile bile razi olurum .Bosanmak dunyanin sonu degil. Ben de bosandim. 12 yil sonra. Ilk zaman zor olur ama sonra rahat bir nefes alirsin. Erkeklerde de tam tersi olur. Ilk zaman bosaninca mutluluktan ucarlar. Zaman gectikce ne yaptim ben derler.
Zorlama. Bosan. Tum haklarini al. O da ozgurlugunu istiyorsa ver gitsin. Gorsun bakal8m bosanmayi. Seni gercekten seven biriyle yoluna devam et, uzulme. Bosanma dunyanin sonu degil.
teşekkürler canim , sabah o ayrı eve gitti biz ayrı çıktık erkenden .gidip annesine demez biliyordum aradım gözün aydın dedim boşanıyoruz , yıktın oğlunun yuvasını dedim .
Basta ne yaptın onu bu asamaya getirdin dedi sonra iyi olmuş bana kalsaydı 2 yıl önce bitirecekti . Dedim sen zaten onu. Bu asamaya getirdin hayır dedi o beni dinlemedi , senin dedi kizlarima dediklerini asla unutmam ne istedin onlardan ,
Dedim ki ben onlara geldiğimde hosgeldin, hosbulduk ötesinde bir muhabbete girmedim ki, eşimden ayrı asla gelmedim tek başına , hangi ara bu lafları saymışım , şok oldum . Telefonu kapattı yüzüme
amin canim , inşallah geçer tez zamanda , ailenin hepsi yanında biri gidip biri geliyor yanıma, çok fazla da dayandın biz evliliğine sebep olmamak icin sustuk diyorlar ,
Bir kisi bile iyi biriyle , sana iyi davranıyordu demedi , benim görmediklerimi görmüşler
amin canim , inşallah geçer tez zamanda , ailenin hepsi yanında biri gidip biri geliyor yanıma, çok fazla da dayandın biz evliliğine sebep olmamak icin sustuk diyorlar ,
Bir kisi bile iyi biriyle , sana iyi davranıyordu demedi , benim görmediklerimi görmüşler
evet canim komplo kurdular , dava açmanın pesine düşmüş aklın almıyor bu benim esim miydi , bir yılanla ayni yatağı paylaşmışım ve 3.5 yıldır fark etmemişim ta ki dune kadar .bak bu kısım çok önemli ailen görmüş susmuş...
aile diyorsa haklıdır.
ucuz kurtulmuşsun canım sen en iyisini hak ediyorsun mükafatını alacaksın inşallah.evet canim komplo kurdular , dava açmanın pesine düşmüş aklın almıyor bu benim esim miydi , bir yılanla ayni yatağı paylaşmışım ve 3.5 yıldır fark etmemişim ta ki dune kadar .
tüylerim diken diken okudum inanın.kv lerin klasik cümlesi zaten eş çok anne yok, allah bildiği gibi yapmış hepsini zaten sonunu okuyunca içimin yağları eridi...ablanız hep mutlu olsun inşallah...Oncelikle gecmis olsun ayni durumu bnm ablam yasadi enistem evin tek erkek cicuguydu iki kiz kardesi vardi enistemi ailesi ogullarini ablamla paylasamadilar ablama yasatmadigi kalmadi hatta yemk vermiyorlardi inanmasi güç ama buzdolaba kilit yaptrmislardi bn hp ablama yemk tasiyordum bni eve almiyorlardi bizi oraya gitmemizi istemiyorlardi once enistem ablami cok sevdi cok ugrasti iki sene ugrastilar sonra pes etti en son ablam gorumcesiyle kavga etti neymis abam gonderecekmis abisine 17 yasinda kiz alacakmis ablami 50 yasinda erkek bile almazmis ablamda vabami aradi babam onu eve getirdi bu arada enistem yutrdusindaydi aksam ablamn kayinvalidesi geldi oglum geldiginde evde gormezse bni sucluycak dilini tutucaktin kendine ceki duzen vereceksn yoksa goturmicem diyo ne munasebet ablam ilk defa gitmicem dedi baska zmnlar gitmisti tabi esimi bklicem dedi enistem iki gun sonra geldi ilk bizim eve geldi ablamda durumu anlatti enistemde tamm hayatim uzme kendini bn konuscam evdekilerle yater artk bizim hayatima karismasinlar diye ablami optu evine gitti bekliyoruz ablami almaya gelcek aradan iki saat gecti enistem ablami aradi seni boşuyorum annenler