- Konu Sahibi Hasibeerem
-
canım benim seni anlıyorum ama gerçekten abartıyorsun olay neden sana bu kadar çekilmez geliyor biliyor musun? sen dışarda kaldığın için. aksine sen içlerine dal eşinin yanına otur elini tut. şimdi o kızda farkında herşeyin seni saf dışı bıraktığının. sen yanına otur eşine iyi davran en azından kızın yanında bunu yap. eşinle aranda sağlam bir şeyler olduğunu görsün. sonrasında göreceksin ki eşin ve sen o kızın gözünde cazibenizi yitireceksiniz. bir süre sonra kız eşinle konuşmak dahi istemeyecek bunları görmek için önce söylediklerimi yapman gerek eşinle yakın temas kur evde burnundan getirsende kızın yanında aşık ol. eşinin olmadığı kızının olduğu ortamda ise örneğin mutfakda, sigara molasında falan:) eşinin sana düşkünlüğünden ama birkaç cümle seçerek üstü kapalı ( gözüne sokma yani) bahset. mesela havalar ısındı ya de ki " ay bu sıcakta geceleri sarılıyor ahtapot gibi uyuyamıyorum diyorum ki ayrı yatalım havalar sıcak ah ben senden ayrı yatamam diyor" bul birşeyler işte canım ya kıza şunu hissettir " seni rakip olarak bile görmüyorum" anlasın ki aranızda esamesi okunmayacak. son olarakda canım boşanma lafını sakız yapma olur mu? emin ol boşanacak birşey yok canım emin ol çok gergin bir durum oluşmuş kriz yönetme kabiliyetni kullan olsun bitsin tamam mı:) yaparsın sen hadi bakalım
Olay ve yaşanlar.
Arkadaşlar bugün abim, Eşimin abisini ( kendisinden 5 yaş büyük ) aradı.
Durumu ve vurdumduymazlığı anlattı. Kardeşine gereken dersi ve müdaheleyi yap dedi. Biz bacımızı sokakta bulmadık dedi.
Fırat abi ( eşimin abisi ) beni evden aldı, Eşimide işten arabada hiç konuşmadık, bizi eve götürdü.
Eşimle konuşmaya çalıştı, Baktı anlamıyor ! Eşime 2 tane tokat attı ( ohhhh içim soğudu ) terbiyesizlik yapma ! karına sahip çık, seni duman ederim dedi.
Eşim 2 tokatdan sonra mantıklı düşünmeye başladı bendende abisindende özür diledi. Bir daha böyle birşey asla yapmayacak !
SONRAAA KIZ KUZENE NEMİ OLDU ?
Yanımda aradı, bir güzel küfür etti, Senin miden çok genişmiş seni böyle bilmezdim dedi.
Bugün burdan defolup gidiyorsun, Beni babanı arattırma dedi ! Kocaman bir kızsın sen utan mıyor musun dedi ? Bunu ailemiz duyarsa neler olur dedi !
Evet bugün bilet aldı dönüyor barıştık kocamla !
Fırat abi sana çok teşekkür ederim ! Site yönetimi sizede ! Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun !
benim anlamaığım kıza nie küfür ediyor kız girişimlere mi bulunmuş acaba
Olay ve yaşanlar.
Arkadaşlar bugün abim, Eşimin abisini ( kendisinden 5 yaş büyük ) aradı.
Durumu ve vurdumduymazlığı anlattı. Kardeşine gereken dersi ve müdaheleyi yap dedi. Biz bacımızı sokakta bulmadık dedi.
Fırat abi ( eşimin abisi ) beni evden aldı, Eşimide işten arabada hiç konuşmadık, bizi eve götürdü.
Eşimle konuşmaya çalıştı, Baktı anlamıyor ! Eşime 2 tane tokat attı ( ohhhh içim soğudu ) terbiyesizlik yapma ! karına sahip çık, seni duman ederim dedi.
Eşim 2 tokatdan sonra mantıklı düşünmeye başladı bendende abisindende özür diledi. Bir daha böyle birşey asla yapmayacak !
SONRAAA KIZ KUZENE NEMİ OLDU ?
Yanımda aradı, bir güzel küfür etti, Senin miden çok genişmiş seni böyle bilmezdim dedi.
Bugün burdan defolup gidiyorsun, Beni babanı arattırma dedi ! Kocaman bir kızsın sen utan mıyor musun dedi ? Bunu ailemiz duyarsa neler olur dedi !
Evet bugün bilet aldı dönüyor barıştık kocamla !
Fırat abi sana çok teşekkür ederim ! Site yönetimi sizede ! Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun !
Telefonda 1 saat konuştuk yuvamız var, seni seviyorum etme eyleme taksi gönder geleyim dedim.
Uykum var yarın git dilekçeni ver dedi. nuh diyor peygamber demiyor.
Bir anda beni böyle hayatının dışına iteklemesinin bir nedeni olmalı arkadaşlar ben eşimi tanıyorum ya.
nasıl yani,2 tokatla sünepe herif dediğiniz eşiniz hemen düzeldimi,sizin içinizdeki fırtına dindimi:26:
Telefonda 1 saat konuştuk yuvamız var, seni seviyorum etme eyleme taksi gönder geleyim dedim.
Uykum var yarın git dilekçeni ver dedi. nuh diyor peygamber demiyor.
Bir anda beni böyle hayatının dışına iteklemesinin bir nedeni olmalı arkadaşlar ben eşimi tanıyorum ya.
Biliyorum ki içimde yine bir eksiklik var, Boşanmaya inanki karar vermiştim. Çünkü vurdumduymazlıgı beni çok incitti.
Ancak forumdada bu yüzden boşanılmaz gibi yorumlar geldi, Olayın sıcaklıgı anında daha çok kötü düşünüyordum.
Fırat abinin onu bu denli azarlaması, ve abisinden yuvamızı kurtarması açısından iki tokat atması çok şey değiştirdi, Ailesinin bana verdiği değeri gösterdi.
Arkamda eşimin ailesi var tabi ki, En azından bir şans vermek gerekir diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?