Boşanıyorum.

ben sanki siz boşanmayı istiyormusunuz gibi böyle bir sebepten dolayı hemen boşanmayı düşünmek yerine onunla konuşun diyecektim ama boşannmayı eşiiz istiyor galiba?
konu tam olarak nasıl gelişti?
siz düğünden sonra tartışıp evi mi terkettiniz?
eşinizin sanki dünden razıymış gibi gönlünüzü almak yerine hemen kabul etmesi çok tuhaf...:18:

Olay ve yaşanlar.

Arkadaşlar bugün abim, Eşimin abisini ( kendisinden 5 yaş büyük ) aradı.
Durumu ve vurdumduymazlığı anlattı. Kardeşine gereken dersi ve müdaheleyi yap dedi. Biz bacımızı sokakta bulmadık dedi.
Fırat abi ( eşimin abisi ) beni evden aldı, Eşimide işten arabada hiç konuşmadık, bizi eve götürdü.
Eşimle konuşmaya çalıştı, Baktı anlamıyor ! Eşime 2 tane tokat attı ( ohhhh içim soğudu ) terbiyesizlik yapma ! karına sahip çık, seni duman ederim dedi.
Eşim 2 tokatdan sonra mantıklı düşünmeye başladı bendende abisindende özür diledi. Bir daha böyle birşey asla yapmayacak !

SONRAAA KIZ KUZENE NEMİ OLDU ?

Yanımda aradı, bir güzel küfür etti, Senin miden çok genişmiş seni böyle bilmezdim dedi.
Bugün burdan defolup gidiyorsun, Beni babanı arattırma dedi ! Kocaman bir kızsın sen utan mıyor musun dedi ? Bunu ailemiz duyarsa neler olur dedi !

Evet bugün bilet aldı dönüyor barıştık kocamla !
Fırat abi sana çok teşekkür ederim ! Site yönetimi sizede ! Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun !

ohhhh bir yuva daha yıkılmaktan kurtuldu....
çook çokkk sevindim canım
rabbim bundan sonraki mutluluğunuzu daim etsin

Esinin böyle tavırları olmasa sen bu kadar rahatsız olmazdın bence. Hem rahatlıgı da dikkatimden kacmadı catlatmak icin yapıyor sanki..

canım benim seni anlıyorum ama gerçekten abartıyorsun olay neden sana bu kadar çekilmez geliyor biliyor musun? sen dışarda kaldığın için. aksine sen içlerine dal eşinin yanına otur elini tut. şimdi o kızda farkında herşeyin seni saf dışı bıraktığının. sen yanına otur eşine iyi davran en azından kızın yanında bunu yap. eşinle aranda sağlam bir şeyler olduğunu görsün. sonrasında göreceksin ki eşin ve sen o kızın gözünde cazibenizi yitireceksiniz. bir süre sonra kız eşinle konuşmak dahi istemeyecek bunları görmek için önce söylediklerimi yapman gerek eşinle yakın temas kur evde burnundan getirsende kızın yanında aşık ol. eşinin olmadığı kızının olduğu ortamda ise örneğin mutfakda, sigara molasında falan:) eşinin sana düşkünlüğünden ama birkaç cümle seçerek üstü kapalı ( gözüne sokma yani) bahset. mesela havalar ısındı ya de ki " ay bu sıcakta geceleri sarılıyor ahtapot gibi uyuyamıyorum diyorum ki ayrı yatalım havalar sıcak ah ben senden ayrı yatamam diyor" bul birşeyler işte canım ya kıza şunu hissettir " seni rakip olarak bile görmüyorum" anlasın ki aranızda esamesi okunmayacak. son olarakda canım boşanma lafını sakız yapma olur mu? emin ol boşanacak birşey yok canım emin ol çok gergin bir durum oluşmuş kriz yönetme kabiliyetni kullan olsun bitsin tamam mı:) yaparsın sen hadi bakalım

Son düzenleme:

Abla odun odun. bir odunla evlenmişim gerçekten.
Güzel bir söz söyleyince, malmısın diyor bana, liseli bebemisin diyor.
Yüzünü döküyor.