gelsin eşyalarini gotursun sokakta kari cok anne ve kiz kardes yoktur pilini pirtini topla defol dedi ablam baygınlık gecirdi bir hafta hastanede kaldi babamda adam ayarladi esyalari almaya gonderdi ablami çeyizlerini degistrmisler ablamin elbiselerini almislar neyse aradan uç ay gecti ablam yurtdışına gitti dayim var yurtdışında uc ay sonra enistem geldi eve bi pismam alkol icmis agliyo babami ayagina sarildi agliyo affedin bni diye babam olmaz kizim evlendi dedi oyle bsy yoktu ama oyle demesini ablam istedi bu da inanmadi aradan 4 sene gecti halende ablami istiyorlar ve suanda ablam evli hamile cok iyi esi var esi cok seviyo ablami ablamda cok seviyo ama onlar hala annemi ariyorlar ne olur gakkini helal etsin diye agliyorlar ablamda diyoki ozmnlar cahilmisim niye bu kadar agladim szladim ki bak herseyde bi hayir varmis Allah karşıma cok iyi insan cikartti cok mutluyum diyo kusura bakmayin biraz uzun oldu ama bi umut olsun icinde diye anlatmak istedim bi mutsuzlugun ardindan mutluluk gelir Allah yardmcin olsun
Amin Allah razi olsun evet ya nedir kaynanalarn bu huylari ya niye kotuler anlamıyorum ki gelinde birinin cocugu onunda anne babasi var bu kadar niye eziyorlar ki Allah boyle insanlara insaf vicdan versin inşallah ablam hamile kalamiyordu sen kisirsin diye hp hakaretler ediyordu cok sukur kusir da degilmis skntilardan olmuyormus suan hamile Allah bagislasin inşallah boyle kotulukle biten evlilikler sonrasi mutluluk gelir Allah herkeze mutluluk versin kotu insanlardan korusuntüylerim diken diken okudum inanın.kv lerin klasik cümlesi zaten eş çok anne yok, allah bildiği gibi yapmış hepsini zaten sonunu okuyunca içimin yağları eridi...ablanız hep mutlu olsun inşallah...
Amin Allah razi olsun evet ya nedir kaynanalarn bu huylari ya niye kotuler anlamıyorum ki gelinde birinin cocugu onunda anne babasi var bu kadar niye eziyorlar ki Allah boyle insanlara insaf vicdan versin inşallah ablam hamile kalamiyordu sen kisirsin diye hp hakaretler ediyordu cok sukur kusir da degilmis skntilardan olmuyormus suan hamile Allah bagislasin inşallah boyle kotulukle biten evlilikler sonrasi mutluluk gelir Allah herkeze mutluluk versin kotu insanlardan korusun
Allah razi olsun tamm operim hmn hmn kaynana sorunu bndede var hamileyim zorluklarla 4 senede tuple hamile kaldim bni dovmeye kalkti olmadi bekar oglunu gonderdi Allahtan esim anlayisli bni koruyo savunuyo her seferki gibi savundu onlarla aramizi acti bi daha esim de bnde onlarla gorusmek istemiyoruz hatta evi tasimayi düşünüyoruz Allah kaynana skntisi ceken herkese yadmcisi olsun Allah kaynana şerrinden korusun bizi szede Allah yardmciniz olsun hic stres yapmiyalim dik duralim stres yalmamize degmicek insanlar icin sagligimizdan olmiyalimayyy allahım bir de kısırsın demişler la havle ya.karaktersiz insanlar. allahım yüzüne gülmüş ablanızın benim için öpün olur mu allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
benimde başımda konu sahibine çok benzer sıkıntılar var benim kv de allahlık. önemli olan eşlerin karakteri eşine güvenip aileye ezdirmemesi.
birinin mutsuzluğuna sebep olmak ahını almak kalp kırmak ne büyük günah düşünmüyorlar mı hiç. allah akıl fikir versin.
Narsit mi bu adam ya? kisilik bozuklugu var o zaman. Evlenmem demesi de narsist gibi gosteriyor.kararliyim geri adım atmayacam cesaret edememiştim , ama çok çektim geri gidersem bunlarin daha beterini çekmek icin giderim bile bile razi olurum .
