korkma arkadaşım,korkuluyor biliyorum bende yeni boşandım;4 yılımı verdim,öğrencilik hayatımı yaşayamadım doya doya ama ne kadar erken neşteri vurursan kangreni engellersin...insan kabullenemiyor biliyorum,o kadar emek o kadar insanın eşin dostun umudu beklentileri ne bileyim hayaller kurarak kurduğun evin falan yıkılmasın istiyorsun ama şu da bi gerçek yaşamayı biliyorsan bundan sonrası daha iyi olacaktır.
ben ilk zamanlar ekonomik açıdan tedirginlikler yaşadım,ailem eski eşim tarafından çok madur edildi bütün masraflar aileme kilitlendi, düğün takılarına el konuldu falan...şimdi benim yüküm de tekrar üstlerine binecek diye çok ezildim ama allah insanın yüzüne gülüyor işte; y.lisansıma devam ettim iyi kötü iş buldum bi akadaşımla eve çıktım kaybettiğim hayatımı geri kazanmaya çalışıyorum...25 yaşımdayım bende aramızda çok yaş farkı yok kaybedilen bişeyde yok o yüzden çok kaygılanma...
ama sana tavsiyem ailenle yaşama; seni ne kadar sevselerde boşanma onları senden daha fazla etkileyeceğinden(malum aileler dul olma durumunu çok sindiremiyorlar) ister istemez daralırsın...kaçıp yeni bir hayat inşa etmenin yollarına bak,zor olacak eminim ama çok hızlı geçiyor herşey
ben o kadar güzel eşyalarımı tepip 30 ytl ye aldığım yer yatağında yatmaya ve elbiselerimi 20 ytl'lik bez eşya dolabında saklamaya başladım,insana komik geliyor:bütün eşyam ocak,elbise dolabı,yer yatağı,elektrikli şohben ve katlamalı masa, perde ve halı idi.evliykenki evimi anlatamam...insan birden yaşam standartlarındaki hızlı değişimle ne olduğunu şaşırıyor ama ÖZGÜRLÜK herşeye bedel...
sana tavsiyem işin yoksa hemen iş bul-ne olursa-eski arkadaşlarınla sıkça görüş ve yeni arkadaşlar edin.kendine yeni bir hayat kur bu süre zarfında ailende dahil canını sıkan seni suçlayan kim varsa uzak dur...sinirlerini gereksiz bozma zaten zırt pırt ağlıyorsundur...sürekli sana yaptığı iğrnç muameleleri düşünüp aldığın boşanma kararının ne kadar yerinde olduğunu değerlendir...yine yazışırızz,öptüm canım