benim anlamaığım kıza nie küfür ediyor kız girişimlere mi bulunmuş acaba

Canım sakin ol hemen karar verme yuvayı yıkmak kurmaktan zordur seni çok iyi anlıyorum ama benim eşimin tarafındada hep akraba evlilikleri var çok kötü bizim kültürümüzde yok çok yadırgıyorum ve eşimin abisi teyze kızıyla evlenmiş sonra boşanmış ve görüşülmüyor aileler , hatat benim eşimdie çok kısa bir nişanlılık dönemi geçirmiş ve inan hep aklımda acaba akrabalrından birimiydi diye soramıyorum kendime bunu eşimede sormaıyorum eğer öyleyse ve ben öğrenrisme kısa bir aile zoruyla nişanlılık geçirmesine rahmen aynı ortamda bulundurmak beni sıkar ama bilemyipte gene aynı ortamda bulmak salak yerine konmakta belki bulunmuşumdur arkamdan gülmüşlerdir diye düşünüyorum ama kimseye soramıyorum çok zor seni anlıyorum ama dediğim gibi fevri davranma iyi düşün taşın

nasıl yani,2 tokatla sünepe herif dediğiniz eşiniz hemen düzeldimi,sizin içinizdeki fırtına dindimi:26:

kusura bakmayın ama ben sizden hiç bir şey anlamadım öncelikle
eşiniz sizi seviyorsa zaten böyle davranmaz
ama şu lafı edip üstüne birde eski sevgilisine
sırnaştığına göre sizi sevmediği ve istemediği belli bunu görmemek için kör olmak lazım
hani diyeceğim yuvanı yıkma al karşına eşinle konuş ama hiç işe yarayacağını
sanmam adamın derdi belli hem boşanıcam diyip evi terkediyosunuz hem adama
yalvarıyosunuz barışalım bu ne çelişki yaaa yapmayın kendinizi bu kadar küçük
düşürmeyin eşinizin yapacağını siz yapmışsınız adamın size yalvarması geliğ
sizi alması lazımken yazık ben üzülüyorum böyle hemcislerime hakkınızda hayırlısı olsun

nasıl yani,2 tokatla sünepe herif dediğiniz eşiniz hemen düzeldimi,sizin içinizdeki fırtına dindimi:26:

Biliyorum ki içimde yine bir eksiklik var, Boşanmaya inanki karar vermiştim. Çünkü vurdumduymazlıgı beni çok incitti.
Ancak forumdada bu yüzden boşanılmaz gibi yorumlar geldi, Olayın sıcaklıgı anında daha çok kötü düşünüyordum.
Fırat abinin onu bu denli azarlaması, ve abisinden yuvamızı kurtarması açısından iki tokat atması çok şey değiştirdi, Ailesinin bana verdiği değeri gösterdi.
Arkamda eşimin ailesi var tabi ki, En azından bir şans vermek gerekir diye düşündüm.

siz barışmışsınız allah mutlu etsin ama ben bana böle diyen biriyle asla barışmam zaten bu yukarda yaptığınızı da yapmam ..mutluluklar size.

öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum..umarım geçer ve bir daha asla böyle bişey yaşamazsınız.
Yalnız siz yinede dikkat edin çünkü kız abinize bile seviyorum gibi şeyler söyleyebildiğine göre vazgeçmeyebilir.eşinizin telefonundan onun numarasının silinmesi bence hiç bişey ifade etmiyo kız bi mesaj yazsa yine aynı devam edebilir.bence numarasını değiştirtsin abisi.....siz karışmayın..he bu arada bundan sonra paranoyak gibi yaşayında demiyorum...kendi sağlığınız en önemli olanı ....rabbim bir daha böyle bişey yaşatmasın inşallah...(amin)

tabiiki bu kadarcık şeyle boşanılmaz.sizin baştaki hareketiniz ve konuşmalarınız saçmaydı.ne demek hemen şart şurt koşmalar,boşanırım demeler.burda başta hata sizde.hiç kaale almayacaktınız.eşinişze o kızın yanında daha çok sahip çıkacaktınız,kıskançlığınızı eşinize aksettirmeyecektiniz.belkide eşinizin aklında olmayanı siz hortlattınız,birde evi terkedip sizi alması için eşinize yalvardınızneyse inşallah bundan sonra sorun yaşamazsınız ve akıllı davranırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…