Boşanıyorum

Biyolog53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
4
6
29
Arkadaslar biraz rahatlamak istiyorum o yüzden yazmak istedim eşimle 5 yıl önce evlendik cok severek evlendik 2 yıl birbirimize tanıma dönemi verdik ve 2 yılın sonunda evlendik hersey cok güzel gidiyordu. Evlenince bir kac ay sonra oğluma hamile oldugumu öğrendik ve o kadar mutluyduk anlatamam ancak bu mutluğumuz eşimin ailesi tarafından cok uzun sürmedi sürekli ogluna düşkün bir anne sürekli aramızı acmaya gayret etti bu durumu özelliklede oğlum dünyaya geldikten sonra dahha fazla yapmaya başladı evladım doğduktan sonra alerjik bir cocuk oldugunu öğrendik sürekli aglamalar sürekli hasteneler derken en sonunda karsımıza cok iyi bir doktor cıktı ve oglumun hastalığının teşhisini koydu oğlum bir cok besini tüketemiyor biz bu hastalık sürecinde cok yıprandık insanlara bu hastalıgı anlatana kadar cok yoruldum özellikle eşimin ailesine örneğin doktor süt yasak diyor yerse ölüm tehlikesi var diyor ancak eşimin ailesi sürekli gizli gizli ogluma süt içeren besinler veriyorlardı ve sonuc olarak biz hastenelik oluyorduk bu hastalık genetik olarak aktarılıyor bende de bu hastalık var ve benden oğluma gecmis bu durumu eşimin ailesine anlatınca hastalıklıydın neden bizim oğlumuzu aldın hastalıgını torunumuza bulastırdın diyip sürekli bir aşağılama sürekli beğenmemezlik yapıyorlardı ben yanlıs yaptıklarını eşime de ailesine de anlatıyordum ancak anlamıyorlardı eşimin ailesi benim ailemi evimden bir kac kere eviminden kovdular rahatsız oluyormuslar ve daha bir sürü olay eşim ile onlar yüzünden kavgalarımız ve tartısmalarımız başladı zaten oğlumla sürekli hastenelerdeydim birde yetmezmiş gibi onların derdini cekmeye başlamıstım ben ve eşim öğretmeniz ben oglum 3 yasına gelince mesleğime tekrar geri döndüm ve oğluma benim annem bakmaya başladı cünkü annem benden dolayı bu hastalıgı cok iyi takibini yapabiliyordu vee eşimin ailesi bunu bile cekemediler bu durumada laf ettiler ben bunlarla uğrasırken meger eşim benim arkadasım kardesim diyen bir bayan öğretmenle ile aşk yasamaya başlamıs 1 yıl boyunca ilişkilerine devam etmişler ben hastene okul arasında bogusurken bu ikisi hayat yasıyormus ben bu olayı öğrenince babamın evine oğlumla beraber döndüm bosanacağım diye biz karadenizli bir aileyiz babam eşimi karsısına alıp konustu adam ol aileni topla evladınız hasta sizin diye bana da bu kadınla sadece telefonda görüstüklerini söyledi aileme de bu sekilde söyleyip yalanlarına yalan ekliyormus meger ben ailemin istediği ile eşim ile barıstım barısmaz olaydım meger bunlar telefonla yetinmemişler karı koca hayatı yasamıslar bunları eve döndükten sonra öğrendim eşim ile bu kadın ikisi aynı okulda öğretmenlik yapıyor eşime yalvarmama ragmen pandemi dolayısıyla iş bulamayacağını söyleyip işinden ayrılmadı ve o kadınla aynı iş yerinde oldugu için sürekli iletişimleri bitmedi ve bana sürekli sana karsı kendimi hazır hissetmiyorum diyerek bana piskolojik baskı yapmaya başladı ben evladımın için düzelir diye beklerken iki ay önce tartısma sonrası been bosanmak istiyorum dedi bende tutmuyorum seni dedim git dedim vee evden kovdum oda gitti sonra oğlumu senden alıcam bana göster diye sürekli sacma sapan seyler söylemeye başladı ben bu durumların hiç birini evladıma yansıtmadım yanında konusmadım etkilenmesin diye ama artık babasına oglumda mesafeli davranıyor uzzaklastı babasından bu durumu babasına bahsesince sen dolduruyorsun demeye başladı adamın gözlerinde ki bana karsı öfke o kadar büyük ki anlatamam ama daha yeni bir sey öğrendim meger adamın amacı aldatmadan dava acamayayım diye 9 ay beklemis sonrasında herkese ben düzeldim eşim düzelmedi diyerek beni suclamaya başladı ama birsey daha öğrendim meger bu kadın ile yine beraberlermiş rezilliklerine beni ve evladınıda alet etmiş bu rezil kadın da evli bir cocuk annesi bu kadında eşinden benim eşim yüzünden ayrılmıs beraber olabilmek için 9 ay beklemişler been bunlardan tazminat almayayım diye suan davayı actım yakında ben ve oğlum bu pislik insanlardan kurtulacağız bazen soruyorum benn bu insanlara nasıl bu kadar kanıp inandım diye kendimi suclamaktan alıkoyamaz oldum bana dua edin bu insanlardan tamamen kurtulayım
 

Miss Bride

Supervisor
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
2.119
4.665
Kendi torununa alerjisi olduğunu bile bile süt verip sağlığını, hayatını tehlikeye atan başkasına neler yapmaz?
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 23-08-2021

Hamileliğimin 15. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 178 gün kaldı.

