Boşanıyorum.

Sahsen ben olsaydim fitil fitil burnundan getirirdim onun,oh sen beni uz,beni kaale alma,sonra naparsan yap de bende cekip gideyim benim hayatimi mahfet sen keyfni yasa,yok ya canim bence tutumun yanlis bosanda ekmegine yag cal adamin,ortda bosanilcak bi durum goremiyorum,tabi hakaret ve fazlasi yoksa,anlattiklarindan yola cikarak yazdim.

çıldırılmayacak gibi değil zaten ya
ne kadar zamandır ayrısınız
senin ciddiyetini anlamamış o yüzden rahat davranıyordur belki
ama yok zaman geçtikçe pişman olmayacaksa yine ne yaparsan yap modunda takılacaksa boşanmak en güzel çözüm olur

Boyle biseyden supheleniyorsanda esinin tlfnu faturaliysa dokumlerini inceleyeblrsn varsa gercekten ozaman basarsin tekmeyi:)

Zaten moralim çok bozuktu. Bu konuyu okuyunca inan hıncımı eşinden çıkarmak geldi (bana ne oluyorsa!) sen benim yerime de çıkar.
İlk okuduğumda sadece tesadüfen aynı odada bulunduklarını düşündüm; ama gereksiz laubali olmuşlar. Ne öyle ergenler gibi birbirlerine laf atmalar falan.
Eşin senin blöf yaptığını sanıyor bence, fazla rahat davranıyor. O rahat batacak ona ama haberi yok.

Aaaa o zaman başka ... sinirlenmekte haklısın ben olsam ben de sinirlenirdim. Sululuğa falan hiç gelemem. Ben senin yerinde
olsam boşanma olayına girmeden (ama tavrımı koyarak) bir süre ayrı yaşardım herhalde. Ona tanıdığım süre içinde aklı başına gelmez kendini affettirmezse o zaman boşanırdım canım. Zor bir durum ... Umarım en az hasarla atlatırsın...

senin yerinde olsaydim hem esime hemde o teyze kizina yapmadigimi birakmazdim.herkezin onunde rezil ederdim onlari hadi esin arsiz,yuzsuz,piskin peki ya o kiza ne demeli evli bir adama ne kadarda akrabasi olursa olsun bu kadar yaklasilmamali.o dugunde esin neredeyse sende onun dibine otursaydin canim kizin hareketlerini tavirlarini cozmus olurdun.

odadan çıkması için kaş göz yaptığın halde çıkmaması imalı geldi bana
aralarında bişey olmasa bile senin üzüldüğünü bile bile çıkmıyorsa odadan, o adamdan hayır gelmez

Ya ne kolay Bosaniyorum demek... Zaten bu yüzden bu kadar bosanmalar oluyor cocuk oyuncagi gibi bende bosanmis bir anne babanin kiziyim... Eger esin seni sevmese Seninle evli olmazdi degilme gül gec git esinin yaninda otur saka yap kuzenin laf vurunca sende mahsuzdan gül ne olcak.... Gülüp gecer her zaman kazanir hemen kücücük birsey kafana takma ... O misafirlik bitip gitdimi Esin yine senin teyzenin kizini ayda yilda bir görür sonucta.....

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur..

Böyle Boşanacağına, Kocana Sarıl Karşı Tarafa Nispet Versen Ya..
Nasıl Hatunsun Sen..
Sarıl Bacım Kocaman Öp Kocanı.. (Evde Burnundan Getirmeyi Unutma)
Hayret Bir Şeysin He..
Moralini Bozma Değer mi Bir Pislik Yüzünden Güzel Yuvanı Dağıtmaya..

Canın Sıkıldıkça da Yaz Bize Bizler Buradayız

Son düzenleyen: Moderatör:
canim sende baya kiskancmissin ha...ya sende gidip kocana yapissaydin onu kiskandirsaydin..simdi senin üzüldügünü duydumu bayram edecek ona inat kocanla mutlu olmaya bak..böyle yüzsüzler cok canim o yüzden morelini bozmaya degmez

Ya madem o teyzesinin kızının dibinden ayrılmıyor.
Sende kocanın dibinden ayrılma.
Öp, kokla nispet yap.
Sbaran doğru söylüyor.
Dur bakalım hele hemen ne boşanması?
İlk o kızın yanında sen kocana sokul bakalım..
Acaba ne yapacak, ne tepki gösterecek kocan ona dikkat et.
Eğer seni kendisinden uzaklaştırıyorsa, senin yakınlığına rağmen o sana soğuksa.
Birde üstüne üstlük hala o kızla ilgileniyorsa;
O zaman çatır çatır boşa.
Ama tazminatını almayı unutma bacım.

