- Emoji Skoru
- 190.556
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
2026ya kendi soydinla kendi yolunda girecek olman harikaboşandım kızlar bitti...
Katip boşanmışlar zaten. Haklarımı da verdi diyor konu sahibi.Bu kadar sakin kalması da normal gelmedi bana inşallah dava gününe kadar yan çizmez.
1 aya verdiler tarihi diyor.Katip boşanmışlar zaten. Haklarımı da verdi diyor konu sahibi.
1 aya verdiler tarihi diyor.
Arkadaş bize gün vermediler deyince 1 ayda aldık demiş. Yoksa boşanmışAnlaş.ali oldu heralde.ben 4 ay olacak daha bir dilekce faslini bitiremedik.14 gün sureli bekle bekle
boşandık katip bugün dava görüldüBu kadar sakin kalması da normal gelmedi bana inşallah dava gününe kadar yan çizmez.
inşallah2026ya kendi soydinla kendi yolunda girecek olman harika
şans getirir umarim
teşekkür ederim inşallah çocuklarımla çok mutlu olmak istiyorum artıkMaşAllah karar vermişsiniz ve geri adım atmamışsınız. Uzun süre bir evlilik, 2 çocuk. Pek alışkın olduğumuz bir boşanma çeşidi değil. Drama yok. Tebrik ediyorum bu dik duruşunuzu
amin inşallahHer şey gönlünüzce olsun yeni hayatınız mutluluk getirsin
Görülmedi gibi yazmışın. Hayırlı olsun.boşandık katip bugün dava görüldü
Gözünüz aydın olsun.Çocuklarınızla mutlu huzurlu sağlıklı bir hayatınız olur inşallahteşekkür ederim inşallah çocuklarımla çok mutlu olmak istiyorum artık
inşallahGözünüz aydın olsun.Çocuklarınızla mutlu huzurlu sağlıklı bir hayatınız olur inşallah