Boşanıyorum.

napoleon28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
847
1.110
33
Merhaba arkadaşlar. Müjedeyi vermek sizinle paylaşmak istedim.
Arabayı eşim satışa koydu. Siteler oluyor ya internette oralara. Araba değeri düşmeden satalım paylaşalım hesabına yarısını koyarım benden başka bir şey de isteme nafaka tazminat falan anlaşmalı boşanalım dedi.
bakalım kaça satılacak görücez. herhalde en az 60 bin filan düşecek bana.
ben de satılıp hesabıma para yatınca adliyeye gidip hemen dosyayı açtırıcam. yani hazırlayıp içeri vercem. bakalım hangi güne vercekler duruşma tarihini.

sonrada evimdeki kişisel eşyalarımı çeyiz getirdiklerimi alıp size daha önceki konumda söylediğim gibi Edirneye taşınıcam.
1+1 eşyalı evler var senelik peşin versem 15.000 filan en fazla. ben zaten gece 1 lere kadar kaptırdım kppsss ye çalışıyorum (kpsss yazınca otomatik düzeltiyor o yüzden böyle çift harf yazdım)

sizce napacam ben? korkuyorum ama hiç belli etmiyorum eşime.
acaba ağlama krizlerim gelir mi?
bunalıma girer miyim?
geri dönmeye teşebbüs eder miyim?
şimdi az önce çamaşırları asarken bile ağlamaya başladım Allahtan eşim dışarda gitti bir yerlere işte.

bu yıl mecbur kpsss yi kazanmam lazım başka çarem yok.

artık dayanamadık zaten aynı evde iki yabancı gibiyiz.
yataklar da odalar da ayrı.

Allahtan tek isteğim çabucak toparlanmak atanmak ve hayatımı kurmak.
Belli bir birikim yaptıktan sonra da insan evladı merhametli vicdanlı evine bağlı biriyle tanışmak
Ama umudum sıfır
Her gün buraya açılan konuları okuyorum
Ne aldatılanı mı dersin, sanal chat mi dersin, çalışmayan kumar oynayan alkol kullanan mı dersin
Hiç mi iyi insan kalmamış yaa neyse hayırlısı

Yok canım çocuk olmadı. defalarca tedavi gördük olmayacak da. eski konularımda da söylemiştim zaten evlat edinmeyi istedim hayır dedi.
Rumuzunun yanında anneler kulübü yazınca şüphe ettim birden var mıydı çocuk acaba diye.
Maddi anlaşmanız mantıklı bence, nafaka vs gerek yok diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, böyle azimle çalışırsanız mutlaka atanırsınız.

Allahtan tek isteğim çabucak toparlanmak atanmak ve hayatımı kurmak.
Belli bir birikim yaptıktan sonra da insan evladı merhametli vicdanlı evine bağlı biriyle tanışmak
Ama umudum sıfır
Her gün buraya açılan konuları okuyorum
Ne aldatılanı mı dersin, sanal chat mi dersin, çalışmayan kumar oynayan alkol kullanan mı dersin
Hiç mi iyi insan kalmamış yaa neyse hayırlısı
Hayırlısı olsun hakkında. Cidden insanlar sapıtmış artık. Eski eşim dün akşam mesaj yollamış bana hayatımda gerçek anlamda birisi var ama onu senin kadar sevmiyorum ben seni canımdan çok seviyorum yazmış. Boşandık adamın yanında sevgilisi var bana yazdığı mesaja bak. Cidden insanlık hikaye.

5 yıllık beraberlik, 3 yıllık evlilik sonrasında ben de boşanıyorum. Yaşım da sizden büyük. Ayrıca evlenmeden önce uzun süre yalnız yaşayıp çalıştım. Yalnız yaşama alışkanlığım olmasına rağmen Ağlama krizlerim ve git gellerim herşeye rağmen oluyor. Haklıyım, istiyorum da boşanmayı ancak kolay bir süreç olmuyor. Şehir değiştirmek size iyi gelebilir, bir de hedefinizin olması. İnşallah atanırsınız ve iyi biriyle tanışırsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun üzüleceksiniz ağlayacaksınız ama daha güçlü olmayı öğreneceksiniz bende boşandım bunları yaşayan biri olarak söylüyorum sen değerlisin hiçbirşeyin seni pes ettirmesine izin verme 😊

inşallah çok sağolun hepiniz.
mola verdim soru çözerken baktım
hakkımızda hayırlısı olsun araba için arayıp duruyorlar bakalım ne zaman satılaca.

Hakkında hayırlısı olsun iyi yada kötü bosanmak illaki sancılı oluyor illaki hiç uzulmesen dahi giden zamanına üzülüyorsun o adam ne kadar kötü de olsa illaki aklına en ufak iyi bir hatira gelip o an aglatabiliyor ama şöyle dusunun direk kendi evine geçmen aileye vs gitmemen o kadar iyi ki öyle olunca daha zor zamanlar seni bekleyebilirdi . Bı arkadaş yazmış gez ye iç nefes al diye doğru söylemiş hayatta başarılar inşallah artık mutlu bir kadin olursun🙂

hakkınızda hayırlısı olsun, yeni çıkacağınız evinize bir tane kedi alabilirsiniz yanınıza arkadaş.
çok yardımcı olacağına eminim, hedefiniz de varmış. inşallah bundan sonra çok daha mutlu olursunuz

Yok canım çocuk olmadı. defalarca tedavi gördük olmayacak da. eski konularımda da söylemiştim zaten evlat edinmeyi istedim hayır dedi.
neden ayrılıyorsunuz ?
Şimdilik böyle üzüntülü olmanız doğal
Zamanla geçecektir
İnşallah KPSS kazanırsınız.

hakkınızda hayırlısı olsun, yeni çıkacağınız evinize bir tane kedi alabilirsiniz yanınıza arkadaş.
çok yardımcı olacağına eminim, hedefiniz de varmış. inşallah bundan sonra çok daha mutlu olursunuz
Evet kuş ve kedi almayı düşünüyorum. Çok sağolun. :KK200:

Back
X