Boşanıyorum.

Öyle bi getirdi ki hemde... İstanbuldan döndüğümde süpürge makinemin ucu donmuyordu bakmammla şoka girmem bir oldu çünkü ben esmerim ve makinemmde bol bol sarı saç vardı. Teşekkür ederim ilginize :)

Ne güzel aileniz tam destek bu yüzden şanslısınız. Bu süreci inşallah en az acıyla atlatırsınız. Yeni bir iş yeni bi hayat

Vallahi güç topluyorum bi an uzuluyodum ama beni anlamayan biriyle niye tekrar bir olayim ki. Şuan Aralık ayinda açtığı bi dükkanı var neymiş esnaf döşek vermiş orda yatiyomus soğukta. Demagoji yapma dedim ya

Takdir ediyorum bu konuda sizi. Aslında en baştan yapmanız gereken buymuş ama olsun. Döşek bile lüks o adama bu arada. Betonda yatsın da cırcır olsun inşallah.

Sizin eve getirme mevzu hani her yerden sarı saç çıkıyordu.Sonra eşi mutfakta noluyor deyip , boşanalım eve kadın getirdim demişti. O mu ?

Bana çirkef çirkef konuşunca aileme saldırınca dedim ki sadece çocuk için nafaka isticektim ama vazgeçtim ben senin donuna kadar alıcam adım paragöze çıktı bu seferde
Boşver çıkarsa çıksın o kendi çıkan adlarına baksın pislik herif. Al neyi varsa , tüm haklarını al asla acıma beter olsun inşallah yasattiklarinin aynısını yaşasın

sanırım kaybettiğinin farkında. yani sizi!
Eşinizi eminim çok iyi tanıyorsunuz.
yapmanız gerekeni biliyorsunuz.
zamanla daha da kolaylaşacaktır.
eminim dahada iyi olacağım. Benim pişman olacağımı düşünüyor ama benim pişman olacağım hicbirseyim yok. Umarım bana uzun süreli bi zorluk cektirmez tek dileğim.

Eğer gerçekten bosancaksiniz sakın engelleme mahkemede engellemen eksi oluyor bırak ne yazarsa yazsın bir süre sonra iyice cirkeflesecek ve bunlar mahkemede kanıt olacak. Ve ayrıca beni engelledi çocuğumu gorusturmedi diyecek işiniz baya zor sabır şart

Eşiniz bence gerçekten sizi aldatıyor.
Telefonuna baktırmaması en büyük kanıtı. Daha önce aldatma nedeniyle boşanma eşiğinden dönmüşsünüz.
“Güvenmiyorsun, özel hayatım” gibi savunmalar geçerli değil.

O telefonda gerçekten aldatma kanıtı var, suçlular yakalanmak üzere olduğunu hissedince bağırıp çağırarak dikkat dağıtmaya çalışır. Bir şey olmasaydı telefonu rahatça gösterir, gereksiz yere şüphelendiğiniz için de bir de üste çıkardı.

Üzgünüm.

konunuzu hayretler içerisinde okurken bu yazdığınıza cevap vermeden edemedim, aldatıp suçunu kadınlık yapmıyorsunuz diye size yükledi, siz de gidip barıştınız? affedersiniz ama gerçekten allah onu bildiği gibi yapsın ya siz de bir an önce gözünüzü açın dicem ama açmışsınız zaten şükürler olsun ki. yazıklar olsun ya tc erkeği terör estirmeye devam ediyor yine!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…