- 23 Eylül 2016
- 9.791
- 34.289
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Herşey çok güzel olacakmerhaba hanımlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum bi aralar baya aktiftim. aldatıldım ve boşanıyorumtakip programı yükledim zaten bazı şüphelerim vardı. daha programı ilk kullandığımda her şeyi öğrenmiş oldum. toplamda 15 senelik ilişki 12 senelik evlilik, 2 çocuk ve bitti. şimdi zehirli sarmaşıklarımdan kurtulma zamanı benim için ve çocuklarım için dua edin. Bir de boşanan arkadaşlar her şeyin çok güzel olacağını, korkulacak bir şey olmadığını yazarsa çok severim onları #erkeklerkapatılsın
teşekkür ederim inşallahKararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Umarım bu süreci kolaylıkla atlatıp çok mutlu olursunuz
inanıyorum olacak teşekkür ediyorumBu arada hoş geldin, korkacak bişey yok. Sadece bir bocalama dönemi oluyor keşke olmasa, ama bir kez zehrini sonuna kadar akıttın mı yeniden doğmuş gibi hissediyorsun.
aynı öyle yapıyorum. nikahını verme, özgür bırakma, mutlu etme gibi söylemler geliyor ama geri püskürtüyorum.Gördüğüm kadarıyla bu dönemde sağın solun saçma sapan söyledikleri insanı çok yıpratıyor. Kimseyi konuşturmayın kene misali cımbızla söküp atın.
O müdahil olanlar da sanki kendileri bu hayatı yaşayacak yani. Karışmaktan ne anlıyorlarsaaynı öyle yapıyorum. nikahını verme, özgür bırakma, mutlu etme gibi söylemler geliyor ama geri püskürtüyorum.
Hoşgeldin ben hatırlıyorum hala aynı nick değişmemiş.merhaba hanımlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum bi aralar baya aktiftim. aldatıldım ve boşanıyorumtakip programı yükledim zaten bazı şüphelerim vardı. daha programı ilk kullandığımda her şeyi öğrenmiş oldum. toplamda 15 senelik ilişki 12 senelik evlilik, 2 çocuk ve bitti. şimdi zehirli sarmaşıklarımdan kurtulma zamanı benim için ve çocuklarım için dua edin. Bir de boşanan arkadaşlar her şeyin çok güzel olacağını, korkulacak bir şey olmadığını yazarsa çok severim onları #erkeklerkapatılsın
Yorumlarını sevdiğim üyelerden biriydin, birisin. Şaşırdım ve üzüldümmerhaba hanımlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum bi aralar baya aktiftim. aldatıldım ve boşanıyorumtakip programı yükledim zaten bazı şüphelerim vardı. daha programı ilk kullandığımda her şeyi öğrenmiş oldum. toplamda 15 senelik ilişki 12 senelik evlilik, 2 çocuk ve bitti. şimdi zehirli sarmaşıklarımdan kurtulma zamanı benim için ve çocuklarım için dua edin. Bir de boşanan arkadaşlar her şeyin çok güzel olacağını, korkulacak bir şey olmadığını yazarsa çok severim onları #erkeklerkapatılsın
2 cocukla 12 senelik evliligimi bitirdim, 6 sene once. Harika super mutluyummerhaba hanımlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum bi aralar baya aktiftim. aldatıldım ve boşanıyorumtakip programı yükledim zaten bazı şüphelerim vardı. daha programı ilk kullandığımda her şeyi öğrenmiş oldum. toplamda 15 senelik ilişki 12 senelik evlilik, 2 çocuk ve bitti. şimdi zehirli sarmaşıklarımdan kurtulma zamanı benim için ve çocuklarım için dua edin. Bir de boşanan arkadaşlar her şeyin çok güzel olacağını, korkulacak bir şey olmadığını yazarsa çok severim onları #erkeklerkapatılsın
Seni hatırladım, rabbim yar ve yardımcın olsun , umarım en kısa zamanda kurtulursun, Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın, bu aralar aldatan aldatana ...merhaba hanımlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum bi aralar baya aktiftim. aldatıldım ve boşanıyorumtakip programı yükledim zaten bazı şüphelerim vardı. daha programı ilk kullandığımda her şeyi öğrenmiş oldum. toplamda 15 senelik ilişki 12 senelik evlilik, 2 çocuk ve bitti. şimdi zehirli sarmaşıklarımdan kurtulma zamanı benim için ve çocuklarım için dua edin. Bir de boşanan arkadaşlar her şeyin çok güzel olacağını, korkulacak bir şey olmadığını yazarsa çok severim onları #erkeklerkapatılsın
Hoşgeldiniz. Yakın zamanda aklımdan geçtiniz. Pp ve nickinizi değiştiğinizi düşünmüştüm.merhaba hanımlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum bi aralar baya aktiftim. aldatıldım ve boşanıyorumtakip programı yükledim zaten bazı şüphelerim vardı. daha programı ilk kullandığımda her şeyi öğrenmiş oldum. toplamda 15 senelik ilişki 12 senelik evlilik, 2 çocuk ve bitti. şimdi zehirli sarmaşıklarımdan kurtulma zamanı benim için ve çocuklarım için dua edin. Bir de boşanan arkadaşlar her şeyin çok güzel olacağını, korkulacak bir şey olmadığını yazarsa çok severim onları #erkeklerkapatılsın
Çok gülüşünüz. Herkes o kadar yıl sonra iki çocukla bitirme cesareti gosteremez. Bundan sonra çok güzel sağlıklı huzurlu yillariniz olsun inşallahmerhaba hanımlar beni hatırlar mısınız bilmiyorum bi aralar baya aktiftim. aldatıldım ve boşanıyorumtakip programı yükledim zaten bazı şüphelerim vardı. daha programı ilk kullandığımda her şeyi öğrenmiş oldum. toplamda 15 senelik ilişki 12 senelik evlilik, 2 çocuk ve bitti. şimdi zehirli sarmaşıklarımdan kurtulma zamanı benim için ve çocuklarım için dua edin. Bir de boşanan arkadaşlar her şeyin çok güzel olacağını, korkulacak bir şey olmadığını yazarsa çok severim onları #erkeklerkapatılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?