• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

kızlar ben boşanıyorum..yarın avukata gideceğim..1,5 yıllık emeğim gidiyor..ama vicdanım rahat içim rahat...yapılan haksızlıkları Allaha havale ediyorum..:Saruboceq: boşanan arkadaşlar desteğinize ihtiyacım var..:teselli:

boşanmak için iyi düşündünüzmü peki?
hakkınızda hayırlısı olsun...:teselli:

evet canım,,hem dekaç defa sabrettim düzelir diyee ama yok değişmiyor,,çok düşündüm,,çok kendimle hesaplaştım,,olmuyor kızlar ne yaptıysam ben alttan aldıkça ezildim bunu haketmiyorum...

konularınızı tek açtığınız bölümden devam ediniz

birleştirdim iki konunuzu başlığı bu güne uygun

Son düzenleme:
hıc evlenmedım hıc de bosanmadım ama emınım cooook acı bır seydır tatlım ınsallah hakkında hayırlısı olur ne dıyım ınsallah Allah sana bundan sonra guzel kapılar acar ınsallah kolay atlatırsın bu durumu ınsallah hersey guzel olur senın adına ne dıyım canım yaa zor bır durum ama kolay gelsın....

Arkadasım 6yıl çıktı bir yıl evli kaldı..boaşndı cok kötü günler yasadı ama cok yalnız kalmamalısın umarım destek olacak bir cevren vardır ve ailen..
sonra bu arkadasım her seyi atlattı şimdi bir diş hekimiyle evlenecek gayet de mutlu bazen yanlış tercihler yapılır..önemli olan kurtulman boşanman sart dayak olmaz insanlık dışı.

evet canım,,insan dayak olunca kendini çok aşağılanmış,,çok değersiz görüyor..değersiz olacağım bir evlilik..mutsuz olacağım bir evlilik..gerçekten bunu yaşamak çok daha yıpratıcı ,,dayak var bir de hakaret var neden bunlarla yaşayayım ki yalnız kalıp kendim için yaşarım daha iyi haksız mıyım??

mrb arkadaşlar..şuanda boşanmak üzereyim.şunu sormak istedim boşanan arkadaşlar boşandıktan sonra neler yaşadınız? hangi olaylar,mutluluk mu pişmanlık mı? :çok üzgünüm:

canım üzüldümm.önemli olan olayı kafanda bitirmen.zor bi süreç olacak senin için.canın bişey yapmak istemeyecek ilk zamanlar.kendini bir boşlukta hissedebilirsin.hatta doğrumu yaptım yanlışmmı yaptım gibi sorular soracaksın kendine.vee bir girdabın içinde bulacaksın kendini...bu girdabın içinde sana ilgi gösteren insanlar hoşuna gidecek ve burda hata yapma olasılığın çok yüksek.çünkü sığınacak bir liman arayacaksın...bu dönem çok önemli.mutlu olduğun şeyleri yapıp geçmişe bakmadan ve pişmanlık duymadan önüne bakmalısın.herşey düzene girdikten sonraa kendine hazır hissettikten sonra yeni bir ilişkiye başlamalısın.allah hakkında hayırlısnı versin canım.ama bu dünyada her şey gelip geçiyoor.başa gelen çekiliyor.umarım herşey yoluna girer canım.

sağolun arkadaşlar..evet insan eğer bazı şeyleri yaşayacaksa yaşıyor bunaengel olunmuyor..ama ben bu yanlış evlilikten çok şey öğrendim.ilk öğrendiğim şey dünyada benden değerli biri yok,,kendime olan saygımı geri kazanmak için boşanıyorum.

korkma arkadaşım,korkuluyor biliyorum bende yeni boşandım;4 yılımı verdim,öğrencilik hayatımı yaşayamadım doya doya ama ne kadar erken neşteri vurursan kangreni engellersin...insan kabullenemiyor biliyorum,o kadar emek o kadar insanın eşin dostun umudu beklentileri ne bileyim hayaller kurarak kurduğun evin falan yıkılmasın istiyorsun ama şu da bi gerçek yaşamayı biliyorsan bundan sonrası daha iyi olacaktır.
ben ilk zamanlar ekonomik açıdan tedirginlikler yaşadım,ailem eski eşim tarafından çok madur edildi bütün masraflar aileme kilitlendi, düğün takılarına el konuldu falan...şimdi benim yüküm de tekrar üstlerine binecek diye çok ezildim ama allah insanın yüzüne gülüyor işte; y.lisansıma devam ettim iyi kötü iş buldum bi akadaşımla eve çıktım kaybettiğim hayatımı geri kazanmaya çalışıyorum...25 yaşımdayım bende aramızda çok yaş farkı yok kaybedilen bişeyde yok o yüzden çok kaygılanma...
ama sana tavsiyem ailenle yaşama; seni ne kadar sevselerde boşanma onları senden daha fazla etkileyeceğinden(malum aileler dul olma durumunu çok sindiremiyorlar) ister istemez daralırsın...kaçıp yeni bir hayat inşa etmenin yollarına bak,zor olacak eminim ama çok hızlı geçiyor herşey
ben o kadar güzel eşyalarımı tepip 30 ytl ye aldığım yer yatağında yatmaya ve elbiselerimi 20 ytl'lik bez eşya dolabında saklamaya başladım,insana komik geliyor:bütün eşyam ocak,elbise dolabı,yer yatağı,elektrikli şohben ve katlamalı masa, perde ve halı idi.evliykenki evimi anlatamam...insan birden yaşam standartlarındaki hızlı değişimle ne olduğunu şaşırıyor ama ÖZGÜRLÜK herşeye bedel...
sana tavsiyem işin yoksa hemen iş bul-ne olursa-eski arkadaşlarınla sıkça görüş ve yeni arkadaşlar edin.kendine yeni bir hayat kur bu süre zarfında ailende dahil canını sıkan seni suçlayan kim varsa uzak dur...sinirlerini gereksiz bozma zaten zırt pırt ağlıyorsundur...sürekli sana yaptığı iğrnç muameleleri düşünüp aldığın boşanma kararının ne kadar yerinde olduğunu değerlendir...yine yazışırızz,öptüm canım

boşanmadım ama zorluğu olurmu olmazmı çok düşündüm..
özlermiyim?
pişmanlık duyarmıyım..
bitse ne olur bitmese ne olur?
eşimle büyük sorunlar yaşamadık ama yinede düşündüm.
işn bide öbür tafafı var..boşanıp mutlu olmak..ooohh iyi ki boşandım,bitti demek de var..
iyi düşünün..yürümüyosa eğer..gerçekten bu evlilik sizi mutsuz ediyosa..o zaman yürütmeyin zorla...
kendinizede yazık eşinizede..ama kurtarılma imkanı varsa,çok büyük sorunlar yoksa ortada pes etmeyin..evliliğiniz için savaşın..kurtarmaya çalışın..

hayat bu herkesin herşey başına gelebilir,önemli olan bundan sonrası...çok güzel bi yaşamı hak ediyorsun bu yüzden senden alınanlara sahip çık ve hepsini teker teker geri al...

mesleğin olduktan sonra Baba evinde Çoluk cocuk sıgınmadıktan sonra kıme ne ben ayrılmısım ben bosanmısım derım senın yerınde olsam hıc uzulme arkadasım sıddet aldatma varsa su hayata bır kere gelıyosun elın pskılojık rahatsızlık yasayan adamını cekmek zorunda degılsın.......ısteyen ıstedıgı kadar konussun kapılar kapanınca senın ne cektıgını bılen var mı ya

Back
X