Bebeğinizin saç modeli bugün ortaya çıktı. Bebeğinizin bağırsaklarında mekonyum (ilk dışkı) oluştu. Bu ay artık daha az meme hassasiyeti ve memelerinizde daha az karıncalanma hissetmelisiniz. Anne adayları genelde ikinci trimester da (4,5 ve 6. aylar) kendilerini daha rahat hissederler.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 74 gr. - Yaklaşık boyu : 87 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

inekobasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
844
1.417
ben anlayamadım bir okulda iki evli öğretmen bu şekilde yakınlaşıyor okul yönetiminin haberi olmuyor mu? anladığım kadarıyla özel okul, yönetim bilse işten çıkarır
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-09-2021

Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 190 gün kaldı.

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Sunay9876

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
1.207
1.477
Ben kamu kurumlarında bu tip ilişkilere hayretle bakıyorum.Emniyet mensubu olsa bu kişiler direk ihraç edilirler, öğretmenlikte durum ne bilmiyorum ama
 

havali-

Ömür sanıldığı kadar uzun değil...
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
1.027
6.194
26
Yaşadıkların insanı delirten cinsten.
Sonra kadına deli derler. Kim delirtti demezler.
Bela okumam ama çok öfkelendim.
Şu an hem o kadına hem eşinize içimden kötü şeyler geçiriyorum.
Dışımdan da şunu söylemeden gecemicem.
Ikiside kendi b..larinda bogulsunlar.
 

inekobasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
844
1.417
Ben kamu kurumlarında bu tip ilişkilere hayretle bakıyorum.Emniyet mensubu olsa bu kişiler direk ihraç edilirler, öğretmenlikte durum ne bilmiyorum ama
konu sahibi eşinin pandemi dolayısıyla işten ayrılmayacağını, ayrılırsa iş bulamayacağını yazmış. bundan dolayı kamuda öğretmenlik yapmadığını düşünüyorum. ama kurumsal özel okullar da bu durumu bildikleri zaman sıkıntı oluştururlar.. sözleşmeleri fesh edilir diye tahmin ediyorum..
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-09-2021

Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 190 gün kaldı.

Bugün itibariyle bebeğinizin ses telleri boğazında veya gırtlağında oluşmuş olacak. Bebeğinizin yüzü artık daha çok insana benzemeye başladı. Gözleri birbirine yaklaştı, kulakları kafasının iki yanındaki yerlerine doğru kaydı ve çenesi artık kendi göğsüne dayanıyor. Bebeğinizin genital bölgeleri artık iyice belirginleşti ve gelişti. Ultrason ile kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir. (tabi bebeğiniz izin verirse) Yüzkoyun göbeğinizin üstüne uyumanız çok zorluk verir. Yana dönerek uyumayı deneyin.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

asabiyimben5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
322
1.305
Allah tepelerinden baksın ne diyim. Yaşadıklarınız çok ağır çok terbiyesiz insanlarla karşı karşıyasınız sabrınız bol olsun. Bundan sonra oğlunuzla birlikte çok mutlu bir hayatınız olmasını dilerim 💙
 

Dermabebak

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
1.841
5.672
Okudukca yasadıklarına aglayasım geldi. Okadar üzüldüm ki. Niye insanlar bu kadar kötü😔. Sen cok güçlü birine benziyosun. Allah ın izniyle kurtulcaksın onlardan. Sen kendine de evladına da bakarsın. Ben senin gibi kadınlar görünce cok gururlanıyorum. Rabbim seni hiç bunaltmasın sıkıntılarından kurtarsın insaAllah
 

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 10-07-2021

Hamileliğimin 21. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 134 gün kaldı.

Bebeğinizin kolları ve bacakları artık daha belirgin ve güçlü hareket eder. Bunun nedeni kaslarının daha güçlü , kuvvetli ve kemiklerinin daha sert olmasıdır. Bebeğinizin uyku alışkanlığı görülmeye başlar. Uyuşukluk, uyku ve aktivite gibi periyodları bazen siz de algılar veya tahmin edersiniz. Anneler daha canlı veya kabus rüyalar görebilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 400 gr. - Yaklaşık boyu : 25.6 cm. (Baştan Popoya)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

ivo

Düz Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
3.087
12.415
Şeylerinin derdine düşüp kaç can birden yakmışlar geberesiceler. Birbirlerinden bulsunlar inşallah, vebaline girdiklerinin mislince dertte boğulsunlar.

Sen de çok değil en geç 2 yıl sonra gel burda mis gibi ikinci kocanı anlat bize inşallah içimiz açılsın, hayatın bu güzellikleri de varmış meğer diyesin..
Her günün dününden kat ve kat güzel olsun, içine ferahlık dolsun...

Çok metin gördük seni, gücüne güç eklensin inşallah, bas tekmeyi keyfine bak. Öylesinin kârı şurada dursun, kurtuluşunu kutlama partisi verirsen gelirim 😍💛
 

havali-

Ömür sanıldığı kadar uzun değil...
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2020
1.027
6.194
26
Bir de çocuğu ben alırım diyormuş adama bak hele.
Ailesinin yaptıklarını görmüyor demekki.
Sanki çocuğun canını sokakta buldu bu kadın.
Ay gece gece çok sinirlendim.

Bu çocuğu ben alırım diyen erkekler önce adam olsun .