- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Valla en son nasıl istiyorsan öyle olsun ıyigeceler dedi ama yarın yine yazicak eminim.yazarsa engellicem. Çocuğumun olumsuz etkilenmesinden çok korkuyorum.Hiçte içiniz acımasın. Bir kere affedince nasıl olsa affediyor oluyor yine yapıyorlar. Suç bastırıyor güya. Boşverin attığı mesajları okumayın bile
Aynen bunu bende hep dedim. Nereye kadar dayanicaksin 5 sene ,10 sene sonra ne malum diye sordum. Bu konuyla ilgili herkes kendi ailem dahil barismamiz yönünde konusuyordu. Şimdi annem ve abim birbirleriyle konuşurken keşke diyor.Gerektiği yerde bitirmemişsiniz çünkü ilk aldattığında bıraksaydınız keşke bir kere yapan tekrar aldatır.
Mutlaka etkiler ama siz mutsuz olmayın ki yavrucak kötü hissetmesin kendini.Valla en son nasıl istiyorsan öyle olsun ıyigeceler dedi ama yarın yine yazicak eminim.yazarsa engellicem. Çocuğumun olumsuz etkilenmesinden çok korkuyorum.
Suç bastırıyor resmen. Herşey gayet açık ortada.Telefonu verseydi madem temiz, madem sen onun aşkısın? Sonrasında ise sana hakaretler etmesi kendini suçlu hissedip , acaba bende surda mi yanlış yaptim demeni sağlayıp yaptıklarını yutturmak.Burda kimseye boşa demedim ama sen BOŞA.
Çok haklısınızMutlaka etkiler ama siz mutsuz olmayın ki yavrucak kötü hissetmesin kendini.
Hah işte tamda bu dediğim . Seni suçluyor bilindik hareketler sasirmadim .Sakin kendinde suç arama bu onun karaktersizligiyle ilgili bir şey. Aç davaniDoğru söylüyorsunuz. 2 senedir burda aktif değildim ve acaba sıkıntı bende mi diye dusundurdugu için sizlere danışmak destek almak istedim. Mahkemeler 30 nisandan sonra dava alicak. İlk fırsatta acicam. Ha bu arada eve kadın getirdiğini öğrendiğimde de ben suçlu oldum kadınlık görevimi yapmamış oldum cinsel hayatimiz bitmiş ben kızımıza adamisim kendimi ondan böyle olmus
Büyük yemin ettim acicam. En çok üzüldüğüm nokta dostlugumuzun bitmiş olması iyi kötü herşeye birlikte göğüs germistik ama gerçekten içine sı*tı herseyinHah işte tamda bu dediğim . Seni suçluyor bilindik hareketler sasirmadim .Sakin kendinde suç arama bu onun karaktersizligiyle ilgili bir şey. Aç davani
Ataerkil toplumun yetiştirdiği, ataerkil düşüncelerle bezenmiş iğrenç, karaktersiz, cibilliyetsiz bir herifmiş. (Banlanmak istemiyorum yoksa söveceğim de...)Doğru söylüyorsunuz. 2 senedir burda aktif değildim ve acaba sıkıntı bende mi diye dusundurdugu için sizlere danışmak destek almak istedim. Mahkemeler 30 nisandan sonra dava alicak. İlk fırsatta acicam. Ha bu arada eve kadın getirdiğini öğrendiğimde de ben suçlu oldum kadınlık görevimi yapmamış oldum cinsel hayatimiz bitmiş ben kızımıza adamisim kendimi ondan böyle olmus
Maalesef çok üzgünüm. Teşekkür ederimmmAtaerkil toplumun yetiştirdiği, ataerkil düşüncelerle bezenmiş iğrenç, karaktersiz, cibilliyetsiz bir herifmiş. (Banlanmak istemiyorum yoksa söveceğim de...)
İnşallah en yakın zamanda kurtulursunuz. Güçlü kalın..
Sıkma canını kurtuluyosun işte. Geç kalmış olsanda burdan da dönebilirsin. Demekki yeterince bir olamamış senle Allahindan bulsunBüyük yemin ettim acicam. En çok üzüldüğüm nokta dostlugumuzun bitmiş olması iyi kötü herşeye birlikte göğüs germistik ama gerçekten içine sı*tı herseyin
Maalesef olamamış. Şu günler hemen geçsin de bozuk olan psikolojimi hepten bozmasa bariSıkma canını kurtuluyosun işte. Geç kalmış olsanda burdan da dönebilirsin. Demekki yeterince bir olamamış senle Allahindan bulsun
Sabırlı ve kararlı ol.Meslegin var mi bu arada yoksa ailenle mi yaşayacaksın?Maalesef olamamış. Şu günler hemen geçsin de bozuk olan psikolojimi hepten bozmasa bari
Bugün çok gergindim, keşke eşiniz karşımda olsa da patlatsam suratına diye düşündüm. O kadar kuruldum ki...Maalesef çok üzgünüm. Teşekkür ederimmm
Mesleğim yok fakat tekrar sınavlara girip açıktan insan kaynakları okumayı düşünüyorum. Şuan ev hanimiyim ama annem babam abim destek. Sene sonunda annem işten çıkacak ve o kızıma bakarken ben calisicam. Şuan 3 4 gunlugune annemle eşinin yanindaym ama evimde atlaticam bu süreci. Sonra da tasinirim ise girmedenSabırlı ve kararlı ol.Meslegin var mi bu arada yoksa ailenle mi yaşayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?