Beni bu kadar seven adam nasıl olur da benim mücadeleme karşı kendi pes etti , aklın almıyor bunu . Ailesini tercih etti ki öyle bir tercih hakkini asla sunmadım ona .
Arada bırakmadım onu asla
Allah razi olsun tamm operim hmn hmn kaynana sorunu bndede var hamileyim zorluklarla 4 senede tuple hamile kaldim bni dovmeye kalkti olmadi bekar oglunu gonderdi Allahtan esim anlayisli bni koruyo savunuyo her seferki gibi savundu onlarla aramizi acti bi daha esim de bnde onlarla gorusmek istemiyoruz hatta evi tasimayi düşünüyoruz Allah kaynana skntisi ceken herkese yadmcisi olsun Allah kaynana şerrinden korusun bizi szede Allah yardmciniz olsun hic stres yapmiyalim dik duralim stres yalmamize degmicek insanlar icin sagligimizdan olmiyalim
Amin Allah hepimuze nesip etsin amin Allah seninde yardmcin olsun burde konularin cogu kv skntlari nerden bakarsan her kadin bu sorunla karsilasiyo ya nasil insanlar var ya bu hayattaayyy seninki de ayrı çatlakmış canım ama eşine bravo eşin yanındaysa sıkıntı yok demektir. ben eşimi halen tam çözemiyorum takmıyor gibi duruyor ama durup durup birden konuyu açıyor hopp başa dönüyoruz çok haklısın canım 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer verip kendi sağlığımızdan olmayalım.
kucağına sağlıkla al bebeni inşallah allah hepimize mutluluk versin tüm iyi kalpli insanlara.
bilmiyorum hala toz konduramıyorum ona , her şeye rağmen hala seviyorum onu , ailem hirslandi gidip ağzının payını verip yüzüne tukurecez diyorlar kıyamıyorum . Yapmayın hic muhatap olmayın diyorum , sonrasında mutlu olsun istiyorum beddua bile edemiyorum onaNarsit mi bu adam ya? kisilik bozuklugu var o zaman. Evlenmem demesi de narsist gibi gosteriyor.
mükafatını alır miyim canim , kendime gelir miyim , bir daha toparlanır miyim bilemiyorum . Beni ailesine tercih etti , gözünde kararmışım canim yanıyor ,dik durmak istiyorum ama yapamıyorum , gözyaşlarım durmuyorucuz kurtulmuşsun canım sen en iyisini hak ediyorsun mükafatını alacaksın inşallah.
ailen sen üzüldüğün için üzülüyor ayrıldığınız için değil canım... şu an bu soruları sorman normal kendine emin ol çok daha mutlu olacaksın. bağların kopunca görmez duymaz hatırlamazsın bile. sonra hiç aklında yokken sen çok mutluyken onun haberini duyarsın bir şekilde gülersin rabbim büyüksün her şerde bir hayır dersin. sana davranışları nasıldı tam bilmiyorum ama bak ailen farketmiş ve boşanma seviniyorlar düşün ne hale gelmişsiniz farkında değilsin.mükafatını alır miyim canim , kendime gelir miyim , bir daha toparlanır miyim bilemiyorum . Beni ailesine tercih etti , gözünde kararmışım canim yanıyor ,dik durmak istiyorum ama yapamıyorum , gözyaşlarım durmuyor( ailem benden fazla üzülüyor dayanamıyorlar çünkü ben durduramıyorum gözyaşlarımi
Herkes içindekileri döktü meğerse bir ateşteymişim , meğerse ailem benim icin bir canavara katlanıyormuş , meğerse arkamdan ne çok ağlamışlar , ayrılıyorum diyo seviniyorlar çünkü kızlarına kavuşuyorlar .ailen sen üzüldüğün için üzülüyor ayrıldığınız için değil canım... şu an bu soruları sorman normal kendine emin ol çok daha mutlu olacaksın. bağların kopunca görmez duymaz hatırlamazsın bile. sonra hiç aklında yokken sen çok mutluyken onun haberini duyarsın bir şekilde gülersin rabbim büyüksün her şerde bir hayır dersin. sana davranışları nasıldı tam bilmiyorum ama bak ailen farketmiş ve boşanma seviniyorlar düşün ne hale gelmişsiniz farkında değilsin.
sen çok iyi kalpli birisin canım herkes hak ettiğini bulur üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?