Size önerim, şu anki kızgınlığınızla ani kararlar vermemenizdir. Rahatsız edici bir durum olduğunu eminim herkes kabul eder. Ama baştan böyle ağız dalaşı kapışma olursa eşiniz sizden iyice soğuyabilir. Sakın toplum içinde eşinize laf sokmayın hiç kimse kişi haksız bile olsa toplum içinde laf sokup rezil ediyorsa o kişiye hoş duygular besleyemez besliyorsa bile o saatten sonra o hoş duyguların durumunda azalma olur. Tehdit etmek yerine eşinizle konuşun. Rahatsız olduğunuzu uygun bir dille ifade edin. Yani evden kalkıp gidiyorsanız eşinize ancak fırsat vermiş olursunuz. Ama eşiniz o kişiye şu an nasıl duygular hissediyor bilemiyoruz. O bayan da evli mi ayrıca? Daha önce birliktelikleri olmuş olabilir ama nihayetinde akrabalar önünde sonunda karşılaşacağınız ortamlar nadir de olsa olacak. Ayrıca ayrı yerlerdeymişsiniz görüşme fırsatları pek de yok o bayan gidince eşiniz gene sizinle başbaşa kalacak. Durumu şimdilik takip edin, soğukkanlı davranın eşinizin size cephe almasını sağlayacak şeylerden kaçının derim. Temkinli davranmak iyidir daha sonra keşke dememek için. Henüz yeni evli sayılırsınız evliliğinizin olgunlaşması için süre ve şans verin.

Ahh Ahh İşte Kızın Yanında Sana Soğuk mu Davrandı İşte Orda Kopar Kayışı.. (O Zaman Haklısın..)
Allah Ne Verdiyse..
Kızın da Ailesi Yakınları Öğrenmiş Olur, Kızlarının Ne Mal Olduğunu Görsünler..
Bak Beni Dinle Bu Plan Tutar..

Evet.
Bizi dinle sen..
Dedigimizi yap.
Zafer senin olucak

hiç doğru bir karar değil bence böyle yapana kadar eşini kendine daha çok bağla daha çok sevdirki eşin senden başkasını görmesin aynı olay benim dayımın başınada geldi teyzesinin kızıyla aşk yaşadı intihar bile edecekti ama şuan evli yengem dayıma kendisini çok sevdirdi o kızda şuan evli sağda solda laf gönderirmiş onu unutamadım diye ama dayım dalga geçiyor nedeni yengem o kızı kaleye almadı eğer alsaydı dayımda onu gözünde büyütecekti

Son düzenleme:

Kısmen haklısın ama!!!!Oncelıkle esınle konusmadan bosanmaya karar vermesenı kıskandırmaya da calısıyor, sevgını de olçmeye calışabılır öfkeyle kalkıp zararla oturmamalısınmademki aıleden bırı o yuzden ne kadar kotu olsada ıstesede ,ıstemesede aılesınden kopamaz kı ınsanbu yuzden ıyı yada kotu gunde bır arada olmaz durumunda kalabılırler belkı akrabaları bılmıyordur onların gecmışte olan bı konuyu bılmelerını ıstemıyorlardır..... onemlı olan onların yalnız bır arada başbaşa sohbet ederken gormen boyle bır ortam da yoksa haksızlık da etmış olabılırsın..teyze kızının evlımı bekar mı oldugunu yazmamışsın hoş zaten artık ılıskıler o kdar cırlkınleştı ki evlı bekar hıc farketmıyor ınsanın ıcınde kotuluk olmasın yeter yoksa hersey faso fiso evlı olmak bıseyı degıstırmez karaktersız kısıler ıcın bu konuda hemcınslerıme de kızıyorum zaten burada o kadar konuları okuyorum kı hayretle sasısıyorum allah kımseyı dogru yoldan ayırmasın....allah herkesın yuvasında huzur versın; dılerım sende bu kuruntun dan kurtulup yuvanı bozmazsın bırazcık sabretmelısın ıyıce takıbe al ondan sonra kararını ver derım acele etme

Bence yanlış arkadaşlarMevlananın bır sozunu hatırlatmak ısterım""BAŞKALARININ KUSURLARINI ÖRTMEDE GECE GİBİ OL""""dınımızde de bu boyledır gecmışte yapılmış bır hata var ise bıle onu ortalıga cıkartmak kıme kar getırecek ki....gunaha gırmeye hıç gerek yok bence

Pardon da siz iyi okumadınız sanırım ?
Biz git direk boşan demedik.
Burada yanlış birşey göremiyorum ben.
Kocana yakın ol bakalım ne yapacak diyoruz.
Git boşan o adamdan hayır gelmez yok öyle yok böyle desek doğru mu olacaktı hanımefendi?
Yazılanları iyi okuyup anlayın lütfen.
Biz kimseye gidin ortaya cıkarın demiyoruz.

Belki arkadas kocasına yakın davranınca hersey düzelecek.
Bilemeyiz dimi ?

Asıl yanlıs olan ;
Anlamadan dinlemeden boşanmaktır.
Biz burada tavsiye verdik.
Bi anlık sinirle bir yuvayı yıkmak ne kadar dogru ki?
Biz de bunun için kocana yakın ol dedik!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…