- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
Merhaba arkadaşlar. Müjedeyi vermek sizinle paylaşmak istedim.
Arabayı eşim satışa koydu. Siteler oluyor ya internette oralara. Araba değeri düşmeden satalım paylaşalım hesabına yarısını koyarım benden başka bir şey de isteme nafaka tazminat falan anlaşmalı boşanalım dedi.
bakalım kaça satılacak görücez. herhalde en az 60 bin filan düşecek bana.
ben de satılıp hesabıma para yatınca adliyeye gidip hemen dosyayı açtırıcam. yani hazırlayıp içeri vercem. bakalım hangi güne vercekler duruşma tarihini.
sonrada evimdeki kişisel eşyalarımı çeyiz getirdiklerimi alıp size daha önceki konumda söylediğim gibi Edirneye taşınıcam.
1+1 eşyalı evler var senelik peşin versem 15.000 filan en fazla. ben zaten gece 1 lere kadar kaptırdım kppsss ye çalışıyorum (kpsss yazınca otomatik düzeltiyor o yüzden böyle çift harf yazdım)
sizce napacam ben? korkuyorum ama hiç belli etmiyorum eşime.
acaba ağlama krizlerim gelir mi?
bunalıma girer miyim?
geri dönmeye teşebbüs eder miyim?
şimdi az önce çamaşırları asarken bile ağlamaya başladım Allahtan eşim dışarda gitti bir yerlere işte.
bu yıl mecbur kpsss yi kazanmam lazım başka çarem yok.
artık dayanamadık zaten aynı evde iki yabancı gibiyiz.
yataklar da odalar da ayrı.
Arabayı eşim satışa koydu. Siteler oluyor ya internette oralara. Araba değeri düşmeden satalım paylaşalım hesabına yarısını koyarım benden başka bir şey de isteme nafaka tazminat falan anlaşmalı boşanalım dedi.
bakalım kaça satılacak görücez. herhalde en az 60 bin filan düşecek bana.
ben de satılıp hesabıma para yatınca adliyeye gidip hemen dosyayı açtırıcam. yani hazırlayıp içeri vercem. bakalım hangi güne vercekler duruşma tarihini.
sonrada evimdeki kişisel eşyalarımı çeyiz getirdiklerimi alıp size daha önceki konumda söylediğim gibi Edirneye taşınıcam.
1+1 eşyalı evler var senelik peşin versem 15.000 filan en fazla. ben zaten gece 1 lere kadar kaptırdım kppsss ye çalışıyorum (kpsss yazınca otomatik düzeltiyor o yüzden böyle çift harf yazdım)
sizce napacam ben? korkuyorum ama hiç belli etmiyorum eşime.
acaba ağlama krizlerim gelir mi?
bunalıma girer miyim?
geri dönmeye teşebbüs eder miyim?
şimdi az önce çamaşırları asarken bile ağlamaya başladım Allahtan eşim dışarda gitti bir yerlere işte.
bu yıl mecbur kpsss yi kazanmam lazım başka çarem yok.
artık dayanamadık zaten aynı evde iki yabancı gibiyiz.
yataklar da odalar da ayrı.